S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

GabiS
Musafir

#326

2013-08-15 12:56

Sunt in mod categoric impotriva casatoriilor intre homoxeuali si lesbiene. Aceste relatii sunt o pata de rusine pe fruntea umanitatii care se degradeaza moral pe zi ce trece.


Musafir

#327

2013-08-15 13:20

fara cuvinte...

Musafir

#328

2013-08-15 13:28

Familia si casa sa ne fie sfinte!
Sa ne pazim neamul de spurcaciunile pe care le promoveaza cu atata frenezie niste iresponsabili!

Musafir

#329

2013-08-15 13:36

Este timpul sa stam fermi pentru adevar, cu orice pret. Este in joc viata copiilor nostri!,,Este scris: parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut!,,

Musafir

#330

2013-08-15 13:50

Homosexualitatea este impotriva naturii, este o boala, o deviatie care trebuie tratata ! Cu delicatete, cu grija, cu compasiune dar trebuie tratata ! Nu afisata in public si in media, nu e o cauza de mandrie sau lauda, pentru ca o astfel de relatie este o uraciune in ochii Domnului, savarsita de catre copiii sai.

Musafir

#331

2013-08-15 14:08

Bună ziua !Distrugerea familiilor a început cu mult timp in urma ,atunci când femeilor li s a inoculat ca ele pot deveni independente , emancipate ,ca pot sa si crească singure copilul sau copiii si tot asa mai departe . Aceasta cu homosexualitatea este pâna in prezent ultima lovitură data familiilor de cei care conduc aceasta lume .

Musafir

#332

2013-08-15 14:18

stop sodomieie si desfriului!

Musafir

#333

2013-08-15 14:22

Pana nu e prea tarziu. Cand peste Sodoma si Gomora ploua cu foc, probabil oamenii ingroziti se intrebau, de ce? Pai deaia, ca ne-am departat de
Dumnezeu usor, usor.
Nu-i asa ca suntem in proportie covarsitoare, crestini? Atunci , da-ti o mana de ajutor.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-15 14:33


nu sunt conservator, dar...

#335 Încă sper că suntem o societate normală

2013-08-15 15:19

Nu am nimic cu homosexualii. Să stea în banca lor şi să-şi vadă de treburi. Dar să nu transformăm o anomalie- cât este de anomalie- în normal şi, mai rău, în exemplu. Iar mass-media o face din plin. Nu destul că oferă copiilor exemplele paraşutelor- asta sunt- care apar drept "vedete" pe toate posturile, nu destul că fac genul ăsta de "făcături"-emisiune de nu mai poţi vedea nimic serios, dar să facă publicitate homosexualităţii...e prea mult.

Musafir

#336

2013-08-15 15:25

Căsătoria este uniunea protejată de societate dintre bărbat şi femeie!...

Musafir

#337

2013-08-15 16:32

Scopul final al relatiilor sexuale firesti intre indivizi de sex opus conform naturii lor este nasterea de urmasi si perpetuarea speciei.
Natura din care facem parte si noi nu a validat relatiile de inmultire intre entitati de acelas sex.
Nu exista nici macar un singur exemplu in acest sens in firescul naturii.
Ca atare, orice incercare de a demonstra si a cere
recunoasterea si acceptarea oficiala ca normale a relatiilor sexuale dintre indivizi de acela sex este din start, nefireasca si anti-natura.
Se incearca scaderea natalitatii precum si a nivelului educatiei firesti a urmasilor.
Daca nu se inmultesc relatiile de tip homo, la ce se va recurge oare?
La interzicerea casatoriilor, la aprobari selective ce tin de eugenie a conceperii de urmasi???!!!!


Musafir

#338

2013-08-15 16:42

Orcum ne apropiem de sfirsitu lumii,diavolu va pune stapinire pe tot pamintul,lupta inpotriva crestinismului este vizibila,cind Dumnezeu va lua mina de pe noi va fi dezastru,mai este o minoritate care crede in Dumnezeu si pentru care ne mai tine.
Alexandru Goicea

#339

2013-08-15 17:31

Buna seara!
As dori in primul rand sa multumesc initiatoarei acestei petitii pentru ca demonstreaza ca nu toti oamenii din tara aceasta sunt "adormiti" si consider ca demersul dumneaei este unul de bun simt din toate punctele de vedere.

In al doilea rand as vrea sa recunosc faptul ca nu am avut nici timpul si nici rabdarea sa parcurg toate cele 14 pagini cu comentarii, insa in cele cateva zeci (sau poate chiar mai mult de 100) de comentarii pe care totusi le-am citit, am reusit sa observ cateva lait-motive ale interlocutorilor nostri care se declara impotriva ideilor promovate de aceasta petitie.

Printre primele ar fi argumentul conform caruia homosexualitatea ar fi un lucru predeterminat (din ce inteleg, genetic), asemanator culorii ochilor, sau altor trasaturi fizice. Ei bine, cu foarte multa bucurie, tin sa linistesc sustinatorii acestei idei: nu exista(sau cel putin nu am putut gasi eu si credeti-ma, am cautat) niciun fel de argument stiintific care sa sustina scest lucru, iar prin argument stiintific ma refer la studii serioase cu articole publicate care sa demonstreze acest fapt. Dimpotriva, am gasit articole care arata lipsa unei corelari intre factorul genetic si homosexualitate.

