Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Heil Hitler

#37576

2014-02-10 15:58

Hai sa va spun cateva din minciunile invatate din manualele de istorie, sau de romana,din media scrisa si emisiunile tv (media scrisa si tv fiind controlata in proportie covarsitoare de sistem), pe care acest sistem ticalosit (hot si tradator de tara), marioneta a diverselor interese straine, ni le-a servit de-a lungul timpului.
Dupa cum stiti in lunga noastra istorie, in marea majoritate a timpului am fost sub ocupatie straina, am fost o "colonie", "vasali", am avut conducatori supusi, hoti si tradatori de tara...Asa cum suntem si acum o "colonie" a intereselor Marilor Puteri financiare si politice. Dar acestia nu ne pot conduce si controla decat cu complicitatea clasei politice care ne conduce, si a conducatorilor finantelor (BNR).
Culmea culmilor ca printre putinii conducatori care s-au opus si a vrut sa scape de aceasta ocupatie a fost chiar Ceausescu, in toata incultura lui, in toata dictatura lui, si cu pacatele lui privind viziunea economica, culturala, crestineasca. Dar asta a facut spre finalul "carierei", iar Marile Puteri si sistemul s-au aparat si stiti f bine ce a patit: Dat jos si omorat.
Dar in istorie am avut alti cativa Mari Romani care si-au iubit tara si s-au sacrificat pentru ea.
Unul dintre ei este Mihai Eminescu. Probabil multi dintre voi stiti ca este poetul neamului.
Dar stiti ca pe langa opera sa inestimata a fost si un mare erou?
Stiti ca si in vremurile lui exista acest sistem ticalosit, care asuprea tara, si fura banii si munca romanilor? Si chiar daca initial cocheta cu o tabara politica, la un moment dat cand a inteles cum stau lucrurile, a trecut la o miscare civica, care critica sistemul ticalosit. Bineinteles ca sistemul a reactionat si a gasit o metoda inedita sa il inlature si sa il indeparteze de viata cotidiana. Si anume l-au inchis cu forta la ospiciul de nebuni. Adica cum Eminescu a fost nebun? A dat in cap la oameni pe strada? Se credea Napoleon? Sau ce? Si cum un nebun a putut sa aibe luciditatea si inspiratia de a crea marea majoritate a operei lui chiar in ospiciu. Ca a fost plimbat din ospiciu in ospiciu, din loc in loc, chiar si in strainatate. Totul sa il izoleze. Si s-a ajuns ca pana la urma chiar sa fie omorat de tanar dupa ce o piatra i-a fost aruncata in cap mortal.
Sistemul ticalosit ne-a mintit cum ca Eminescu a murit de sifilis, chiar daca nu exista nici o dovada in acest sens. Astfel a musamalizat faptul ca un erou de al nostru a avut curajul sa se ridice impotriva sistemului ticalosit, si sa spuna adevarul, sa devoaleze hotiile.

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37577 Re: Re: basist = prost

2014-02-10 17:11

#37576: Heil Hitler -

M A  A  A  A  A  R  S,   J  A  V  R  A    B  A S  I  S  T  A    si lasa-te de manipulari !!!


In toata istoria si istoriile oricarei tari exista "minciuni" , dar cum sa stie asta un analfabet ca tine ???  hahahaha !!!


Pana una alta, ia de plangi :

Bai japita basista, iti place sa minti exact ca idolul tau, bas !

Auzi la el : ai spunea ma-sa si ta-su la 4 ani de psd si cat de "naspa" sunt aia, iar el cu mintea lui de "geniu" a inceput sa dezvolte o ura fata de ei, si de clasa politica in general !!!   hahahahahahahaha !!!

 

La 4 ani nici nu stiai cum te cheama, iar parintii tai erau preocupati nu sa te invete lucrul asta ci...sa-ti spuna de psd si politica din Ro !!!


hahahahahahahahaha !!! Cat pot sa rad pe seama prostiei tale !!!   hahahahahaaahahahaha !!!

hahahahahahahhahahahaha !!! hahahahahahahahhaaha !!!  hahahahahahahahahaha !!!


