Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#13176

2014-01-17 11:51

Domnule Gadea, cum isi permite acest asa zis presedinte sa-si bata joc de o tara intreaga? Ar trebui sa initiati si o petitie prin care sa cereti judecarea si arestarea de urgenta a acestui Basescu, ca sa raspunda in sfarsit pt faradelegile facute in acesti zece ani. Atunci poate se vor sesiza, in sfarsit, DNA si CSM, si de abia atunci vor putea demonstra ca intr-adevar nu sunt subordonate acestui mare ticalos care se preteaza a fi presedintele Romaniei. Care de fapt nu mai este nici macar presedintele gainilor din aceasta tara.

Musafir

#13177

2014-01-17 11:51

Famiglia Base = mafia

Musafir

#13178

2014-01-17 11:51

Rugaminte. Intrebatii cat mai des si insistent pe toti politicienii invitati la dvs. in toate emisiunile pe care le are Antena 3 „ De cel mai tin la Cotroceni ?” Ne imbata cu apa rece mai nou cu coruptia din scoli,fondul clasei si fondul scolii se strangea si pe timpul lui Ceausescu , despre ce vorbim ? Legile importante ptr. tara si ptr. salariatii din tara asta sunt lasate deoparte ptr. ca sunt mai importante legile cum ar fi „Ce este delfinu?”. Salariatii din tara asta .ma refer la cei ce lucreaza in domeniul privat , unde a ajuns sclav.Nu exista normarea muncii , de aici tot mai multi se aleg cu boli profesionale(apar concedii medicale,imposibilitatea de a mai fi productiv si este dat in somaj , de unde se suporta toate aceste cheltuieli , nu cumva de la bugetul statului de la Min. MMuncii si cel al Sanatatii).Ispectoratul Teritorial de Munca nu se atinge de Multinationale ptr. ca ei contribuie la bugetul statului,fara sa tina cont si sa apere in primul rand salariatii din aceasta tara . Sindicatele au pumnul in gura in primul rand din partea guvernantilor si in al doilea rand de catre confederatii , care au scopuri ascunse ,s-au interese personale si de grup , prin sustinerea Legii Dialogului. In lege se accepta sa se constituie un sindicat cu minim 15 salariati , sa te intalnesti cu salariatii dupa program , deci nu poti face acyivitatea de a recruta salariati in sindicat ,dar nu poti negocia un CCM pe societate decat daca ai 50% +1 din totalul salariatilor din socitate. Va dau un exemplu: societatea X are peste 100 de filiale in toata tara , cum poti recunoaste un salariat din alt oras , daca trebuie sa iei legatura cu salariatii dupa orele de program ? Nu cumva aceste confederatii (unele),au acceptat aceasta lege ptr. supravetuirea lor financiara prin asa zisa ”negociere” a CCM-ului , dar nu ptr. salariati, ei nu obtin mare lucru .Relatiile pe care si le fac in ministere (in primul rand pentru interesele personale) când merg la negocieri in numele sindicatelor . Sunt prea multe legi importante de corectat,cine sa le faca?Parlament ca al nostru,care mai mult este in vacanta decat la serviciu ,care asteapta sa i se indice cum sa voteze,in loc sa-i reprezinte pe cei care lea dat votul,etc...Cu stima.

Musafir

#13179

2014-01-17 11:51

Am semnat pentru detronarea lui Traian Basescu, pentru ca presedinte nu mai avem de la referendum incoace. Pacat ca este lasat sa reprezinte Romania si sa faca multe alte lucruri abuzand de functia pe care a avut-o, dar legal nu ar trebui sa o mai aiba.

Musafir

#13180

2014-01-17 11:51

nu trebuia votat ...un monstru..un hot caruia nu-i pasa decat de buzunarul si farfuria lui.Pacat ca poporul roman mai poate tolera asemenea hidosenii!....HUUUUUUOOOOOOOO BASESCU!!!

Musafir

#13181

2014-01-17 11:51

cate 1 an inchisoare pentru fiecare rau facut romanilor.

Musafir

#13182

2014-01-17 11:52

Nu intelege ca nu il mai vrea lumea, el nu vede ca pe unde merge este huiduit, ni s-a luat de toate gafele si minciunile lui. Sper ca intr-o zi sa raspnda de toate relele ce le-a facut. RUSINE!!!

Musafir

#13183

2014-01-17 11:52

Nu aş fi crezut niciodată că voi apuca să trăiesc asemenea vremuri. Dumnezeu ne+a bătut atunvi când ni l-a dat pe Băsescu, de care nu am putut scăpa nici după referendum. Sper să mai ajung şi vremurile când acesta va fi judecat şi pedepsit pentru tot ce a făcut poporului român precum şi pentru toate faptele penale comise de el şi de camarila sa. Îmi pare rău că justiţia cînd judecă persoane care au adus prejudicii statului nu este preocupată pentru a recupera paguba, care din păcate o vom plăti tot noi contribuabili. Pe mine personal nu mă interesează că aceşti infractori care dobândesc averi fabuloase execută câţiva ani de puşcărie. Ar trebui să justifice averile dobândite din salarii de bugetari, iar ceeace nu poate fi probat să fie confiscat.
Heil Hitler

#13184 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 11:52

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.//.,
Orbul la parnaie

#13185 jos chiorucu

2014-01-17 11:52

Chioruce, jos tirane !!!

