S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2176 Re:

2013-09-03 18:06


Musafir

#2177 iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

2013-09-03 18:06

Elton John si David Furnish tocmai au devenit parinti pentru a doua oara. O fericire care se pare ca i-a costat 23.000 de euro. (nu fericirea a costat 23.000 euro ci copilul a costat 23.000 de euro - trafic/comert cu copii nou-nascuti in mod institutionalizat)

In urma cu cateva zile, Elton John si David Furnish au anuntat sosirea pe lume a micutului Elijah. Deja parinti (?) ai unui baietel pe nume Zachary, nascut in decembrie 2010, cei doi au decis sa-si mareasca familia (?) facand apel la o mama purtatoare (si vanzatoare), potrivit 7sur7.be.

Aceasta, membra a Centrului de Parinti Surogat din Encino, California, ar fi fost platita cu 30.000 de dolari (aproximativ 23.000 de euro), potrivit informatiilor obtinute de cotidianul britanic The Sun. O adevarata bagatela pentru celebrul cantaret, a carui avere este estimata la mai mult de 20 de milioane de euro.

Respectivul Centru de Parinti Surogat este foarte strict in privinta remuneratiilor, care sunt stabilite prin regulamentul de functionare. In acest fel este limitata posibilitatea de a se vehicula sume nebunesti si implicit diferentierea celor care apeleaza la serviciile centrului, in functie de veniturile lor.

Mama purtatoare, aceeasi care in urma cu doi ani i-a dat nastere si lui Zachary, a primit cu 3.000 de euro mai mult decat la precedenta sarcina si ar trebui sa primeasca 3.000 de euro suplimentar in cazul celei de-a treia, potrivit reglementarilor centrului.

(afaceri, nu gluma)


Musafir

#2178 Re:

2013-09-03 18:11

#2175: -  

 da-ne articolul din drepturile omului unde este scris asta. cred nu ai citit articolul de aici http://www.petitieonline.com/a/56798  - Adunarea Parlamentara OSCE

"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).


Musafir

#2179 Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/catoria intre homosexuali

2013-09-03 18:12

#2177: - iata ce se intampla dupa parteneriat/catoria intre homosexuali 

 unde sunt "drepturile omului" (copilului) in acest caz? nu se aplica pentru ca nu contaza omul pentru homosexuali, conteaza sa fii homosexual si atat.


Musafir

#2180 drepturile omului vs drepturile umanitatii

2013-09-03 18:16

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. Când mai auziți în timpul vreunei discuții „este dreptul nostru” puteți să întrebați „și unde scrie asta?” Veți fi surprinși să constatați că, dincolo de fardul propagandei învățate pe de rost la seminariile Accept nu se află nimic altceva decât… confuzie.

Conștienți de această hibă în mod normal de netrecut, grupurile de presiune homosexuale încearcă să o suplinească prin intermediul Curții Europene a Drepturilor Omului (vezi de ex. cazul X c. Austria) și al organismelor din care izvorăște așa-numitul „soft law”, adică organismele cu decizii neobligatorii, precum Consiliul Europei și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Astfel, prin rezoluții repetate, propagandiștii homosexuali speră la întărirea curentului politic favorabil lor și continuă remodelarea legislațiilor naționale conform agendei distructive proprii și care, în mod cert, nu servește de fapt homosexualii, ci doar interesele unor cercuri de putere neo-marxiste.

Cel mai recent exemplu al acestei tactici perfide este tentativa de adoptare în reuniunea OSCE a Principiilor de la Yogyakarta. Acesta este cel mai radical document al lobby-ului homosexual – suprimă libertatea de expresie, libertatea religioasă și desființează familia. Marea problemă a autorilor este însă că acest document nu este recunoscut de nimeni (adică, de niciun stat) cu excepția celor care l-au scris și ca atare nu are nicio putere juridică. Iată pe scurt câteva probleme cu Principiile Yogyakarta.

Pe 29 iunie a.c. a avut loc la Istanbul reuniunea Comitetului permanent al Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, OSCE *.

.......
Conform Principiului 29 al acestuia document, națiunile trebuie să stabilească noi proceduri „penale, civile și administrative” și sancțiuni pentru numeroasele pretinse „infracțiuni pe baza orientării sexuale și de gen, reale sau presupuse…”

Ce înseamnă acest lucru? Nimeni nu știe exact.

