Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
http://bmarinescu41.files.wordpress.com/2013/03/basescu-bec5a3iv.jpg...
Re: sdasdasd
Ai facut spume la gura? Iti comandam o camasa de forta? Ce numar? Stim ca oftici ca v-o luati, dar mai baga o activitate cu mana dreapta! poate iti trece isteria!
232323
Nice try, antena3 fags
Antena 3, spanzurati-va loserilor!
Semnăturile provin de la 65 208 adresa IP diferite.
Nice try, antena3 fags
Re: Re: dasdasdasd
#25230: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: dasdasdasd
ARE DEMISIA IN PLIC...
Spanzurarea
3456789
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
Nu renunt....
Sunt constient la ce PERICOL ma expun, ce atacuri vor urma din fata politicienilor, a serviciilor (interne sau externe), a hotilor de tara; dar in afara de viata nu au ce sa imi ia...asa ca RISC....macar INCERC..stiu ce a zis si Tutea...vedem ce iese...Deja am inteles ca o mare parte din oameni nu poate accesa acest site, sa poata citi mesajele mele..........,
Sunteti penibili ba cu diversiunile care le incercati.......
Imi ziceti ca de ce repet...pai asta va doriti voi..sa ii spun doar vecinului...nu sa auda cat mai multi oameni...daca ne tineti disipati e foarte bine pt voi...furati in voie
Ms Bolcas ca ma sustii..,,.{]
Re: 232323
Familiile voteaza de pe acelasi IP.
Cand vor fi peste 100 000 de IP-uri, tot asta vei spune pentru ca nu esti capabil sa intelegi proportiile urii impotriva regimului securist ceausist nasit de basescu, zis si Nașu.
Se vor umple puscariile cu securisti prosti ca asta.
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0213/1360503097bas%202.jpg...
dsdsds
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
sdsdsdsds
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
Si asta este un mare pacat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
http://alexandrupetria.files.wordpress.com/2012/07/basescu.jpg...
Jos Bsesucu ptr ca stie numai sa fure.Nui ajuta cu nimic pe Romani ce sint esiti in afara Tari.Consolatele Romane stie numai sa incaseze bani pe certificatele roamnaesti la copii ce sint nascuti in alte tari Exempul meu.AM FOST LA CONSOLATUL ROAMAN DIN TORINO SAI SCOT CERTIFICAT ROMANESC FIULLUI MEU.Stiti ce mia zis Domnul Consol Arsitide Sofroane sai dau 200 de euro sau daca nu avem acei bani. Sau daca nu singura varianta este sa renutam la cetatenia copiluli nostru.Ce consol poate sa mai fie si ala cind le spui cetatenilor tai sa renute la cetatenia romana.Cind defapt fiul nostru este nascut aicea in Torino nu am platit nimic si nea dat si certificatul italian gratis.ASA CA NOI CE SINTEM ESITI DIN TARA NU O MAI PUTEM NUMI ROMANIA PTR CA TOTI SINT NISTE HOTI.Lasati sa mai vina si alti in locul vostru. O mare parte din Romani maninca pe la Bisericele italienilor si dorm pe strazi.Eau lasat liberi pe Romani sa plece exact cum sint caini vagabonzi in bucuresti, asa sint romani aiceea unui dintre ei.ITALIENI LE DAU SA MANICE LA TOTI NU FACE URA DE RASE CA ALA ESTE ROMAN MAROCHIN SAU ALBANEZ SAU NEGRU LA TOTI LE DAU SA MANICE.OMUL ESTE UMILIT MAI RAU CA ANIMALE DIN ITALIA.Pentru ca la astia animale lor dorm in case si le cumpara mancare de la magazine.
Re: dsdsds
Familiile voteaza de pe acelasi IP.
Cand vor fi peste 100 000 de IP-uri, tot asta vei spune pentru ca nu esti capabil sa intelegi proportiile urii impotriva regimului securist ceausist nasit de basescu, zis si Nașu.
Se vor umple puscariile cu securisti prosti ca asta.
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0213/1360503097bas%202.jpg...
Prostia apocaliptica a antenistilor trece granitele tarii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
http://alexandrupetria.files.wordpress.com/2012/07/basescu.jpg...
| This discussion has been closed. |