Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Heil Hitler

/ #37587 "TREZITI-VA" luati atitudine

2014-02-11 09:34

De ce suntem condamnati la saracie si sclavie, si nu putem duce o viata decenta????
Pentru ca daca esti doar un om cinstit si te angajezi la privat, acolo vei da de patroni si sefi ori escroci/hoti, care sunt in cardasie cu sistemul ticalosit (statul), care sunt scutiti de nu stiu ce taxe, care au nu stiu ce facilitati, sunt protejati pentru a-si transfera profitul in offshoruri si astfel de a scapa de impozite, care dau niste salarii mizerabile si te vor munci pana cazi jos extenuat, totul din lacomia lor de a acumula averi colosale peste noapte. In timp ce in tari evoluate, educate, mai cinstite, unde se platesc salarii decente, acesti patroni acumuleaza astfel de averi de-a lungul a 3 generatii.
Pentru ca daca esti cinstit si te angajezi la privat, si acolo vei da de un patron ori cinstit, care nu numai ca nu va putea concura cu hotii, cu evazionistii, dar va fi si oprimat de controale si cocosat de taxe si impozite. Astfel ca nici el nu va putea avea un profit decent si nici pe tine nu te va putea plati decent.
Pentru ca daca esti cinstit si te angajezi la stat, niciodata nu o sa fii acceptat in functii de conducere. Acolo sunt acceptati doar cei care sunt in cardasenie cu hotii, care dau spagi colosale, care au pile, care sunt santajati, pentru ai putea ajuta sa fure/spolia banul public, pentru a putea capusa companii de stat, pentru a putea vinde companii de stat si ei sa isi ia un comision. Si astfel veti fi platiti cu salarii mizerabile, pentru ca ei sa poata fura si acumula averi colosale peste noapte. Si sunt atat de prosti ca au inceput sa se dea in vileag unul pe altul. Sa nu mai zic de rapoartele curtii de conturi (unde spune ca se fura cu zecile de miliarde de euro din banul public).
Asa ca, oameni buni si care nu sunteti santajabili, in contextul actual daca vreti o viata decenta trebuie sa fii ori escroc, ori evazionist, ori hot sau ajutor de hot.
Alegerea e a ta.
Oamenii care aleg sa fie cinstiti si vor o viata decenta sunt rugati sa ia atitudine impotriva escrocilor, hotilor si tradatorilor de tara.
Sa mergem in strada si sa ii inlaturam de la conducerea tarii. Incepem cu politicienii (cu absolut toti care ne-au condus din 89 incoace). Si apoi sa venim cu oameni noi,cinstiti, curati, credibili, si sa aplice adevaratele proiecte benefice tarii. Primul este "EDUCATIA"

Va multumim, va multumesc,