S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#2151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania

2013-09-03 12:38

#2145: - Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania 

 daca nu faci dovada genei de "gay" inseamna ca esti normal ca si structura. esti om normal. restul e in imaginatia ta si in organismul tau prin felul cum ai deprins sa raspunzi la stimuli. daca dai deoparte gandurile si placerile gresite poti fi normal. poti sa redescoperi firescul.

madalin

#2152 Re: Re: Re:

2013-09-03 12:53

#2133: - Re: Re:

limba de lemn acum esti avocatul lui captilin ? mai du-te ma cu amenintarile tale ca nu mai sperii nici o furnica . din postura de parinte sa isi educe copilul cum crede ea si sa stearga protvu .si tu din postura de avocat ajut-o sa obtina custodia ca se vehiculeaza ca a pierdut-o . vezi-ti de ciorba ta si nu mai mesteca in ciorba altuia ca se strica a ta .


Musafir

#2153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

2013-09-03 12:57

#2150: - Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

Tocmai asta nu inteleg ei - sunt atatia oameni care traiesc cu vicii, tentatii, inclinatii cu care se lupta pentru ca stiu ca nu sunt sanatoase. Ei constientizeaza faptul ca viata e o lupta, ca si-ar face rau singuri daca ar imbratisa complet un stil de viata daunator, isi asuma asta si merg inainte. Ultimul lucru care ar folosi cuiva e sa inceapa sa faca propaganda in scoli tuturor viciilor, pentru ca generatiile urmatoare sa creasca in ideea ca sunt normale.

madalin

#2154 2150

2013-09-03 13:02

#2150: - Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

ma tu vrei sa iti tin lectii de religie acum ? tu chiar crezi ca Dumnezeu a tunat foc peste sodoma si gomora? cartile scrise de leviti , sunt cele mai rasiste , incita la ura neevreilor , distrugerea si pedepsirea lor . se vede ca si tu te tragi din leviti , culmea , in ziua de azi evreii inca se cred poporul ales asa ca si tu esti in oala cu noi pentru ca dupa ei , decat ei sunt alesii . nu mai crede basme facute in numele lui Dumnezeu ptr a servi unor anumite interese .


Musafir

#2155 Exemplu de comportament patologic

2013-09-03 13:20

Daca urmarim inregistrarea de mai jos, ne dam seama ca protagonistul nu e unicat, comparandu-i invectivele de joasa factura cu reactiile homosexualilor care insulta, ameninta si se victimizeaza aici. Cum vorbeste activistul LGBT Oleg Brega cu primarul Chisinaului, in incinta Primariei si in plina strada, in fata camerelor de filmat:

Nesimtitule; oportunistule si prefacutule; compromisule; ia uite la dansul; liberalul, e gata sa ma bata, sa ma ameninte; puteai sa ma pupi in fund, si daca-ti placea, haide sa stie toata lumea; de ce te-ai baricadat, banditule; te-ai facut de cacao, esti un primar impotent ; populistule ETC

Este un exemplu clasic:

https://www.youtube.com/watch?v=qSzNmUzoBXM

Problema pe care o are el cu primarul banuiesc ca e legata de parada gay; observam cum incerca sa aprinda spiritele si mai mult in cadrul unui grup de comunisti care din cate inteleg au spart usa pentru a intra acolo. Apoi incepe sa strige sa vina politia, striga in curtea primariei ''banditilor, v-ati adunat ca intr-un cuib aici'' si ii spune altui anagajat ''esti excitat de crapaturile mele''.  Asemanarea cu ce au scris unii pe aici e destul de evidenta.

 


Musafir

#2156 Re: Re: Re:

2013-09-03 13:20

#2131: - Re: Re:

de voi! astia putini sau multi , ataci , atac si gata


Musafir

#2157 Re: Re: Re: Re:

2013-09-03 13:36

#2156: - Re: Re: Re:  

 ataca prin argumente la tema petitiei.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 14:09


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 14:44


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 14:49



Musafir

#2161 Re:

2013-09-03 15:30

#2160: -  

 mi se face rau cand citesc asa ceva. ne se poate in felul asta. e o chestiune emotionala. este extrema emotiva a fenomenului. pentru ca daca trecem la cealalta extrema, tot ce este scris acolo e o abureala. mama aia e mai confuza decat propriul copil, si mai ales finalul e tipic fata de ce am mai citit si la postarile de pe aici. sa le readuc in discutie? acolo e vb de un copil. putin sarit peste majorat. si pana una alta, e o "povestire" subiectiva, pentru ca e construita pe aceleasi principii gresite care se regasesc in propaganda gay. si aceasta povestire nu este un ARGUMENT. argumentul este ceva explicat logic nu emotional. emotionalul are capaciatatea sa faca si dintr-o bomba atomica, vitamina.