Însă, conform Principiului 18, de exemplu, oricine furnizează „tratament medical sau consiliere psihologică destinată să trateze orientarea sexuală și identitatea de gen” comite „infracțiuni de abuz medical. Așadar, dacă un membru al clerului consiliază o persoană privind identitatea de gen într-un sens care poate contrazice această stare, cel în cauză este pasibil de urmărire penală și poate fi sancționat cu amendă sau închisoare. Dorește Adunarea Parlamentară a OSCE să susțină așa ceva?

De asemenea, Principiul 21 statuează că drepturile religioase și de conștiință nu pot fi invocate de stat pentru a justifica legi, politici și practici care „discriminează pe baze de orientare sexuală.”

Cum va afecta acest principiu refuzul unei biserici, sinagoge sau moschei de a oficia căsătorii între persoane de același sex? Va fi considerat și aceasta drept o infracțiune?

Alte așa-numite principii – sunt 29 în total, cu 128 de puncte în care statele sunt obligate să acționeze într-un fel sau altul – includ nu doar recunoașterea, dar și promovarea fățișă a identității de gen prin strategii guvernamentale de asistență socială îndreptate către toate persoanelor care se confruntă cu „tranziții de gen.”

După adoptare, Principiul 24 nu doar că promovează adopția de copii pentru cuplurile homosexuale dar slăbește într-un mod semnificativ dreptul internațional actual. Convenția asupra Drepturilor Copilului statuează că „interesul superior al copilului” este criteriul călăuzitor în adopție, însă Principiile de la Yogyakarta erodează acest standard legal, transformând interesul superior al copilului în doar „unul din” criteriile primare.

Principiul 9 afirmă că orice persoană cu o auto-asumată „identitatea de gen” sau „orientare sexuală” care se face vinovată de o infracțiune privativă de libertate trebuie să „participe la decizia referitoare la locul de detenție potrivit cu orientarea sa sexuală și identitatea sa de gen.”

Principiile 13 și 17 afirmă că statele trebuie să ia „toate măsurile legislative, administrative și de altă natură pentru a se asigura că asigurările de sănătate sau alte beneficii includ modificări fizice legate de identitatea de gen… statele trebuie să faciliteze accesul la modificările trupului” (adică la operațiile de schimbare de sex).

Așa-numitul Principiu 16 cere ca metodele de educație și curiculele „promovează orientarea sexuală și de gen”.

Documentul Yogyakarta ar încălca grav libertatea religioasă, a cuvântului și a conștiinței. Principiul 21 cheamă statele să reducă la tăcere pe acei care sunt fideli convingerilor tradiționale privind căsătoria și sexualitatea prin pedepse penale, civile și administrative.

De aceea, Statele Unite ale Americii solicită liderilor delegațiilor să li se alăture în votul contra punctului suplimentar 26 de pe agenda Comitetului.” - Chris Smith "

http://www.petitieonline.com/a/56798  - Adunarea Parlamentara OSCE - 29 iunie 2013

spuneti-le lor ca incalca "drepturile omului"

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2181

2013-09-03 18:21

Inafara de faptul ca, atunci cand initiezi o petitie pe un site cu specific, iei in calcul aspectele juridice, optiunea 'raporteaza continut inadecvat' serveste scopului de a pastra limita responsabilitatii fiecaruia pentru ceea ce posteaza. Eu n-am amenintat pe nimeni, n-am vorbit urat, am dat dovada de intelegere chiar mai mult decat era necesar.
Intruziunile in viata personala nu pot ramane fara repercusiuni, fie si doar (dar nu numai!) prin prisma amenintarilor pe care le-am primit, a santajului la care am fost expusa, a timpului pe care-l pierd stergandu-va mizeriile si raportandu-va comentariile. Raportarile niciodata nu au ramas nerezolvate.
Exista, pentru o modalitate de actiune eficienta a comisiei petitiei, o categorisire a continutului inadecvat:
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
Pornografie
Informatii false
Informatii private
Declaratii rautacioase

Uneori am bifat mai multe, alteori o singura categorie, iar de cele mai multe ori am uzat si de spatiul gol pus la dispozitie de acest site, anume pt a descrie situatia de fapt.
Repet: comentariile sterse doar apar ca sterse, ele existand in fapt in baza de date.

