Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: basist = prost
Nu mai femie, e doar basist !
Pentru toate nedreptatile si abuzurile comise timp de atatia ani la rand asupra cetatenilor acestei tari: Demisia domnule ...( desi nici unul dintre gesturile dvs publice nu va face demn de acest apelativ ) Basescu ! Ne este rusine, mie si celorlalti peste 7 milioane de inca... locuitori ai acestei tari, sa fim reprezentati in fata intregii lumi de un asemenea specimen ...
E groaznic, e fara speranta, e dureros ca USL-ul cu cei 70% ai sai nu face nimic sa faca modificarile necesare legislativ pentru ca justitia sa isi faca treaba cinstit si liber.
E crunt sa ai liber sa vorbesti si nimanui sa nu ii pese.
Macar comunistii nu ne lasau sa vorbim ! Ne terorizau pe fata.Cred ca era mai cinstit asa.
Astia pozeaza in sfinti si isi bat joc de lege, drepturi si de orice li se opune.
capul sus si mergem inainte pana la final,pana la caderea lui basescu.
Re: Re: Re: basist = prost
#18514: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: basist = prost
cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? eu doresc educatie copiilor...ei vor sa ii tina prosti, sa ii poata prosti....eu sunt un om normal la cap nici basist , nici antibasist.
| This discussion has been closed. |
Suntem medici din 1982 si de atunci, de cand eram considerati o povara neproductiva pe spinarea clasei muncitoate si pana recent ,am asteptat de la statul nostru o recunoastere -pana in 1989-apoi,dupa 1989,o reparatie morala a statutului nostru profesional,social,intelectual .Ne consideram profund jigniti si inselati de intreaga clasa politica din Romania de dupa 89 dar , de opt ani,s-au adaugat disperarea ,umilinta, neputinta de a ne mentine demni si de a avea controlul vietilor noastre .Presedintele Romaniei nu ne reprezinta ,nu si-a reprezentat niciodata POPORUL,asa cum ii place sa spuna , iar dupa mandatele lui tara a ajuns in pragul disolutiei statului de drept al carui garant trebuia si a jurat sa fie .