La 4 ani iti spunea tie parintii de psd !!!


hahahahahahahahahahahaha !!!

Mai poti ???

De-ar durea prostia, te-ai tavali in chinuri !!!

hahahahahahahahaha !!!


De ce crezi ca-ti spun ca esti prost ???

Ca sa rad de tine ??? Nu, e purul adevar !!! Tu nu stii nici sa scrii corect, dar ai tupeul tipic basescian de a spune ca faceai cacatul prastie la 4 ani !


M  A  A  A  A  A  R  S,   J  A  V  R  A    B  A  S  I  S  T  A   !!!



un cetatean

#37578 rusine USL

2014-02-10 17:24

USL-o alianta pe care cetatenii a votato la alegeri,o alianta de cacat,ne-a mintit cum au vrut ca doar sant comunisti si fi de comunisti.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-02-10 18:21


JUST MATA

#37580

2014-02-10 19:34

BADEA,GADEA SLUGI DE HOTI SI TURNATORI!HUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Y

#37581

2014-02-10 19:35

asa e... antenele fac victime
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37582 Re: basist = prost

2014-02-10 19:45

#37581: Y -

Nu mai abuza mai basist prost de "..." (adica tu "heil hitler", stiu, stiu, nu esti tu ! ), ca te dai de gol !!!

hahahahahaaha !!!

basistii sunt si putini si prosti, iar "heil hitler" e unu' dintre ei !!!

 

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

 


basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

 

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!



Heil Hitler

#37583 Re: Re: basist = prost

2014-02-10 20:40

#37582: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: basist = prost

ba tu nu intelegi ca ma semnez cu nickul meu cu cea mai mare placere, ca sa te injur si pe tine si pe voiculescu si pe antene, si pe basescu si pe ponta, si pe crin etc....nu trebuie sa ma semnez altfel...Ar fi culmea...la ce placere am sa va injur sa ma semnez cu alt nick....futu-va in gura de nemernici


Musafir

#37584

2014-02-10 21:11

ne a dezbinat si ne a invrajbit omul asta nu m a convins comportamentul sau de un presedinte te tara

Musafir

#37585

2014-02-11 03:51

Javra asta ipocrita si chioara ...sper sa aiba soarta lui Kennedy ...cat mai repede !
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37586 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-11 05:01

#37583: Heil Hitler - Re: Re: basist = prost

Cum stiam eu ca tu nu semnezi decat cu nick-ul tau, doar am spus-o-n mesajul anterior... Asta chiar ca l-ar face invidios pe Nostradamus !!!


hahahahahahaha !!!


Tu semnezi cu nick-ul asta doar cand vrei sa fii sadomasochizat de mine si nu numai, asta da, iti face placere !!!


hahahahahahaha !!!


De injurat...stie toata lumea, inclusiv un basist prost ce se afla sub acoperire, asa ca tine !


hahahahahahaha !!!


Cum ti s-a spus ca tu esti si "stalin" (ce coincidenta de nick,"stalin", "heil hitler"), ce sa vezi, a disparut "stalin" in a mai scrie... am o presimtire in urina care o revars pe tine ca o sa revina "stalin", acum dupa ce-am zis ca esti unu si acelasi ! Sa nu ma dezamagesti, nu conteaza daca nu se va intampla azi !


hahahahahahahaha !!!

 

basistii sunt si putini si prosti, iar "heil hitler" e unu' dintre ei !!!

 

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

 


basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

 

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!



