S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

politia gandirii

#2026 Re:

2013-09-02 11:27

#1977: -

ma onoreaza daca ma faci politia gandirii , daca voi care acuzatii de injurii si alte cele deviati de la subiectul petitiei iata ca eu iti raspund in alt context . daca nu ai mai eticheta persoanele probabil am putea discuta strict pe subiect


Musafir

#2027 Re: Re: Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 11:37

#1997: - Re: Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

Daca e asa cum spui si au fost sterse postari civilizate in mod injust (nu imi amintesc multe postari coerente din partea celor care se opun acestei petitii dar in fine), un om normal ar renunta, ar inchide fereastra (in browser) si si-ar vedea de viata lui. Eu asa as face daca interventile mele intr-un mediu anume nu ar fi binevenite sau tolerate. Cine sta toata noaptea  sa gaseasca si sa posteze imagini care stie ca vor fi sterse repede, doar pentru a da altcuiva de lucru zece minute, are o problema si cu siguranta nu e matur,  pare a fi un troll, poate nu e la prima experienta de genul. Am avut si am vazut destule ciocniri cu activisti LGBT in mediul online; se repeta intruna urmatoarele: atacul vulgar la persoana, amenintarile, calomnia, impersonarea, stalking-ul, spam-ul samd.

gica -contra (datoare cu un miel)

#2028 Re: 1977

2013-09-02 11:38

#1977: -

bun , "omule de bine " , iti voi da opinia mea desi am dat-o de multe ori si nu cred ca va dura mai mult de 5 minute aici din motive lesne de inteles . Sunt in contra petitiei , ba mai mult cer ca CNA-ul sa procedeze cu petitia la fel cum procedeaza semnatara ei , aruncand la gunoi mare parte din comentarii . Motivele nu am sa le insir pentru ca oricum , fiind blocat inapoi in timp , nu le vei intelege si eu din motive strict legate de conservarea materiei cenusie , nu imi voi epuiza resursele explicandu-ti ceva ce nu te scoate din papuci nici intr-un milion de ani .


Musafir

#2029 Re: Re: 1977

2013-09-02 11:47

#2028: gica -contra (datoare cu un miel) - Re: 1977

Cel mai misto raspuns. Nici un scuipat nu merita astfel de oameni inapoiati.


Musafir

#2030 Re: Re: Re: Re: 1974

2013-09-02 11:49

#1994: amelia - Re: Re: Re: 1974 

 si care este propunerea ta? noi, astia, sclavii comunismului, ce sa facem acum? cui sa pupam talpile? e usor sa arunci cu vorbe si sa ponegresti o tara intreaga. noi ne vom duce greul mai departe dar cu homosexualii nu ne dam. sa fie clar. ce-i asta? vreun fel de viza spre civilizatie? care civilizatie? civilizatia incepe si se termina cu omul integru, demn. avem exemple, sa le urmam pe acelea, la fel ca si opozantii acestei petitii sa le urmeze. deci ce ne propui?


Musafir

#2031 Re: Re: Re: 1977

2013-09-02 11:53

#2029: - Re: Re: 1977

Atunci faceti economie la saliva, in loc sa scuipati intruna; la cuvinte sunteti foarte economi. ''Cel mai misto raspus'' este identic cu celelalte - o dovada a lipsei argumentelor si a comportamentului patologic (dispretuieste discutia si interlocutorii si totusi refuza sa plece, ramane cu obstinatie pentru a declara in mod repetat ca nu are nimic de spus).


Musafir

#2032

2013-09-02 12:00

spuneti-ne, cei care contestati petitia, de ce este legatura atat de stransa intre homosexuali si pedofili si alte tipuri de dez-orientari sexuale si perversiuni? ce parere aveti despre pedofilie sau zoofilie? ce parere aveti despre sufletul omului? pedofilia si zoofilia sunt normale? ce parere aveti despre studiile facute de psihologi si psihiatri care au gasit legaturi de comportament deviant al homosexualitatii alaturi de alte mnifestari anti-sociale si anti-umaniste. raspundeti-ne voi, pentru ca noi zicem ca sunt crime si denaturari grave. obsesia voastra cu care vreti sa induceti homosexualitatea ca ceva normal, va incrimineaza.


