Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#13851

2014-01-17 13:00

Cel care acuza pe altii ca sunt mincinosi este CEL MAI MARE MINCINOS SI BORFAS!Numele lui:traian basescu!!!

Musafir

#13852

2014-01-17 13:00

basesca imi lezeaza imaginea si demnitatea de roman prin actiunile sale.avem nevoie de dreptate in forma imediata iar vinovatii pedepsitiatat moralcat si financiar!

Musafir

#13853

2014-01-17 13:00

Basescu a dorit sa intimideze acest popor. In numele asa zisului Stat de Drept, a condus Romania in sunet de catuse, cu interceptari si cu santaje prin instrumente si masinatiuni diabolice. A pogorat asupra noastra plaga procurareasca care bagau oameni nevinovati la puscarie si distugeau vieti la gramada. Statul unde eu trebuie sa-mi dovedesc nevinovatia nu e stat e o dictatura care trebuie degraba inlaturata. Jos Dictatura Basista !


Musafir

#13854

2014-01-17 13:00

Semnat repetat /pt. completat comentariu.
Dupa ce pana-n noapte parlementul tinut piept lui Betty "cea - dupa frumoasa - cea hoata", itit si Don' Ponta, acceptat reluat vot, cu "iesit" la CCR Don' "erata".
Tot Don' Ponta revenit - de la "Secera si Ciocan" re/convertiti de la stea rosie si Mao la matanii crestine - din Bruxelles cu...ERATA.
Desi contravenienta Conferintei de la Venetia,
europeana get-beget! De care noi am aflat, nu cum
corect, oficial, ci de la un ziarist, Radu Tudor.
- Dilema majora: daca Dl. Ponta nu stia este grav. Daca insa stia e si mai! ("nu e bine...") /dand cu ea peste ochi chiar nici Don' Baros n-ar mai fi putut zice "pas"!
Dupa ce onorata CCR curte a dispus, a dua zi in noapte (5 a.m.) o...(inovata!) "erata"...pe cam invers! Aici, "buba"...de-a dreptul, penala. Sub stampila drept de semnatura! Presedinte CCR nu are loctiitor si vice /stiu gresit?!, sau... semnatura in fals, abuz/uzurpare de functie, substituire de persoana si alte etc. (pe strict CP)...chiar daca peste zile colegii cica validat (de si scapat, si rusinii) faptele tot comise!
Peste care Curtea mai dispunand inca (imi scapa forma) privind "...bunei desfasurari referendum
si prin asigurare prezenta...". Fata de care:
- unul (cu si aport "din afara" /cum permis!) ca "sa nu vina lumea la vot!" - flagrant contra
dispunere CCR si perfect ilegal/contraventie - despre asta...tacere, nimeni incriminat!
- altul insa, tocmai de chemare la vot (si, cum trebuia, si organizat), inculpat!
Rezultat extraordinar! Dar...invalidat CCR, ca -chipurile - NE/cvorum! Cu si oficial de afara ca el stiind ca falsificare masiva de milioane!
Fara si perfectat final, cum legal, prin obligat validare parlament. Ca neconvocata (de-un an) sedinta. Ceruta insistat de Dl. Ghise (o fi nebun?!, ca solidari toti contra!). Ca nu vrea Don' Zgonea /de capul lui chiar?!, sau doar soldat, disciplinat...in partid!, la ordin...tot Don' Ponta!
Luand calculul invers, de la numar realizat de votanti "Da" de demitere, ajungem, pe cvorum rezultat realizat cca. 15 mil. /cam 27 poBor!
Cand si rezultat (nejustificat cand) recensamant
- de Ei/El instrumentat/operat!,
- l-a contestat (Ei/El) cineva?!,
automat, din oficiu, SI referendumul reevaluat,
si nu de oricine ci insasi Curtea inalta, prin si aceeasi "metoda" inventata de ea, a "eratei", la care de la sine, daca probitate!, avea de recurs.
Tot curios, integral/unanim s-a tacut!, desi era de la sine de doar aplicat! Complice!, si cu, de sanchi, vaicareli! Ce "cacanarie" este aici!
Un impostor, de stat pe bordura, in loc inca "taie si spanzura" tot el! De frica cine! Ce europa!, cativa insi!, arogand viata a milioane!
Acum ca cica demisie. Este! De doar confirmat! De TOV parlament! Ca nu e a lui Don" Zgonea, ci-al nostru (sa lase, el toapa pe care si-Armani comanda sta stramb, de-arbitru modei, ca si alte prostii nazarite, si sa-si vada de treaba reala)!
Asta este, Tovarasi domni sau domni Tovarasi!
Ca cica Constitutie!
"Cu separare puteri!" Unele cuprinse subordonat in executiv, (CSM, procuraturi/DNA) deja "stat in stat" se vor, erijate, in si legislativ, cu parlamentul "carlig de rufe"!
- cum! procurori (efectiv avocati, ai! statului), in loc doar un pic peste celorlalti avocati (ca pot si aresta), egali cu judecatorii /alta putere (si-asa, contra naturii, si magistrati)! Dupa CEL mai comunism acum Gestapo si SS ca sa stim ca si furer! /vrea Dna. europa experiment, acasa la ei!
"Egalitatea tuturor!".
- pensionat, de boala, la propriul loc de munca, adica inapt legal a mai continua, apoi tot la acelasi loc de munca continuand, cu cumulat si salariu si pensie, sute de milioane. Exceptie,
"mai egal!", si lui insisi! Si vinovat de
"favorizare infractor", al "eratei"!
- la CSM, un membru "afara" pentru deconturi, asa
"instrumentat" de o doamna care, cu prietena ei blonda, TOT deconturi, pe la Singapore, cu tot cu baietii, ca singure nu rezistau o saptamana! Si clantane inca, la "vioara" cu unu-n portbagaj!
La nesfarsit, putem continua! Ioan Munteanu!










