VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

Quoted post

STATE VASILE
Musafir

#1 SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-15 19:46

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582481591845110&set=pb.1000024982251...

Doamna care ocupă functia de ministru a Turismului Se numeste Maria Grapini care vrea să culeagă SPINII furiei noastre a locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc.

Noi am găsit soluția să ne lase SĂ ÎȘI DEA DEMISIA.


Salvăm pârtia salvăm comunitatea si viitorul copiilor noștrii.


Desi se lucreaza de ceva timp la modernizarea acestui domeniului skiabil in Campulung Moldovenesc, se pare ca demersul pentru indeplinirea promisiunilor si a obiectivelor propuse s-a dovedit a fi unul anevoios si lung, intrucat in perioada celor cativa ani de cand a fost demarat acest proiect nu s-au realizat foarte multe lucruri semnificative.

Pe langa ineficienta autoritatilor delegate sa se ocupe de sarcina realizarii proiectului de modernizare, o alta scuza pentru lucrarile inca nefinalizate este si faptul ca o mare parte din suprafata pe care vor fi desfasurate lucrarile se gaseste intr-o proportie destul de mare pe domeniul unor arii naturale, protejate de lege, precum zona Muntilor Rarau si a Muntilor Giumalau, a Rezervatiei Pietrele Doamnei – Rarau sau a Rezervatiei Codrii Seculari Slatioara.

Sa speram insa ca aceste lucrari vor fi cat de curand finalizate, intrucat aici se pare ca va fi amenajat un domeniu schiabil intins pe o lungime de 4,7 km si deservit de o instalatie de transport prin cablu moderna, reprezentata de o telegondola.

Vasile State

TRAINER HORECA Consultant Hospitality & Restaurant Manager

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583343501758919&set=a.13313334344660...

Raspunsuri

gospodarul

#106 Re: SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-25 13:08:11

#1: STATE VASILE - SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

pacat domnule State,santeti singurul care cu adevarat vrea ceva,dar vinovati sant toti hotii din primarie,care au conduso de dupa revolutie pana azi.toti fura toti...,

Corleone, fost campulungean

#120 Re: SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-26 18:36:49

#1: STATE VASILE - SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

Am vrut sa semnez si eu, sincer am vrut, de asta am intrat aici si am citit comentariile... Concluzia mea este ca ar fi fost buna o petitie serioasa pe tema partiei de la Campulung, DAR:

1. State Vasile, manager si trainer cum te dai, daca esti de fapt somer si singurul tau scop e sa iti gasesti slujba, cum spui in comentarii, e laudabil, dar trebuie sa mergi sa cauti, nu te ia nimeni de pe net sa te puna ministru... Si nu te ia nimeni daca esti facator de gargara. Degeaba pupi primarul vostru, care o fi el, ca nu va da doi lei pe gargara ta, nu are nici ala nevoie de scandal cu legionari agitati pe langa urne, in an electoral.

2. State, daca mai urli sa se faca arestari si ca esti mare legionar, s-ar putea sa te popreasca dracului pe tine la zdup, ca sa intelegi si tu clar despre ce vorbesti, pana se lamuresc organele daca ai altceva decat greieri in cap... Te joci cu undita pe langa rechini batrani, baiatule... Astia fac "hap"!

3. State Vasile, initiatorule, eu nu cred ca la Guvern trebuie sa duci petitia ta, ci poate la psihiatru bun. Va sti sigur cum sa te ajute, pe tine in mod special. Nu vreau sa te superi, ci sa accepti barbateste o realitate... Prin tot ce ai scris in comentarii demonstrezi singur ca s-ar putea sa am multa dreptate...

4. Ceilalti co-autori de petitii, "manifeste de presa"si comentatori, pro si contra de pe aici: Invatati sa scrieti corect romaneste, macar... A dracului e democratia asta, baieti, incep sa cred ca v-a facut pe toti analfabeti! Ca sa salvati viitorul copiilor ar trebui macar sa puteti vorbi si scrie corect, inainte de a racni democratic, dar fara sens, la cineva, ca sa aratati ca vreti ceva, dar nu stiti nici cum se scrie ce vreti...

5. Pacat de ideea frumoasa a petitiei, daca are in spate astfel de sustinere... Chiar putea fi un model excelent, daca era serios gestionata. Reveniti-va daca vreti cu adevarat sa faceti vreodata un demers care sa fie luat in seama de cineva! Mie mi-a trecut definitiv dorinta de a va sustine... Pa! Si va doresc sincer sa va faca macar chinezii, intr-o zi, partia!