Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: 342342342
DA MAI ! SE VOTEAZA PE BANDA RULANTA CA LA PARIS LA NEA" BACONSKI CAND A IESIT BASE "PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR"
un personaj sinistru
Re: dasdasdasd
Familiile voteaza de pe acelasi IP.
Cand vor fi peste 100 000 de IP-uri, tot asta vei spune pentru ca esti un basist cretin, incapabil sa intelegi proportiile urii impotriva regimului securist ceausist nasit de basescu, zis si Nașu.
Se vor umple puscariile cu securisti prosti ca asta.
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0213/1360503097bas%202.jpg...
Nu renunt....
Sunt constient la ce PERICOL ma expun, ce atacuri vor urma din fata politicienilor, a serviciilor (interne sau externe), a hotilor de tara; dar in afara de viata nu au ce sa imi ia...asa ca RISC....macar INCERC..stiu ce a zis si Tutea...vedem ce iese...Deja am inteles ca o mare parte din oameni nu poate accesa acest site, sa poata citi mesajele mele..........,
Sunteti penibili ba cu diversiunile care le incercati.......
Imi ziceti ca de ce repet...pai asta va doriti voi..sa ii spun doar vecinului...nu sa auda cat mai multi oameni...daca ne tineti disipati e foarte bine pt voi...furati in voie
Ms Bolcas ca ma sustii..,,..,
sdasdasd
Nice try, antena3 fags
Antena 3, spanzurati-va loserilor!
Semnăturile provin de la 65 208 adresa IP diferite.
Nice try, antena3 fags
45367
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
232322
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
76543
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
Re:
#25229: SI INCA UNUL DINTRE TARANI -
ASA AU INVATAT LA STEFAN GHEORGHIU )))
erfghjkl
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags
Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
http://bmarinescu41.files.wordpress.com/2013/03/basescu-bec5a3iv.jpg...
Re: 45367
Familiile voteaza de pe acelasi IP.
Cand vor fi peste 100 000 de IP-uri, tot asta vei spune pentru ca esti un basist cretin, incapabil sa intelegi proportiile urii impotriva regimului securist ceausist nasit de basescu, zis si Nașu.
Se vor umple puscariile cu securisti prosti ca asta.
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0213/1360503097bas%202.jpg...
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#23242: cetatean european - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Eronat total. Nu zic ca aceasta " miscare civica" nu a "existat" la "Referendumul de Demitere" (ca o paranteza, acest referendum fiind ceva inutil si aberant. dar asta e alta discutie), si ca in urma vointei poporului, Presedintele ar fi trebuit sa demisioneze.
Dar daca doar la asta se rezuma "miscarea civica", deja nu isi mai are rostul. Ea ramanand doar o masa manipulata de catre o tabara politica. O miscare civica trebuie sa reactioneze in fiecare clipa, prin petitii, prin demonstratii pasnice, cand conducatorii nostri politici, oricare ar fi ei, ar calca stramb, si ar face nedreptati pentru societate.
Asa doar hai sa dam jos un hot, sa lasam locul altor hoti... si apoi dormim 4-5 ani...adika ce am facut pana acum, de la Decebal incoace....nu rezolvam nimic...de fapt asta isi doresc politicienii...sa nu existe aceasta "miscare civica puternica"..,,[[..
| This discussion has been closed. |
dasdasda
Nice try, antena3 fags
Nice try, antena3 fags