Demiterea si pedepsirea celor vinovati de tragedia din Apuseni


Musafir

#1101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antena 3 -promoveaza ace

2014-02-04 12:38

Heil Hitler

#1102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antena 3 -promoveaza

2014-02-04 12:49

Heil Hitler

#1103 si aceasta petitie conteaza enorm- si aici trebuie sa fim uniti

2014-02-04 14:02

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1104 Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:29

#1103: Heil Hitler - si aceasta petitie conteaza enorm- si aici trebuie sa fim uniti

Ia de plangi :

Bai prostalau analfabet, STS-ul este VINOVAT, si nu doar ca a ptr. ca  a mintit ca nu se localizeaza telefoanele oricare ar fi ele(fixe si mobile) (asta-i raul cel mai mic ptr. care e vinovat) !!!

 

Pana una alta, ia de aici si citeste :

 

basist prost, intra aici pe situl STS-ului : http://www.sts.ro/ , dai click la "urgenta 112", adica intri aici : http://www.112.ro/index.php?pag=9 si citeste ce scrie, prostalaule !!!

"Apelarea numărului 112 reprezintă o cale rapidă de a comunica cu dispeceratele de urgenţă (Poliţie, Pompieri, Ambulanţă) în timpul unei situaţii de urgenţă.

Sistemul 112 funcţionează la nivelul întregii ţări, în toate reţelele de telefonie, fixe sau mobile"

 

"Centrele unice pentru apeluri de urgenţă dispun de o bază de date care îi ajută pe operatorii 112identifice numărul de telefon (ANI) de la care este apelat serviciul de urgenţă, să identifice apelantul şi localizeze apelul (ALI), incidentul produs (în baza unui index de incidente) precum şi resursele de intervenţie cele mai apropiate (AVL). Acest lucru este posibil cu ajutorul indicilor/sistemelor de identificare:

ANI identificarea automată a numărului de telefon: pe monitorul operatorului apare numărul postului telefonic de unde este apelat sistemul.

ALI identificarea automată a locaţiei: pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta sună şi o serie de informaţii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele în vederea găsirii soluţiei optime pentru a ajunge în timp util la locul incidentului"

 

"Modalitatea de procesare a unui caz

Tip incident:  un cetăţean apelează 112 pentru a semnala un accident rutier, cu victime;

- sistemul identifică numărul de telefon al persoanei care a semnalat cazul;

-se identifică natura / tipul incidentului;

- se determină numele şi adresa abonatului postului telefonic prin căutare automată în baza de date (la fel se procedează şi în ţările Uniunii Europene, S.U.A. şi Canada, fiind o măsură necesară pentru aflarea veridicităţii apelului) sau prin interviu cu apelantul;

- se determină locul incidentului, posibil ca acesta să nu corespundă cu adresa apelantului;

- operatorul cere apelantului date despre caz/victimă – persoane blocate, numărul victimelor, vârstă, sex, repere locaţie, ş.a.;

- se transmit, automat, toate datele, simultan, la dispeceratele Poliţiei, Ambulanţei şi Pompierilor/SMURD – pentru acest caz, altfel, pentru un alt tip de incident poate fi angajat doar un singur dispecerat (această operaţiune de transfer se realizează în 2-3 secunde);

- dispecerii stabilesc rapid mijloacele de intervenţie care participă la soluţionarea cazului, având la dispoziţie aplicaţia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor) şi le alocă pentru intervenţie;

- pe hartă se afişează conexiunea caz - mijloace de intervenţie;"


Apropo :

Ai aparut din nou mai prostalaule ???

Ti-a expirat"banarea" ???  hahahahahaahaha !!!

Seful STS a spus foarte clar, in urma cu cativa ani (exista inregistrarea), ca se poate localiza EXACT fiecare apel !!!

M A A A A A A R S  !!!


basistii sunt si putini si prosti !!!


 

Heil Hitler

#1105 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 14:52

#1104: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: basist = prost

iesi acasa...sa o iau pe mata sa o fac posta in cimitir....cacat securist sluga voiculesciana

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1106 Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 19:15

#1105: Heil Hitler - Re: Re: Re: basist = prost

Alta banare ptr. prostalau !

hahahahahahaha !!!

TIC-TAC-TIC-TAC-TIC-TAC !!!

hahahahahahaha !!!


