VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

STATE VASILE
Musafir

#1 SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-15 19:46

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582481591845110&set=pb.1000024982251...

Doamna care ocupă functia de ministru a Turismului Se numeste Maria Grapini care vrea să culeagă SPINII furiei noastre a locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc.

Noi am găsit soluția să ne lase SĂ ÎȘI DEA DEMISIA.


Salvăm pârtia salvăm comunitatea si viitorul copiilor noștrii.


Desi se lucreaza de ceva timp la modernizarea acestui domeniului skiabil in Campulung Moldovenesc, se pare ca demersul pentru indeplinirea promisiunilor si a obiectivelor propuse s-a dovedit a fi unul anevoios si lung, intrucat in perioada celor cativa ani de cand a fost demarat acest proiect nu s-au realizat foarte multe lucruri semnificative.

Pe langa ineficienta autoritatilor delegate sa se ocupe de sarcina realizarii proiectului de modernizare, o alta scuza pentru lucrarile inca nefinalizate este si faptul ca o mare parte din suprafata pe care vor fi desfasurate lucrarile se gaseste intr-o proportie destul de mare pe domeniul unor arii naturale, protejate de lege, precum zona Muntilor Rarau si a Muntilor Giumalau, a Rezervatiei Pietrele Doamnei – Rarau sau a Rezervatiei Codrii Seculari Slatioara.

Sa speram insa ca aceste lucrari vor fi cat de curand finalizate, intrucat aici se pare ca va fi amenajat un domeniu schiabil intins pe o lungime de 4,7 km si deservit de o instalatie de transport prin cablu moderna, reprezentata de o telegondola.

Vasile State

TRAINER HORECA Consultant Hospitality & Restaurant Manager

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583343501758919&set=a.13313334344660...

MARIA STATE
Musafir

#2 NOI AVEM SOLUȚIA !

2014-01-15 19:56

Noi găsim soluția să ne lase SĂ ÎȘI DEA DEMISIA.
Salvăm pârtia salvăm comunitatea si viitorul copiilor noștrii.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-15 20:03


state vasile

#4 TURISM SI SKI LA RARAU în ZONA ENERGETICA BENEFICĂ

2014-01-15 20:03


Zona Rarău este al patrulea punct principal şi primul din zona ţării noastre.
Este şi locul de unde se face o „infuzie” vibraţională, astfel că Rarăul poate fi considerat ca fiind locul unde se pot atinge cele mai înalte stări de conştiinţă.

De-asupra zonei Rarăului se află un alt vortex (tunel multidimensional) prin care se fac infuzii vibraţionale.
Acest vortex este conectat la astrul solar, activitatea subtilă din acest loc fiind coordonată de entităţi energetice solare.Structura Rarău - Giumalău este constituită din roci cristaline.

Şisturile cristaline sunt compuse din şisturi cloritice, sericitice, cuarţite, porfiroide, calcare cristaline şi gnaisuri oculare.
Structurile cristaline sunt suportul ideal pentru susţinerea unor vortexuri locale.

Prin centrul Rarău se pot accesa mult mai uşor energiile celeste, în special energiile solare, lunare şi planetare (ale planetelor din sistemul nostru solar).
Acestea au un rol important atât în ceea ce priveşte dinamica conştientului cât şi în dinamica supraconştientului şi subconştientului.
Adriana

#5

2014-01-15 20:04

Semneaza si tu!

Musafir

#6

2014-01-15 20:12

doar uniti vom invinge sistemul !!!!!!!
STATE VASILE

#7 UNIȚI SALVĂM FALIMENTUL ECONOMIC SI VIITORUL NOSTRU

2014-01-15 20:40

https://www.facebook.com/events/537408293033258/


Municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost localitatea pentru care s-a propus alocarea celei mai mari sume din județ pentru echilibrarea bugetului, în ședință extraordinară a Consiliului Județean (2,22 milioane lei).

