Angajatii Antena 3 sa nu mai fie fortati sa manance zilnic rahat
Romania vs Romani
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1000112_10201254084947...
Mai mare porcarie decat aceste petitii nu am intalnit pana acum. Vad comentarii anti Basescu, citesc si comentarii pro Basescu si ma intreb la cati frustrati scriu aici, au idee ca pe nimeni nu intereseaza? Pe base nu-l intereseaza daca e sustinut sau nu, il doare fix in cot ca te te stresezi ca boul/vaca (dupa caz) asa cum il doare fix in cot de referendum, alegeri si voturi furate. Ori e romanul prea prost ca aproape uita sa si respire ori e complet retardat si sufla'n funduletul cuiva care nu da nici doi lei pe situatie. Mie unu imi merge bine, nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa cine e la putere, oricine ar fi tot un cacat se rezolva. Ca iei sau nu atitudine, ca semnezi o porcarie de petitie, ca iesi in strada... crezi ca se va schimba ceva in bine? A fost revolutie, am iesit in strada, am zbierat, am plans, am inghitit saracie pe paine si nimic nu se schimbase, nimic nu se va schimba. Democratia e o minciuna, un scuipat aruncat in ochii celor care cred ca realitatea in care supravietuiesc inseamna viata.
"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"
Jalnici romani creduli si naivi, o natie de sclavi in orice sens al cuvantului.
Sincer, o bomba vreau in toata clasa conducatoare, indiferent ca e la putere sau nu. Cu un haos te descurci mai bine decat cu un genocid controlat.
pentru #16
#16: avram iancu - corupta de antena trei
E clar ca esti tampit, prost si nesimtit! Poporul e cu basescu? (poate popoul) V-au spalat creierle ala seci de pupincuristi. HUO!.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Veniti de luati lumina...
BASISTI NENOROCITI....
....slugi infecte ale cuplului Basinel - Udrea, cuplu care se afla deocamdata sub protectia C.I.A.... scapam insa noi romanii de voi...cum a fugit din tara cacatul ala de Carol al 2-lea si curva lui pe nume tot Elena, tot asa o sa fie fugarit si cuplul asta...mai e putin... TRAIASCA ROMANIA !!!
Lasati pe tatuca in pace
http://www.ghimpele.ro/wp-content/uploads/2013/05/eba-ghimpele.jpg...
Lasati pe tatuca in pace!!!!!!!!!!!!!!
NUL mai injurati!!!!!!!!
Re: corupta de antena trei
S-a băgat net la ospiciu ?
Da, Antena 3 e aici!
Antena 3 e inca aici.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1000112_10201254084947...
Comunistilor
Re:
#43: - Zilnic angajatii de la antena 3,duc o campanie de instigare a populatiei si invrajbesc pe romani contra romanilor.
în timp ce Băsiștii își văd serios de treabă ... adică să ne ia nouă inclusiv ție ... prostu'/proasta pământului... de le gură.
Au pus taxe și pe bășinii (că de când cu bijnițaru ăsta cu neamu lui de cocalari analfabeți ... bășina e gaz nobil) ... și în loc să facă ceva cu banii ... finanțează mafia Băsistă: SRI, DNA, DIICOT etc... ca să le apere mecanismele satanice de devalizare a ultimei brume de a opri moartea unei națiuni..
Re:
#66: - vorba lui Becali sa suga poola vioculescu si cu toata antena lui de stiri
Tu treci în genunchi lângă Udrea mă!!!
E loc căcălău acum că a plecat muntele ăla de carne: Cocoș
Hai bagă mare cu limba!!!
Aici se poate înjura? scuipa? ,aici e latrina democrata?
BLESTEM
Dan Voiculescu
Re: corupta de antena trei
Bai, ce m----t băsist și jigodie infectă ești!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Intai basesc, apoi macac, c-asa e fiziologic... Traiasca Badea si Gadea si Antena 3!!!