S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#351

2013-08-15 20:01

Nu pot scrie decât că mă cuprinde scârba !
Orientarea sexuală este o alegere, dar homosexualitatea este o boală şi ca atare trebuie tratată, nu promovată !

Musafir

#352

2013-08-15 20:11

Sub nicio forma in Romania nu trebuie sa fie asa ceva, punct.

Musafir

#353

2013-08-15 20:31

Homosexualitatea reprezintă în primul rând o problemă de sexualitate şi un atac disimulat asupra instituţiei familiei şi normalităţii. Ea a apărut în spaţiul public recent în ultimii ani şi promovarea ei va conduce şi la legalizarea prostituţiei, incestului, poligamiei..., adică familia va fi la început o opţiune iar mai târziu va fi poate chiar şi interzisă în mod oficial!

Musafir

#354

2013-08-15 20:36

Sa fim uniti in orice situatie.Doamne ajuta!

Musafir

#355

2013-08-15 21:04

Libertatea oricat de necesara, trebuia sa aiba si niste limite. Acelea ale bunului simt si ale ratiunii.

Rasa umana a ajuns in varful piramidei (a lantului trofic sau a oricarui alt nomenclator imaginar doriti) desi nu beneficiaza nici de instinctul si nici de simturile ascutite ale regnului animal. Insa a avut dintotdeauna ratiune. Si asta ne-a propulsat pe scara evolutiei. Societatea umana nu poate accepta deviatii de la termenul deja stabilit de familie, daca doreste sa prospere in continuare.

A permite unor oameni bolnavi sa denatureze familia care este principala institutie sociala, este inacceptabil. Dupa "mariaj", urmatorul pas este adoptia si astfel se alege praful si pulberea de tot progresul pe care umanitatea (pe alocuri doar pretinde) l-a infaptuit.

Nu trebuie sa fi un habotnic sa realizezi ca ceea ce se incearca acum sa se "normalizeze" in societate este gresit. Sustin progresul dar nu pot accepta tot ce se pretinde a fi "progresist".
Andreea1

#356 Re:

2013-08-15 21:15

#117: -

Pai atunci ai, cum zici ca nu ai nimic? Ai o gramada de ura pentru ceva ce cunosti din auzite. Dupa mine nu ai o parere a ta concreta ci formata din aer, ca ai auzit tu ca sunt asa. De ce doi indragostiti sunt considerati frumosi doar daca sunt de sexe diferite? A-ti populariza orientarea sexuala inseamna a duce o viata normala in vazul lumii cam cum presupun ca faci si dumneata. Te-ai gandit vreodata ca poti fi perceput drept respingator pentru simplul fapt ca iesi de mana cu persoana iubita? De  ce judeci si propui bariere daca nu ai nimic?

Andreea1

#357 Re:

2013-08-15 21:18

#351: -

La ce varsta ti-ai ales orientarea sexuala? Cam cat ti-a luat pana sa te decizi? Te-ai sfatuit cu multi inainte de a face alegerea definitiva?


Musafir

#358

2013-08-15 21:30

Ma identific in totalitate cu valorile Dv

Musafir

#359

2013-08-15 21:48

...de fapt, mi-e mila de acesti oameni: homosexuali si alte soiuri de deviati de la normalitate. Ei insisi imi par a fi manipulati, utilizati. Le sunt utilizate slabiciunile sub pretext de lauda/ suport mediatic ...metode tipice ale slujitorilor intunericului. Din ce se cred mai sus, din ce se afunda mai tare ... culoarea lor tot neagra ramane, chiar daca si-au pus curcubeul pe steag.

Musafir

#360

2013-08-15 21:59

Nu reinviam Sodoma si Gomora!

Musafir

#361 Tehnica de spalare pe creier

2013-08-15 22:14

Pentru a intelege mai multe despre mecanismele ingineriei sociale, aplicate si in cazul convingerii maselor ca homosexualitatea e ceva perfect sanatos, e foarte util documentarul Manufacturing Consent, in care profesorul Noam Chomsky explica metodele folosite de mass-media pentru a induce anumite impresii la scara larga. Printre ele este una foarte importanta in lobby-ul LGBT, sintetizata prin sintagma ''emotionally potent oversimplification'', pe care nu stiu cum sa o traduc exact, pentru a nu pierde nicio farama din sensul ei. Aceasta metoda a simplificarii poate fi folosita pentru a idealiza sau a demoniza un grup; este folosita cu succes in crearea de tensiuni intre grupurile etnice, de catre cei care au interesul ca ele sa existe.