Musafir

#1107

2014-02-04 19:18

Criminalii sunt platiti din impozitele noastre!
Heil Hitler

#1108 Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-05 09:25

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-06 12:00

#1108: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

hahahahahahaha !!!

E bine cand esti banat ???

hahahahahahahhaha !!!

Eiii, n-are nimic, mai intri de pe netul vreunui cunoscut !!!

hahahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#1110 Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 10:22

Pe mine Petre Tutea ma inspira intr-un mod profund. Citeste "Manifestul Revolutiei Nationale" din 1935. Sincer, voi vedeti vreo diferenta intre ceea ce a fost in 1935 si ceea ce este astazi?

"...Într'un stat, care politiceşte e vasal şi-şi varsă sângele la comanda altora, care etnic e o cloacă internaţională şi economiceşte o colonie, care îşi trimite - prin decalaj, concesii, dobânzi - peste graniţe prinosul brazdei şi prisosul muncii, ar fi o nebunie să munceşti mai mult decât strictul necesar. Statul român actual nu apără bogăţiile ţârii şi nu garantează munca naţiunii. Nu, pentru că nu e sfatul naţional al Românilor ci, statul sucursală la gurile Dunării al burgheziei apusene. Creat cu ajutorul ei, pentru interesul ei, sub sugestiile ei imperative şi după modelul furnizat de ea - statul acesta nu ne apără pe noi de străini, ci pe străini de noi: siguranţa transporturilor, creditelor, plasamentelor, funcţionarilor lor. Ca'n colonii. De aceia nu e tragere de inimă în ţara românească. De ce să ari, să gândeşti, să alergi - în plus? Pentru cine ? Pentru ce ? Lumina va fi tot opaiţ, drumul tot cărare, casa tot bordeiu. Pentru că cu banii câştigaţi la noi, finanţa internaţională clădeşte oile la Amsterdam sau Stockholm, iar noi rămânem tot cum am fost, săraci şi ursuzi, narcotizându-ne amarul unei vieţi naţionale intrate în fundac cu doine melancolice şi chiolhanuri abrutizante. Aici e sursa adevărată a indolentei romaneşti: în exploatare. Să nu ne înşele palatele bucureştene: sunt contuarele străinilor. Să nu ne înşele vilele din noile cartiere ale capitalei: sunt ale vechililor. Să nu ne înşele o reţea telefonică, o linie ferată, o şosea nouă: nu le fac pentru noi şi unde ne trebue nouă, ci pentru ei şi i unde le trebue lor. Să nu ne înşele forfota comercială, economică, financiară, politică: nu noi ne sbatem, ei - ca să ne sugă mai bine. Naţiunea română stă deoparte: deoparte de viaţa economică, în care nu poate decât să fie spoliată, deoparte de statul liberalo-democrat, care înlesneşte spolierea. Naţiunea e în rezistenţă pasivă. Deaceia se vorbeşte în România numai cu jumătate de gură şi nici-o treabă nu e întreagă. Deaceia ţara asta mare şi bogată face impresia unei case de vădană: nici pustie şi nici vie. Deaceia suntem ţara lui "a-da, bine-bine, lasă-lasă".

Una dintre ursitoare - naţionalismul român - a fost înşelată: în loc de sfat propriu s'a trezit cu tejghea străină. Acest contuar al burgheziei apusene şi-al vechililor ei trebue dărâmat fără zăbavă şi în locul, pe care l-a uzurpat cu silnicie şi minciună, trebue să se înalţe adevăratul stat al Românilor, un stat naţional în care să se poată munci cu dragoste şi elan, un stat al Românilor în România Mare. Ştim că munca aceasta nu va fi uşoară şi nici lipsită de primejdii. Pentru că unii dintre români au intrat slugi la tejgheaua străinilor. Aceşti nemernici paznici politici ai contuarului trebuesc demascaţi şi naţiunea deslănţuită. Aceasta e dubla datorie a acestui manifest al revoluţiei naţionale. Ştim că ne aşteaptă o existenţă precară şi poate pe mulţi dintre noi o moarte violentă. Ştim că intrăm în toiul unei lupte, care va scutura ţara ca o vijelie, dar pentru cei care au un crez nu există nici târguiala, nici rezervă. Vom îndura toate mizeriile şi ne vom bate în toate luptele, dar nu vom ceda."

