Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

adi

#126 Re:

2012-11-29 15:28

#107: Vasile -

Alt studiu, foarte documentat gasesti aici : http://www.whale.to/v/prevnar2.html

 

Imi place de unde te informezi. Acelasi site sustine ca printesa Diana a fost ucisa de reptilieni . E un site plin de teorii ale conspiratiilor.

Cand citezi un articol dintr-o sursa credibila, tragi concluzia gresita. Ti se pare gresit ca au facut un upgrade de la 7 la 13 tulpini  si apoi accentuezi ca lasa copilul vulnerabil la celelate 80. Era mai bine daca era vulnerabil la 90? Logica ta nu e buna.

 

Pe de alta parte, va inteleg. Luati si voi niste texte si le imprastiati pe toate forumurile si blogurile fara sa ganditi prea mult si fara sa va ganditi la consecinte. Parintii iau decizii gresite pe ipoteze false, aleg sa nu-si vaccineze copiii, expunandu-i astfel la boli grave, greu de tratat sau netratabile.


Musafir

#127 Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-11-30 21:13

#4: Bogdan25 - NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Noi am facut acest vaccin,iar fetita mea s=a imbolnavit de 2 ori, doar, intr-un an !!!daca vrem sa nu fim in pas cu secolul asta e problema noastra...noi am platit 300 lei la 3-5-7 LUNI si a meritat efortul facut!!din pacate in Romania sunt mai multi parinti care prefera sa dea banii pe tigari decat sa-i aloce propriilor copii...si sunt multi oameni cu bani care gasesc alte prioritati!!

Nu degeaba au aparut si vaccinurile astea...dar daca vreti sa fiti mai catolici decat papa,e alegerea voastra!!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-30 21:17


vitamax

#129

2012-12-01 00:10

sunt de acord cu introducerea vaccinului pneumococic.

Musafir

#130 Re: NU, introducerii vaccinului !

2012-12-02 01:23

#25: Camy_27 - NU, introducerii vaccinului !

cei care ne=am informat si avem putin mai multa carte,stim exact despre ce e vorba si in nici un caz un vaccin nu e rau pt organism...a ,ca exista efecte adverse sau reactii,e altceva...dar o reactie poti avea chiar si daca mananci un fruct la care esti alergic,dar nefacand teste,habar nu ai ce e cu tine... inteleg ca suntem catalogati deseori ca fiind un popor din lumea a 3 a,dar nu ne permitem sa fim asa de prosti incat sa credem ca cel mai bun lucru este sa refuzam copiilor nostri o sansa la o viata mai sanatoasa...noi facem parte din un grup de mamici care au facut acest vaccin puiutilor si care nu am avut nici macar o reactie adversa,nici febra,nici urticarie ,absolut nimic....in schimb am vazut copii care  nu au fost vaccinati,de ex carora nu li s-a facut ROR din cauza unor aberatii scrise pe net si care o data ce au facut rujeola,au facut forme foarte grave....asta e!!!pana sa ajunga si romania in randul lumii mai dureaza inca 100 de ani,pe putin...


Musafir

#131

2012-12-03 22:38

Da - vaccinului pneumococic
gabimariana

#132

2012-12-03 22:39

DA - vaccinului pneumococic.
stefi

#133 Pt. Andreea

2012-12-06 13:01

Tot incerc sa comunic cu Andreea si nu pot, cum sa fac!

Musafir

#134

2012-12-07 14:53

sunt pentru
dani

#135 dani_sm

2012-12-07 21:00

domnul bogdan25 zice de niste interese obscure..dar la cat insista cu chestii nedovedite ci doar banuite la un "pahar de vorba", imi lasa impresia caci chiar el este acela care are interese ascunse

Musafir

#136

2012-12-11 20:07

Sanatatea natiunii noastre este foarte importanta iar in ultimii ani acest aspect a fost ignorat !

