Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #12226

2014-01-17 10:29

Stima Mihai-Adrian-Mircea (Mi-A-Mi)!
Vreau sa ma detasez putin de prezentul imediat pentru a va readuce in memorie episodul cu "pixelul albastru" pe care-l consider caracterizant pentru ce se poate intampla 10 ANI intr-o tara anesteziata de minciuna groasa, impostura jegoasa si nebagarea de seama mioritica!
Paradoxal, desi atat de analizat si comentat pe toate partile, acel moment are miezul intr-un fapt inca nesesizat de nimeni si care cred ca merita reconsiderarea. Anume: diabolica sete de razbunare pe un copil deranjant in conditii de totala expunere (vizibilitate, in vazul tuturor ...mai pe romaneste, Flatulescu fiind si sub reflectoare si pozitionat evident mai inalt pe scena decat tinta sa copilul).
Sfidarea intregii asistente de atunci si din toate revizulizarile ulterioare (milioane de privitori), pentru satisfacerea pornirii bolnave de pedepsire corporala a CELUI CE DERANJASE consta in aceea ca, spre a pune in aplicare planul instant de lovire, el vine deliberat la marginea scenei, ajutat si de imprejurarea - femeia cu petitia, preia formal docomentul, doar ca pretext de lasare "pe vine" si aici -atentie: desi imediat se si despovareaza de acesta, transmitind-ul fara a privi, in sus spre spate, ramane cu mana lovitoare intinsa in continuare (fara nici o justificare de logica aparentei) doar pentru faptul ca si-o pozitionase deliberat si biabolic suficiet de aproape de obrajii copilului. Cand, dupa cateva secunde, evalueaza ca poate, loveste golaneste-scurt, fara judecarea posibilelor consecinte, se ridica brusc si se retrage serpeste, cu scopul imediat atins! Cata ticalosie!
De ce tin la aceasta reanalizare si interpretare a detaliilor? Tendinta actuala de a numara doar zilele ramase, cu resemnarea ca asta e,... timpul lucreaza in favoarea noastra si in defavoarea personajului malefic (perfect descris de ce poate zamisli si faptui in doar cateva secunde de neatentie, sub lumina reflectoarelor ... daramite la umbra confortabila a imunitatii si a aservirii criminale a unor parti importante din institutii vitale ale statului) este nu doar iluzorie ci si profund periculoasa! Timpul lui nu este egal cu timpul nostru! Faptuieste cat noi nu putem imagana si apoi analiza. Instrumentele lui sunt cu mult mai periculoase in batalia democratica pentru ca, sub aparenta legalitate poate LOVI pe oricine-l deranjeaza, iar noi, doar comentam si ne lamentam cu neputinta si ineficienta.
De aceea, desi nu mai sunt la varsta inariparii gandului si zburdarii ideatice, sunt convins si propun deschis, ca pentru o cat-de-cat echilibrare a sanselor in conditiile date, sa comitem impreuna nu doar petitii (bune si astea,ca testare a starii de spirit si posibilelor aderente, dar inca paleative!) ci si o INTERPUNERE (cu sustinerea dovedita deja) in lupta pentru alegerile prezidentiale din noiembrie a celor ce au initiat si mentinut cu adevarat setea legitima de adevar, echitate si normalitate in Romania.
Despre necesitatea, oportunitatea, logica si urgenta unei astfel de ACTIUNI PUBLICE , pot argumenta, sustine si implica pe masura importantei si a efectelor pozitive, previzionabile si certe pe care mi le doresc asemeni cu cateva milioane de sustinatori nu doar potentiali, ci chiar dovediti si fidelizati prin atitudinea publica deschisa ,curajoasa si care nu merita trecuta in beneficiul unor politicieni uzati, blazati, mare majoritate deja compromisi!
VREAU ALT CANDIDAT-PRESEDINTE! Si ca mine - multi!
Consecintele, sunt convins ca vor fi doar pozitive si benefice pentru toate milioanele de romani, indiferent de deranjul evident al intregii clase politice actuale si mai ales al unor structuri de institutii aservite si infricosate! Asadar, parafrazand - constiinte ezitante - nu va fie frica, Flatulescu pica!
As fi onorat sa ma pot alatura mai concret in sustinerea ideilor lansate, sunt real si disponibil!