Mai concret, metoda face uz de clisee si stereotipuri cladite in timp prin campanii insidioase, scopul fiind ca un subiect (homosexualitatea in cazul asta) sa produca mai multor indivizi un raspuns emotional, irational, eliminand gandirea critica. Acest lucru este facut indeosebi prin filme de propaganda, prin scene foarte intense din punct de vedere emotional, care pun homosexualii in postura de victime ale societatii, nu ale propriei confuzii. Dau ca exemple doua secvente din filmul ''biografic'' despre Kinsey - in prima, cu incarcatura negativa, un tanar gay ii povesteste sexologului cum a fost prins facand sex cu un alt tanar, dus intr-un grajd, batut si ars cu un fier incins de catre tatal si fratii lui; nu sunt necesare comentariile. A doua este una cu incarcatura pozitiva, in care o lesbiana aflata la a doua tinerete ingenuncheaza langa el si ii saruta mana pentru ca gratie lobby-ului facut de el, in sfarsit i-a marturisit iubirea unei alte femei. Scena gretoasa, stiu, dar menita sa dea impresia unei bucurii coplesitoare. Cand spectatorul nu analizeaza aceste secvente, el poate chiar uita filmul, dar raspunsul emotional se intipareste in subconstientul lui si va reactiona in functie de el cand este adusa in discutie homosexualitatea.

Emisiunile de genul celei in discutie au acelasi scop - evidentierea unor aspecte dorite (prin scene de multe ori regizate) pentru ca telespectatorul sa le internalizeze ca si cand ar fi reale. Daca pe parcursul unor ani mass-media evidentiaza doar acele aspecte in toate cazurile prezentate, imaginea ireala se va impune in mentalul colectiv.

Unii activisti LGBT independenti isi insusesc pe deplin aceasta simplificare, de aceea in conversatie, cum le da cineva de inteles ca este impotriva ''drepturilor'' cerute de ei il acuza nu numai de homofobie dar si de habotnicie, rasism, frustrari sexuale, homosexualitate latenta, comportamente anti-sociale, neo-nazism etc - in mintea lor toate fiind unul si acelasi lucru.

Musafir

#362

2013-08-16 00:21

Mafia homosexuala internationala a pus mana pe televiziunea romanilor. Protv devine astfel satantv! Afara din gradina paradisului, in iad cu satana!
razvan covaciu

#363 Re: Tehnica de spalare pe creier

2013-08-16 00:25

#361: - Tehnica de spalare pe creier

Total deacord, foarte bine argumentat! Felicitari!


Musafir

#364 Exemplu de propaganda clasica

2013-08-16 00:29

#116: Cirstea Cristina - Re: Re:

Fara intentia de a ofensa, doua dintre comentariile pe care le-am gasit sunt perfecte pentru exemplificarea cliseelor preluate de la televizor. Putem face o scurta analiza pe text; cel din paranteze este adaugat de mine. Ca observatie, cele doua comentarii contin 14 erori de logica  in doar 12 fraze; nu sugerez in niciun caz ca d-nei psiholog i-ar lipsi aceasta capacitate, ci ca propaganda a fost preluata fara o analiza necesara.

 

Doamna Captilin, cand va referiti la familia traditionala romaneasca bineinteles includeti (presupunere) acei tati care abuzeaza fizic, mintal si sexual de copiii lor nu (extrapolarea anormalitatii si criminalitatii pentru a induce impresia ca majoritatea familiilor sunt asa)???? V-ati informat vreodata, asa din curiozitate, cam la ce nivel de civilizatie sunt considerate familiile "traditional" romanesti (de catre cine si cine stabileste standardele, este sugerat ca ar trebui sa luam evaluarile arbitrare ale unor entitati straine drept axiome) ??? e suficient sa va opriti o ora in parc si sa ascultati copiii in ce fel vorbesc si cat de multa ura si dispret au pentru similii lor (a se intelege ca toti copiii gandesc la fel si vorbesc tot timpul despre aceleasi lucruri in aceeasi maniera, o generalizare fara pic de sens).Sunt psiholog de profesie si ma ocup de copii si adolescenti constatand zilnic ce trista realitate a familiei "traditionale" romanesti (iarasi extrapolarea cazurilor cu probleme - nimeni nu merge la psiholog fara motiv, dumneaei neajungand sa ii cunoasca pe cei care au o situatie normala - pentru a generaliza) . Cat despre homosexuali sunt foarte bine informata (a se intelege ca toti gandesc si se comporta la fel, daca fac obiectul unor concluzii fixe) spre deosebire de dvs (presupunere). Sunt oameni capabili sa simta iubire si respect (a se intelege toti, ca regula generala), ceea ce ar fi corect sa simtim cu totii (concluzia: daca ei sunt capabili iar unii dintre noi nu, ne sunt superiori); dar si aceste nobile sentimente nasc tot din educatia de acasa.