Musafir

#137 Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-12-14 18:38

#127: - Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

mi se pare ciudat tare sa fii multumit ca ti s-a imbolnavit copilul DOAR de 2 ori intr-un an! Copilul meu are 2 ani jumatate si nu s-a imbolnavit DELOC! Fireste, nu a fost vaccinat!

Bogdan25

#138 135 dani_sm

2012-12-17 00:48

Daca vrei sa iti dovedesc ca ceea ce spun am dreptate atunci te rog sa vb in particular pe messenger la bogdanlupu22. Aici este vorba despre niste companii farmateutice conduse de oameni care nu ii intereseaza binele omului si doar banii.Cine sunt acestia? iti voi spune in particular. nu am nici un fel de interes nu detin functii,nu am un job stabil din cauza situatiei din Romania am incercat doar sa arat adevarul cum Romania este pe post de cobai si colonia SUA,UE,ISRAEL toate lucrurile se fac pe spinarea romanilor scopul este subjugarea romanului nu binele acestuia.

Musafir

#139

2012-12-17 14:08

Camy_27

Ai nevoie de ajutor specializat

Musafir

#140

2012-12-17 14:09

Bogdan25, ia-te de mana cu Camy_27 si faceti-va o programare la un specialist
Sorin

#142 NU va mai vaccinati prieteni!

2012-12-23 23:00

Luati multivitamine, mancati sanatos si faceti exercitii usoare sau sport si spalati-va pe maini des, astfel nu veti avea probleme cu sistemul imunitar.
Vaccinurile contin tot felul de chimicale nocive, cu efecte secundare majore, beneficiile fiind adeseori egale cu cele ale unui vaccin placebo administrat.
Eu nu am incredere in industria farmaceutica si ma opun acestor initiative care nu urmaresc sanatatea individului ci vanzarea medicamentelor.
adi

#143 Pt Sorin

2012-12-24 11:33

Dieta nu te protejeaza de bolile prevenibile de vaccinuri.
Ce substante chimice contin vaccinurile? Si in ce doza?
Initiativele de genul acesta urmaresc sanatatea oamenilor. Calculeaza cat te costa sa te vaccinezi si cat te costa sa te tratezi. Daca farmaciile ar fi asa malefice, n-ar mai vinde vaccinuri.
Bogdan25