Si astazi unde ne aflam? Vrei sa se schimbe ceva?

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1111 Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 12:11

#1110: Heil Hitler - Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

Ce nu-si da seama prostalaul (basistul) de heil hitler e ca, la cei ca el facea referire T. !

Alooo, prostalaule, nu te mai duce sa scrii de pe alt calculator al vreunuia, ptr. ca tu esti banat !

hahahahahahaha !!!

P.S. Din frica de a nu mai fi banat pe unde e prins, heil hitler a renuntat la injuraturi, ceea ce insemna ca-i pe un drum bun spre vindecare...

hahahahahahahaahahaha !!!


Heil Hitler

#1112 Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 13:29

#1111: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

Baga - mi-as pula in gura  ta de securist diversionist voiculescian. iesi acasa.....ti-ai gasit alt loc de munca?

...se apropie ziua cand tatucu felix intra la parnaie...

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1113 Re: Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 14:08

#1112: Heil Hitler - Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

hahahahahahahaha !!!

Inca o banare pe IP-ul asta !!!

Du-te ma acasa si lasa oamenii in pace, poate vor sa faca si ei dragoste si nu pot de tine, du-te si tu acasa la tine si fa-ti singur dragoste-n baia, labha trista !!!

hahahahahaha !!!

P.S. Sa vedem cine intra mai repede la puscarie, felix sau idolul tau, bas !!!

hahahahahaha !!!


Musafir

#1114

2014-02-07 20:32

Cei vinovati sa plateasca nu doar cu demisia ci cu propria lor libertate . Incompetenta costa . Dar cu soarta oamenilor nu e de joaca . Ne-am saturat de nemernici care nu au pregatire ci doar relatii sus puse . Demisia celor ce nu sau deranjat sa intervina ...ROMATSA , ISU , STS !




Heil Hitler

#1115 Re: Re: Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-08 10:39

#1113: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

Inca o pula in gura matii poate, loaza securista diversionista voiculesciana

 

Si nu ma las ma pana nu trezesc acest popor, pana nu scapam de hotii si tradatorii de tara vanduti Ocultei Mondiale in frunte cu basescu, voiculescu, ponta, crin, isarescu, udrea, sarbu, etc...

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1116 Re : BASIST = PROST

2014-02-08 12:34

#1115: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

Nici eu nu ma las pana nu scap de basisti nenorociti ca tine !!!

hahahahahahaha !!!

 

Nu-ti mai vizita cunostintele ptr. a putea si tu sa scrii p'aci, doar esti banat, ce naiba ???

hahahahahahahahaha !!!


Heil Hitler

#1117 Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 12:56

#1116: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re : BASIST = PROST

sa vezi tu ce basist sunt cand ii duc pe basescu si pe udrea sa stea alaturi  de tatucul tau voiculescu in celula in puscarie la jilava

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1118 Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 13:00

#1117: Heil Hitler - Re: Re : BASIST = PROST

Stiu, basist nenorocit, ca inbraci hainele de antibasist, ti-am spus-o de atatea ori, tot de muuuulte ori ti-am spus si-ti repet :

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A    B  A  S  I  S  T  A    !!!

hahahahahaha !!!

 

Nu-ti mai vizita cunostintele ptr. a putea si tu sa scrii p'aci, doar esti banat, ce naiba ???

hahahahahahahahaha !!!


Heil Hitler

#1119 Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 13:55

#1118: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re : BASIST = PROST

Ma...daca tu ai dreptate cu basistii tai si cu hainele tale, sa mor eu in chinuri.

Daca minti/dezinformezi si faci diversiuni, sa mori tu in chinuri si cu mamitica ta.

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1120 Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 14:03

#1119: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

La cat esti de basist prost, tu oricum mori in chinuri !

Vad ca si asta-ti-e greu de inteles, asa ca mai bine :

M  A  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A     !!!

Heil Hitler

#1121 Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 14:10

#1120: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

REPET.Nici securistii astia nu mai sunt ce au fost...Zici ca sunt racolati de la balamuc....Viseaza la "banat". Viseaza "vizite". Viseaza "haine antibasiste", "croieli"...Iti dai seama.. ce o fi in capul lor?