Alt lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca unii dintre oponentii petitiei se plangeau de faptul ca persoanele homosexuale se simt excluse de Biserica. In primul rand modul in care este privita problema un pic "cu susul in jos", in sensul ca in realitate nu Biserica le exclude pe aceste persoane din sanul ei, ci dimpotriva, ele insele se exclud din Aceasta in momentul in care li se atrage atentia ca gresesc. Inteleg ca fratii nostri "de alte orientari" ar dori ca Biserica sa le recunoasca drept normal comportanemtul si eventual sa si oficieze casatorii pentru ei. Ei bine, aici intervine contradictia: ei simt nevoia de a face parte din Biserica, dar fara a se supune regulilor acesteia, ori asa ceva nu se poate, pentru ca daca se schimba regulile Bisericii aceasta nu ar mai fi Biserica. Ar trebui sa se numeasca altfel si atunci pana la urma din cine ar dori acestia sa faca parte?

O alta problema care a fost ridicata a fost cea cu privirea recunoasterii relatiei dintre doua persoane homosexuale drept familie. Din nou, aceeasi poveste ca si mai sus, se doreste sa numim familie ceva care nu este familie(Conform DEX: FAMÍLIE, familii, s. f. 1. Formă socială de bază, întemeiată prin căsătorie, și care constă din soț, soție și din descendenții acestora.). Personal, incep sa cred ca homosexualii nu prea stiu ce isi doresc. De ce sa se schimbam o definitie veche de cand lumea si de ce sa punem semnul = unde acestuia in mod evident nu ii este locul? De ce pana la urma persoanele homosexuale nu au curajul sa recunoasca in primul rand in fata sinelui ca sunt diferite si doresc in schimb sa se confunde cu niste concepte de care de altfel se dezic? Cat despre cei care aduc argumentul familiilor de heterosexuali care refuza sa aiba copii: daca nu esti homosexual, asta nu inseamna ca automat ai inteles si respecti ceea ce inseamna familia(macar din punct de vedere social).

Sper ca nu am suparat pe nimeni prin cele spuse mai sus, in niciun caz nu asta a fost intentia mea. Sanatate si Doamne-ajuta!
Un tanar medicinist.


Musafir

#340

2013-08-15 17:32

Sincer, din punct de vedere emisiuni TV, uneori regret perioada ceausista. Se pare ca la noi nu poate functiona cenzura bunului simt!

Musafir

#341

2013-08-15 17:59

Sa spunem nu promovarii pacatului, anormalului...homosexualitatii. Homosexualitatea este o boala ce se poate vindeca.

Musafir

#342

2013-08-15 18:11

dragi mei , de cind va bateti joc de tara noastra ? nu vedeti ca bunatatea lui DUMNEZEU va indeamna la pocainta ? dar cu impietrirea inimii voastre va adunati o comoara de minie inaintea lui DUMNEZEU . CU CE VA MAI ASTEPTATI DE LA EL ? MAI DEGRABA POCAITIVA SI CREDETI IN EVENGHELIE PINA NUI PREA TIRZIU .

Musafir

#343

2013-08-15 18:14

Libertatea oricat de necesara, trebuia sa aiba si niste limite. Acelea ale bunului simt si ale ratiunii.

Rasa umana a ajuns in varful piramidei (a lantului trofic sau a oricarui alt nomenclator imaginar doriti) desi nu beneficiaza nici de instinctul si nici de simturile ascutite ale regnului animal. Insa a avut dintotdeauna ratiune. Si asta ne-a propulsat pe scara evolutiei. Societatea umana nu poate accepta deviatii de la termenul deja stabilit de familie, daca doreste sa prospere in continuare.

A permite unor oameni bolnavi sa denatureze familia care este principala institutie sociala, este inacceptabil. Dupa "mariaj", urmatorul pas este adoptia si astfel se alege praful si pulberea de tot progresul pe care umanitatea (pe alocuri doar pretinde) l-a infaptuit.

Nu trebuie sa fi un habotnic sa realizezi ca ceea ce se incearca acum sa se "normalizeze" in societate este gresit. Sustin progresul dar nu pot accepta tot ce se pretinde a fi "progresist".

Musafir

#344

2013-08-15 18:27

.... este ingrijorator si revoltator ceea ce se intampla ..! daca nu vom fi uniti si hotarati in semnarea acestei petitii, lucrurile se vor agrava , si tinerii nostrii vor fi pierduti..!

Musafir

#345

2013-08-15 18:28

Este binevenita aceasta petitie. Felicitari initiatorilor!

Musafir

#346

2013-08-15 18:32

Sa lasam ca familia sa fie asa cum a fost lasata de Dumnezeu. Cand intervin oamenii in planurile lui Dumnezeu, si modifica lucrurile, apare haosul si in final autodistrugerea.

Musafir

#347

2013-08-15 19:09

Rusine televiziunilor care in goana dupa bani, nu mai au nici un Dumnezeu! Rusine!

Musafir

#348

2013-08-15 19:16

Oameni buni, a venit vremea sa luam atitudine. Ne-au luat locurile de munca, acum vor sa ne ia si sufletul!

Musafir

#349

2013-08-15 19:31

Suntem un popor crestin, care a rezistat in istorie prin jertfa inaintasilor nostrii, ce n-au pregetat sa-si jertfeasca viata pentru urmasii lor. Acum e timpul sa luptam din nou, dar cu un dusman mult mai de temut ,,LIBERTATEA PROST INTELEASA - ADICA ROBIA PATIMII''.

Musafir

#350

2013-08-15 19:38

***BUNUL DOMN ISUS HRISTOS, SA ZADARNICEASCA PLANURILE DIAVOLULUI,PRIN CEI CARE PROBABIL FARA SA-SI DE-A SEAMA ,II FAC LUCRAREA.PRIN DUHUL SFANT SI II MULTUMIM.***AMIN, AMIN, AMIN.***




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...