Totalul sumei disponibile pentru a fi alocate de CJ localităților sucevene este de 37,18 milioane de lei, bani proveniți din cotele defalcate din impozitul pe venit şi din sumele alocate din cote defalcate din TVA.

În raportul întocmit pentru justificarea modului de împărţire a sumelor de către forul judeţean sucevean se menționează că fondurile sunt allocate astfel încât să se asigure cu prioritate resursele necesare primăriilor pentru diminuarea datoriilor şi pentru cofinanţarea proiectelor proprii. (IT)


Primăria Câmpulung, la un pas de faliment din cauza pârtiei
13 November 2013 – 08:04
Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc a ajuns subiect de discuţii în Parlamentul României.

Lipsa de finanţare pentru acest proiect a fost semnalată de senatorul Gheorghe Flutur care atrage atenţia că nefinanţarea unei astfel de investiţii duce la falimentarea primăriei.

Si nu este o situaţie singulară, atrage atenţia Flutur.

Sunt numeroase cazurile în care primăriile îşi făceau calcule pentru venituri la bugetul propriu ca urmare a dezvoltării unor obiective de investiţii, iar acum au ajuns cu conturile blocate pentru datorii mai vechi de 90 de zile.

STATE VASILE

#8 O pârtie de schi de 10 milioane de euro, abandonată de Guvern, aruncă primăria Câmpulung Moldovenesc

2014-01-15 20:43

Pârtie de 4,200 de metri, telegondolă şi instalaţie de zăpadă artificială. Asta ar fi trebuit să găsim astăzi în masivul Rarău. Lucrările au fost însă abandonate după ce au fost deja cheltuiţi 10 milioane de euro.

Primăria Câmpulung Moldovenesc, anunţată din septembrie că nu va mai primi niciun leu de la Guvern, a rămas acum cu o datorie de şapte milioane de lei şi se află în pragul falimentului.

Pârtia din masivul Rarău, care ar fi trebuit finalizată în vara anului trecut, nu va mai primi finanţare de la guvern.

Mai mult, lucrări deja executate şi neplătite în valoare de peste şapte milioane de lei au fost trecute printr-o decizie a Curţii de Conturi în bugetul primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Din această cauză staţiunea a ajuns în topul celor mai îndatorate localităţi din ţară şi se află acum în pragul falimentului. Până la sfârşitul anului, primăria Câmpulung Moldovenesc ar urma să achite 900.000 de lei în contul arieratelor, bani pe care nu îi are prevăzuţi în buget, şi nici nu pot fi obţinuţi din altă sursă.

Proiectul pentru construirea pârtiei de schi în masivul Rarău a fost aprobat în aprilie 2009, printr-o hotărâre a guvernului Boc, şi urma să fie finanţat din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin programul „Schi în România”.

Chiar ministrul de atunci al turismului, Elena Udrea, a ajuns la Câmpulung Moldovenesc pentru semnarea contractului de finanţare. FOTO Lucrările la pârtia de schi din masivul Rarău au fost abandonate

Valoarea totală a proiectului era de 107,6 milioane de lei, perioada de executare a lucrărilor fiind 2011-2014. Licitaţia pentru execuţia lucrărilor a fost câştigată de asocierea firmelor SC Acomin SA Cluj Napoca şi SC Instcomp SA Suceava.

Pârtia este amplasată în partea de sud-est a staţiunii Câmpulung Moldovenesc, pe versantul nordic al Muntelui Rarău. Domeniu schiabil unic în România Pârtia construită pe versantul nordic, într-o zonă unde zăpada se topeşte abia spre sfârşitul primăverii, urma să devină cea mai lungă din Moldova.

Construită după standarde internaţionale, pârtia beneficiază de o instalaţie de telegondolă cu o capacitate de transport de 1.008 persoane pe oră.

„Domeniul schiabil oferit prin această investiţie va fi unic în România prin legatura pe care o oferă cu intravilanul de pe Masivul Rarău şi prin spectaculozitatea traseului.