Nu vad ce legatura au satanistii cu homosexualii (cititi despre Aleister Crowley si Anton LeVay, ambii homosexuali; permisivitatea completa promovata de homosexuali este si motto-ul satanistilor, ''do what thou wilt'' - fa ce vrei, fara bariere) !! O intrebare: daca fiul sau fiica dvs intr-o zi va spune ca ar fi gay, cum ati reactiona (intrebare pusa tuturor ca din tonomat, la care nimeni din cate am auzit si citit nu a raspuns ca si-ar respinge copilul, totusi ramane o mantra)? De ce nu luptati impotriva pedofililor??? Cred ca sunt mai periculosi decat homosexualii (''mai periculosi'' - ce ar spune Freud despre exprimarea asta care da totul de gol?). Homosexualitatea exista de cand lumea (la fel si pedofilia si crima, nu e un motiv sa le legalizam), cred ca mult prea greul jug al comunismului a inchis ptea mult gandirea (respingerea colectiva a homosexualitatii nu dateaza din 1945). Cred ca fiecare are dreptul sa-si aleaga propiul stil de viata si sa-si descopere propria sexualitate (a se intelege ca toti oamenii au asemenea confuzii si trebuie sa ''se descopere'').

Observam de asemenea urmatoarele lucruri caracteristice:

1. Emfaza, indignarea, atitudinea gratuit recalcitranta - foarte des intalnite intr-o asemenea retorica; in limbajul scris poate fi redata doar prin punctuatia excesiva sau scrierea cu majuscule; in vorbire este exprimata prin ridicarea tonului. Este o tactica - poate neconstientizata, desi un psiholog ar trebui sa isi observe propriile reactii - de a intimida interlocutorul. Avem in noi un instinct primordial de a da mai multa atentie celor care se impun prin ton si gestica, acestea uneori distragandu-ne de la analiza veridicitatii mesajului transmis. Un mesaj transmis cu convingere pare a avea o anume autoritate, chiar si cand continutul este nul.

2. Presupunerea automata ca autoarea petitiei comite erori in gandire (''bineinteles includeti'') si ca nu se informeaza; in mod clasic propagandistii LGBT folosesc atacul ad hominem, pentru a discredita nu argumentele ci emitentul, chiar si cand nu il cunosc deloc. Cand contra-argumentele sunt suficient de puternice nu este nevoie de asa ceva.

3. Patru clisee ce nu pot fi dovedite in niciun fel: majoritatea familiilor romane sunt disfunctionale, Romania e o tara inapoiata, toti homosexualii sunt morali si sensibili, sexualitatea trebuie descoperita. Toate acestea curg ca de la robinet pe posturi ca ProTv-ul.

4. Discriminarea pozitiva - aceasta apare cand nu ne multumim sa spunem ca un grup este egal cu un altul ci ne simtim datori sa il ridicam in slavi, in pofida probabilitatii (zero) ca toti membrii acelui grup sa posede toate calitatile atribuite si niciunul din defectele imputate altor grupuri. Nu vad ca dna psiholog sa ia in cauza si ipoteza ca un cuplu homosexual sa abuzeze de un copil, inclusiv sexual (s-a intamplat si nu odata), sa arate o lipsa de respect sau empatie fata de semeni etc. Idealizarea ne face sa cadem in derizoriu.


Musafir

#365

2013-08-16 05:27

Familie: un bărbat şi o femeie + COPII

Musafir

#366

2013-08-16 05:31

Familiile normale(barbat-femeia) fac copii si homosexualii ii vor lua abuziv asa cum deja se intampla si in alte tari. Este o boala homosexualitatea, nu sunt oameni normali. Doriti copiii vostri sa creasca intr-o societate bolnava cu acesti homosexuali?! Documentativa mai intaii, vedeti ce inseamna aceasta boala si apoi sustineti cesti homoxeuali, ma refer la cei care ii sustin cum este de ex si Loredana Groza!!!!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#367 Re: Re:

2013-08-16 06:00

#356: Andreea1 - Re:

Cand aerul e curat si proaspat, nu vad unde e problema. Mintea si sufletul au nevoie de curatenie pentru a crede in adevar, care este unul singur si ne apartine tuturor, in egala masura.

