Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

MARLANUL

#24101 S.O.S PUNGESTI!!!!!

2014-01-18 11:12

Acum doi ani usl tipau ca Basescu este un dictator si presa este sub papuc DAR CE VEDEM SI SIMTIM ACUM PRESA CU PUMNUL IN GURA SA NU DESCHIDA CIOCU SA ARATE CE SE INTAMPLA IN TARA IN AFARA DE NASU IAR CE SE PETRECE CU TARA INCEPE DICTATURA USL MAI GRAV CA CETATENI TARI NU TOTI NU ISI DA SEAMA CA TARA NOASTRA SE INDREAPTA SPRE O TARA CU DICTATURA USL .

Musafir

#24102

2014-01-18 11:12

Sa plece pentru ca a adus minciuna santajul si nesimtirea la mare rang.

Musafir

#24103 traian basescu

2014-01-18 11:12

• 1976-1981 Ofiţer Maritim gradele III, II şi I, pe nave de mare tonaj la NAVROM Constanţa
• 1981-1987 Căpitan de Cursă Lungă, Comandant al navelor: ARGEŞ, CRIŞANA şi BIRUINŢA - Nava Amiral a Flotei Comerciale Române
• 1987-1989 Şef al Agenţiei NAVROM din Anvers
• 1989-1990 Director General al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile din Ministerul Transporturilor
• 1990-1991 Subsecretar de Stat - Şeful Departamentului Transporturi Navale din Ministerul Transporturilor
• 1991-1992 Ministru, Ministerul Transporturilor
• 1992–1996 Deputat, Parlamentul României
• 1996–2000 Ministru, Ministerul Transporturilor în guvernele V.Ciorbea, R.Vasile şi M.Isărescu
• 2000–decembrie 2004 Primar General al Municipiului Bucureşti
• 20 decembrie 2004 - prezent Preşedinte al României

Musafir

#24104

2014-01-18 11:13

im from ireland and a eu citizen like romanian. people all over europe can see whats happimg there. . the people of romania want the prsident gone and it should happen. get rid of the basterd !
100 ooo de -bolunzi

#24105 Îndreptare

2014-01-18 11:13

Sictir frumos ,javră ordinară-băsist jegos-.
gandesc liber

#24106 pupincuristilor antenisti

2014-01-18 11:13

bai pupincuristi de la antenele lui varanu când o pleca basescu de cine va mai luati?
o sa ii lingeti in cur pe comunisti pesederei?
futu-va in gura de lingai

Musafir

#24107

2014-01-18 11:13

Doresc sa scapam cat mai repede fiindca a facut numai rau acestei tari

Musafir

#24108

2014-01-18 11:13

I-mi doresc din tot sufletul ca Basescu, sa plece de la conducerea tari . Ne-a facut de ras in toata lumea, si datorita lui am ajuns inapoi in 1989 o tara securista. Multumesc antena 3 pentru initiativa !
MARLANUL

#24109 TOTI POLITICIENII DIN ROMANIA (SI BASE) SUNT KURVE!!!!!