Musafir

#2033 Re:

2013-09-02 12:08

#2032: -

Tocmai de asta refuza sa comenteze orice date concrete cu privire la homosexualitate sau lobby-ul homosexual, pentru ca nu le pot contesta. Tactica este redusa la a il injura pe cel din fata, in speranta de a il dezechilibra si de a il distrage, asa incat sa nu se mai concentreze asupra aducerii dovezilor, ci sa se ocupe exclusiv de contracararea insultelor, calomniilor, amenintarilor etc. Daca intreaga discutie este redusa la asa ceva, o terta persoana nu va avea ce informatii sa prinda de acolo, va pleca fara sa fi captat mesajul esential. Dialogul lor este numai distructiv, nu constructiv.


Musafir

#2034

2013-09-02 12:09

se pare ca v-ati facut o "virtute" din a ignora dovezile aduse pana acum in cadrul acestei petitii ca argumente de sustinere. vreti sa revenim asupra lor? sa vi le mai aducem inca o data in atentie? cum veti raspunde la acele lucruri grave si ingrozitoare pentru omenire si umanitate? v-ati pregatit alte raspunsuri poate, ca pana acum nu ati dat ca raspuns decat o insiruire de poze cu libidinosi sau injurii si amentitari. haideti sa va ajut totusi. pregatiti-va raspunsurile la cele ce voi posta.

 


Musafir

#2035 Publicatii adresate homosexualilor, care au promovat pedofilia

2013-09-02 12:12

1. In antologia (celebra) Penguin Book on International Gay Writing, David Leavitt lauda o carte pro-pedofilie, care ''obliga cititorul sa isi imagineze lumea dintr-o perspectiva pe care in mod normal ar condamna-o''.

2. Spartacus Gay Guides - dar si alte publicatii de genul - contine o puzderie de anunturi legate de baieti care se prostitueaza, din tari ca Thailanda, insulele Filipine, Sri Lanka etc. Sunt indrumari ''turistice'' de gasire ale unor baieti disponibili si ieftini.

3. Alyson Publications, editura cu cel mai mare nr de scrieri despre/ pentru gay publicate, printre care si unele educationale adresate copiilor, comandate de scoli (!) publica si carti pro-pedofilie, cum ar fi Gay Sex: A Manual for Men Who Love Men . Aceasta carte contine instructiuni perntru cei care fac sex cu baieti, pentru a nu fi arestati. Un citat: ''Evita situatiile in care mai multi barbati fac sex cu acelasi baiat sau grup de baieti pentru o perioada mai lunga.''

4. The Encyclopedia of Homosexuality sustine ca relatiile intre adulti si minori au fost pana nu demult normale, o parte substantiala a homosexualitatii.

5. O lista de carti foarte vandute (best-seller), publicata de The Gay Man's Press, include carti pro-pedofilie.

6. The Gay Canon: Great Books Every Gay Man Should Read, o antologie a literaturii gay, recomanda multe titluri care trateaza tema relatiei adult-minor intr-o lumina pozitiva.

7.Alta antologie a literaturii despre/ pentru gay, A History of Gay Literature: The Male Tradition, include un capitol intreg despre scrierile pro-pedofilie ca parte indisputabila a istoriei literare gay.

8. Glad Day Bookshop, printre cele mai mari librarii pentru gay din SUA, vinde carti despre pedofilie sau fictiune care contine fantezii cu minori; managerul, intrebat de ce vinde asa ceva, a raspuns ca regula lor e sa vada tot ce tine de homosexualitate.

9. Update, un ziar pentru gay din California, publica anunturi solicitand donatii pentru costurile legale ale homosexualilor prinsi molestand copii.

10. In 1995, in ziarul The Advocate, cel mai influent ziar pentru gay din SUA, 63% dintre anunturi solicitau sau ofereau prostitutie. Un anunt notabil era pentru o papusa gonflabila in forma unui baiat. Media imaginilor erotice cu baieti adolescenti a fost 14 pe numar.

11. Guide, o revista pentru gay, a publicat in 1995 un material referitor la sexualitatea si educatia sexuala a copiilor, sustinand incurajarea lor sa faca sex ''pentru propriul lor bine''.

12. The Jurnal of Homosexuality, o publicatie de renume pentru gay, a plublicat mai multe articole si eseuri pro-pedofilie, unele editate de activistul pedofil olandez Edward Brongersma. De asemenea, John de Cecco scrie acolo.

13. BLK, o revista adresata homosexualilor afro-americani, a publicat un articol pro-pedofilie, in sprijinul ''barbatilor care iubesc baieti''.

