AM NEVOIE DE VACCINUL IMPOTRIVA CANDIDOZEI.IBC10
Bravo
ibc 10
IBC-10
Mare pacat ca nu se mai produce !
Dorim produse ROMANESTI de calitatae la preturi bune.
De ce nu mai produce Cantacuzino acest vaccin IBC-10 ????
Nu mai distrugeti tot ce e bun din tara asta
Jos mafia !
candidoza orala
Incredibil
ibc 10
asistent medical
Buna, felicitari celei care a avut ideea ea face aceasta petitie on line. Am candida din cauza ^increderii^ pe care am avut.o in medici si in tratamentele lor, in loc sa scap de o problema am doua acum, suntem femei, face.ti ceva e deranjant sa te confrunti cu asa ceva o data la doua luni. Am cautat mult si m.am documentat insa fara nici un rezultat insa in seara asta cand am vazut petitia m.am bucurat enorm, am citit toate comentariile si bucuria mea a fost brusc intrerupta. FACE.TI CEVA AVEM NEVOIE DE VACCIN!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!
Re: Bravo
Sunt de acord cu vaccinul impotriva candidei.
Candida este cea care duce la cancerul de col uterin.
Re: Re: Bravo
Buna, am aceasta ,, prietena '' de cel putin 10 ani , ajutati-ma sa scap, scoateti din nou acest vaccin pe piata!
Nu se mai produce nici ROMENERUL, care m-a scapat de depresie si spasmofilie, RUSINEEEEEEE!, in anii 93-94.
Ati vandut tara la fier vechi acum ,nu mai avti ce fura din tara si ati inceput sa distrugeti toate institutiile ,mafie ordinara am candida sistemica de 2 ani si nu scap de ea are efecte grele asupra omului .as vrea sa cumpar acest vaccin dar am inteles ca are efecte adverse
digit
Scapati si altfel... Cu oregano, tea tre , dar renuntati la stilul vostru de viata care a adus aceasta ciuperca. Ea incearca prin metode barbare sa va spuna ca asa nu se mai poate continua.
Deci scapatj de stilul vostru de viata: alcol,zahar, paine, cartofi, cafea, si mentineti corpul la un ph alcalin, beti apa regulat si cu ph ridicat 8.
Va doresc
Multa ambitie si iubire pentru viata
Isi bat joc de noi, si singurul lucru pe care il facem, e sa stam in spatele tastaturii si sa constatam,trebuie sa ACTIONAMMMMM
Angela Moldovan
Da ,vaccinul IBC este foarte bun,eu am suferit de candidoză vaginală timp de 10 ani ,în urma vaccinului făcut am scăpat de candidoză...vă rog să fabricați din nou acest vaccin IBC...eu am folosit toate produsele din farmacii chiar și produsele naturiste și hemeopatice ,mi-am schimbat și stilul de a mânca în dietă și tot nu am scăpat de candidoză ,am făcut tot ce era posibil să scap de canditoză și nu am scăpat,dar vaccinul IBC a dat rezultate bune,am 5 ani decând am facut vaccinul și nu am mai avut probleme...dar în urma unui tratament facut cu antibiotice am facut din nou candidoză,am început din nou cu tratament din farmacie dar nu știu dacă o să îmi de-a rezultat bun...vă rog să revină din nou pe piață VACCINUL IBC,este de mare ajutor organismului împotriva candidozei,dă foarte bune rezultate și te scapă de candidoză și de alte infecții în corp,avem nevoie de VACCINUL IBC.
Re: digit
Eu am folosit acest produs Oregano și multe alte produse naturiste și hemeopatice ,mi-am schimbat și stilul de viață de a mânca în dietă,dar fără rezultat,dar vaccinul IBC m-a scăpat de candidoză
TREBUIE CA ACEST VACCIN IBC 10 SA FIE DIN NOU PE PIATA DIN ROMANIA. INSTIT. CANTACUZINO. ESTE MANDRIA NOASTRA.... AM CANDIDA SI AM NEVOIE DE ACEST VACCIN. VA RUGAM SA RECONSIDERATI DECIZIA
| This discussion has been closed. |