Heil Hitler

#37587 "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 09:34

De ce suntem condamnati la saracie si sclavie, si nu putem duce o viata decenta????
Pentru ca daca esti doar un om cinstit si te angajezi la privat, acolo vei da de patroni si sefi ori escroci/hoti, care sunt in cardasie cu sistemul ticalosit (statul), care sunt scutiti de nu stiu ce taxe, care au nu stiu ce facilitati, sunt protejati pentru a-si transfera profitul in offshoruri si astfel de a scapa de impozite, care dau niste salarii mizerabile si te vor munci pana cazi jos extenuat, totul din lacomia lor de a acumula averi colosale peste noapte. In timp ce in tari evoluate, educate, mai cinstite, unde se platesc salarii decente, acesti patroni acumuleaza astfel de averi de-a lungul a 3 generatii.
Pentru ca daca esti cinstit si te angajezi la privat, si acolo vei da de un patron ori cinstit, care nu numai ca nu va putea concura cu hotii, cu evazionistii, dar va fi si oprimat de controale si cocosat de taxe si impozite. Astfel ca nici el nu va putea avea un profit decent si nici pe tine nu te va putea plati decent.
Pentru ca daca esti cinstit si te angajezi la stat, niciodata nu o sa fii acceptat in functii de conducere. Acolo sunt acceptati doar cei care sunt in cardasenie cu hotii, care dau spagi colosale, care au pile, care sunt santajati, pentru ai putea ajuta sa fure/spolia banul public, pentru a putea capusa companii de stat, pentru a putea vinde companii de stat si ei sa isi ia un comision. Si astfel veti fi platiti cu salarii mizerabile, pentru ca ei sa poata fura si acumula averi colosale peste noapte. Si sunt atat de prosti ca au inceput sa se dea in vileag unul pe altul. Sa nu mai zic de rapoartele curtii de conturi (unde spune ca se fura cu zecile de miliarde de euro din banul public).
Asa ca, oameni buni si care nu sunteti santajabili, in contextul actual daca vreti o viata decenta trebuie sa fii ori escroc, ori evazionist, ori hot sau ajutor de hot.
Alegerea e a ta.
Oamenii care aleg sa fie cinstiti si vor o viata decenta sunt rugati sa ia atitudine impotriva escrocilor, hotilor si tradatorilor de tara.
Sa mergem in strada si sa ii inlaturam de la conducerea tarii. Incepem cu politicienii (cu absolut toti care ne-au condus din 89 incoace). Si apoi sa venim cu oameni noi,cinstiti, curati, credibili, si sa aplice adevaratele proiecte benefice tarii. Primul este "EDUCATIA"

Va multumim, va multumesc,
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37588 Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 10:22

#37587: Heil Hitler - "TREZITI-VA" luati atitudine

Ia mai povesteste-ne basist prost, cum urasti tu inca de la varsta de 4 ani psd-ul !!!


hahahahahahahahahahaha !!!   hahahahahahahahaha !!!   hahahahahahahahahahaha !!!


Esi la fel de mincinos ca idolul tau bas, doar ca esti muuuult mai prost !!!


hahahahahahaha !!!


basistii sunt si putini si prosti, iar "heil hitler" e unu' dintre ei !!!

 

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

 


basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

 

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!



Musafir

#37589

2014-02-11 10:48

sa plece cat mai rapid posibil tradatorul asta de tara.Tot ce a "condus' el a distrus.
GORING

#37590

2014-02-11 13:47

JEGURI DE PESEDEI SI USLISTI ,SUSTINATORI DE HOTI SI TURNATORI!VOI CE ATI CONDUS SI DISTRUS MA CACATILOR DIN 89 INCOACE?HUOOOOOOOOOOO!LA PUSCARIE CU VOI!!
ARDEAL

#37591

2014-02-11 13:49

basescu a demonstrat de multe ori ca e un roman adevarat,dar cine sa-l inteleaga si sa-l aprecieze?
PROSTII?TURNATORII? HOTII?
un om bun

#37592 Re: Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 13:52

#37588: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

SO FUTI PE MATA BA LIMBRICULE!CAT AI SALARIU CA SA MANANCI ATAT CACAT?

catavenciu

#37593

2014-02-11 14:00

observ aici oameni care probabil nu au ce face la serviciu si posteaza doar prostii.
oricum nimeni nu va mai ia in seama cu petitia voastra de mizerie.populatia a inceput sa vada adevarul,ce fel de oameni infecti sunt Badea si Gadea daca ei instiga la comanda angajatorului lor.
oricum nu mai aveti nici o sansa,statul de drept a inceput sa functioneze si asta datorita in mare parte prea iubitului nostru presedinte domnul TRAIAN BASESCU primul politician caruia-i pasa cu adevarat de romani.Ponta si Antonescu sunt doar niste marionete,niste slugi platite de hoti si turnatori.