14. The Sentinel, cea mai populara publicatie pentru gay din San Francisco, a publicat un articol conform caruia ''iubirea'' dintre barbati si baieti reprezinta fundatia (sau hai sa zicem baza) culturii gay.


Alte informatii relevante:

- The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLADD) a stabilit un ghid pentru jurnalistii care scriu despre cazuri de molestare a minorilor, sustinand ca orientarea sexuala nu trebuie mentionta niciodata pentru ca nu e relevanta, si sugereaza ca mentionarea orientarii homosexuale a unui om acuzat de/ condamnat pentru acte de pedofilie este discriminatorie.

- Lobby-ul homosexual a reusit ca varsta minima in Hawaii sa fie redusa la 14 ani.

- Condamnarea unui pedofil din Iowa pentru ca a aratat clipuri pornografice unor minori a provocat proteste din partea unor grupuri de activisti gay.

- Multe site-uri pentru gay contin imagini indecente cu minori si anunturi pentru intalniri. Cateva grupuri gay au blocat o intiativa legislativa din Virginia, de a interzice site-urile care fac posibila agatarea minorilor de catre pedofili.

- Guvernul Sri Lanka a anuntat ca aproximativ 10 000 de baieti se prostitueaza pe plaje acolo datorita cererii din partea homosexualilor bogati din vest.

- Dictionarul pricipal de termeni gay, The Queen's Vernacular, contine 254 de termeni referitori la sexul cu baieti.

Musafir

#2036 Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-02 12:13

Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

1. Michel Foucault, activist LGBT francez - el insusi homosexual, a sustinut pedofilia, semnand o petitie pentru modificarea legii care impune o varsta minima pentru a avea relatii sexuale; a scris destul pe tema asta.

2. Jacques Derrida, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

3. Roland Barthes, scriitor homosexual, semnatar al aceleiasi petitii.

4. Guy Hocquenghem, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

5. Jean Danet, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

6. James Rennie, fost coordonator al grupului LGBT Youth Scotland si fost profesor, a fost condamnat pentru abuzarea sexuala a mai multor copii, detinere si distributie de pornografie infantila.

7. Neil Strachan, fostul secretar al unui club sportiv pentru baieti si activist homosexual, a fost condamnat in acelasi caz.

8. David Thorstad, fostul presedinte al New York's Gay Activists Alliance, e fondatorul NAMBLA, organizatie americana ce promoveaza relatiile pederaste si pedofile intre barbati si baieti, toti membrii declarandu-se homosexuali.

9. Allen Ginsberg, poet homosexual, colaboreaza cu NAMBLA.

10. John de Cecco, activist gay renumit si psiholog care lucreaza la San Francisco University, scrie pentru o revista olandeza pro-pedofilie.

12. Jacob Breslow, activist gay laudat de multi, a participat la conferinta pentru legalizarea pedofiliei organizata de grupul B4U Act (17 august 2011), declarand ca ''nu ai nevoie de permisiunea unui copil pentru a face sex cu el asa cum nu ai nevoie de permisiunea unui pantof pentru a-l purta''.

13. Teresa De Crescenzo, care a condus GLASS, justifica molestarea minorilor ca un proces benefic prin care adultii ii ajuta sa isi afirme homosexualitatea.

14. Mai multi membri GLASS (Gay and Lesbian Adolescent Social Services) au fost arestati pentru ca au abuzat minorii de care se ocupau.

15. Larry Kramer, fondatorul grupului gay ACT-UP , sustine ca atunci cand copiii fac sex cu profesori sau alti adulti, ei doresc asta si uneori solicita (sa ne gandim la cazuri de gen Jimmy Savile, Jerry Sandusky etc).

16. Andy Humm, unul dintre conducatorii grupului gay de amploare Advocates for Youth, sustine ca nicio orientare sexuala nu are trebui considerata gresita, inclusiv pedofilia.

17. Proprietarul unei librarii pentru homosexuali din Philadelphia, Giovanni's Room, a fost fortat prin proteste sa retraga ''literatura'' adresata pedofililor de pe rafturi dar a comentat ca e ciudat sa nu poata vinde asa ceva ''doar pentru ca ideea e incomoda'', si ca daca ar elimina tot ce tine de relatia barbat-baiat, n-ar mai ramane cu prea multe carti.

18. Conferinta din 2001 a National Gay Lesbian Task Force (organizata annual) a inclus un workshop intitulat ''Ochii tai spun da, dar legea spune nu'', unde un activist sado-maso a tinut un discurs despre legea referitoare la legile care trateaza sexul cu minori. Pe langa asta a inclus un workshop intitulat ''Cum sa transformam copii machiati in regi si regine''.