2014-01-18 11:14

Pe vremea cand ataca la baioneta guvernul MRU, pentru ca daduse lumina verde la exploarea gazelor de sist, Victor Ponta nu-si imagina probabil ca peste mai putin de doi ani va fi nevoit sa se lupte pentru a impune acest proiect.
Pe vremea cand ii spunea, pe buna dreptate, presedintelui ca nu poate sa spuna tot ce-i trece prin cap, ca nu are voie sa atace deciziile CCR, pentru ca trimite un mesaj gresit societatii, Victor Ponta nu se gandea ca peste putin timp va avea de infruntat decizii ale CCR unde il va durea mai rau.
Pe vremea cand spunea ca acordul cu FMI este o crima impotriva poporului roman, Victor Ponta nu lua in calcul ca va fi nevoit sa semneze cu mana lui unul. Pe cand promitea scaderea ca in povesti a taxelor si impozitelor, Victor Ponta nu se gandea ca va fi nevoit sa adune mai intai bani suficienti la buget pentru a tine corabia pe linia de plutire cu fiscalitatea de acum.
Pe vremea cand ataca legea educatiei adoptata prin asumarea raspunderii guvernului Boc, nu isi imagina ca va emite un ditamai Cod al insolventei nici macar prin asumare, ci prin ordoanta de urgenta si va fi sanctionat pentru asta.
Pe vremea cand critica, pe buna dreptate, guvernul Boc pentru numarul mare de ordonante de urgenta emise, nu se gandea ca va ajunge sa fie campionul absolut al ordoanantelor, 100 pana acum, avand in spate o majoritate parlamentara la care guvernele anterioare nici macar nu visau.
Pe vremea cand ataca neobosit coruptia si clientelismul din guvernele anterioare nu gandea probabil ca “guvernul cel mai cinstit” va fi campionul inculpatilor, incompatibililor, celor in conflict de interese si chiar al condamnatilor.
Pe vremea cand cerea demisia lui Emil Boc pentru ca in strada iesisera o mie-doua de protestatari, cu nemultumiri difuze, nu isi imagina ca va veni vremea cand impotriva sa vor aparea manifestari masive de 5.000, 10 mii de oameni, ca va arunca in greva categoriile sociale pe umerii carora plange cel mai mult, in frunte cu medicii si profesorii.
In general, Victor Ponta s-a comportat mereu ca un copil care crede ca daca el isi acopera ochii cu mainile si nu mai vede pe nimeni nu este nici el vazut.
Dar cu mainile la ochi, Victor Ponta s-a izbit violent de o realitate pe care acum o vede clar, dar pentru care nu are solutii. Exact solutiile pe care le clama in opozitie.
Ipocrizia lui Victor Pona si-a atins limita. Si cel mai rau este ca ii explodeaza in fata toate minciunile, toate demagogiile. Ii explodeaza insa si putinele lucruri corecte pe care le-a zis, pentru ca nu a crezut in ele, pentru ca le-a folosit oportunist, in functie de interesul politic al momentului. Si iata-l facand exact, dar exact ceea ce critica mai sever.
Deocamdata nu scade in sondaje, pentru ca electoratul pe care se bazeaza nu are sensibilitati principiale majore, iar majoritatea scarbita de acest tip de amoralitate oricum este retrasa din jocul politic, in mare masa a absenteimsului.
Dar toate reprezinta un simptom al faptului ca Victor Ponta nu controleaza guvernarea, ca nu are nicio linie, nicio viziune, nicio strategie. Iar asta incepe deja sa se traduca in ceea ce ii afecteaza si pe cei care nu dau doi bani pe principii, dar vad ca farfuria si portofelul le sunt din ce in ce mai goale.
Si poate ca pana la urma vor intelege si ei, ca dintr-un caz-scoala pentru politica romaneasca, ca nu exista bunastare fara principii. Ca o tara condusa de un om, care nu crede de fapt in nimic si nu respecta nici macar propriile vorbe rostite ieri, nu poate fi decat o tara saraca.
Din pacate asta se aplica marii majoritati a clasei politice romanesti, pentru care Victor Ponta este foarte reprezentativ.
Sursa: Ziare.com

Musafir

#24110

2014-01-18 11:14

Basescu este un jeg pentru că: 1. a vrut să-i legalizeze profesia tzingăncii din pleşcoi...ca şi nutzi să intre in legalitate... constituţională... pentru că este greu să fii ilegalist...o ştie foarte bine cel ce făcea contrabandă cu chiloţi, ţigări, alcool, blugi ...şi alte plante etnobotanice.... 2. Tot timpul mergea să se consulte cu laszlo tokes... la covasna... și în acest fel a slăbit statul de drept. 3. a promis destul... şi n-a făcut nimic... totul a fost abureală.... Dar, a promite mincinos opiniei publice cu surle şi trâmbiţe... ceva... şi a nu te ţine de cuvânt... este demagogie... El este demagog... pentru că a promis mincinos şi a înşelat aşteptările oamenilor... 4. A tăiat... salarii și pensii, bagându-se peste treaba altora și nu și-a făcut treaba lui... asta se numeşte... simplu... canalie...5. Și-a tras case și proprietăți, pentru el și pentru pițipoancele lui, asta se numește jigodie parvenită... adică jeg...

Musafir

#24111

2014-01-18 11:14

presedintele tarii se poarta sub o ce critica cu cetateni acestei tarii daca nu vrea sa-l plateasca Voiculescu pe angajatul sau de la antena3 sai achite Basescu chieltuielile lunarew.
Heil Hitler

#24112 Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

2014-01-18 11:14

#23242: cetatean european - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Eronat total. Nu zic ca aceasta " miscare civica" nu a "existat" la "Referendumul de Demitere" (ca o paranteza, acest referendum fiind ceva inutil si aberant. dar asta e alta discutie), si ca in urma vointei poporului, Presedintele ar fi trebuit sa demisioneze.

