S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:35


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:35


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:38


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:40


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:41



Musafir

#1957 Nu se poate bloca IP-ul astuia care face flooding?

2013-09-02 06:48

Unii sunt suficient de obsedati pentru a sta zi si noapte sa se ocupe de asta (poate fac cu randul) pentru ca activitatea unui site sa fie intrerupta.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 06:59


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1959 Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 07:00

#1935: - A gandi sau nu cu mintea proprie

"Un om simplu, cu patru clase sau mai putin, are mai mult discernamant decat toti astia care fetisizeaza celebritatea si se imbata de bucurie cu fiecare citat mediocru (manualele de propaganda au ramas, dar Bernays e cam greu de egalat, s-a ieftinit treaba in ultimele cateva decenii). Daca are ceva de spus, spune, din experienta lui de viata (poate se consulta cu cei din jur in masura in care ii respecta) - nu da sfaturi si directive pentru ca asa a spus Hillary Clinton sau Michelle Obama. Nu erau de ajuns vechii filfizoni care isi pasau citate din operele unor scriitori sau filosofi pentru a parea culti, acum am ajuns sa defilam cu imagini de pe Facebook, vorbe de duh de pe Twitter si comedie ieftina. Odinioara omul autentic (nu prefacut) avea suficienta incredere in mintea lui pentru a nu cadea sub demnitatea unui papagal."

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:02


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:03


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1963 Re:

2013-09-02 07:04

#1912: -  

 

"acum avem si mostra de poze. saracii oameni.
insa pozele au alt rost aici. sunt pentru a dilua discutiile de pe Forum si pentru a "lasa in urma" comentariile care dovedesc mizeria propagandei gay."
 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:33


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:40


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 07:44



Musafir

#1967 Publicatii adresate homosexualilor, care au promovat pedofilia

2013-09-02 08:25

1. In antologia (celebra) Penguin Book on International Gay Writing, David Leavitt lauda o carte pro-pedofilie, care ''obliga cititorul sa isi imagineze lumea dintr-o perspectiva pe care in mod normal ar condamna-o''.

2. Spartacus Gay Guides - dar si alte publicatii de genul - contine o puzderie de anunturi legate de baieti care se prostitueaza, din tari ca Thailanda, insulele Filipine, Sri Lanka etc. Sunt indrumari ''turistice'' de gasire ale unor baieti disponibili si ieftini.

3. Alyson Publications, editura cu cel mai mare nr de scrieri despre/ pentru gay publicate, printre care si unele educationale adresate copiilor, comandate de scoli (!) publica si carti pro-pedofilie, cum ar fi Gay Sex: A Manual for Men Who Love Men . Aceasta carte contine instructiuni perntru cei care fac sex cu baieti, pentru a nu fi arestati. Un citat: ''Evita situatiile in care mai multi barbati fac sex cu acelasi baiat sau grup de baieti pentru o perioada mai lunga.''

4. The Encyclopedia of Homosexuality sustine ca relatiile intre adulti si minori au fost pana nu demult normale, o parte substantiala a homosexualitatii.

5. O lista de carti foarte vandute (best-seller), publicata de The Gay Man's Press, include carti pro-pedofilie.

6. The Gay Canon: Great Books Every Gay Man Should Read, o antologie a literaturii gay, recomanda multe titluri care trateaza tema relatiei adult-minor intr-o lumina pozitiva.

7.Alta antologie a literaturii despre/ pentru gay, A History of Gay Literature: The Male Tradition, include un capitol intreg despre scrierile pro-pedofilie ca parte indisputabila a istoriei literare gay.

8. Glad Day Bookshop, printre cele mai mari librarii pentru gay din SUA, vinde carti despre pedofilie sau fictiune care contine fantezii cu minori; managerul, intrebat de ce vinde asa ceva, a raspuns ca regula lor e sa vada tot ce tine de homosexualitate.

9. Update, un ziar pentru gay din California, publica anunturi solicitand donatii pentru costurile legale ale homosexualilor prinsi molestand copii.