Musafir

#37594 Re: Re:

2014-02-11 14:03

#37552: - Re:

tare prost esti

Anti USL

#37595 Pret combustibil

2014-02-11 15:45

De la 1 aprilie va face USL-ul benzina si motorina 7 lei/litru.
Sa traiti bine uslimosilor!!!!!!!!!!!

Musafir

#37596 Re:

2014-02-11 15:57

#37591: ARDEAL -

Udrea, şi întreaga lui gaşcă de mafioţi pe care-i conduce băsescu nemernicule.

Administrator asociatie

#37597 Anunt asociatia de locatari

2014-02-11 16:12

"S-a adoptat noul cod penal. Hoţii şi pârnăiaşii sunt flămânzi şi liberi. Asiguraţi-vă când sunteţi apelaţi la interfon sau uşa locuinţei, cui deschideţi. Deja 4 (patru) hăndrălăi cât dulapul şi-au prezentat ofertele pentru "Deratizări". Mulţumim!", este avertismentul afişat de cel care se semnează "şef scară". Aceştia îşi pregăteşte vecinii pentru ceea ce este mai rău. Patru femei condamnate pentru prostituţie şi doi bărbaţi care au săvârşit fapte penale în timp ce erau minori au părăsit, săptămâna aceasta, închisoarea de maximă siguranţă Gherla. Comisiile formate în penitenciar au trimis spre instanţele de judecată 49 de cereri de schimbare a pedepsei în urma adoptării noului Cod Penal şi în continuare analizează, din oficiu, cazurile deţinuţilor încarceraţi aici. Deci, este posibil ca în săptămânile următoare alţi deţinuţi să fie eliberaţi.

http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/noul-cod-penal-1_52f64435c7b855ff562d6f38/index.html
Lider sindicat

#37598 Impozite si taxe fara nu mar, fara numar, fara numar

2014-02-11 16:17

Mișcarea sindicală din România este exclusiv bugetară.
Iar acum le-a venit pardul LOR la putere. Doar nu crezi că vor da în oamenii lor, cu care mănâncă din totdeauna la aceeași masă.
Mai ții minte sporurile și stimulentele? Banii de murături și primele de porc? Acestea au fost negociate cu sindicatele LOR.

Mai precis, sindicatele bugetarilor sunt unul și același lucru cu actuala putere.
Sau și mai precis, acum se află la putere partidele bugetarilor și asistaților social.


Impozitarea are ca scop procurarea de resurse pentru satisfacerea necesităților bugetarilor și asistaților social.
Acesta este obiectivul principal al acestui guvern. Cetățeanul simplu este unul angajat la stat, ori asistat social. Acesta va fi mereu de partea unui guvern care le dă și vor fi contra unui guvern care le-o taie.

Atât timp cât oamenii care nu depinde de stat nu vor vota acele partide care nu țin partea bugetarilor și asistaților, nu se va schimba nimic.
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37599 Re: Re: Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 16:37

#37592: un om bun - Re: Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

Hh, te recunosc si cand iti schimbi nick-ul !


hahahahahahahaha !!!

 

Ia mai povesteste-ne basist prost, cum urasti tu inca de la varsta de 4 ani psd-ul !!!


hahahahahahahahahahaha !!!   hahahahahahahahaha !!!   hahahahahahahahahahaha !!!


Esi la fel de mincinos ca idolul tau bas, doar ca esti muuuult mai prost !!!


hahahahahahaha !!!


basistii sunt si putini si prosti, iar "heil hitler" e unu' dintre ei !!!

 

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

 


basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

 

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  E     B  A  S  I  S  T  E  !!!


 


Heil Hitler

#37600 Re: Re: Re: Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 17:03

#37599: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: "TREZITI-VA" luati atitudine

daca eu sunt ala, si mi-am schimbat nickul sa moara mama, iar daca nu sa mori tu si cu ma-ta si cu tot neamu tau de securist diversionist voiculescian