S.O.S. familia!

Quoted post

A.

#1970 Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 09:04

#1959: Dana Captilin - Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

e foarte usor de observat ca inclinatia spre paranoia o are captilin d. la o simpla parcurgere a comentariilor de pe acest forum se vede ca a ramas decat ea si roncea in rest totul sters . daca vroia discutii pe aceasta tema putea sa isi sune prietenii si putea discuta la nesfarsit nu sa intieze un act in care nu exista "contra" ci numai pro . la o asemnea altura , trebuia sa nu stergi nimic lasand sa moara fiecare pasare pe limba ei si nu pe limba ta .

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-02 09:22:58



Musafir

#1973 Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 09:57:18

#1970: A. - Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

cred ca oricine se poate edifica facand o trecere in revista a comentariilor de pana acum. daca te referi la faptul ca au fost sterse niste poze gretoase, e si firesc sa nu avem astfel de imagini postate intr-un mod oligofren, fara sa exprime ceva din tema acestei petitii sau pentru o combate intr-un mod coerent si corect argumentat. restul comentariilor, mai putin cele injurioase, sunt la dispoziatia oricui. au fost si unele care au depasit limitele unei discutii civilizate si coerente si au fost sterse din ratiuni de "igiena". acele mesaje e de preferat sa ramana in mintea (si in mediul propriu) celor care le pot emite pentru a nu polua pe cei din jur. se pare ca vrei sa induci in eroare si sa dezinformezi. spune-ne ceva legat de subiectul petitiei daca te poti exprima civilizat si coerent si nimeni nu ar avea motive de a sterge ceva.


Musafir

#1990 Re: Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

2013-09-02 10:39:02

#1970: A. - Re: Re: A gandi sau nu cu mintea proprie

Doar in imaginatia ta comentariile sunt scrise doar de doua persoane, dintre care una este neaparat dl Roncea. Gandeste-te o secunda ca cele repetate nu sunt neaparat postate din nou de cel care le-a postat prima data; le preiau alte persoane. In al doilea rand, cele 50, 100, 200 (nu stiu cate au fost pe toata durata discutiei) de imagini cu perechi homosexuale care se sarutau sau cu citate de pe Facebook, Twitter etc nu reprezinta argumente, mai ales cand acapareaza cateva pagini la rand, asa incat sa se piarda firul discutiei. La fel puteati posta imagini cu berze, dealuri si copaci, ar fi avut o relevanta la fel de mare.

Acest mod de a comunica este patologic si demonstreaza un singur lucru - nu aveti argumente.

Nu s-a cerut altceva decat o discutie coerenta, purtata in stilul firesc in care comunicati (imi inchipui) cu familia sau prietenii. Cand incercati, sa spunem, sa va convingeti tatal de ceva, presupun ca nu o faceti incarcandu-i, in toiul noptii, adresa de email cu 300 de jpg preluate de pe Facebook pentru a va impune punctul de vedere. Daca numai asa stiti sa interactionati, sa nu va mai surprinda sarcasmul altora. Ce faceti este comparabil cu a scoate limba sau a arata fundul ca ''drept la replica''.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...