În premieră naiţonală se va realiza un domeniu schiabil cu o lungime totala de 4,5 km şi o diferenţă de nivel de 800 de metri.

Pârtia a fost proiectată datorită configuraţiei terenului şi deservirii de instalaţiile de transport pe cablu în doua tronsoane, inferior şi superior”, se arată într-o prezentare a proiectului publicată pe pagina de internet a Primăriei Câmpulung Moldovenesc.



Musafir

#9

2014-01-15 21:13

Bucovina moare fără turişti. Grăbiţi-vă să faceţi ceva cât mai repede.

Musafir

#10

2014-01-16 07:50

Felicitari initiatorilor ! Partieeeeeeeee

Musafir

#11

2014-01-16 07:55

Grapini la noroi, eu vreau partie sa am unde sa ma simt bine cand vin cele trei saptamani in vacanta la parinti!
state vasile

#12 GRAPINI PUNE CRUCE SI VREA SA NE IA ORICE SPERANTA DE VIITOR

2014-01-16 08:39

Ministrul Grapini s-a rastit la jurnalisti si autoritatile locale


I. G. | Publicat: 27 Iul 2013, 13:28 | Actualizat: acum 6 luni | 12 comentarii


Maria_GrapiniMinistrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, s-a aflat sambata intr-o vizita la partia de schi de la Campulung Moldovenesc.

Grapini a avut o reactie ciudata la adresa jurnalistilor si reprezentantilor autoritatii locale aflati la eveniment, rastindu-se la toti cei din jur.
Vizita ministrului a fost organizata pentru a identifica posibilitati de finantare pentru partia de schi de pe Rarau, insa evenimentul nu s-a desfasurat conform planului.

Potrivit jurnalistilor de la Monitorul de Campulung, Maria Grapini, vizibil iriatata, s-a rastit la ziaristi, spunandu-le ca nu ar fi trebuit sa fie de fata, pentru ca nu stiu sa puna intrebari.


Grapini le-a reprosat autoritatilor locale din Campulung ca au pus-o in pericol, dupa ce acestea s-au abatut de la programul si traseul anuntat si au dus-o pe drumul Izvorul Alb, pana pe partia in constructie.

Ea a precizat ca se astepta la „o discutie civilizata la birou, cu plansele pe masa” si nu sa fie plimbata pe coclauri prin noroi.
La finalul vizitei, ministrul Tursimului le-a transmis oficialilor locali ca poate sa ii ajute si ca trebuie sa-si gaseasca singuri finantare pentru partie.

Ea a tinut sa precizeze ca „fostul primar sau cine a initiat proiectul partiei a fost un inconstient”.

state vasile

#13 JIGNIRE SI AROGANTA UNUI INCOMPETENTE FATA DE O COMUNITATE

2014-01-16 08:47

http://www.intermediatv.ro/2013/07/31/ministrul-grapini-si-a-varsat-nervii-pe-toata-lumea/#more-25024


Ministrul Grapini şi-a vărsat nervii pe toată lumea
31 July 2013 – 11:29


A stat două zile la Suceava şi s-a certat cu toată lumea, de la operatorii din turism, la oameni de afaceri şi presă.

Este vorba despre ministrul pentru Mediu de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, care şi-a dat reprezentaţia finală la Campulung Moldovenesc, la coborarea de pe şantierul pârtiei de ski.

Vinovat pentru situaţia turismului din zonă este oricine, de la vechea administraţie, la vechea guvernare sau chiar la presă.

Doamna ministru a demonstrat că poate combate orice acuzaţie cu orice, mai puţin cu soluţii.

Vlad Damian

#14 Avem nevoie de un obiectiv turistic

2014-01-16 13:30

Turistii tranziteaza Campulungul neavand la ce obiectiv turistic major sa se opreasca.
Cei ce prefera schiul ca agrement merg la Vatra Dornei ,Gura Humorului care au acum mai multe partii . Campulungul ar avea doua , niciuna din ele functionale .Nu mai vorbim de potential.
Sunt tanar, abolvent al facultatii de Geografie Turism ,investitor in turism si agrement si cred in dezvoltarea turistica a Campulungului pe baza partiei.
Sustin cu tarie aceasta petitie !