In privinta Declaratiei Drepturilor Omului, putem lua pe rand fiecare din cele 17 articole, si veti vedea ca la fiecare dintre ele aduceti atingere flagranta.


Musafir

#2182 Declarația Universală a Drepturilor Omului

2013-09-03 18:39

legile in orice tara sunt aceleasi pentru toti. de ce vor unii legi separate si favorabile doar pentru ei?

Declarația Universală a Drepturilor Omului

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei. (nu se specifica (dez)orientarea sexuala)
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului.

Articolul 29

1. Orice persoană are îndatoriri față de colectivitate, deoarece numai în cadrul acesteia este posibilă dezvoltarea liberă și deplină a personalității sale.
2. În exercitarea drepturilor și libertăților sale, fiecare om este supus doar acelor îngrădiri stabilite prin lege exclusiv în scopul de a asigura cuvenita recunoaștere și respectare a drepturilor și libertăților altora și ca să fie satisfăcute justele cerințe ale moralei, ordinii publice și bunăstării generale într-o societate democratică. (democratica dar nu imorala)

Articolul 30

Nicio dispoziție a prezentei Declarații nu poate fi interpretată ca implicând pentru vreun stat, grupare sau persoană dreptul de a se deda la vreo activitate sau de a săvârși vreun act îndreptat spre desființarea unor drepturi sau libertăți enunțate în prezenta Declarație.

("moralitatea/demnitatea" si "societatea", ca reprezentanta a umanitatii, sunt termenii cheie in Declaratie, in jurul carora graviteaza orice alt fel de principiu.)


Musafir

#2183 Re: Re:

2013-09-03 18:42

#2161: - Re:

Lol, autoarea permite continut de pe acel blog cand e vorba de a portretiza o imagine negativa si generalista asupra persoanelor gay, dar cand e vrba de continut cu care nu e de acord, sterge. LOL, ce ipocrita ieftina!


Musafir

#2184 Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-03 18:54

Parca vorbea cineva despre argumente concrete aduse de aceasta doamna importiva petitiei. Nu am gasit macar unul. Numai clisee, si acelea expuse extrem de slab. Jenant chiar.

''O anumita doamna, C. Dana Cleopatra, a inceput sa faca furori pe internet publicand o petitie prin care doreste sa cenzureze tot ce are legatura cu cuvantul homosexualitate.''

Pe langa faptul ca initiativa vizeaza o emisiune clar identificata, nu ''tot ce are legatura cu cuvantul homosexualitate'', prin logica dvs ar trebui sa isi cenzureze propria petitie.

''La prima vedere pare o persoana blanda si ingrijorata dar de fapt dansa este un pahar cu venin care nu accepta o parere diferita, de aceea am decis sa ii raspund  in speranta ca va citi,  in speranta ca vor fi multi cititori care vor afla si un alt punct de vedere si in speranta ca mai putine mame vor incerca sa-si valideze veninul ignorantei pe spatele copiiilor.  Si ca nu e nici frumos, nici crestineste sa faci asa ceva. Si am sa-i spun urmatoarele.''

Evident aici sunt obisnuitele insulte, deci trecem peste.

''Stimata doamna normala: poate ar trebui sa incep cu sfarsitul scrisorii tale- semnam petitia si il resuscitam pe hitler (intentionat cu litera mica) sau tot ca o intoarcere in timp, ii convocam pe cei care omorau negrii cu bata prin America numai pentru motivul ca nu erau albi, sau normali, cum ai spune tu.''

De bine ce ati amintit ignoranta in paragraful precedent, demonstrati ca va referiti la Partidul Nazist fara a ii cunoaste originile, multi dintre fondatorii lui fiind homosexuali (Ernst Roehm - mentorul lui Hitler, Jorg Lanz Von Liebenfels - supranumit de unii adevaratul teoretician al nazismului, de la care Hitler s-a inspirat, Gerhard Rossbach, Hans Blueher etc). Hitler nu a fost singurul nazist, nici macar nu a pus bazele acelei miscari. Apropo, termenul folosit astazi este afro-americani, nu ''negri''.

