Demiterea si pedepsirea celor vinovati de tragedia din Apuseni
Re:
Ati omis sa-l mentionati pe Presedinte (sau poate intra la ”cine naiba mai este”).
Evident, nu ar trebui uitati nici Dumnezeu si Sfantul Ilie (sau condițiile meteo) care, din iresponsabilitate probabil, au determinat depunerea de gheață pe aripile avionului.
Retoric: care sunt ”competenții” care, cu responsabilitate și fermitate vor indica vinovatii?
Raspuns: evident, moderatorii televiziunilor și invitații lor, superpricepuiti la toate (in frunte cu Monica Tatoiu)!
So sad and unfortunate. Why would someone not be held responsible? Or rather, why wouldn't ALL people involved become responsible ? When someone loses their life and it was at the hands of someone else, or in part because of others, isn't it modern day justice to incriminate these people?....let alone lose their job...which apparently, they aren't very good at.
Re: acest site este o porcarie
#14: maimuta TONTA demisionatul - acest site este o porcarie
Casa mea are o conexiune la internet si trei membri. Prin urmare va trebui sa avem trei nume diferite si acelasi IP. E simplu. Nu? Insa sunt cafenele , cu conexiune wi-fi unde toti clienti pot vota de la aceiasi conexiune, cu acelasi IP dar nume diferit. E usor de inteles.
Re:
:)) Vrei sa'ti furnizez un printscreen cu ip-urile celor care au votat? Vei vedea ca nu sunt decat 2 persoane care au votat de la acelasi calculator (probabil or fi facand cu randu la portia de net).
cea mai buna intrebare +
daca era nevasta/copilul lui basescu in avion, ce-ar fi facut basescu?
daca era nevasta/copilul lui dragnea, ce-ar fi facut dragnea?
daca era nevasta/copilul lui zgonea, ce-ar fi facut zgonea?
daca era sotul/copilul lui manescu, ce-ar fi facut manescu?
daca era sotul/copilul lui stroe, ce-ar fi facut stroe?
...etc
Am urmarit cu mare atentie interviurile luate sefilor ISU, STS din Cluj, Alba, deputati si alti oameni politici, si e de ajuns sa iti dai seama ca oamenii astia nici nu stiu bine sa vorbeasca romaneste, dar sa mai inteleaga niste notiuni elementare de matematica cum ar fi niste coordonate?! La randul lor isi aleg subalterni care nu au habar pe ce lume se afla in sec. 21. Toti - absolut toti - sunt platiti regeste din impozitele Romanilor de rand!
Numirea pe criterii politice a sefilor (sistemul pile-cunostinte-relatii) in institutiile publice ale statului roman trebuie sa inceteze pt. ca toti avem de suferit, indiferent unde ne-am afla in lumea asta mare (afirm asta cu tarie din experienta proprie).
| This discussion has been closed. |