Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re:
ITI RASPUND EU:UNUL MAI MARE CA VOI ATATA TIMP CAT VEDE ADEVARATA REALITATE..FRATILOR NU ESTE NICIUNUL CINSTIT,DAR USL-UL IN 2 ANI CE A FACUT:NIMIC.DOAR VROIA IMUNITATE SUPREMA..DACA VRETI CEVA TRB DATI JOS TOTI
Re: Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator
#13881: - Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator
dar de unde poti sti tu ca nu-i un copil... poate ca e un copil tot asa cum eu nu-s basista. Cred ca ar tebui sa fim macar fata de copii ceva mai intelegatori.
7,5 milioane de oameni pur si simplu spulberati de CCR CATA CRASA NERUSINARE DIN PARTEA A CESTUI OM CARE A DUS TZARA DE RAPA CU BOC IMPREUNA
Re:
#13597: - POEZIA (CA ESTE!) ARATA MARINIMIA ROMANULUI BICIUIT DE TIRAN ! GENUL DE A INTOARCE SI OBRAZUL CELALALT NU MAI E DE ACTUALITATE IN CAZUL ASTA ! ASTA NU TREBUIE INVITAT SA PLECE , CI TREBUIE RETINUT SA RASPUNDA LA MULTE INTREBARI GRELE ! M-AS BUCURA SA FIE HUSHUIT DE LA COTROCENI SI LASAT PE MANA MULTIMII , INTR-O ULTIMA BAIE DE MULTIME ! CA SIGUR AR FI ULTIMA BAIE...NU AR MAI CONTA CA ASTA AR FI CA IN UNELE TARI AFRICANE ! PAI ACUM , LA CATE FACE ASCEST INDIVID , CU CE NE DEOSEBIM DE AFRICA ?
este demis
Felicitari Antenei 3 ,d-l. Gadea et. compani de initierea petitiei si in special colegului d-voastra care i-a luat interviu.
Cu consideratie,
Re: Re: Politrucii lui voiculescu
#13855: - Re: Politrucii lui voiculescu
De acord cu dvs.dar dupa cat stiu eu voiculescu este cercetat,nastase la inchisoare,dar nu si udrea,berceanu,videanu....si altii.
ce fel de justitie este? suntem unii de rang secund?dupa parerea mea mai trebuie sa treaca foarte multi ani pana cand vom fi toti egali in fata justitiei.
Presedintele Basescu nu a dorit sa lucreze cu nimeni si nu a acceptat nimic,ex:
-nu s-a inteles ca primar cu consiliul general
-nu l-a suportat pe Tariceanu
-pe Boc l-a dirijat cum a dorit
-pe Ponta il jigneste si-l desconsidera
-ii face hoti si mafioti pe demnitarii Romaniei
PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A CONDUS TARA CA UNIC COMANDANT MILITAR,ORDINELE SALE FIIND VALABILE CA INTR-O STRUCTURA MILITARA,SI-A SUBORDONAT TOTUL DAND ORDINE SI DISPOZITII TUTUROR STRUCTURILOR STATULUI ROMAN.
| This discussion has been closed. |