10. In 1995, in ziarul The Advocate, cel mai influent ziar pentru gay din SUA, 63% dintre anunturi solicitau sau ofereau prostitutie. Un anunt notabil era pentru o papusa gonflabila in forma unui baiat. Media imaginilor erotice cu baieti adolescenti a fost 14 pe numar.

11. Guide, o revista pentru gay, a publicat in 1995 un material referitor la sexualitatea si educatia sexuala a copiilor, sustinand incurajarea lor sa faca sex ''pentru propriul lor bine''.

12. The Jurnal of Homosexuality, o publicatie de renume pentru gay, a plublicat mai multe articole si eseuri pro-pedofilie, unele editate de activistul pedofil olandez Edward Brongersma. De asemenea, John de Cecco scrie acolo.

13. BLK, o revista adresata homosexualilor afro-americani, a publicat un articol pro-pedofilie, in sprijinul ''barbatilor care iubesc baieti''.

14. The Sentinel, cea mai populara publicatie pentru gay din San Francisco, a publicat un articol conform caruia ''iubirea'' dintre barbati si baieti reprezinta fundatia (sau hai sa zicem baza) culturii gay.


Alte informatii relevante:

- The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLADD) a stabilit un ghid pentru jurnalistii care scriu despre cazuri de molestare a minorilor, sustinand ca orientarea sexuala nu trebuie mentionta niciodata pentru ca nu e relevanta, si sugereaza ca mentionarea orientarii homosexuale a unui om acuzat de/ condamnat pentru acte de pedofilie este discriminatorie.

- Lobby-ul homosexual a reusit ca varsta minima in Hawaii sa fie redusa la 14 ani.

- Condamnarea unui pedofil din Iowa pentru ca a aratat clipuri pornografice unor minori a provocat proteste din partea unor grupuri de activisti gay.

- Multe site-uri pentru gay contin imagini indecente cu minori si anunturi pentru intalniri. Cateva grupuri gay au blocat o intiativa legislativa din Virginia, de a interzice site-urile care fac posibila agatarea minorilor de catre pedofili.

- Guvernul Sri Lanka a anuntat ca aproximativ 10 000 de baieti se prostitueaza pe plaje acolo datorita cererii din partea homosexualilor bogati din vest.

- Dictionarul pricipal de termeni gay, The Queen's Vernacular, contine 254 de termeni referitori la sexul cu baieti.

Musafir

#1968

2013-09-02 08:33

Asistam la inca o forma a globalizarii si internationalizarii....in format american. Adica ni se induce ideea ca daca nu acceptam diversitatea sexuala, (la pachet cu diversitatea culturala sau religioasa, desi nu au nimic in comun), deci daca nu acceptam "normalitatea" homosexuala, suntem inculti, inapoiati, mucegaiti, extremisti, intepeniti in proiect ! Adica noi suntem anormali, fiindca nu acceptam o anomalie !
Aberant ! Daca nu suntem atenti, din discriminatori (cum suntem calificati acum), vom ajunge discriminati, asa cum in America albii au ajuns sa nu mai stie cum sa se poarte sau sa vorbeasca cu si despre negri, ca sa nu para ca-i discrimineaza ! Sa ne intelegem bine, nu sunt rasista !
Dar sa nu exageram in nicio directie; mai usor cu pluralismul, globalismul, multiculturalismul si alte isme, ca am mai trait noi si colectivism, comunism si alte asemenea racile !

Musafir

#1969

2013-09-02 08:34

Ma bucura aceasta initiativa si sper sa aibe succes.
A.

#1970 Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 09:04

#1959: Dana Captilin - Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

e foarte usor de observat ca inclinatia spre paranoia o are captilin d. la o simpla parcurgere a comentariilor de pe acest forum se vede ca a ramas decat ea si roncea in rest totul sters . daca vroia discutii pe aceasta tema putea sa isi sune prietenii si putea discuta la nesfarsit nu sa intieze un act in care nu exista "contra" ci numai pro . la o asemnea altura , trebuia sa nu stergi nimic lasand sa moara fiecare pasare pe limba ei si nu pe limba ta .