"V-ati gandit ca poate mama simte si stie deja care este orientarea ta sexuala?" mama asta e in acelasi delir ca si ceilalti implicati in treaba asta. foloseste acelasi limbaj de lemn. am mai zis: dez-orientare, nu orientare.

darkq e site de adolescenti bulversati. ala nu este un argument.

ASTA NU ESTE UN ARGUMENT.

asta e un argument sa nu acceptam asa ceva:

"Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni

"Aseara, un show spumos in Delirio Timisoara: dupa miezul noptii si-au facut aparitia cativa stripperi care fusesera invitati pentru a anima atmosfera pudica, care, de ce n-am recunoaste, persista ca o ceata groasa in cluburile gay, pana pe la 2-3 asa, cand alcoolul scoate la iveala oamenii din spatele mastilor."

"Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "http://www.darkq.net/club-gay-lesby-romania/stripperi-aproape-violati-de-gay-ii-timisoreni/"


Musafir

#2162 Re: Re:

2013-09-03 15:35

#2161: - Re:

Trebuie sa fie chiar misto o asemenea dezbatere. Cand ti se prezinta argumente spui ca alea nu sunt corecte, alea nu sunt argumente. Argumente din punctul tau de vedere sunt numai lucrurile care tin partea celor spuse de tine, restul sunt manipulari... sa-mi spui unde este AICI discutia civilizata? Dar poate nu se doreste asa ceva?


Musafir

#2163 Re:

2013-09-03 15:41

#2158: -  

 asta e argument? la urma tot la atacul la persoana se recurge... acelasi sablon, aceleasi stereotipuri. acelasi limbaj de lemn "peace and love". nimic, nimic, nimic.


Musafir

#2164 Re: Re: Re:

2013-09-03 15:42

#2162: - Re: Re:  

 :) si care-i argumentul? extrage-l tu din text si apoi il comentam. aia e povestire. sa repet: o povestire. realitatea este alta.


Musafir

#2165 Re: Re: Re:

2013-09-03 15:58

#2162: - Re: Re:  

 da cateva pagini mai in urma pentru argumente adevarate. noi nu discutam pe povesti care pot fi inventate de oricine pentru creduli. pentru voi, orice incurajare de a practica homosexualitatea este un argument genial chiar daca e o simpla povestire prezentata siropos. va multumeste. bolile fizice si psihice, problemele de societate, paradele pornografice in public, arta ponografica, lectura erotic-homosexuala, pedofilia sunt inexistente pentru voi. important e ca voi sa va satisfaceti placerile murdare. asta e tot ce conteaza pentru voi.


Musafir

#2166

2013-09-03 15:59

argumente:
1) legalizarea homosexulaitatii atrage dupa sine legalizarea PEDOFILIEI

2) zoofilia, necrofilia sunt si ele ORIETARI SEXUALE, nediscriminandu-va pe voi trebuie sa nu ii discriminam si pe ei, nu

n documente s-au prezentat de-a lungul comentariilor

contraargumentati, va rog!

Alege numele de user

#2167 Subiect

2013-09-03 16:09

unde poate duce acest flagel

care oricate funtite roz si-ar pune ramane ramane un risc pentru sanatatea minorilor!

apar copii fara nume, fara identitate
indirect suntem fortati sa acceptam ca nu conteaza daca copilul nostru este baietel sau fetita
identitatea sexuala este relativa, shimbatoare
li se submineaza astfel piatra de temelie a personalitatii lor

nu e de glumit
nu o priveste doar pe autoarea petitiei si nu este vorba doar de un program tv

Dl. Plesu despre aberatiile miscarii gay, ca tot vor intelectuali.

"Aflu din ziare că tot mai mulţi copii americani vor, încă de la vîrste fragede, să-şi schimbe sexul. Se citează cazul unui băieţel care, deja la 18 luni, se simţea inconfortabil în pielea lui nativă şi voia să fie fetiţă. Îl (O) cheamă Coy (sic!) Mathis. Un caz frapant am întîlnit acum doi ani în presa germană. Cum subiectul pare de o tot mai mare actualitate, reiau articolul pe care, profetic, l-am scris atunci.

