DEMISIA PONTA si BEC
Dezamagire totala la cate am indurat ore intregi cu copiii la rand asteptand sa votez la 150km de casa si cu toate astea in londra,dar a meritat frigul si ploaia
Vrem demisia guvernului Ponta si alegeri anticipate!
Oamenii de bine din aceasta tara au votat pentru dreptul la libertate si dreptul la exprimare libera.
Romani din lumea larga prin votul vostru s-a vazut ca va pasa,s-a vazut ca sângele apa nu se face,s-a vazut ca va e dor de tara voastră din care ati fost intr-un fel alungati de cei care au facut averi colosale tăind la fier vechi industria cu clanurile mafiote si lasandu-va pe drumuri pe atâtea milioane de compatrioti.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: -
jos tot guvernul
toti sunt ciume si trag numai pentru ei !!! ne fura pe fata,nu ne faciliteaza traiul cu nimic,domnilor si doamnelor,trebuie sa luam atitudine!!!! in Romania e ca nicaieri !!!!Nu se poate ca ei sa aibe case de milioane de euro si masini de zeci de mii de euro iar noi sa muncim in tara pt 1000 de lei !!! Este bataie de joc,eu am doar 25 de ani si din fericire nu am inca un copil care sa creasca in vremurile astea ,daca as fi avut .....ma intreb oare cum as fi reusit sa-l cresc domne din 1000 de lei pe luna?Sa ma intretin si eu sa-l intretin si pe copil???IN AFARA NU VEZI ASA CEVA !!!! RRRUUUSSSIIINNNEEE !!!!! JOS TOT GUVERNUL ROMANIEI !!!! JOS PSD !!! JOS PONTA !!!! JOS CORUPTIA !!!! DEMISIA PONTA !!!AFARA !!!
| This discussion has been closed. |