S.O.S. familia!

Quoted post

Andreea1

#356 Re:

2013-08-15 21:15

#117: -

Pai atunci ai, cum zici ca nu ai nimic? Ai o gramada de ura pentru ceva ce cunosti din auzite. Dupa mine nu ai o parere a ta concreta ci formata din aer, ca ai auzit tu ca sunt asa. De ce doi indragostiti sunt considerati frumosi doar daca sunt de sexe diferite? A-ti populariza orientarea sexuala inseamna a duce o viata normala in vazul lumii cam cum presupun ca faci si dumneata. Te-ai gandit vreodata ca poti fi perceput drept respingator pentru simplul fapt ca iesi de mana cu persoana iubita? De  ce judeci si propui bariere daca nu ai nimic?

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#367 Re: Re:

2013-08-16 06:00:37

#356: Andreea1 - Re:

Cand aerul e curat si proaspat, nu vad unde e problema. Mintea si sufletul au nevoie de curatenie pentru a crede in adevar, care este unul singur si ne apartine tuturor, in egala masura.

Tot ce inseamna iubire este considerat frumos, iar doi indragostiti de sexe diferite nu este obligatoriu sa se si iubeasca, insa au marea si minunata sansa ca, in timp, sa descopere iubirea adevarata. Pentru ca oamenii intuiesc aceasta sansa, care poate ajunge sa inspire pe oricine la sentimente pozitive, doi oameni de sexe diferite sunt frumosi!

Homosexualitatea, asa cum spune clar forma acestui cuvant, nu are nicio legatura cu iubirea! Este vorba de sexualitate aici. Andreea (banuiesc ca esti femeie), eu te pot iubi pe tine (eu sunt femeie), insa daca aceasta iubire ar atinge nivelul trairilor trupesti (sexuale, deci), as avea o mare problema si societatea normala (cum e firesc sa fie!) m-ar respinge din acelasi motiv pentru care toate speciile isi resping membrii care dezvolta comportamente care pun specia in pericol. Sa fie clar, aici vorbim de INSTINCTE, nu de iubire!

Sigur, oameni fiind, deci inzestrati cu capacitati superioare (constiinta), trebuie sa intelegem si nu sa aruncam cu pietre. Dar bag seama ca homosexualii nu doresc intelegere, ci acceptare neconditionata. Si atunci se schimba sub toate aspectele situatia.

Singurele bariere care exista sunt puse de homosexuali, din slabiciunea de-a tine drumul drept. Iar aceste slabiciuni sunt speculate.

Iar sloganul asta cu ''de ce judeci?'' este iarasi prost folosit. Omul este o fiinta care judeca, cum sa nu judecam? A nu condamna prin judecata insa, este altceva! Judeca si tu problema in toata complexitatea ei, nu pe franturi, pe aspecte care-ti convin/servesc personal.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...