Musafir

#13855 Re: Politrucii lui voiculescu

2014-01-17 13:01

#13198: badeagadeagrecuciuvica - Politrucii lui voiculescu

DATORITA UNORA CA VOI AM AJUNS AICI L-ATI TINUT IN BRATE VOI AVETI PANTALONII RUPTI IN FUND SI IL LASATI PE EL SA FACA AVERE.POATE NU STI VOICULESCU NU E PRESEDINTELE TARII SI POATE CA NU STI BASESCU E LA PUTERE DE 24 ANI SI NU A FACUT NIMIC DECAT AVERE PE SOCOTEALA TA SI A NOASTRA  ASA CA NU MAI FA PE DESTEPTUL SI TREZESTE-TE CA NU TI-E MAMA NICI TATA..


Musafir

#13856

2014-01-17 13:01

Buna ziua,d-nule Gidea
felicitarile mele pentru lupta pe care o duce-ti cu dorinta ca tara noastra sa-si schimbe cursul ei politic si mafiot construit pe parcursul timpului de d-nul Basescu - traiesc in afara tarii din 1975 (39 de ani )dar tot ROMANCA sint -ma intreb! unde sintem noi poporul? sintem milioane de oameni, iar politicenei sint doar firmitura dintr-o piine, noi i-am ales sa ne reprezinte, pe baza unor promisiuni facute,iar daca EI nu-si respecta aceste promisiuni,tot noi poporul trebuie sa ne unim si....? JOS CU EI! noi sintem PUTEREA! nu putem sa dorim ceva, fara sa nu facem nimic pentru asta, nu putem sa stam cu miinile la sin si sa lasam o mina de oameni sa lupte pentru noi, nu! trebiue sa ne alaturam dv.si impreuna vom reusi ca tara noastra frumoasa sa-si schimbe cursul- política, fie ea din orice colt al lumi, nu e mai puternica decit noi -NOI SINTEM PUTEREA ROMANI, asa ca veniti sa dovedim acest lucru,fiti alaturi in aceasta lupta, pentru binele nostru si a copiilor, copiilor nastri -SINTEM PUTERNICI-
Cu stima
D-na Luciana Corjan
basarabia

#13857

2014-01-17 13:01

Jos cu vicleanul, care urmareste sa-si atinga doar un scop - imbogatire si putere

Musafir

#13858

2014-01-17 13:01

Ne-a mintt destul! E timpul sa plece!