Dar daca doar la asta se rezuma "miscarea civica", deja nu isi mai are rostul. Ea ramanand doar o masa manipulata de catre o tabara politica. O miscare civica trebuie sa reactioneze in fiecare clipa, prin petitii, prin demonstratii pasnice, cand conducatorii nostri politici, oricare ar fi ei, ar calca stramb, si ar face nedreptati pentru societate.

Asa doar hai sa dam jos un hot, sa lasam locul altor hoti... si apoi dormim 4-5 ani...adika ce am facut pana acum, de la Decebal incoace....nu rezolvam nimic...de fapt asta isi doresc politicienii...sa nu existe aceasta "miscare civica puternica".;;''[[

MARLANUL

#24113 DEMISIA DR COPY PASTE

2014-01-18 11:14

Guvernul Hopa Ponta ar trebui sa ne impoziteze si aerul care il respiram! Si ar mai fi si impozit pe nr de pasi care il facem in fiecare zi!

Musafir

#24114

2014-01-18 11:14

foarta tare poate asa o sa reusim si noi sa fim auziti
MARLANUL

#24115 DEMISIA PINOCHIO !!!!

2014-01-18 11:15

Vă mai aduceţi aminte cine scotea acest strigăt de opresat revoltat: „Jandarmilor li s-a spus că, astăzi, va fi o lovitură de stat. Li s-a dat muniţie. Fac un apel să înţeleagă că nu trebuie să facă ceea ce le spune Băsescu, aşa cum n-au făcut nici când le-a spus Ceauşescu să tragă în oameni. Este foarte grav ce se întâmplă. Credem în continuare că democraţia poate fi salvată. Ne aflăm într-un moment prin care România n-a mai trecut din decembrie '89. Uitaţi-vă câţi jandarmi sunt aici. Ca să ce? Să se lupte cu poporul român? Şi ei fac parte din poporul român"? Era Victor Ponta, în timpul marelui marş sindical din noiembrie 2010. Cu tricolorul legat la gât şi Marian Vanghelie făcându-i drum, mergea spre Palatul Parlamentului împreună cu „poporul”, oprindu-se cât să amplifice, în faţa camerelor de filmat, minciuna despre „glonţul pe ţeavă” şi să incite mulţimea care s-ar fi aflat în pericol de moarte. Scriam, atunci, că lui Victor Ponta i-ar fi plăcut să vadă sânge. Era singura explicaţie plauzibilă pentru încercarea sa de a-i instiga pe protestatari împotriva forţelor de ordine, o baltă de sânge pe asfalt transformând mitingul într-o nouă revoluţie, care i-ar fi schimbat, fulgerător, destinul şefului PSD. L-ar fi propulsat la Putere ca "liderul din mulţime", contopit cu victimele prin ADN-ul căzut în stradă şi Victor Ponta şi-ar fi lins, tacticos, degetele pline de hemoglobină.
Trei ani mai târziu, în noiembrie 2013, acelaşi personaj vorbeşte din funcţia de prim-minstru. Despre protestul de la Pungeşti, unde 200 de jandarmi au fost trimişi împotriva a tot atâţia ţărani înşiraţi pe marginea unui drum, majoritatea bătrâni şi femei, care nu vor ca Chevron să extragă gaze de şist, în ograda lor: „Am înţeles cât timp lucrurile nu blochează circulaţia, nu se blochează drumuri naţionale, e în regulă, dar după aia ce facem ? E anarhie. Deci, eu ii susţin pe jandarmi, m-au informat şi cred că, în conformitate cu legea, trebuie să acţioneze”.
A doua zi, vineri, în şedinţa de guvern, după ce opozanţii proiectului Roşia Montană au spart (gest reprobabil n.n.) luneta maşinii ministrului Culturii: „Există o linie roşie peste care nu accept să se treacă. Colegul nostru, domnul Barbu, a fost agresat. Nu e vorba de domnia sa, că e bărbat, rezistă, e vorba de faptul că nu ne întoarcem la anii '30, când îşi făceau legionarii de cap pe străzile Bucureştiului. Jandarmii au procedat foarte bine, foarte elegant, dar în momentul în care se trece linia roşie şi vorbim de agresiuni, ameninţări, blocarea unor drumuri, aveţi din partea mea mandat foarte clar de intervenţie conform legii”.
În aceeaşi zi, seara, după şedinţa USL: „Am cerut ministerului de Interne, reprezentanţilor statului să ia masuri foarte decise şi foarte dure dacă e vorba de violenţe, de agresiuni, perturbare a bunei funcţionari a societăţii. Nu voi avea niciun fel de ezitare, am sprijinul USL în acest sens. Violenţa şi anarhie, nu!”.
I s-a schimbat radical optica dlui Ponta. Nu mai vede în stradă şi pe mirişte „poporul”, ci grupuri mici, anarhiste şi legionare, care, finanţate de duşmanii României, s-ar opune progresului ţării. Protestul lor, aşadar, nici nu ar fi îndreptăţit. Manipulează însă ca şi acum trei ani. Exacerbează un incident izolat, singurul în peste o lună de manifestaţii, pentru a induce opiniei publice ideea că protestatarii sunt violenţi şi folosirea forţei împotriva lor - inclusiv împotriva bătrânilor ţărani, care, apărându-şi drepturile, au blocat o proprietate privată - s-ar justifica pe deplin. Aşadar, dl Ponta încă mai vrea sânge. Nu mai are unde se cocoţa, dar nişte bastoane peste guri şi spinări, mai multe capete de manifestanţi sparte ar arăta ţării întregi cine este şeful, intensificând gustul puterii care-i provoacă atâta plăcere. Cum dl Ponta pune atâta accent pe forţă când se confruntă cu „minorităţi” paşnice, mă întreb ce ordin va da dacă oamenii vor ieşi în stradă, ca la revoluţie.
Rodica Ciobanu este senior editor al ziarului Gândul
Heil Hitler