19. In 1972, the National Coalition of Gay Organizations a adoptat un manifesto care includea eliminarea varstei minime a consimtamantului pt relatii sexuale. Grpuri gay din cadrul Natiunilor Unite fac in continuare lobby pentru ''drepturi sexuale ale copilului''.

20. In Anglia, doua organizatii gay, Outrage si Stonewall, duc aceeasi campanie pentru eliminarea varstei minime.

21. Aceeasi campanie e dusa in Olanda de Association for the Integration of Homosexuality (COC), un grup gay care pana in prezent a reusit reducerea treptata a acestei varste pana la 12 ani (numai pentru relatiile intre minori, in rest varsta minima fiind de 16 ani). Grupul sustine ca ''libertatea pedofililor'' trebuie vazuta ca facand parte din miscarea gay.

22. Gerald Hannon, activist homosexual din Canada, sustine NAMBLA.

23. Andrew Sullivan, un jurnalist gay de renume, sustine ideea ca sexul intre adulti si copii nu e daunator.

24. Jonathan Rauch, alt jurnalist gay american, sustine public ca molestarea copiilor ar trebui numita ''sex intre adulti si copii'', adica alt tip firesc de relatii sexuale.

25. Activistul gay Helmut Graupner a scris un articol pro-pedofilie in The Journal of Homosexuality in 1999.

26. Gert Hekma, activist gay de renume, sustine pedofilia.

27. In Anglia, National Council for Civil Liberties (NCCL) , care militeaza pentru ''drepturile homosexualilor'', a declarat nu odata ca in unele cazuri relatiile sexuale intre adulti si copii nu sunt neaparat daunatoare.

28. Asociatia ILGA si-a pierdut statutul de colaborator al ONU pentru ca a refuzat sa intrerupa colaborarea cu grupuri pedofile ca NAMBLA sau Martijn.

29. Alfred Kinsey, homosexual si eroul culturii gay, a promovat toate manifestarile sexuale ca fiind perfect normale, inclusiv pedofilia si zoofilia.

Musafir

#2037

2013-09-02 12:13

incepeti sa debitati. dar nu incepeti iar cu poze. fiti inteligenti. va mai dam inca o sansa.

Musafir

#2038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 12:14

#2027: - Re: Re: Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

de acord dar fii obiectiv (a) si recunoaste ca insulte vin si de la cativa dintre voi  , vezi coment. 2029


Musafir

#2039 grupurile de activişti , alianţă cu pedofilii

2013-09-02 12:14

http://adevarul.ro/international/europa/der-spiegel-istoria-aliantei-socante-miscarea-gay-pedofili-germania-anilor-80-1_5220ca67c7b855ff562bddd0/index.html


<<În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel.


In iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben.

Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.>>



Musafir

#2040 Re: Re: Re: 1977

2013-09-02 12:19

#2029: - Re: Re: 1977

misto , scuipat, spune tot despre tine


Musafir

#2041 scriitor homosexual american Kevin Sessums: "Lucifer m-a adus"

2013-09-02 12:20

Iată, spre exemplu, declaraţiile foarte mediatizate ale scriitorului homosexual american Kevin Sessums, prezent în România în perioada 3 – 8 iunie (2013), în cadrul „Săptămânii diversităţii”: “Eu cred că totul se leagă într-un fel, nu există coincidenţe. Ca scriitor, sunt convins că totul înseamnă ceva. I-am vorbit prietenului meu Hugh Chapman despre asta şi el mi-a zis: ‘să ştii că de fapt vrei să faci sex cu un înger’. Şi de fapt despre asta e a doua mea carte: cum să combini partea sfântă a îngerului cu dorinţa carnală. În carte înţeleg că, de fapt, singura mea şansă de a mă vindeca de dependenţa de droguri este să nu fac sex cu îngerul, ci să-l iubesc pe Lucifer. Că Lucifer nu e o entitate rea, că trebuie să îmbrăţişez întunecimea pentru a deveni o persoană întreagă, şi nu să o resping. Şi mă gândeam la Lucifer în faţa Ateneului Român, unde e o statuie a lui Eminescu, şi mă întrebam dacă e o femeie sau un bărbat, că arată foarte bine, şi în timp ce mă gândeam la asta am observat că e Eminescu, poetul vostru naţional. Şi capodopera lui îl include pe Lucifer. Şi m-am gândit că m-a adus Dumnezeu în România, dar de fapt Lucifer m-a adus.”
“Credeţi în Dumnezeu?
Cred în mai mulţi (d)Dumnezei. Mă rog în fiecare noapte la Dumnezeu, apoi mă rog la Ganesha, Pravati, la Krishna şi Vishnu, mă rog la toate entităţile pentru că eu cred că toţi sunt parte a lui Dumnezeu. Şi cred, de asemenea, că am fost creat după imaginea Lui Dumnezeu şi dacă am fost creat după imaginea Lui înseamnă că există o parte a Domnului care este gay. Asta cred.”


