Cerem aplicarea legii in cazul REX
Ajunge atata cruzime, mi-e greu sa cred ca exista atata ura ! Sant stupefiata si scarbita de atatea orori care se intampla! E de necrezut cum pot fi unii dintre noi! Trebuie sa luam atitudine ca lucrurile sa nu degenereze mai rau de atat! Ma ofer voluntar pentru orice actiune in combaterea maltratarii animalelor!
Pentru ca ,,unde-s multi, puterea creste" si TREBUIE sa luam atitudine. De fiecare data cand am vazut pozele cu Max m-a bufnit plansul, De ce? Traim intr-o lume rea, FARA principii si conduite morale, FARA bariere empatice, FARA bun simt, FARA mila, compasiune, dragoste si iubire fata de semenii nostri, fie ei animale sau oameni. Bestia care a facut acest lucru infiorator nu o sa se opreasca aici si o sa faca rau in continuare (la oameni sau animale, pentru el nu conteaza sunt totuna), pentru ca nu are suflet. M-am saturat sa vad animalute chinuite de niste tampiti. TREBUIE sa schimbam ceva!!!!! Sper din tot sufletul sa se autosesizeze organele competente si sa ia masurile necesare! Asteptam!!!
inchisoare pentru maltratarea animalelor
Inchisoare pt maltratarea animalelor
| This discussion has been closed. |