In mod paradoxal, in vreme ce sustin (paranoic) ca cineva ar vrea sa ii omoare, activistii LGBT nu se feresc de cuvinte ca ''ar trebui sa se curete Pamantul de crestini'', ''sper ca faci infarct si esti gasit in putrefactie'' (comentariu al unuia in aceasta discutie) etc.

''Ca o curiozitate: ai luat vreodata atitudine impotriva nemernicilor “normali” care isi snopesc jumatatea in bataie sau pe care chiar o omoara? Dar ce ai de spus cu privire la coruptia care domneste in masa, sau ce atitudine ai cu privire la delincventa juvenila? Ce parere ai despre faptul ca statul nu favorizeaza construirea caminelor, azilelor pentru batranii care ar trebui sa aiba parte de o batranete linistita si ingrijirea medicala ce li se cuvine, cand este cazul si au nevoie? Ce parere ai despre zecile de mii de copii care traiesc amarati in orfelinate?''

Clasic: va opuneti unei initiative ce vizeaza o problema limitata (o emisiune TV), ce ar putea avea succes, intreband de ce initiatoarea nu incearca sa rezolve un sfert dintre problemele sociale ale Romaniei, care depasesc pana si resursele statului. Tehnica de baza a activistilor LGBT este diversiunea – sa duca discutia in orice alta directie pentru a evita argumente concrete. PS – Da, avem suficiente probleme sociale, de asta (inclusiv) nu e cazul sa adaugam altele.

''Nu vreau sa pun in discutie religia pentru ca religia e una iar Dumnezeu e totul si imi vine greu sa cred ca vreun preot din lumea asta chiar implineste cerinta de baza a Fiului: „iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”. Urmand o logica dreapta si o autoanaliza netrunchiata de vreo prejudecata, vei descoperi ca rau face un delincvent, un bataus, un rasist si altii semenului, nu un gay sau o pereche gay.''

Va referiti la ''o analiza netrunchiata de vreo prejudecata'' fix dupa ce scrieti ''imi vine greu sa cred ca vreu preot din lumea asta chiar implineste...''; generalizarea asta de unde vine, nu dintr-o prejudecata? Cat despre ''logica dreapta'', aceasta lipseste pe tot parcursul textului. Urmand logica, descoperim de asemenea ca si un gay poate fi simultan delincvent, bataus sau rasist, desi atat incearca mass-media sa ii portretizeze exclusiv drept victime inocente.

''In regimul comunist se luau “atitudini si masuri” in aproape orice caz care nu era “normal”; se vede clar ca esti produsul fidel al acestui regim, cu nostalgii demagogice neadapate si nedrepte.''

Regimul comunist, de fapt marxismul cultural, interzice disensiunea, adica dreptul la opinie – exact ce vreti voi sa faceti. Intr-o societate in care acest drept exista, oamenii sunt liberi sa creada ce vor, sa dezaprobe orice comportament – atata vreme cat o fac in mod pasnic – si sa initieze asemenea petitii. In plus, se pare ca nu remarcati un lucru : multi activisti LGBT sunt de extrema stanga, sunt marxisti declarati.

''Nu vreau sa te jignesc, ...''

Dupa ce ati scris urmatoarele: ''dansa este un pahar cu venin care nu accepta o parere diferita''; ''sa-si valideze veninul ignorantei pe spatele copiiilor'' ...

''… ma consider o persoana a secolului 21, deschisa, cum spui tu, atat de  deschisa incat prefer sa iubesc decat sa urasc, prefer sa accept decat sa critic.''

Absolut orice?

''Crede -ma, nu cred ca o persoana gay si-a omorat nevasta/partenerul, nu cred ca au stat  in spatele atentatelor de la WT Center, nici in spatele atentatelor din Madrid, nici creierul atator razboaie recente, vezi situatia Egiptului.''

Decat sa va creada pe cuvant, poate gasi cu usurinta dovada ca homosexualii au comis de-a lungul istoriei numeroase omucideri (mai ales daca ii punem la socoteala pe cei care au activat in Germania nazista). Daca va intereseaza numarul criminalilor in serie care au fost homosexuali, aici aveti lista http://www.adherents.com/misc/hsk.html . Actele lor au fost foarte des insotite de viol si canibalism, multe au avut ca victime minori si au fost de o brutalitate rar intalnita in alte cazuri. Ce ati scris mai sus sunt sofisme.

