VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

STATE VASILE

/ #7 UNIȚI SALVĂM FALIMENTUL ECONOMIC SI VIITORUL NOSTRU

2014-01-15 20:40

https://www.facebook.com/events/537408293033258/


Municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost localitatea pentru care s-a propus alocarea celei mai mari sume din județ pentru echilibrarea bugetului, în ședință extraordinară a Consiliului Județean (2,22 milioane lei).

Totalul sumei disponibile pentru a fi alocate de CJ localităților sucevene este de 37,18 milioane de lei, bani proveniți din cotele defalcate din impozitul pe venit şi din sumele alocate din cote defalcate din TVA.

În raportul întocmit pentru justificarea modului de împărţire a sumelor de către forul judeţean sucevean se menționează că fondurile sunt allocate astfel încât să se asigure cu prioritate resursele necesare primăriilor pentru diminuarea datoriilor şi pentru cofinanţarea proiectelor proprii. (IT)


Primăria Câmpulung, la un pas de faliment din cauza pârtiei
13 November 2013 – 08:04
Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc a ajuns subiect de discuţii în Parlamentul României.

Lipsa de finanţare pentru acest proiect a fost semnalată de senatorul Gheorghe Flutur care atrage atenţia că nefinanţarea unei astfel de investiţii duce la falimentarea primăriei.

Si nu este o situaţie singulară, atrage atenţia Flutur.

Sunt numeroase cazurile în care primăriile îşi făceau calcule pentru venituri la bugetul propriu ca urmare a dezvoltării unor obiective de investiţii, iar acum au ajuns cu conturile blocate pentru datorii mai vechi de 90 de zile.