S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Adunarea Parlamentara OSCE / Comentarii


Musafir

#1

2013-08-21 09:08

N-avem ce parlamenta cu o asemenea scarbosenie. Este exact cum criminalii sau talharii dintr-o tara sau din lume s-ar uni intr-o uniune, intr-o federatie sau ONG si ar incepe sa-si ceara "drepturile" lor. Adica societatea sa le dea liber la a ucide si a jefui, deoarece la ei aceasta apucatura, inclinatie e de esenta genetica si, ma rog, asa le cere ADN-ul lor. Ba mai mult decat atat, conform unui grafic de comun acord intocmit sa le aloce persoane pentru a fi ucise (pai daca asa cere ADN-ul, ce sa faci, te pui cu genetica ?)si adrese de case bogate pentru a fi jefuite (pai ce sa faci, te pui cu hoby-ul cuiva intr-o tara "democratica")? Acolo am ajuns deja si ramane sa vedem ce vrem, de fapt, mai suntem un stat care isi exercita puterea pe teritoriu sau suntem o satra tiganeasca, o pravalie de oltean fara usi si fara geam.

Musafir

#2

2013-08-21 09:15

Scrie un comentariu

Musafir

#3

2013-08-21 09:36

Foarte adevarat. As adauga faptul ca in unele parti ale lumii, legile sunt schimbate prin trafic de influenta. Amintesc cazul omului de afaceri american Tim Gill (https://www.youtube.com/watch?v=faq_Kbro_bE),homosexual. Tactica lui este de a sponsoriza candidati liberali pentru diverse functii in diferite state, in schimbul unor legi, masuri, initiative care sa sustina propaganda homosexuala (de pilda in scoli). De asemenea, investeste bani in campanii media de denigrare a candidatilor conservatori, manjindu-le reputatia prin calomnii, pentru a reduce numarul conservatorilor care ajung in pozitii de influenta (TIPIC, nu?).

Un exemplu bun este statul Colorado, unde milionul de dolari bagat de Gill si asociatii lui in campanie a avut ca rezultat preluarea puterii de catre democrati pentru prima oara in 30 de ani. Imediat au urmat legile ''gay-friendly'' (luand populatia prin surprindere), care au redefinit familia intr-un stat predominant conservator. Au urmat alte patru state, pe acelasi sistem.

Restul lumii se uita din afara, crezand ca legile s-au bazat pe o schimbare generala de mentalitate, cand a fost vorba de bani si campanii murdare.













Musafir

#4

2013-08-21 10:43

Domnul sa va rasplateasca pentru marturisirea dvs.
Cum au spus inteleptii: este destul ca cei buni/morali sa se dea deoparte, sa nu ia atitudine, ca obraznicii, imoralii vor ridica capul si se vor cocota cat mai sus in scaunele puterii. Iar (de) acolo ce vor face ? Obraznicii, nedreptati, legi imorale, conflicte si razboaie etc.
Tocmai de aceea astfel de atitudini ca a d-nei Captilin sunt MARE, MARE lucru in lumea asta!

Musafir

#5

2013-08-21 12:03

Incredibil!
Smaranda Livescu
The light power of the true

#6 adevarul

2013-08-21 12:41

Fericit este cel ce are curajul de a dezvalui tainele si secretele lumii...
Caci multe secrete lumea are, insa curajul e aproape de negasit...

Musafir

#7

2013-08-21 20:01

Poate va surprinde dar chiar nu ma intereseaza ce zic legile internationale si nationale in acest sens,io ma orientez dupa legile lui Dumnezeu,ce ma intereseaza pe mine ce au decis parlamentarii europeni homosexuali,sau cercurile de putere homosexuali,Dumnezeu a facut lumea si el decide ce este bine si ce este rau,noi cu mintea noastra daca ne uitam mai atent nu am facut niciodata nimic bun.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#8

2013-08-21 20:21

Tot ce facem bun este cu ajutorul lui Dumnezeu. Altfel, n-ar fi posibil.
Ideea este ca familia exista inca dinaintea institutionalizarii vreunui stat. Statele, avand la baza precepte crestine, au aparut din necesitatea de a proteja familia, si astfel a devenit si concept ''familia''. Intre timp au aparut legi, constitutii, drepturi... si deci, ordinea sociala sau, daca vreti, pt respectarea ordinii in societate. Prin ordine intelegandu-se echilibru si armonie.
Toate acestea, pt a apara familia.
Fie ca vrem sau nu, fie ca ne place sau nu, in parlamente ajung propunerile care, daca sunt solutionate afirmativ, reusesc sa-si creeze o baza teoretica (initial) pe care o pot folosi pt a ajunge mai departe.
Consider ca era de datoria mea sa fac cunoscute aceste demersuri, chiar daca fiecare e sub Pronia Divina. Insa Dumnezeu ne lasa noua, oamenilor, libertatea minunata de a-i desavarsi opera.


Musafir

#9

2013-08-22 13:44

Astazi, Joi august 22, ora 18:30-20:00 ora RO voi spune citeva vorbe despre actiunea dumneavoastra.
Intrati pe net la www.radiotvunirea.com si in dreapta sus veti vedea un dreptunghi cu un "play" sign. Dati click pe acela si veti auzi muzi ca, anuntul UNIFERO diamante spirituale si apoi incep eu. Vor fi diverse spuse si muzica. In inceput voi mentiona actiunea dvs. Numai bine
Smaranda
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#10

2013-08-22 14:06

Doamne ajuta! Doamna Livescu, sunteti minunata! Am sa va ascult cu sufletul la gura si va spun de pe acum ca va multumesc mult! Si cred ca, de fapt, va multumim! :) IisHs+NiKa

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-21 14:11





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...