#24117 Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

2014-01-18 11:15

#23704: cetatean european - Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Nu ma intereseaza cine e in "capul" statului.Ca e monarh, ca e presedinte... Dar vreau sa il vad in fiecare zi ca merge in 10 scoli sa pledeze pentru educatie morala si mentalitate corecta, ca il vad in fiecare zi facand declaratii la 18:30, pe media tv, ca pledeaza pentru acelasi lucru...Atunci eu o sa fiu multumit de Presedinte sau Rege.;;''[[]][[]


Musafir

#24118

2014-01-18 11:15

Jos tacnitul de la Cotroceni .
omsuparat

#24119 Va doresc ce-i doriti si voi lui Basescu !

2014-01-18 11:15

108 933 persoane au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 63 596 adresa IP diferite. Interesant !
MARLANUL

#24120 S.O.S PUNGESTI!!!!!

2014-01-18 11:15

JANDARMERIA APARA HOTIA! PLECATI DIN PUNGESTI BATAUSILOR! RUSINE USL PENTU PACATOSUL DE MINISTRU CARE APARA INTERESELE LUI CHEVRON.
Heil Hitler

#24121 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

2014-01-18 11:16

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV. Si sper si sa se initieze o petitie unde sa se ceara educatia copiilor, prioritate 0, sa vedem cine e corect si doreste binele tarii, si nu doar binele dosurilor lor.

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nici nu cred ca e posibil sa avem un astfel de Presedinte. Si nici scopul meu nu este sa va judec din punct de vedere moral. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu sunteti inteligent, fiindca poate nu aveti viziune, sau mai rau, poate ca nu ati vrut.

Nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dati o speranta, sa se vada ca ati "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice, fiindca ati crezut ca doar daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapati tara de hoti, pentru ca poate doar daca o sa dati nu stiu ce lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI PLEACA SI TIN DE MENTALITATEA DEFICITARA,SI LIPSA DE MORALITATE.

Aici trebuia ACTIONAT. Si cum TREBUIA sa faceti asta?

In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate eforturile, toate actiunile posibile. Trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie; ca trebuie explicat ca nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga; ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga; trebuie explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor nu vor avea pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani si toate parghiile necesare. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Repet acest mesaj, fiindca doresc sa fie vizualizat de cat mai multa lume. Astfel, sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? Eu doresc educatie copiilor...ei doresc sa ii tina prosti, sa ii poata prosti si fura. Numai ca o sa fac o miscare civica puternica, si o sa va vin de hac hotilor."::":"::"'
MARLANUL

#24122 DEMISIA DR COPY PASTE

2014-01-18 11:16

LA PUNGESTI ESTE DIKTATURA!!!! DE CE TACETI DIN GURA ?????

Musafir

#24124 Re: pupincuristilor antenisti

2014-01-18 11:16

#24106: gandesc liber - pupincuristilor antenisti

Bai basistule eu imi bag ceva in gura ta de basist jegos care esti fu**-va-n gura de basisti ordinari. Mai spalati-va la cur. Cu basescu vostru de rahat

Căpitanul Nemo

#24125 Re: traian basescu

2014-01-18 11:17

#24103: - traian basescu

Adaug și eu o altă funcție importantă -AGENT AL SECURITĂȚII ACTIV ,poate dublu sau triplu.