''Aceste lucruri ar trebui sa te preocupe in privinta viitorului copilului tau daca ai destul curaj, nu sa te lovesti de lucruri care nu ar trebui sa te priveasca.''

Un copil se formeaza prin influenta mediului, prin urmare trebuie sa ne asiguram ca nu ajungem in situatia altor tari (SUA de pilda) unde parintii pot fi arestati pentru ca refuza sa isi lase copiii sa participe la ore de spalare pe creier, pardon, educatie sexuala, unde le sunt prezentate atatea aberatii (ca sexul anal) ca fiind perfect normale.

''Din cauza persoanelor ca tine sufera altii, intra in stari depresive si ajung la suicid. Vorbim de internet la care au acces chiar si copiii cu varsta de 8 ani.''

Deci hai sa ne lamurim – au copiii acces nelimitat la surse de informare sau nu? Daca initiatoarea petitiei poate schimba canalul sau poate inchide televizorul, autoarea articolului nu poate controla ce surse acceseaza copilul ei pe internet? Si daca autoarea articolului isi face griji pentru copiii altora, initiatoarea petitiei nu o poate face? Si mai vorbim despre logica?

''Mai mult ca sigur un adolescent gay  (13-16 ani) care cauta informatii ca sa inteleaga de ce simte ceea ce simte va citi ce ai scris. Cu ce va ramane in minte? Cu sentimentul ca este un ciudat, neapreciat, neiubit si neacceptat, si nici nu va fi vreodata. Cu ganduri negre.''

Nu, e mai bine sa foloseasca internetul pentru a aranja intalniri cu barbati care sa ii provoace leziuni interne si sa ii transmita cateva boli. Pentru ca e firesc ''sa se bucure nestingherit de sexualitatea lui''. E mult mai bine sa citeasca site-uri care il incurajeaza sa practice sexul anal. Homosexualitatea nu este un sentiment, este o atractie sexuala, tine de instinct.

''Si tie, ca mama, ar trebui sa-ti fie rusine. Ar trebui sa pui genunchii pe pamant si sa ceri iertare lui Dumnezeu pentru asta.''

Teatru ieftin care vrea sa compenseze incultura si incoerenta.

''Haideti sa lasam judecata pe mana lui Dumnezeu, mai bine sa implinim cuvintele lui Iisus, nu ale preotului, nu putem ucide pe nimeni cu pietre, atata timp cat acum 2000 de ani Iisus nu a facut-o. Caci retine bine, vorbele tale dau putere celor slabi in gandire in a agresa fizic/verbal copiii, adolescenti, tineri si ar trebui sa-ti fie rusine pentru asta si sa-ti reevaluezi imediat convingerile si ideile.''

Singurii care agreseaza, doresc moartea, blestema etc sunteti voi. Spre deosebire de voi, oamenii normali nu aspira sa va schimbe modul de a gandi sau de a trai, ci sa limiteze impactul pe care il aveti asupra altora. Nu se baga nimeni in sufletul vostru sa va schimbe; megalomania de care dati dovada merge pana la a le impune altora ce sa creada.

''Nu te mai preocupa de viitorul copilului tau cu privire la gay pentru ca s-ar putea ca in viitor prietenii lui cei mai buni sa fie persoane care se simt atrase de acelasi sex.''

Multe sunt posibile, mai bine ne concentram pe ce e mai probabil.

''Desigur, e opinia ta si o respect daca ar fi ramas numai a ta...''

Nu o respectati. Tocmai i-ati spus sa se puna in genunchi si sa isi reevalueze imediat convingerile si ideile. Incoerenta de la cap la coada, ca sa nu mai vorbim de ipocrizie.

''... dar deja petitia ta suna a neonazism. Nu vreau resuscitarea lui hitler, nici a inchizitorilor, nici a rasistilor, de aceea mi-am permis sa iti raspund. Omenirea a dus toate razboaiele posibile, NU NE PERMITEM INCA UN RAZBOI, AL HOMOFOBILOR!''