Musafir

#13859

2014-01-17 13:01

BASESCU LA BRUTARIE
inca roman

#13860 CIOCOII VECHI SI NOI

2014-01-17 13:01

Din 1990 sau schimbat intre ei rezultatul este un dezastru national sa pornit prost cu iliescu nici o democratie din lume nu sa potrivit la noi a facut iliescu una orijinala sunt cuvintele lui..ati pierdut pe cineva la asa zisa revolutie...sa treaca 24 de ani si sa nu stii cine tia ucis sora...toti au subminat economia romaneasca au de toate iar noi nimic...le plangeti de mila sunteti ca si ei.

Musafir

#13861

2014-01-17 13:01

Oameni buni nu este suficient semnarea petitiei,daca cei pe care i-am votat nu au fost in stare sa faca ceva sa ne salveze pe noi si tara de acest bisnitar trebuie sa facem noi cei 7,4 milioane Sa PLECEEEEEEERUSINEA TARII


Musafir

#13862

2014-01-17 13:01

Stimati ziaristi ai Antenei 3,

Atat sora mea cat si eu va multumim pentru ocazia pe care ne-ati oferit-o ca prin semnarea acestei petitii sa ne exprimam din nou sentimentele de
umilire si de dispretuire pe care le-am trait atatia ani din cauza unei persoane malefice, nemernice care ne-a provocat de nenumarate ori senzatia de greata dar si de rusine ca apartine aceluiasi popor."Presedintele uzurpator" apare in ultima vreme cu chipul schimonosit de ura si de incrancenare; crediti-ne, va rugam, ca asemenea Dlui.Radu Tudor, nu mai putem sa-l privim sau sa-l ascultam pe acest om.

Cu respect si cu sustinere,

Dana si Mihaela Radulescu
Bucuresti


Musafir

#13863

2014-01-17 13:01

UN NEBUN..

Musafir

#13864

2014-01-17 13:01

In tara gauzarului din capul statului, minciuna a devenit adevar iar adevarul,minciuna.Acest securisto comunist striga primul ,,prindeti hotul''.Pentru a pune capat acestei situatii ar trebui ca parlamentul in regim de urgenta sa modifice legea si atributiile Curtii Constitutionale.
Heil Hitler

#13865

2014-01-17 13:01

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Musafir

#13866

2014-01-17 13:01

Sa ne lase!A nenorocit o tara intreaga,mai putin pe slugile lui!A facut tara de ras!Nu pot uita imginile de la o intalnire la Consiliul Europei,si nu-l baga nimeni in seama!E umilitor pentru noi,ca tara,sa fim reprezentati de un astfel de "om".Ne-am saturat sa stam in pozitia ghiocelului,in fata Europei si Americii,fiind condusi de aceasta persoana.Minciunile lui (una zice azi,iar maine se cotrazice)au nenorocit o natiune intraga.A fost demis de popor,prin vot,dar refuza sa plece."Nu vreau sa fiu un presedinte ales la masa verde!",parca asa spunea,dar,cand a vazut rezultatul votului zdrobitor impotriva lui,a uitat ce a declarat!Si sunt multe,foarte multe situatii in care a mintit,a injurat,a umilit.A facut din Romania efectiv ce a vrut,si aici e si vina noastra,ca mai acceptam si toleram un astfel de comportament,sa fim condusi de un astfel de personaj!

Musafir

#13867

2014-01-17 13:02

Ma bucur ca mai exista oameni ca voi, cei de la Antena 3. Sper sa aveti succes pentru ca eu ma simt invinsa de sistem si mi se pare ca orice am incerca sa facem este in zadar...Eu una nu mai vad nici o iesire din situatia de rahat in care ne aflam pentru ca nu intereseaza cu adevarat pe nimeni din cei de la putere ce se intampla in tara asta cu justitia, cu invatamantul, cu sanatatea, cu economia, cu agricultura cu toate cele...Cat despre Basescu, el e profitorul cu cea mai inalta functie din stat...Nu cred ca doar Basescu e de vina si chiar daca el va pleca(ceea ce sper cat mai repede!), nu vad cum s-ar indrepta lucrurile! Pentru ca nu Basescu i-a facut pe oameni lasi, hoti, mincinosi, oportunisti, profitori, lenesi, incompetenti, iresponsabili, tradatori, neseriosi... si as putea s-o tin tot asa!Din pacate cam asa sunt cei care ne conduc si nu numai ei!Si nici nu se intrevad altii mai buni la orizont!Vai de noi!