Musafir

#13186

2014-01-17 11:52

Un palc de slugi a decis ca 7milioane de romani nu conteaza, si l-au readus pe nemernicul asta de Basescu la putere. Cand il vom vedea la pscarie ? Sper din tot sufletul sa n-apuce sa-si termina mandatul scarbavnic.

Musafir

#13187

2014-01-17 11:52

este un labagiu care tremura din toate incheieturile cand vorbeste,se ineaca, guita, ha,ha... sa suga...impreuna cu proasta de eba pana i creste lui par pe bostan sio lui eba par pe LIMBA.
răspopitu

#13188 Dispari VIS URÂT!

2014-01-17 11:52

Am semnat întreaga familie-bunici,părinți,copii,nepoți! Dacă și cei trei câini ai familiei aveau cont fb.cu siguranță și ei ar fi semnat petiția! Dispari VIS URÂT scutește poporul român de un coșmar!


Musafir

#13189

2014-01-17 11:53

Cer demisia acestui presedinte marioneta, demis de 7,4 milioane de romani si tinut in functie de niste papusari care isi bat joc de poporul roman si de Romania.

Adriana Badoiu

Musafir

#13190

2014-01-17 11:53

Este bine sa ma incercam odata, poate de data aceasta se vor destepta mai multi romani!

Musafir

#13191

2014-01-17 11:53

Traim intr-o tara de tot rasul sau mai bine zis plansu,cu asa un presedinte,abia asteptam ziua cand v-a plati. pentru tot ce le-a facut romanilor

Musafir

#13192

2014-01-17 11:53

Basescu la puscarie!

Musafir

#13193

2014-01-17 11:53

Ducase pe pustii

Musafir

#13194

2014-01-17 11:53

DEMISIA.

Musafir

#13195

2014-01-17 11:53

-insfarsit se misca poporul,multumim antena 3.

Musafir

#13196

2014-01-17 11:54

domnilor de la atena 3 va roag un umilit privitor la cea ce se intampla cu tara cu tot ce se intampla cu aceasta familie numita Basescu si pe deasupra nerusinata,sa puteti face sa dispara de pe planeta Terra.Va multumesc anticipat
CU STIMA SI RESPECT

Musafir

#13197

2014-01-17 11:54

A intrecut masura! Nu putem sa asistam nepasatori la toate iesirile necontrolate si periculoase ale acestui om. Este total contraindicat sa ocupe o asa pozitie in stat. Nu are jena, nu are limita. Ieri eram pe marginea prapastiei, azi suntem salvati! Eu cred ca are probleme mari de educatie, de comportament, psihice. Este foarte avid de avere. Si cand te gandesti ca ne promitea ca va lupta cu coruptia, sistemul ticalosit. Si noi am crezut. L-am votat pentru prima legislatura si nu-mi vine sa cred cum ne-a pacalit pe multi. Acum cel mai mare ticalos este el. Regret ca romanii au avut parte timp 10 ani de un asa reprezentant. Nu cred ca-l putem face sa demisioneze - tine cu dintii de scaun - dar macar ii spunem cat de multi suntem cei care nu-l mai suportam.
badeagadeagrecuciuvica

#13198 Politrucii lui voiculescu

2014-01-17 11:54

Iata cum o mana de vidanjori prin latrinele unui securist recunoscut a reusit sa spele creierele, de altfel foarte mici, ale catorva zeci de mii de handicapati cretinoizi si furiosi care oricum nu percepeau realitatea. Idiotilor, nu Basescu e la putere. Puterea o are psd-ul si gasca de hoti din spatele lui. O sa muriti saraci si prosti, cum v-ati nascut.

Musafir

#13199

2014-01-17 11:54

Dupa ignorarea votului pentru demitere, sper ca acum sa avem mai mult succes. Ar fi bine ca 7,4 mil. de romani sa semneze aceasta petitie. Cu cit pleaca mai repede, cu atit e mai bine. Acum in ultimul ceas, poate sa- si dea seama cit rau a facut acestui popor.

Musafir

#13200

2014-01-17 11:54

Niciodata n-am crezut ca o sa ajungem sa suferim atata nedreptate,sa fie clar,limpede ca lumina zilei ca a facut multe abuzuri,a vrut neaparat sa puna mana pe cat mai multe,si s-a folosit de proprii copii.
Aruncandu-i in valtoarea asta,fetele vor trebui sa dea socoteala,vor suferi si era de ajuns sa plateasca numai dansul.