Un pedagog din Canada, împreună cu soţia sa, au hotărît să nu-şi informeze prietenii asupra sexului ultimului lor copil. Copilul însuşi nu trebuie să ştie dacă e fată sau băiat înainte de a putea decide singur ce vrea să fie. E – spun cei doi părinţi – o şansă acordată libertăţii personale a nou-născutului, un drept la autodeterminare, într-o lume cu tot mai multe constrîngeri. Cum trebuiau, totuşi, să-i dea un nume, i-au spus Storm, adică Furtună. Gramatical vorbind, lucrurile se complică. În româneşte e un nume feminin, dar, de pildă, în germană, ar fi un nume de băiat. Engleza, însă, e mai flexibilă. Copilul va decide singur dacă vrea să i se spună Furtunel sau Furtunica. Şi dacă ceea ce are în pantaloni (sau sub fustă) trebuie numit „cocoşel“ sau „păsărică“. Ca şi fraţii săi mai mari (Jazz, de 5 ani, şi Kio, de 2 ani), bebeluşul va avea libertatea de a alege singur cu ce vrea să se îmbrace, ce culori va purta (Jazz preferă rozul) şi ce frizură îi convine. Chiar cînd mama regretă anumite opţiuni ale vreunuia dintre fii, ea preferă să nu se amestece, ca nu cumva domnişorii (recte domnişoarele) să se simtă „hărţuiţi“, inhibaţi de influenţe inoportune. Întrebat asupra eventualelor efecte negative ale unui asemenea tratament pedagogic, un expert canadian în psihologia identităţii sexuale a răspuns cu o măsurată competenţă: „Asta se va vedea mai tîrziu.“

Pînă una-alta, copiii sînt, prin libera decizie a părinţilor lor, subiecţii unui experiment. Nici unul dintre ei n-a fost întrebat dacă e de acord. Li s-a luat, în numele libertăţii, libertatea de a fi ceea ce sînt. Vor fi altfel decît colegii lor de grădiniţă şi de şcoală, vor fi învăţaţi că între identitatea nativă şi cea închipuită sau visată, nu cea dintîi trebuie să prevaleze. Vor fi puşi în faţa unei „alegeri“ pentru care, de fapt, n-au criterii. Sau care este practic irealizabilă. Nu poţi să spui unui individ scund şi cu ochi albaştri că e „liber“ să fie înalt şi cu ochi negri. Nu poţi vorbi de libertatea unui cîine de a fi vulpe sau bibilică. Preocuparea celor doi părinţi cu privire la „libertatea“ copiilor lor este, ca să zicem aşa, nemiloasă şi potenţial schimonositoare. E (încă) un caz în care ideologicul siluieşte realitatea, pretinzînd că o îmbunătăţeşte.

Un gazetar german a mers pe urma originalilor canadieni şi a aflat cîteva detalii semnificative despre biografia lor. Cu ceva timp în urmă, au făcut un concediu în sudul Mexicului, unde au purtat discuţii revelatoare cu unele grupuri de revoluţionari. Iarna trecută au ales să-şi facă vacanţa în Cuba. Au locuit la diverse familii şi au auzit poveşti minunate despre revoluţie. Au descoperit, astfel, că lumea trebuie ameliorată şi că fiecare trebuie să contribuie, după puteri, la realizarea acestui măreţ ideal. Şi cum aveau la îndemînă un fiu de cinci luni, s-au hotărît – mă-nţelegi – să-l emancipeze, să înceapă cu el. Înţeleseseră ceea ce pînă de curînd le scăpase: una dintre sursele cele mai otrăvite ale răului planetar este diviziunea tradiţională a sexelor – mai exact, distribuţia diferenţiată a „sarcinilor“, după cum eşti bărbat sau femeie. Storm va deveni, aşadar, un pion al luptei pentru dreptate şi pentru o lume mai bună, o maşină de război transsexuală, opunîndu-se liber oricăror tendinţe contrarevoluţionare. I-am văzut fotografia. E un băieţel foarte drăguţ. Habar n-are, deocamdată, cîtă libertate a dat peste el!"


