S.O.S. familia!


Musafir

/ #6

2013-09-06 17:29

Poate mai mult decat un comentariu facut de fiecare dintre noi, ar fi necesara o pagina pe Facebook; aceasta are vizibilitate mai mare si ne putem spune parerea, inclusiv intr-o alta limba, pentru a arata "lumii civilizate" ca noi nu suntem chiar toti indoctrinati. Nici nu va puteti imagina ce mizerie universala exista. Individa-profesoara de engleza la liceul Cosbuc, Serbarile gay de la Muzeul taranului Roman, porcariile de la proTv sunt doar inceputul.
Planul comentariilor ar fi bun de urmat pe un forum, altfel e mai greu si in general, oamenii nu sunt organizati nici mental nici psihic, pentru a se mentine strict in cadrul unei teme. Ei au insa nevoie de un sprijin, de a intelege ca gandesc corect, ca nu sunt singuri. Au nevoie de sprijin ca sa nu cedeze si sa incerce sa isi mentina Eul integru. Au nevoie pur si simplu sa povesteasca si sa se descarce.De la anul, in scoli se va introduce educatia sanitara. ce credeti ca vor fi invatati copiii, incepand cu prescolarii? parintii vor trebui sa fie sprijiniti pentru a se contracara indoctrinarea timpurie.
Nici procesele nu sunt o solutie-legislatia este deja pregatita pentru a le da dreptate si in plus, chiar un proces castigatnu are ecou.
Eu asa as crede, coagularea grupurilor in jurul unei idei corecte.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...