Musafir

#2042 ''capitala'' comunitatii gay in SUA

2013-09-02 12:24

"Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA."


Musafir

#2043 ati inceput sa scrieti?

2013-09-02 12:27

ati inceput sa scrieti? deocamdata va las cu atat. dupa ce terminati, revin si cu altele. daca nu ziceti nimic despre astea, atunci pa pa!

Musafir

#2044 Re: 2032

2013-09-02 12:28

#2032: -

dezorientari sexuale se scrie legat . inainte de a raspunde da- mi raspuns daca stii cumvca ca numarul perversilor , zoofililor si pedofililor e cu mult mai mare la hetero sexuali decat la homosexuali. documenteaza-te bine inainte , statistic vorbind .


Musafir

#2045 Re: Re: 2032

2013-09-02 12:45

#2044: - Re: 2032

In conditiile in care heterosexualii constituie majoritatea, iar homosexualii doar 2-3%, nu 10% cum se vehiculeaza, e si firesc sa fie asa. Important e sa analizam fiecare grup in parte si ponderea celor cu acele deviatii in grupul respectiv.

Dar in definitiv stii asta, pentru ca e o problema obosita si obositoare pe care o puneti tuturor. Ma intreb cum e sa nu ai altceva de spus in afara de o lista foarte limitata de intrebari dictate de altii. Intrebari la care ti se raspunde constant, dar le pui in continuare altora, stiind ca nu tin, in speranta ca ''poate asta nu va sti cum sa raspunda''.


Musafir

#2046

2013-09-02 12:52

heterosexualii pedofili, violatori infunda puscariile si-i vai de ei acolo. aia nu fac propaganda cum faceti voi.

nu ati raspuns nimic pana acum. sunteti departe de subiect si nu va mai aud.

si multumesc ca ai confirmat ca sunt "dezorientari" si nu "orientari".


Musafir

#2047 Re: Re: Re: 2032

2013-09-02 13:01

#2045: - Re: Re: 2032

concret:la 10 homosexuali unul e pervers , violator , pedofil , zoofil pe cand din 10 hetero , cel putin 3 sunt violatori , pedofili , etc . da , noi suntem majoritatea dar asta nu inseamna ca toti suntem buni , avem prea multi dezaxati si culmea ca zoofilii de exemplu , multi nu au avut niciodata raporturi sexuale nici cu barbat dar nici cu o femeie . astia , da sunt bolnavi , asta e o boala .


Musafir

#2048 Re: ''capitala'' comunitatii gay in SUA

2013-09-02 13:05

#2042: - ''capitala'' comunitatii gay in SUA

sa nu fim ipocriti spunand jumatati de adevar , toate acestea sunt practicate cu succes de comunitatea hetero , mergi si intreaba o prostituata intr-un bordel ce clienti "familisti" are ce ii cer sa urineze sau sa isi faca celelalte nevoi in gura ei . nimic de aici nu e nou sau nepracticat de heterosexuali ,dar , despre ei numai de bine , nu?


Musafir

#2049 Re: Re: Re: Re: 2032

2013-09-02 13:08

#2047: - Re: Re: Re: 2032 

 de unde ai scos asta "pe cand din 10 hetero , cel putin 3 sunt violatori , pedofili , etc ." ? vreau o confirmare.