Musafir

#2168 Re:

2013-09-03 16:34

#2158: -

acestea sunt argumente?! :)))

"semnam petitia si il resuscitam pe hitler (intentionat cu litera mica) sau tot ca o intoarcere in timp, ii convocam pe cei care omorau negrii cu bata prin America numai pentru motivul ca nu erau albi, sau normali, cum ai spune tu. Ca o curiozitate: ai luat vreodata atitudine impotriva nemernicilor “normali” care isi snopesc jumatatea in bataie sau pe care chiar o omoara?"

acestea se numesc devieri de la subiect

faptul ca nu suntem de acord cu propaganda homosexuala nu inseamana ca ii sustinem pe cei carei omorau negrii si pe cei care isi bat jumatatea...

fiecare din aceste teme pot avea o petitie separata

aici discutia este total alta

si este cat se poate de civilizata

mai putin atacurile la persoana, repetarea obsesiva a starii civile a auroarei petitiei (untem aproape 5000 care am semnat petitia, ne-ati verificat starea civila la toti?) si miile de poze caraghioase cu pseudovedete prin care intrerupeti sirul discutiilor

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 17:40



Musafir

#2170 TOTI AVEM ACELASI DREPTURI

2013-09-03 17:49

Parteneriatul civil este o realitate sociala si este recunoscut in majoritatea statelor europene cu scopul de a garanta drepturile persoanelor care traiesc in relatii consensuale. Dorim ca parteneriatul civil pentru cuplurile heterosexuale şi pentru cele formate din persoane de acelaşi sex sa fie legalizat in Romania cat mai curand.
Declaratia Universala a Drepturilor Omului spune ca orice persoana are dreptul la tratament egal si protectie impotriva discriminarii de orice fel. Legislatia romana antidiscriminare mentioneaza explicit orientarea sexuala printre criteriile protejate de lege.
Legalizarea parteneriatului civil in Romania ar reprezenta primul pas catre o societate in care toate persoanele sunt egale in privinta validarii iubirii si relatiilor umane. Atat persoanele de acelasi sex, cat si cuplurile heterosexuale trebuie sa aiba posibilitatea incheierii unui parteneriat civil, daca doresc.
Semnand aceasta petite, facem cunoscut Guvernului Romaniei, Parlamentului si partidelor politice faptul ca dorim legalizarea parteneriatului civil. Ajutati-ne sa transmitem un mesaj de sustinere pentru drepturi egale universale. Sta in puterea noastra.

Musafir

#2171 Re: TOTI AVEM ACELASI DREPTURI - sa ne casatorim barbat cu femeie sau femeie cu barbat

2013-09-03 17:56

#2170: - TOTI AVEM ACELASI DREPTURI 

 aveti dreptul sa va casatoriti barbat cu femeie sau femeie cu barbat oricand. restul sunt inventii.

Contra parteneriat civil

"1. Institutia parteneriatului civil distorsionează și falsifică o institutie deja existentă, cea a căsătoriei.

2. Singura ratiune pentru care o astfel de falsificare are sens este acceptarea indirectă a casătoriei homosexuale – pas care precede o acceptare directă a acesteia." si care precede adoptia de copii care nu-si doresc parinti homosexuali si care nu vor sa devina homosexuali doar pentru ca asa-i vor educa parintii.

notarii vor fi obligati sa incheie aceste parteneriate peste voia lor si contra constiintei lor si in contrast cu legile tarii. legile sunt construite pe principii morale si etice recunoscute (ce corespund constiintei generale a umanitatii), tocmai pentru a anticipa eventuale derapaje sociale imorale, printre care si homosexualitatea. homosexualitatea incalca tote principiile moralei si naturale.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-03 17:57



Musafir

#2173 Re: Re: TOTI AVEM ACELASI DREPTURI - sa ne casatorim barbat cu femeie sau femeie cu barbat

2013-09-03 17:59

#2171: - Re: TOTI AVEM ACELASI DREPTURI - sa ne casatorim barbat cu femeie sau femeie cu barbat

Parteneriat sau casatorie intre personae de acelasi sex exista in o gramada de tari de ani de zile si nu s-a intâmplat nimic... fiecare se casatoreste cu cine vrea...

Administrator

#2174 comentariile sunt moderate

2013-09-03 17:59

“Spatiul rezervat comentariilor nu este destinat disputelor intre cititori si nici promovarii agendelor contrare scopului declarat. Toate comentariile sunt moderate, iar initiatorul petitiei acordă prioritate interventiilor respectuoase, echilibrate, cu continut relevant si la subiect. Mai ales, nu injurati si nu amenintati. Lucrurile acestea, oricum, nu ne impresioneaza. NU va obositi sa comentati daca nu va puteti incadra in aceste norme. In caz contrar, comentariul va fi sters.”
Subiectele care pot fi abordate se gasesc la "anunturi"


Musafir

#2175

2013-09-03 18:05

Acesta petitia nu este legala... este impotriva declaratia drepturilor omului si trebuie sa fie interzisa.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...