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-02 09:22


amelia

#1972 Re: 1968

2013-09-02 09:42

#1968: -

America , dincolo de filme si alte eronate surse de informatii e o tara unde in multe state nu exista incuietori si nici porti inalte cu alarme ptr ca nu exista hoti sau pericol de a-ti fii jefuita casa . Americanii sunt in genere niste oameni pasnici , blanzi care nu se indoiesc nici o clipa sa iti dea camasa de pe el . Sa nu privim si sa generalizam la modul negativ un continent care de altfel este un model ptr toata lumea si nu ma refer aici la dezaxatii care ii are nici la presedintii care i-au dus pe americani in razboaie nedorite. Ma refer la americanul de rand care e om si a muncit ptr a aduce America unde e azi . A muncit nu a furat .    Spui ca nu vrei globalism , multiculturalism ptr ca ai mai trait comunismul etc ; punctul pe i . Inca traiesti in comunism , unde vrei ca 99, 9% sa gandim ca tine : imposibil , nici atunci aceasta cifra nu era reala daramite acum !     In ceea ce priveste asa zisa crestinatate a noastra , iti amintesc ca nu putem fii crestini peste noapte , in 23 de ani dupa cum nici economia Romaniei nu a devenit una puternica .Acum 23 de ani , erau 2 sau 3 informatori intr-o scara de bloc sau la fiecare 3 sau 4 case ,  sa nu ne dam ceea ce nu suntem . Stim bine ca la noi se rezolva inca problemele cu sapa , bata sau toporul , MIORITA , ne descrie cel mai bine . Nu suntem mai catolici decat PAPA , nu avem cum . In fin , suntem 7 miliarde de suflete si e normal ca unii sa fie diferiti . Traim , ca ne place sau nu intr-o societate avansata tocmai ptr ca la asta au lucrat oameni diferiti , multicultural . E bine sa avem opinii si sa le spunem dar atentie! sa nu lezam integritatea fizica sau spirituala a semenilor altfel ne intoarcem la Evul Mediu.


Musafir

#1973 Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 09:57

#1970: A. - Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

cred ca oricine se poate edifica facand o trecere in revista a comentariilor de pana acum. daca te referi la faptul ca au fost sterse niste poze gretoase, e si firesc sa nu avem astfel de imagini postate intr-un mod oligofren, fara sa exprime ceva din tema acestei petitii sau pentru o combate intr-un mod coerent si corect argumentat. restul comentariilor, mai putin cele injurioase, sunt la dispoziatia oricui. au fost si unele care au depasit limitele unei discutii civilizate si coerente si au fost sterse din ratiuni de "igiena". acele mesaje e de preferat sa ramana in mintea (si in mediul propriu) celor care le pot emite pentru a nu polua pe cei din jur. se pare ca vrei sa induci in eroare si sa dezinformezi. spune-ne ceva legat de subiectul petitiei daca te poti exprima civilizat si coerent si nimeni nu ar avea motive de a sterge ceva.


Musafir

#1974 Re: Re: 1968

2013-09-02 10:07

#1972: amelia - Re: 1968 

 de-ar veni americanii cu ce au mai bun, sa fie bineveniti. insa ar fi bine ca orice musafir, sa tina seama si de gazda, sa nu-i impuna lucruri care nu tin de structura fiintiala a acelei gazde. daca tot sunt unii atat de multiculturalizati, ar trebui sa stie foarte bine caracterul gazdei si sa tina seama de asta. altfel este ca un buldozer care intra pe un sit istoric si-l rade de fata pamantului. asta ar fi samovolnicie.

pana acum de la americani (si alti occidentali) ne-a purces cel mai pregnant vedetismul, libertinajul imoral si multe alte doctrine ciudate. cred ca romanii au dreptul de a alege ce sa-si insuseasca de la alte culturi si civilizatii si nu a li se impune prin tertipuri subversive si subliminale si chiar cu forta. nu, multumim, nu ne trebuie. pana una alta, ar avea si americanii de invatat multe de la noi, lucruri pe care le-au pierdut, sau nu le-au avut niciodata. naturalul sacru si autentic.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-02 10:25





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...