Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
cord cu demisia si anchetarea lui basescu
DEMISIA
AM LUPTAT IN 1989 LA REVOLUTIA DIN TIMISOARA CA SA NU FIM FURATI MINTITI SI UMILITI IN PROPRIA TARA PENTRU CA MI-AM RISCAT VIATA IN 89 ACUM SANT OBLIGAT SA TRAIESC IN MIZERIE CU UN SALAR DE 600 DE RON DATORITA TAXSELOR SI INPOZITELOR PE CARE LE-AU MAJORAT CA SA POATA SA ACOPERE JAFUL CARE L-A CREIAT BASESCU SI GASCA LUI .DEMISIA SI ORICINE FACE ACEST LUCRU INDIFERENT DE CLASA POLITICA LA FEL SA PATEASCA .
Re: Re: Re: Pentru administratorii saitului.
#8902: Nea Ion - Re: Re: Pentru administratorii saitului.
Nu ma impiedica nimeni sa initiez sau sa dau curs unei petitii impotriva Latrinei 3, dar eu in comparatie cu tine/voi frustratii istericati sunt mult mai constient ca asta nu ar rezolva nimic. Dar voi in mintea voastra bolnava spalata de Gadea cap patrat si isterica de Grecu chiar credeti ca rezolvati ceva, va luptati cu boala voastra psihica si cu un dusman imaginar la cat de dobitoci sunteti
TRe: O umila parere TOVARASHI despre ,,atitudinea` sefului
#9046: - O umila parere TOVARASHI despre ,,atitudinea` sefului
CE oare gandesc ,,tovarasii`` de mai sus. DIPLOMATIA a fost inlocuita cu PROSTITUTIA si GOLANEALA POLITICA.
CE ZICE DIASPORA DE MARELE CARMACI a tuturor ROMANILOR de Pretutindeni. TISMANEANU sefu face invarteli cu
cei pe care ii INFIEREAZA ,matalutza CE POTI SA SCRI,ca doar esti INTELECTUAL nu LEFEGIU.
Dupa el pica si Ponta care defapt ce mama dracului face?numara cate zile mai are Basescu?pai de asta l-am votat?sa ne numere el zilele!?
E o clasa politica infecta!!!!..dar primul pas e asta:
JOS BASESCU
“Traiane, mă insulți pe mine și-mi insulți întreaga familie pretinzând că ești președinte de țară. Orice țară, dar mai ales asta, în care trăiesc și pe care, în felul meu, o iubesc.
Ești, tu însuți, o insultă umblătoare. O insultă bipedă, câteodată, o insultă pe care o mai calcă pe degetele de la mână chelnerii.
Ești o rușine pentru orice funcție într-un stat democratic.
Reprezinți tot ceea ce este mai rău în administrația publică.
Ești un jeg. Ești cea mai joasă treaptă pe care poate ajunge un politician. Chiar și un politician.
Ai distrus cam tot ce se putea distruge. Ne-ai răpit serenitatea vieții publice. Ai distrus discursul public la nivelul unei întregi țări. Ești o rușine.
Du-te dracului! Da’ du-te mai repede, fugi!”
El ce a facut pentru tara asta ? Mi-e scarba de el.
| This discussion has been closed. |