S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Planul de discutii pe sectiunea "Comentarii" / Comentarii


Musafir

#1

2013-08-27 07:25

E binevenita o astfel de propunere. Poate pe viitor putem crea o unitate mai puternica a celor ce vor sa-si apere familia de toate pericolele vrenurilor.Doamne ajuta!

Musafir

#2

2013-08-27 07:28

E un plan bun, temele acopera si sub-teme ce trebuie dezbatute.
Elena

#3

2013-08-27 12:50

Sunt cu toata fiinta impotriva casatoriilor intre homosexuali din motive crestine in primul rand.Este impotriva firii, adica ce a lasat Dumnezeu , casatoria fireasca intre barbat si femeie din care apar urmasii naturali, copiii.
gabi

#4

2013-08-28 15:36

daca un pacat e ridicat la rang de normalitate cat mai este pana cand o sa ne spuneti ca este normal ca un pedofil sa se ia de copii nostri pe strada pentru ca pedofilul este normal si copilul nostru are o problema ca nu intelege normalitatea voastra.vi se pare ca este vreo diferenta intre homosexuali si pedofili,necrofili, gerontofili? toti sunt sclavi sexuali ,nu gandesc decat prin prisma creierului din pantaloni.nu ne putem ghida dupa pofta din pantloni si o erectie nu este viata,nu pentru asta am fost creati,bolnavi ar trebui dusi la spital nu la tv.la ce discutii sa participam? sa incercati sa ne convigeti ca omenirea nu se inmulteste din femeie si din barbat,adam si eva a fost un cuplu hmosexsual?unde ar fi omenirea homo,pedofila sau zoofila?ganditiva domnilor ce promovati si ganditiva ce parere ati avea daca copilul vostru ar fi inpins spre asa ceva.
NORMAL HUMAN

#5 MDA

2013-08-28 18:03

CU HOMALAII NU SE NEGOCIAZA; NICIODATA , scurt ,clar,concis si la obiect. Ce sa mai discutam ?!
cu sceleratii astia nenorociti nu trebuie sa negociem vreodata, asa ceva e impotriva firii... PUNCT !!!

Musafir

#6

2013-09-06 17:29

Poate mai mult decat un comentariu facut de fiecare dintre noi, ar fi necesara o pagina pe Facebook; aceasta are vizibilitate mai mare si ne putem spune parerea, inclusiv intr-o alta limba, pentru a arata "lumii civilizate" ca noi nu suntem chiar toti indoctrinati. Nici nu va puteti imagina ce mizerie universala exista. Individa-profesoara de engleza la liceul Cosbuc, Serbarile gay de la Muzeul taranului Roman, porcariile de la proTv sunt doar inceputul.
Planul comentariilor ar fi bun de urmat pe un forum, altfel e mai greu si in general, oamenii nu sunt organizati nici mental nici psihic, pentru a se mentine strict in cadrul unei teme. Ei au insa nevoie de un sprijin, de a intelege ca gandesc corect, ca nu sunt singuri. Au nevoie de sprijin ca sa nu cedeze si sa incerce sa isi mentina Eul integru. Au nevoie pur si simplu sa povesteasca si sa se descarce.De la anul, in scoli se va introduce educatia sanitara. ce credeti ca vor fi invatati copiii, incepand cu prescolarii? parintii vor trebui sa fie sprijiniti pentru a se contracara indoctrinarea timpurie.
Nici procesele nu sunt o solutie-legislatia este deja pregatita pentru a le da dreptate si in plus, chiar un proces castigatnu are ecou.
Eu asa as crede, coagularea grupurilor in jurul unei idei corecte.

Musafir

#7

2013-09-06 20:51

Romania nu-i Sodoma ! Afara cu javrele care practica lucruri impotriva firii. Copiii se zamislesc in uter, nu in rect ! Ceea ce faceti voi este ceva scarbos care miroase a materii fecale. Sunteti bolnavi mintal si datorita perversiunii vi s-a slabit sfncterul de ati ajuns sa folositi tampoane OB ca femeile ! Rusine ! Starpiturilor ! Numai prin spovedanie la preot puteti scapa de aceasta patima spurcata ! Multi poponari s-au vindecat sub epitrahilul preotului ortodox si au ajuns oameni normali, cu neveste si copii. Lesbienelor, mi-e mila de voi, imi dau seama ca ceva rau s-a intamplat in copilaria voastra, poate v-a abuzat un frate mai mare sau un var de ati ajuns sa va iubiti una pe alta, dar credeti-ma, rezolvarea este numai in Biserica. Cereti ajutor Maicii Domnului si va trimite un sot cu multe virtuti si veti intra si voi in normalitate.

Musafir

#8

2013-09-14 05:15

Va rog frumos, macar aici ma asteptam sa gasesc o TERMINOLOGIE corecta!
Ce-i aia "gay"?
Cind am invatat eu engleza, in 1970, insemna pur si simplu "vesel". De ce sa se deturneze in chip abject sensul unui cuvant?!
Normal ar fi sa va referiti la homalai, pidosnic, bulane, etc, asta ca sa pastram un ton decent.
Daca vreti sa vorbiti mai elevat, spuneti de pederasti sau perversi, dar in niciun caz "ghei"!!!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#9 Re:

2013-09-15 08:27

#8: -

Aveti dreptate. In privinta terminologiei, integral preluata din limba engleza, iata limba engleza ce termen foloseste pt a-i defini: QUEER.

queer = ciudat;bizar;straniu;suspect;indispus
queer = dubios
queer (ciudat);strange (ciudat);rum = fistichiu



 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...