#144 @140

2012-12-25 13:28

Nu va cunosc dar am impresia ca faceti parte din grupul care ii sustine pe bancherii care detin multe companii in multe activitati chiar si petrol,mass media,farmaceutic atunci nici nu ma mira de ce acesti bancheri in familii foarte bogate detin averi in sute de trilioane de dolari,tocmai din cauza ceilor care prefera sa doarma fara sa se gandeasca ca umple conturile unor bancheri extrem de bogati ce isi permit sa isi cumpere ori ce om politic pentru a juca precum le canta bancherii. Si eu ma imbolnavesc iarna o raceala dar prefer sa nu ma vaccinez pentru a le umple conturile unor familii de bancheri foarte bogate repet in SUTE DE TRILIOANE DE DOLARI. Ati auzit bine TRILIOANE DE DOLARI.Cand am facut la scoala in clasa intai primul vaccin obligatoriu din pacate si in zilele noastre cu ce ma protejeaza cand m-am imbolnavit de multe ori? Prefer o hrana naturala,sa ma rog la bunul Dumnezeu pentru sanatate si sa fiu igienic decat sa umplu conturile grase acestor bancheri.Una dintre aceste famili de bancheri familia ROCKEFELLER detine chevronul care vrea sa fure gazul de sist din Romania de aceia si-a cumparat oameni politici,detin o firma asociata cu firma canadiana care vrea sa fure aurul de la rosia montana si alte multe firme in industria farmaceutica si petroliera chiar si coca cola copmany.... asadar ce vreti sa umpleti conturile acestor familii extrem de bogate? @140 asadar te rog sa ne scutesti cu articolele editoriale daca esti din grupul ceilor care primeste bani din partea acestor familii de bancheri care cotroleaza actualul sistem prin creatile lor UE,FMI,BANCA MONDIALA,FOSTUL SISTEM COMUNIST si ACTUALUL SISTEM POLITIC si COMPANIELE INTERNATIONALE clasa politica romaneasca nu este aservita intereselor romanilor si interesul acestor familii de bancheri care i-au cumparat pe politicienii la fel si presedintii americani ajung in functii dupa bunul plac acestor bancheri,de ce? Sa creeze conflicte de razboi unde aceste familii bogate care a intretinut cele 2 razboaie mondiale in a scoate profit la fel si acum scoate profit dupa urma sistemului lor bancar plus subjugarea tarilor cu resurse. Asadar este alegerea dvs sa ii faceti cu bani pe aceste japite care otravesc lumea s-au sa ramaneti sanatosi natural? Si era sa uit Romania este colonia lor al creatile lor SUA,UE prin fmi,banca mondiala,bce si sistemul lor bancar care a distrus industria Romaniei omorand milioane de locuri de munca in favoarea bancilor lor straine si sistemului lor capitalist de subjugare a resurselor Romaniei si sa ii indatoreze pe Romani catre instrumentele lor FMI,BANCA MONDIALA,UE,BCE si BANCILE. Daca nu imi iubeam tara astfel nu intram aici sa arat adevarul ascuns in spatele acestor factori politici care se dau drept salvatorii dvs.Va doresc un an mai bun ganduri frumoase sa fiti sanatosi sa mancati natural sa va bucurati ca bunul Dumnezeu exista si daca ne rugam la el sa ne ajute ne va ajuta.Sarbatori frumoase dvs si familiei.

Musafir

#145 @144

2012-12-25 20:01

Clar ai nevoie de ajutor.
N-ai nici cea mai mica vaga idee despre cum functioneaza un vaccin, dar spui ca sunt ineficiente. Ai facut un vaccin in clasa intai si te astepti sa nu racesti iarna asta. In primul rand vaccinul din clasa intai nu e vaccin antigripal, iar ca iarna asta sa nu faci gripa, trebuia sa faci vaccinul antigripal pentru virusul care circula in iarna asta. Chiar daca faci vaccinul antigripal tot ai putea sa racesti, dar raceala sa fie ori provocata de alt virus ori sa racesti imediat dupa vaccin ori fie vaccinul n-a avut efect pt tine.

Cat despre conspiratia mondiala, te sfatuiesc sa nu mai citesti carti si bloguri despre conspiratii. Sau daca le citesti, fa-o cu un ochi foarte critic si compara/filtreaza informatiile.

Faptul ca tu crezi ca eu, un anonim, sunt in mana unui astfel de conspirationist si ca am scris aici lucruri rele despre tine, aparator al Romaniei, spune multe despre cat de grava e problema cu tine.

Ioana

#146 Re:

2013-01-08 18:47

#20: lau-lau -

Am citit chiar astazi ca Institutul Cantacuzino va produce din nou vaccin gripal, iar Ministerul Sanatatii a si cumparat deja 1,5 milioane de doze pentru 2013. Bravo!

Va produce oare si vaccinul pneumococic?


Musafir

#147

2013-01-20 20:29

MS. trebuie sa isi asume responsabilitatea infectiei pneumococice contractand acest vaccin - oricum rezultatele pe plan national se vor vedea peste 10-15 ani. Cu cat intarzie mai mult, vor cheltui mai mult iar rez vor aparea mai tarziu.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-01-24 14:59



Musafir

#149 Vaccin pneumococic

2013-01-30 21:17

DA PT VACCINARE

Musafir

#150

2013-01-31 22:23

sanatatea copilului este cea mai importanta cind devi mama ,asa ca tin sa va multumesc pt. tot ce faceti ,multumesc.