Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#12226

2014-01-17 10:29

Stima Mihai-Adrian-Mircea (Mi-A-Mi)!
Vreau sa ma detasez putin de prezentul imediat pentru a va readuce in memorie episodul cu "pixelul albastru" pe care-l consider caracterizant pentru ce se poate intampla 10 ANI intr-o tara anesteziata de minciuna groasa, impostura jegoasa si nebagarea de seama mioritica!
Paradoxal, desi atat de analizat si comentat pe toate partile, acel moment are miezul intr-un fapt inca nesesizat de nimeni si care cred ca merita reconsiderarea. Anume: diabolica sete de razbunare pe un copil deranjant in conditii de totala expunere (vizibilitate, in vazul tuturor ...mai pe romaneste, Flatulescu fiind si sub reflectoare si pozitionat evident mai inalt pe scena decat tinta sa copilul).
Sfidarea intregii asistente de atunci si din toate revizulizarile ulterioare (milioane de privitori), pentru satisfacerea pornirii bolnave de pedepsire corporala a CELUI CE DERANJASE consta in aceea ca, spre a pune in aplicare planul instant de lovire, el vine deliberat la marginea scenei, ajutat si de imprejurarea - femeia cu petitia, preia formal docomentul, doar ca pretext de lasare "pe vine" si aici -atentie: desi imediat se si despovareaza de acesta, transmitind-ul fara a privi, in sus spre spate, ramane cu mana lovitoare intinsa in continuare (fara nici o justificare de logica aparentei) doar pentru faptul ca si-o pozitionase deliberat si biabolic suficiet de aproape de obrajii copilului. Cand, dupa cateva secunde, evalueaza ca poate, loveste golaneste-scurt, fara judecarea posibilelor consecinte, se ridica brusc si se retrage serpeste, cu scopul imediat atins! Cata ticalosie!
De ce tin la aceasta reanalizare si interpretare a detaliilor? Tendinta actuala de a numara doar zilele ramase, cu resemnarea ca asta e,... timpul lucreaza in favoarea noastra si in defavoarea personajului malefic (perfect descris de ce poate zamisli si faptui in doar cateva secunde de neatentie, sub lumina reflectoarelor ... daramite la umbra confortabila a imunitatii si a aservirii criminale a unor parti importante din institutii vitale ale statului) este nu doar iluzorie ci si profund periculoasa! Timpul lui nu este egal cu timpul nostru! Faptuieste cat noi nu putem imagana si apoi analiza. Instrumentele lui sunt cu mult mai periculoase in batalia democratica pentru ca, sub aparenta legalitate poate LOVI pe oricine-l deranjeaza, iar noi, doar comentam si ne lamentam cu neputinta si ineficienta.
De aceea, desi nu mai sunt la varsta inariparii gandului si zburdarii ideatice, sunt convins si propun deschis, ca pentru o cat-de-cat echilibrare a sanselor in conditiile date, sa comitem impreuna nu doar petitii (bune si astea,ca testare a starii de spirit si posibilelor aderente, dar inca paleative!) ci si o INTERPUNERE (cu sustinerea dovedita deja) in lupta pentru alegerile prezidentiale din noiembrie a celor ce au initiat si mentinut cu adevarat setea legitima de adevar, echitate si normalitate in Romania.
Despre necesitatea, oportunitatea, logica si urgenta unei astfel de ACTIUNI PUBLICE , pot argumenta, sustine si implica pe masura importantei si a efectelor pozitive, previzionabile si certe pe care mi le doresc asemeni cu cateva milioane de sustinatori nu doar potentiali, ci chiar dovediti si fidelizati prin atitudinea publica deschisa ,curajoasa si care nu merita trecuta in beneficiul unor politicieni uzati, blazati, mare majoritate deja compromisi!
VREAU ALT CANDIDAT-PRESEDINTE! Si ca mine - multi!
Consecintele, sunt convins ca vor fi doar pozitive si benefice pentru toate milioanele de romani, indiferent de deranjul evident al intregii clase politice actuale si mai ales al unor structuri de institutii aservite si infricosate! Asadar, parafrazand - constiinte ezitante - nu va fie frica, Flatulescu pica!
As fi onorat sa ma pot alatura mai concret in sustinerea ideilor lansate, sunt real si disponibil!

Musafir

#12227

2014-01-17 10:29

Eu il consider demis inca de la Referendum !

Musafir

#12228

2014-01-17 10:29

Fac parte din categoria batjocorita de Basescu prin apelativul "asistati social" a pensionarilor. Pensionarii sunt "asigurati social" prin contributia pe care ei si angajatorii lor au platit-o de-alungul intregii cariere. Mai sunt de consemnat apelul lui Basescu "luati-le banii si pe urma sa ne dea in judecata" atunci cand a taxat impotriva legii pensiile sub 740 RON. Deasemenea nerespectarea legii pensiilor care prevedeau indexarea cu inflatia si jumatate din cresterea salariului mediu a pensiilor. Probabil nu-i ajungeau banii sa-i rasplateasca pe cei care l-au ajutat sa fraudeze alegerile. Basescu este exponentul cercurilor straine neprietenoase cu Romania si romanii, care dealtfel l-au ajutat sa-si mentina functia, intervenind brutal in afacerile interne romanesti.
Heil Hitler

#12229 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 10:29

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3,voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale........ ''

Musafir

#12230

2014-01-17 10:29

induram, ne chinuim inca 10 luni si tragem apa dupe succesurile demisului ! sper sa nu fie comsemnat in istoria tatii decit ca cel mai despot conducator al tarii ! coalitia de guvernamint asteapta ! ce? au 70% !