Haideti sa vorbim despre Inchizitie. Orice convingeri religioase ar fi avut (avand in vedere comportamentul, trebuie sa fi fost satanisti), tortionarii Inchizitiei erau cu siguranta beti de putere. Nimeni nu indraznea sa spuna un cuvant impotriva lor, distrugeau vieti din simple banuieli sau capricii. Erau sadici.

Acum hai sa vorbim despre mentalitatea celor care au facut aici tot felul de amenintari, exprimandu-si clar ideea de a vrea sa distruga viata cuiva doar pentru ca le dezaproba comportamentul. Sa comparam enormitatea amenintarilor, blestemelor etc etc cu simplul fapt ca cineva nu vrea difuzarea unei emisiuni de divertisment - cam ce efect devastator ar avea nedifuzarea ei pentru viata unui homosexual? Acelasi ''efect devastator'' pe care l-au ''suferit'' doi homosexuali din UK, cand proprietarii unui motel au refuzat sa le inchirieze o camera pentru cupluri. In loc sa plece linistiti in alta parte, le-au intentat proces acelor oameni in varsta (dintre care unul bolnav), le-au ruinat afacerea, i-au destabilizat economic si le-au intors vietile cu susul in jos. Atat le-a trebuit ''nemernicilor'', sa sfideze doi gay. Nu degeaba se vorbeste astazi despre ''homofascism''.

''Nu trebuie sa te deschizi ci sa iubesti; normal sau anormal, nimeni nu detine adevarul absolut, sunt notiuni relative. Iubeste femeie, tolereaza. Prin anii 70 salutul era: peace and love! Asa inchei, urandu-ti PEACE AND LOVE !!!!!''

Incontinenta fecala nu e o notiune relativa, e un adevar trist. Ea poate aparea dupa cativa ani de contacte homosexuale. La fel si HIV/ SIDA, nu are nimic de relativ. Sa incurajezi un adolescent sa o ia pe acel drum e complet imoral si nu e o dovada de iubire ci de iresponsabilitate. E ca si cand, afland ca cineva vrea sa se arunce in prapastie, l-ai conduce pana acolo cu un alai de lautari, macar sa se simt abine pe ultimul drum si sa te aprecieze pentru asta.

Halal argumente.


Musafir

#2185 Re:

2013-09-03 18:57

#2166: -

Dragule, you just went FULL RETARDED! Sa iti explic de ce spun asta si de ce tu iti pierzi atata timp pe comentarii fara sa ai habar despre ce vorbesti de fapt.

Homosexualitatea inseamna relatia liber consimtita dintre doi adulti. Un barbat+un alt barbat, o femeie+o alta femeie. Ambii parteneri, ajunsi la varsta majoratului.

Eu, homosexual fiind, sunt atras de barbati! Nu de copii, nu de animale, nu de cadavre.

Si asa ti-am dovedit ca esti retardat. O seara neplacuta iti urez!

madalin

#2186 Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 18:58

#2183: - Re: Re:

hei  ai grija ca te denunta ca ai facut-o ipocrita  ce te mira? ea are dreptul insusit de ea de a ponegri homosexualii cum ii vine si sustinatorii ei dar noi nu avem dreptul la nimic . cred ca e timpul sa o denuntam pentru ca cerintele ei sunt de fapt reducerea la tacere a comunitatii noastre si nu numai. in plus cred ca si protv trebuie sa o denunte pentru incercarea de a anihila o emisiune cu caracter real  , obstructionarea adevarului etc  .


Musafir

#2187 Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:01

#2186: madalin - Re: Re: Re: 2183

Cuvantul "ipocrita" nu e o jignire, insumeaza o serie de caracteristici pe care le-am intalnit in discursurile si actiunile ei virtuale. Legat cu partea de denunt... lol, ce poate sa faca? Se duce la politie, politistii ii vor vorbi frumos, nici bine nu iese pe usa si politistii se vor comporta ca niste gorile in calduri (pentru ca ea e o femeie frumoasa, n-am ce comenta la capitolul asta- si cand un barbat gay ii spune asta unei femei, e de bine). Am un amic politist (nu stie ca sunt gay) pe care il trag de limba sa imi povesteasca despre cazuri, cum e atmosfera pe acolo.

