Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
d233
Nice try, antena3 fags
Antena 3, spanzurati-va, idiotilor.
sadagag
Nice try, antena3 fags
5678
Nice try, antena3 fags
Re: Re: gasga
#25188: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: gasga
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
http://baselandia.files.wordpress.com/2012/03/puscarias3.jpg...
Nu renunt....
Sunt constient la ce PERICOL ma expun, ce atacuri vor urma din fata politicienilor, a serviciilor (interne sau externe), a hotilor de tara; dar in afara de viata nu au ce sa imi ia...asa ca RISC....macar INCERC..stiu ce a zis si Tutea...vedem ce iese...Deja am inteles ca o mare parte din oameni nu poate accesa acest site, sa poata citi mesajele mele..........,
Sunteti penibili ba cu diversiunile care le incercati.......
Imi ziceti ca de ce repet...pai asta va doriti voi..sa ii spun doar vecinului...nu sa auda cat mai multi oameni...daca ne tineti disipati e foarte bine pt voi...furati in voie
Ms Bolcas ca ma sustii...
Re: 5678
Basistii au intrat in tremurici. Lu asta ii tremura mainile de nu mai stie ca face cu ele.
dasdasdasd
Nice try, antena3 fags
Re: Re: Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
http://www.dw.de/image/0,,16124719_303,00.jpg...
Nice try, antena3 fags
Antena 3, spanzurati-va loserilor!
Semnăturile provin de la 65 208 adresa IP diferite.
Nice try, antena3 fags
sdsds
Nice try, antena3 fags
Semnăturile provin de la 65 208 adresa IP diferite.
Nice try, antena3 fags
am semnat cu cea mai mare bucurie desi nu cred ca va avea efectul dorit BRAVO ANTENA 3 astepyam de mult sa semnez asa ceva
| This discussion has been closed. |
sdasd23
Nice try, antena3 fags