Musafir

#12231

2014-01-17 10:29

Este o batjocura la adresa romanilor inteligenti prezenta acestei persoane in fata oricarui microfon!!!

Musafir

#12232

2014-01-17 10:30

Cred ca Traian Basescu este demis din anul 2012 dupa "referendul in care 7400000 cetateni au votat pt.suspendare.Cum s-ar spune"pleaca acasa Javra mincinoasa"

Musafir

#12233

2014-01-17 10:30

jos basescu

Musafir

#12234

2014-01-17 10:30

Imi doresc sa fie inchis pe viata acest idiot cu tot clanul basist!!!!!

Musafir

#12235

2014-01-17 10:30

DEMISIAAA!!!!

Musafir

#12236

2014-01-17 10:30

Sa plece basescu!! Sa plece comunistul, securistul care s-a imbogatit pe spatele nostru!!!SA PLECE!!!!!!

Musafir

#12237

2014-01-17 10:30

Ne-am saturat de barcagiu,groparul Romaniei,Basesss(S-de la SECURIST)cu Traian!!!

Musafir

#12238

2014-01-17 10:30

Cetateanul care ocupă ilegal,ilegitim si fraudulos scaunul de presedinte al României ,nu trebuie nici macar sa fie băgat ăn seamă ,nici întrebat ,absoluit nimic ,pentruca el nu există ,pentru poporul Român încă de la alegerile la al 2-lea mandat ,de asemenea, la referendum ,după cele 7400000 de suturi sa plece .Dar mai grav este faptul că el s-a aburcat pe scaun doar cu voturile falsificate si furate în afara țării asa cum s-a demonstrat în special la Paris când zicese s-a votat la sub 6 secunde și drepr răsplată s-a dovedit faptul că cetățeanul ne ales în Ronînia a răsplătit pe alt cetățean care ocupa un post de ambasador cadonat de același cetățean ilegitim,fraudulos pe post de presedinte ,cu postul de ministru de externe. Coincidență,sau supra merit?
RAZBUNATORUL

#12239

2014-01-17 10:30

JAVRA ORDINARA TREBUIE CIURUITA CU TOT NEAMUL LUI PUTRED DE BOGATA!

Musafir

#12240

2014-01-17 10:30

Gata !!!

Musafir

#12241

2014-01-17 10:30

LOCUL DUMNEALUI NU ESTE ACOLO UNDE ESTE ACUM. SA MEARGA ACOLO UNDE SANT OAMENI NEVINOVATI INCHISI.

Musafir

#12242

2014-01-17 10:30

Daca esti copil de bani gata,esti chiar ajutat sa-ti vina banii"moca".Legislatia se face in functie de nevoile personale ale unora. Ex:Legea 316/06, HG 1425/06, modificate in 2010, prevede ca Lucratorul Desemnat sa fie angajat cu norma intreaga, astfel foarte multi si-au pierdut dreptul de a lucra, printre care si eu. In urma unui accident sunt pensionata gr.III, pana in 2011 am putut lucra part time, dupa aceea pauza nu mi-am mai gasit de lucru . Motivul acestei modificari nu este altul decat acela ca multi salariati ai ITM, ISU, etc. si-au facut firme specliazate, pentru rude, lovind pe cei care nu au sustinere, adica pe cei care nu pot beneficia de contracte.Cei din ITM au cale libera la contracte pentru oamenii lor, in momentul in care se duc in control.

Musafir

#12243

2014-01-17 10:30

Sa plece acasa odata cu el si toate slugile din institutiile statului !
Heil Hitler

#12244 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 10:30

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3,voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale........;
europolis

#12245

2014-01-17 10:30

De riie scapi cu tratament dar de mojiciile si rinjetul tembel al lui Basescu nu stiu cum vom scapa !! ?...Eu traiesc cu speranta ca forta si bunul simt al poporului Roman o sa invinga acest cosmar care nu se mai termina ..........

Musafir

#12246

2014-01-17 10:30

Acest domn Basescu si-a batut joc de toti si ne-a cam luat de prosti.Sa-l fereasca Dumnezeu de clipa cand o sa raspunda de toate relele facute in fata prostilor.Sa plece sa ne lase ca avem si noi nevoie de liniste.Sa fie cercetat pentru averea pe care a acumulat-o in ultimii 10 ani si sa dea socoteala in fata poporului pe care l-a mintit si pe care l-a dispretuit,l-a saracit in timp ce el si familia lui a acumulat o avere fabuloasa prin furt si smecherie.

Musafir

#12247

2014-01-17 10:30

Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

Musafir

#12248

2014-01-17 10:30

ne ajung 9 ani cu acest presedinte

Musafir

#12249

2014-01-17 10:31

te pup papa pleaca de pe barca mea

Musafir

#12250

2014-01-17 10:31

sa plece odata. daca era curat nu se enerva aseara. e clar ca ceva e putred. un mare hot