Ce sa-i faci, a descoperit recent internetul aceasta femeie, credea ca devine vreo eroina dar... vai de ea.


Musafir

#2188 Re: Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:09

#2187: - Re: Re: Re: Re: 2183 

 probleme mai serioase nu aveti de discutat, cum ar fi "Drepturile Omului" ?

sau v-ati gasit aici sa stati la o barfa mica ca intre frustrati/te?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 19:09


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 19:17


Cătălin M.
Musafir

#2191 Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:18

#2186: madalin - Re: Re: Re: 2183

o emisiune cu caracter real

 

S-au schimbat legile în România cumva? De cînd sînt permise căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe teritoriul statului român?


Musafir

#2192 Re: drepturile omului vs drepturile umanitatii

2013-09-03 19:19

#2180: - drepturile omului vs drepturile umanitatii

De asemenea, Principiul 21 statuează că drepturile religioase și de conștiință nu pot fi invocate de stat pentru a justifica legi, politici și practici care „discriminează pe baze de orientare sexuală.”
Cum va afecta acest principiu refuzul unei biserici, sinagoge sau moschei de a oficia căsătorii între persoane de același sex? Va fi considerat și aceasta drept o infracțiune?

E o metoda excelenta de a elimina clerul cu adevarat credincios, pentru ca populatia sa ramana numai cu cel vandut, care se supune unor asemenea presiuni.


Musafir

#2193 Re: Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:21

#2191: - Re: Re: Re: Re: 2183 

 nu sunt permise. toti oligofrenii se dau artisti, ca e in "trand" si unde puteau face asta cel mai "bine"? la pro's tv-eee...

Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii"


Musafir

#2194 Re: Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:23

#2191: Cătălin M. - Re: Re: Re: Re: 2183

Pai nu e casatorie. Sunt doi oameni care simuleaza actul casatoriei. Si asa ceva nu e ilegal, nici nu are de ce sa fie. Practic, actul in sine este un schimb de juraminte intre doua persoane.


Musafir

#2195 Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

2013-09-03 19:23

#2177: - iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

cert e ca 2 copii nu vor cunoaste abandonul pe care multi din voi il practicati  . argument . multumit?


Musafir

#2196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2183

2013-09-03 19:26

#2194: - Re: Re: Re: Re: Re: 2183

Şi care ar fi scopul unei astfel de simulări?


Musafir

#2197 Re: Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

2013-09-03 19:27

#2195: - Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

Lasa-l in pace ca e un alt ipocrit. Cand un cuplu barbat+femeie apeleaza la acea situatie din cauza ca unul din ei este steril, nu e o problema. Cand un cuplu format din doi barbati sau doua femei face asta, sare ca ars desi situatia lui Elton John chiar nu e problema lui! Chiar nu e! Dar daca are mintea atat de ingusta, ce sa ii ceri? Ce?


Musafir

#2198 Re: Re:

2013-09-03 19:28

#2168: - Re:

nu nu pierdem timpul verificand dar cand familia ei e un sos mare atunci chiar nu isi are rostul sa initieze tocmai ea  . stii povestea cu lupul moralist?


Musafir

#2199 Re: Re: Re:

2013-09-03 19:29

#2162: - Re: Re:

Orice se sprijina pe un fapt real (constatat, verificat) este un argument.

Sofismele, propaganda, injuraturile nu fac parte din aceasta categorie.


Musafir

#2200 Re: Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali

2013-09-03 19:30

#2195: - Re: iata ce se intampla dupa parteneriat/casatoria intre homosexuali 

 garantezi cu tot ce ai pe lumea asta ca va fi asa? du-te la notar, declara ca: in caz ca se vor destrama "casatoriile" (cel putin una) gay si/sau vor abandona copiii infiati, vei dona toata avutia ta si tot ce vei castiga pana la sfarsitul vietii tale, inclusiv pomana primita de la altii, unui orfelinat din Romania - (voi alege eu unul). dupa ce ai dat declaratia asta, fa-i un scan, posteaza aici si apoi iti dau o adresa unde sa trimiti 3 exemplare in original. atunci da, afirmatia ta va avea valoare si credibilitate. pana atunci, nu prea te costa nimic sa-ti dai cu pararea ca la iarmaroc.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...