Abuzurile din Romania trec oceanul
ddnn
mngf
Ana
Foarte frumos din partea guvernului Romaniei si a d-lui Victor Ponta.
Johny
Re: MARELE PREMIU pt cel mai....
#25975: EU - MARELE PREMIU pt cel mai....
SCUZE pt PURTATORII de cuvint ,,adica de olitza /chery blue.
Re: mngf
MAI MAGARULE NATARAU SI GOLAN.....FUGI DRACULUI SI TE SPINZURA SI IA-L SI PE BASE CU TINE!!!!!!!!!!!! CRETINULE !!!!!!!!!!!!!
jos politicienii
Basescu e un tiran, ok, dar vreau sa-mi raspunda cineva, care este diferenta dintre Ponta si Basescu??? PSD-ul a fost la conducere atata vreme, va era mai bine pe vremea aceea(ma refer pe vremea lui Iliescu)??? Ce a facut USL-ul de cand a venit la guvernare??? aaa, nu-l lasa Basescu. Fiecare isi da cu parerea, noi pe pierdem vremea si politicienii isi vad de afacerile lor. Lasa, o sa va dea Antena 3 de mancare.
elena
ELENA
AR AVEA IMUNITATE
Re:
astia numiti de d-voastra vor ajuta la propashirea si bunastarea ROMANIEI pe viitor ,activand la
CANALUL SIRET - BARAGAN. Asa sunt vremurile acum.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: din Romania
Re:
Da , sunt de acord cu tot ce-ați scris . Și eu sunt indignată la culme de lașitatea și trădarea celor mai mulți judecători ( de procurori nu mai vorbesc și care sunt niște călăi , n-au decât un singur scop: să-i bage în pușcărie pe toți, la grămadă fără nicio intenție de-a afla adevărul- ba mai mult - arestează și apoi fabrică probe) , care-au dat sentințe aberante și-au băgat oameni nevinovați în pușcărie.
Cazul lui Mihai Moldoveanu ( și al lui Țundrea, care din păcate a murit ) care-a stat 16 ani închis , cine-l rezolvă ? Cum răspund acei procurori și judecători pentru eroarea judiciară foarte, foarte, foarte, foarte gravă . Cine-i mai dă viața înapoi acestui om ? Cum poate fi cuantificată despăgubirea pentru timpul pierdut, sentimentele acestui om, zbuciumul interior, durerea, neputința ... chiar dacă-i dau și milioane de euro înapoi ?
Acest lucru ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi , în orice moment.
Unde-i dreptul la libertate, unde-s drepturile omului care trebuie respectate cu sfințenie ?
De ce judecătorii și procurorii sunt mai presus de lege ? De ce se ascund după inamovibilitate și cred că nu pot fi atinși de nimeni, nici de Dumnezeu ?
Au jurat pentru adevăr și dreptate pentru toți, atunci de ce sunt cârpe de șters pe jos și în slujba unui singur om ? Această jogodie ( băsescu) va pleca odată și o dată de la Cotroceni , mă întreb cum își vor justifica purtarea mai mult decât execrabilă în toți acești ani și cum vor da ochii cu populația ?
Vreau să văd că cei vinovați în acest caz , plătesc până-i ia dracul ; abia când vor plăti din buzunar ceea ce-au greșit, atunci vor fi foarte atenți cu verdictele .
Eu nu am încredere în justiția de astăzi și decât să fii judecat de aceste glume de magistrați, mai bine-ți faci harachiri (e mult mai onorant, cel puțin nu ești umilit de ei ).
PS Desfid această Justiție și până ce magistrații nu-și vor face datoria așa cum scrie la carte , eu nu-mi voi retrage aceste cuvinte .
Felicitari USL,Antena3 si emisarului american
Astept raspuns de la partea americana pentru poporul roman
| This discussion has been closed. |