AM NEVOIE DE VACCINUL IMPOTRIVA CANDIDOZEI.IBC10

Buna ziua.Sunt o femeie care se confrunta de ani de zile cu probleme de sanatate grave datorata ciupercii numita candida.am urmat multe tratamente si am fost la foarte muti medici ginecologi si gastroenteorologi din aceasta cauza,dar intuil.am cheltuit si am suferit enorm.Rugamintea mea si a tuturor femilor din tara asta care ne confruntam cu aceasta ciuperca nenorocita si rezistenta la oricare medicament este sa fiti alaturi de noi si sa produca institutul canatacuzino acest vaccin IBC 10 benefic pentru eradicarea candidei.sunt foarte multe postari pe internet cu femei care au avut norocul sa foloseasca si sa gaseasca acest vaccin si care au scapat de chin si durere.de ce nu se mai fabrica? care este intersul medicilor in oprirea fabricarii acesuti vaccin?nici polidinul antic nu mai exista.se poate ca in tara asta sa fim ucisi cu stiinta noastra?nu se poate ca toata conducerea sa fie de acord cu acest fapt.va rog sa fiti pentru noi romanii un sprijin si daca exista constiinta sa ne ajutati.este un vaccin ieftin si bun.pentru ce sa dau milioane pe toate tampeniile aduse din egipt,canada,olanda,belgia si sa ma intoxic si nevindecata,cand romanul acre a brvetat acest vaccin a facut,o pentru noi femeile sa putem sa nu fim suferinde.se vrea ca toti romanii sa devenim handicapati?nu se poate asa ceva.va multumesc si astept un raspuns afirmativ.