Musafir

#2050 Re: Re: ''capitala'' comunitatii gay in SUA

2013-09-02 13:12

#2048: - Re: ''capitala'' comunitatii gay in SUA 

 si unde-i vezi pe strada defiland in felul asta? da 2-3 exemple. dar sa fie echivalentul paradelor gay. nu exceptii.

uite ce admit eu, dar cu siguranta sunt mult mai multi care inteleg asta si sunt de acord, despre perversiuni (relatii sexuale anormale - specifice stilului gay):

fragment din cartea “Pornografia – maladia secolului XXI” scrisa de Virgiliu Gheorghe – doctor in bioetica si biofizician, cu o prefata de Prof. Dr. Restian Adrian, membru titular al Academiei de Stiinte Medicale:

“Perveresiunile si debutul bolilor psihice:
Problemele emotionale produse de actele sexuale anormale sunt de asteptat atata timp cat, psihosomatic , acestea creeaza un stres foarte mare si il inchid pe individ in orizontul egoist al propriei pofte. Din pacate, oamenii care pornesc pe acest drum ajung mai devreme sau mai tarziu sa se trezeasca ca au suferinte psihice, fara sa inteleaga insa care este cauza.”

“Intr-adevar, desi se prezinta ca o activitate recreativa, pornografia creeaza dependenta, in unele cazuri mai mult decat drogul, si cu o serie de consecinte cel putin la fel de grave. Dependenta de pornografie – mai concret spus : dependenta de sex – este deja una dintre cele mai raspandite in ziua de azi. In Statele Unite de trei ori mai multi oameni sunt dependenti de pornografie decat de drog.
In America, s-au scris deja mii de articole si carti privind dependenta de sex, s-au deschis clinici si s-a dezvoltatm, practice, o noua ramura a psihoterapiei. Costurile unei terapii complete urca adesea la cateva zeci de mii de dolari, insa nu multi scapa de acest morb, mai ales ca dependenta de sex, in comparative cu cea de drog, este grefata pe o nevoie reala a fiintei umane, pe nevoia de afectiune, dar si pe instinctul de reproducere. Vom reproduce in cele ce urmeaza un fragment din studiul dr. Viktor Cline, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai fenomenului dependentei de pornografie din intreaga lume.
<< Acolo unde pornografia a fost un factor al aparitiei dependentei, afirma dr. V Cline, indiferent de natura devierii sau dependentei sexuale, am constatat existenta unui sindrom bazat pe patru factori, ce se regaseste la aproape toti pacientii, in special in perioada in care au inceput sa fie interesati de pornografie:
1. dependenta …. Am observat ca multi dintre pacientii mei cei mai inteligenti par sa fie si cei mai vulnerabili la aceste lucruri – probabil pentru ca au dezvoltata capacitatea imiginativa, care creste intensitatea experientei si ii expune mai mult la conditionarea spre dependenta…..
2. escaladarea : - odata cu trecerea timpului, dependentii simt nevoia sa vada materiale sexuale din ce in ce mai dure, mai explicite, mai deviante si mai ciudate, pentru a-si atinge apogeul de placere si a ajunge la punctual lor de stimulare sexuala. ….
3. desenzibilizarea … activitatile sexuale prezentate in materialele pornografice respective (indiferent de gradul lor antisocial sau deviant) capata aerul unor lucruri legitime. Sentimental care predomina din ce in ce mai mult este acela ca , iar acest lucru le permite persoanelor in cauza sa o faca ….
4. trecerea la comportamentul sexual concret: cea de-a patra faza este o tendinta din ce in ce mai mare de a pune in aplicare comportamentele in mod repetat, inclusiv promiscuitatea compulsiva, exhibitionismul, actul sexual in grup, voyeurismul, frecventarea saloanelor de masaj, actele sexuale cu copii minori, violul si provocarea durerii asupra propriei personae, sau asupra partenerului in timpul actului sexual. Acest comportament se transforma adesea intr-o dependenta sexuala in care dependentul se trezeste blocat intr-o situatie pe care nici nu o poate schimba si din care nici nu poate iesi, indiferent de consecintele negative din viata lui.
Multe exemple de efecte negative cauzate de folosirea pornografiei provin din activitatea privata sau din clinici a psihoterapeutilor, medicilor, consilierilor si avocatilor. …>>”
"spre deosebire de contactele normale, acestea nu produc o cantitate suficienta de prolactina, hormon strans legat de satisfactia sexuala, prin urmare practicantii nu ating cu adevarat acea satisfactie, ramanand intr-o stare (mai mult sau mai putin constientizata) de excitatie sexuala." cu alte cuvinte sunt vesnic frustrati sexual. de aici si isteria care-i cuprinde.



Cartea abunda de exemple de studii stiintifice si marturii ale mai multor categorii de specialisti dar si a pacientilor.
Doar si din acest fragment putem observa elemente comune intre manifestarile sexuale bazate pe diferite orientari sexuale.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...