Musafir

#13868 Re: PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

2014-01-17 13:02

#13750: BASESCU FAN - PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

Mai jegule care-ti permiti sa-i cataloghezi pe altii . Am cate ceva sa-ti spun . Sunt de acord ca trebuie sa faca puscarie si Felix  si altii , dar DUPA gunoiul de Basescu . Sa faca toti, pentru ca nu se poate sa dobandesti averi fara sa fii implicat in ceva necurat. Nu la asemenea nivel si nu in timpul asta atat de scurt. De acord . Dar pentru a putea alege altul sau altii, trebuie sa dam jos in ordinea importantei actorii . CINE garanteaza ca la votul pentru presedentie va iesi Crin ? CINE garanteaza ca , daca va fi cazul , USL in bloc sau unii membri nu vor fi stigmatizati ? Pentru asta trebuie insa sa existe spirit civic , sa invatam sa ne aparam drepturile si sa intreprindem ceva . Sa le aratam ca nu mai functioneaza sloganul ,,dormi linistit”  . Si incepem cu cel mai ticalos . Sa ne intram in ritm . Ce zici, idiotule ? Nu va convine ? Nici astora de acum sa nu le convina . Ca daca vor face la fel , iaca vor pati la fel . Si chiar mai rau , ca se va dezvolta atitudinea civica . Pana una-alta, jos ordinarul care a jefuit Romania !!! Si daca va fi nevoie , hai si in strada , ca sa indepartam ciuma din tara !

musafir

#13869

2014-01-17 13:02

Nu stiti cum se procedeaza la inspectorate?....totul e politic ...cine sa faca ordine cu spaga din scoala...inspectori?...da cine a luat banii de la arenjarea pe posturi...cine i'a banii de la suplinitorii?...daca avem exces de profesori de se nu se titularizeaza pe post?....pai de ce?....in fiecare an se cotizeaza la insecorate..dragi mei la inspectorat e pus lupul sa prajeasca oile!!...nu o sa vedeti ordine in invatamant numai daca ministrul Pricopie este decis sa faca ceva.......unde merg televizoarele, laptop-urile cumparate cand elevii respectivi termina scoala?..oare nu stiti..la cadre didactice care nu fac altceva....dragi mei sunt si profesori de calitate dar se poate ca acestia sa fie obligati de directori sa ceara banii...cu voia sau fara voia lor sau murdarit

Musafir

#13870

2014-01-17 13:02

Am semnat-o, dar sunt sceptic in privinta unei finalitati. Daca cei 7.4 milioane de romani nu l-au facut sa-si da seama ca e nedorit, cei circa 100 de mii, care vor semna probabil aceasta petitie, nu-i vor " activa " bunul simt. Mi-ar placea sa ma insel...

Musafir

#13871

2014-01-17 13:02

imi este scarba de basescu !

Musafir

#13872

2014-01-17 13:02

CAND PLEACA DE LA COTROCENI ARE EXACT 25 DE ANI CAT A FOST LA PUTERE EXACT CA CEAUSESCU
vlad

#13873 basescu

2014-01-17 13:02

basescu va pleca....mai bogat decit a venit...si nu va pati nimic....iar locul lui va fi luat da alti BASESTI...PONTESTI...CRINULESTI...care vor face la fel...se vor imbogati...ei...si camarila lor...si vor da cu flit poporului....

Musafir

#13874

2014-01-17 13:02

Jos Base!!!!!!#####

Musafir

#13875

2014-01-17 13:02

Chiar si macar cu o zi inainte de termenul legal...