Musafir

#15

2014-01-16 18:43

Ar trebuii si conducerea orasului Campulung sa faca ceva ptr.campulungeni...exemplu,Vatra-Dornei si Gura-Humorului!

Musafir

#16

2014-01-16 20:01

a

Musafir

#17

2014-01-16 20:09

SA DEMONSTRAM CA SUNTEM ROMANI ADEVARATI SI CA NE PASA DE VIITORUL TARII DE NEAMUL ROMANESC SI NU NE VOM LASA CALCATI IN PICIOARE .TOT RESPECTUL PENTRU TOTI CEI DIN TRUSTUL ANTENA VA MULTUMIM DIN SUFLET.
state vasile

#18 UNIȚI SALVĂM FALIMENTUL ECONOMIC SI VIITORUL NOSTRU

2014-01-16 20:14

Trebuie sa ne unim toti împreună cu cei ce conduc orasul acum , scopul principal este sa creem locuri de munca ,

sa atragem investitii în turism si sa facem din orasul nostru cu adevarat o statiune turistica de interes national.

Fiecare dupa pricepere sa ne ajutam împreuna.


Musafir

#19

2014-01-16 20:35

Trebuie sa se gaseasca bani pt.aceasta partie,ca orasul sa se ridice economic astfel,orasul este trist,fara viata

Musafir

#20

2014-01-16 21:44

Semnez Aceasta Petie Poate Se Va Face ceva Si In Tara, Asta Vreo Data, Cindva.

Musafir

#21

2014-01-17 06:03

Daca ar fi mai putini parlamentari,ar fi si mai multi bani pentru partie si mai putine interese personale

Musafir

#22 maria grapini

2014-01-17 08:11

Haideti sa o spamam pe facebook pe grapini.
Asta e adresa ei: https://www.facebook.com/grapini.maria?fref=ts

Trimiteti-i mesaje !!! VREM PARTIA!!

Musafir

#23

2014-01-17 09:01

Vrem sa ne aliniem tarilor civilizate,desvoltate.Nu suntem cu nimic mai prejos.Suntem doar prost condusi.

Musafir

#24

2014-01-17 09:27

pentru ce au mai inceput daca nu pot termina?deja sunt bani pierduti daca nu continua.
state vasile

#25 UNITATE SI COEZIUNE PENTRU VIITORUL NOSTRU

2014-01-17 10:48



Nu o luati in nume de rau si nici nu vreau sa credeti ca fac cumva campanie; stiu ca una din cele mai bune metode de a invata este metoda comparatiei,am inceput sa fac o scurta cercetare a dezvoltarii oraselor din judet si dupa cum stim cu totii nu sunt tare multe acestea,eu frankly nu stiu decat unul singur ,si anume Gura Humorului,care a avut o ascensiune fulminanta si asta nu doar manastirilor si a partie de sky;cele din-tai fiind eticheta iar cea din urma cireasa de pe tort,si nici datorita lui Gheorghe Flutur si a Elenei Udrea in mare masura ci spre surprinderea mea ascensiunea sa datorat primarului,primar care inainte de canditatura sau mai bine spus influenta celor doi in Bucovina,era saptamanal in Bucuresti ,pe la usile Ministerelor in cautare si atragere de fonduri,primar care nu nu a crezut in imposibil si toate astea inainte ca bucovina sa aibe oameni providentiali in guvern. Ma gandesc ca poate unii dintre conducatorii Urbei noastre ar putea lasa mandria deoparte si daca nu fac greva foamei in fata ministerelor,macar sa mearga sa bata pe la usi ,ca nimeni nu va raspunde cu nu in clipa in care bati,dar prima oara trebuie sa bati!!!