Tot ce inseamna iubire este considerat frumos, iar doi indragostiti de sexe diferite nu este obligatoriu sa se si iubeasca, insa au marea si minunata sansa ca, in timp, sa descopere iubirea adevarata. Pentru ca oamenii intuiesc aceasta sansa, care poate ajunge sa inspire pe oricine la sentimente pozitive, doi oameni de sexe diferite sunt frumosi!

Homosexualitatea, asa cum spune clar forma acestui cuvant, nu are nicio legatura cu iubirea! Este vorba de sexualitate aici. Andreea (banuiesc ca esti femeie), eu te pot iubi pe tine (eu sunt femeie), insa daca aceasta iubire ar atinge nivelul trairilor trupesti (sexuale, deci), as avea o mare problema si societatea normala (cum e firesc sa fie!) m-ar respinge din acelasi motiv pentru care toate speciile isi resping membrii care dezvolta comportamente care pun specia in pericol. Sa fie clar, aici vorbim de INSTINCTE, nu de iubire!

Sigur, oameni fiind, deci inzestrati cu capacitati superioare (constiinta), trebuie sa intelegem si nu sa aruncam cu pietre. Dar bag seama ca homosexualii nu doresc intelegere, ci acceptare neconditionata. Si atunci se schimba sub toate aspectele situatia.

Singurele bariere care exista sunt puse de homosexuali, din slabiciunea de-a tine drumul drept. Iar aceste slabiciuni sunt speculate.

Iar sloganul asta cu ''de ce judeci?'' este iarasi prost folosit. Omul este o fiinta care judeca, cum sa nu judecam? A nu condamna prin judecata insa, este altceva! Judeca si tu problema in toata complexitatea ei, nu pe franturi, pe aspecte care-ti convin/servesc personal.


Musafir

#368

2013-08-16 06:17

Pro tv sa -si mute emisiunea in tarile nordice unde se promoveaza asa ceva!

Musafir

#369

2013-08-16 06:31

Familia trebuie sa ramana asa cu Dumnezeu a creato inca di EDEN barbat si femeie,cand omul s-a salbaticit Dumnezeu a trimis foc si pucioasa!
Doamne te rugam lumineazane si inteleptestene ca orbecaim prin intuneric!

Musafir

#370

2013-08-16 06:34

...cred ca intreaga comunitate crestina indiferent de confesiune trbuie sa semneze si sa ne rugam ca planul celui rau de a distruge familia sa nu rauseasca...

Musafir

#371

2013-08-16 06:43

NU AM NIMIC IMPOTRIVA Homosexualilor. Asa s-au nascut si sunt la fel de oameni ca si noi. Nu pot fi de acord insa cu prozelitismul. NU SUNT DE ACORD cu ideea ca Hoomosexualitatea este o stare fireasca si normala. NU SUNT DE ACORD CU DISCRIMINAREA PE BAZA ORIENTARII SEXUALE DAR NICI CU " DISCRIMINAREA POZITIVA " A HOMOSEXUALITATII.

Musafir

#372

2013-08-16 06:58

JOS MASONERIA DIN PARLAMETUL ROMANIEI

Musafir

#373

2013-08-16 07:37

ma deranjeaza enorm aceasta problema, cum sa ne aparam copiii de aceasta invazie de homosexuali.
dragostea dintre un barbat si o femeie este f.f.f. frumoasa, de ce sa pangarim ce avem ?
Bunul Dumnezeu sa ne apere , familia trebuie sa ramana familie, suntem crestini ortodoxi.

Musafir

#374

2013-08-16 07:41

Anormalitatea extermina neamul omenesc. Acceptarea pacatului ne omoara pe toti.

Musafir

#375

2013-08-16 07:45

trebuie sa facem tot posibilul sa ne aparam copii, familia de toate aceste atrocitati, nu inteleg cum se poate sa se dea atata libertate , sa se uite ca dumnezeu a lasat dragostea dintre un barbat si o femeie care este f frumoasa .



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...