Doamneeee....ce urmeaza? O sa imi zici sa ma dau jos de pe Marte? Si sper ca nu o sa imi zici ca esti Napoleon. :))))

AAA..Si sper sa nu imi zici ca umblu cu posetele lui udrea...te rog eu...nu ma face chiar asa de ras :))))))))

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 14:14

#1121: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

Ce zice prostalaul basist : "

..ce sa vezi...ai un prim contestatar al verdictului tau si anume Ramona Manescu (ministresa Transportului), care tocmai ce a zis pe antena 3 ca STS nu are absolut nici o vina in misiunea de salvare..

 

Atentie Ramona Manescu personal a zis acest lucru...."

Daaaa, el nu crede ce spune ministroasa, nu crede ca STS-ul are vreo vina, el nu crede ca acelasi STS localizeaza apelantul ce poate ca nu se gaseste la aceeasi localizare ca adresa apelantului...el(prostalaul basist)doar se foloseste de ce spune ea, nu-i asa curva cu doua fete ???

Nu-i asa basistule deghizat ???

hahahahahahaha !!!

E clar, scrii de la un wifi public, problema e ca nu poti sa stai acolo pana.n noapte ca sa scrii !

hahahahahaha !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!

Mai ai de gand sa stai mult in zona wifi-ului public, nu de alta dar vine frigul, n-as vrea sa se-ntample atat de repede profetia si sa mori in chinuri de prost ce esti !

hahahahahahaha !!!

 

Heil Hitler

#1123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 14:21

#1122: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

REPET.Nici securistii astia nu mai sunt ce au fost...Zici ca sunt racolati de la balamuc....Viseaza la "banat". Viseaza "vizite".Viseaza "wifi public". Viseaza "haine antibasiste", "croieli"...Iti dai seama.. ce o fi in capul lor?

Doamneeee....ce urmeaza? O sa imi zici sa ma dau jos de pe Marte? Si sper ca nu o sa imi zici ca esti Napoleon. :))))

AAA..Si sper sa nu imi zici ca umblu cu posetele lui udrea...te rog eu...nu ma face chiar asa de ras :))))))))

 

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#1124 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

2014-02-08 14:26

#1123: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : BASIST = PROST

Ce zice prostalaul basist : "

..ce sa vezi...ai un prim contestatar al verdictului tau si anume Ramona Manescu (ministresa Transportului), care tocmai ce a zis pe antena 3 ca STS nu are absolut nici o vina in misiunea de salvare..

 

Atentie Ramona Manescu personal a zis acest lucru...."

Daaaa, el nu crede ce spune ministroasa, nu crede ca STS-ul are vreo vina, el nu crede ca acelasi STS localizeaza apelantul ce poate ca nu se gaseste la aceeasi localizare ca adresa apelantului...el(prostalaul basist)doar se foloseste de ce spune ea, nu-i asa curva cu doua fete ???

Nu-i asa basistule deghizat ???

hahahahahahaha !!!

E clar, scrii de la un wifi public, problema e ca nu poti sa stai acolo pana.n noapte ca sa scrii !

hahahahahaha !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!

Mai ai de gand sa stai mult in zona wifi-ului public, nu de alta dar vine frigul, n-as vrea sa se-ntample atat de repede profetia si sa mori in chinuri de prost ce esti !

hahahahahahaha !!!

Tu umblii cu bas in suflet, asta in timp ce abuzezi de "..." asa cum abuzez eu de tine, hahahahahahaha  !!!

 

Heil Hitler

#1125 Hai la proteste

2014-02-08 20:34

Astazi 8 februarie, am reinceput protestele anti sistem in piata universitatii.
Le multumim celor care au fost azi, si invitam si pe altii sa ni se alature.
Cine s-a saturat de aceasta clasa politica care doar ne fura si ne vinde avutiile, care ne tine in saracie, tratandu-ne ca pe niste sclavi, care ne tine needucati, care doar ne minte, rugam sa va ganditi bine si sa luati atitudine. Daca nu pentru voi, ganditi-va macar la copiii vostri. Ce tara le lasam? Ce educatie le asiguram? Ce sansa la prosperitate si o viata decenta le oferim?

Daca nu luam atitudine sa schimbam aceasta clasa politica hoata si tradatoare, nimic nu se va schimba, si hotii isi vor face de cap in continuare.
Numai uniti si cu atitudine putem schimba ceva.

Cititi si dati mai departe mesajul.