Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

TodeyM.

#1

2012-10-09 20:51

Spuneti DA introducerii vaccinului pneumococic !

Musafir

#2

2012-10-09 21:32

este o initiativa buna.

Musafir

#3

2012-10-09 23:32

Sa ia aminte parlamentarii Romaniei,de faptul ca bolile de plamani omoara foarte multi copii si astfel scade populatia Romaniei.Daca sunt Romani,adevarati si patrioti sa dea o lege pentru vaccinarea copiilor gratis pentru toate bolile,cu mortalitate mare.
Bogdan25

#4 NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-10 05:16

Adevărul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirila

Stiati ca vaccinarea copiilor nu e obligatorie nici la noi nici in UE ? La sfarsit e un interviu cu Dr Pavel Chirila .

O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: "Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt... periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna."

"Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri."

"De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani... avortati."

Iată întrebările la care nimeni nu vrea să vă răspundă:

• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin... experimental?

• Ce va face statul în cazul în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate, vor avea de suferit?

• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării? Adică de ce s-a decis că nimeni nu răspunde de efectele vaccinurilor?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului? Copiii nu pot merge la şcoală sau la liceu dacă nu au vaccinurile făcute!!! V-a informat cineva corect şi v-a cerut acordul să vă vaccinaţi copiii?

• De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare? De ce li s-a interzis oficial specialiştilor noştri de la Institutul Cantacuzino să vorbească cu presa?

Iată şi câteva minciuni cumplite care ascund efectele vaccinurilor:

Prima minciună: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare! Fals şi manipulare!!!

Din punct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei! Statisticile secrete sau puţin mediatizate arată clar că eradicarea bolilor infecţioase nu a avut nicio legătură cu campaniile de vaccinare în masă a "prostimii" neinformată şi manipulată prin...presă !!!

A doua minciună:Vaccinurile ne protejează contra bolilor infecţioase!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a efectuat între 1968 şi 1971 un foarte mare studiu asupra vaccinului în India. În această ţară au fost vaccinaţi contra TBC-ului 364.000 de oameni. Rezultatul? În zona în care s-a efectuat campania de vaccinare, şi deci unde conform "logicii" stupide a experţilor, TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat, au avut loc... mai multe îmbolnăviri şi decese decât în zonele Indiei în care populaţia nu a fost vaccinată...Şi asta lăsând complet la o parte efectele secundare şi afecţiunile provocate de către "minunea secolului" săracilor indieni traşi în ţeapă. OMS a încheiat studiul cu concluzia că eficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.

Cum? Nu ştiaţi nimic despre acest "măreţ" studiu? Păi nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupă cu coordonarea şi aprobarea vaccinărilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27 de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu, şi deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBC-ului. În Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contra TBC-ului în Austria! Iar în multe alte ţări se vaccinează încă!

Deci, se ştia că vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rău! Şi totuşi aceste lucruri au fost ţinute ascunse, şi s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie. Ca la nuntă! În folosul cui? Ce credeţi despre medicii care au ştiut, ştiu şi azi adevărul şi totuşi...tac şi merg mai departe...

Mai vreţi un exemplu? Să luăm atunci Elveţia! Asta da ţară civilizată, curată, educată, popor harnic şi disciplinat, etc. În anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul naţional pentru sănătate din Elveţia a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre cei care s-au îmbolnăvit...fuseseră vaccinaţi!.

Institutul Robert Koch din Germania (ca doar şi asta tot ţară civilizată este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintre bolnavii de tetanos fuseseră vaccinaţi regulamentar. Traşi în ţeapa conform directivelor. Doar că o afecţiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3 săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rămân toată viaţa!

Vă va fi greu să credeţi dar adevărul în cazul îmbolnăvirii copiilor vaccinaţi este acesta:

Afecţiunea: vaccinaţi: nevaccinaţi:
Astm 8-12% 0%
Neurodermită 10-20% 4%
Alergii 25% 2,9%
Hiperactivitate 10% 1,3%

A treia minciună: există foarte mici efecte secundare; avantajele sunt evidente în comparaţie cu dezavantajele!

Ia gândiţi-vă, când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca şi părinte puteţi exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acest lucru să fie şi oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp şi bani de pierdut prin tribunale, cu şanse minime de a vi se face dreptate.

A patra minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine!

Dacă nu ne uităm la conturile miliardarilor din industria farmaceutică, unde chiar sunt foarte bune vaccinurile moderne...cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim:
- Formaldehida, substanţă interzisă în industria mobilei deoarece se ştie că este carcinogenă!
- Phenolrot, care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!
- mercur (din grijă pentru sănătatea noastră, ca să ştim mereu exact câtă febră avem) şi aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu rugineşte)
- impurităţi provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuţă, embrioni de găină, celule fetale umane, fermenţi modificaţi genetic, etc
- o grămadă de stabilizatori, neutralizatori, conservanţi, antibiotice, substanţe portante, coloranţi, etc.

A cincea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găseşte Thiomersal!

Da, asta este adevărat! Nu se mai găseşte Thiomersal, ci Phenoxyethanol (fenoxietanol), substanţă care provoacă daune rinichilor şi sistemului nervos. Există deja... 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaştem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin conţine mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă se numeşte Thiomersal sau nu!

A şasea minciună: unele vaccinuri trebuiesc periodic repetate pentru a se menţine imunitatea!

Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. Pentru care motiv ar trebui deci împrospătat? Cine profită?

Vreţi o dovadă că este prosteală pe faţă, că suntem doar folosiţi şi nu îngrijiţi? Iată dovada: în Austria vaccinul contra căpuşelor (FSME) trebuie refăcut la fiecare 3 ani, în timp ce în Elveţia, acelaşi vaccin, produs de acelaşi producător, trebuie refăcut o dată la... 10 ani.

Ca o concluzie pentru azi:

Hârtiuţa cu contraindicaţii care însoţeşte un vaccin nu ajunge decât din întâmplare în mâna unui pacient. Ea este destinată doar medicului sau farmacistului. Adică doar unuia din... gaşcă. Ce ar putea citi "prostimea" dacă ar avea acces la informaţii corecte??? Iată câteva exemple: "HEXAVAC".

Printre efectele secundare găsim .. "ţipete lungi, de durată şi greu de liniştit". Pe un vaccin elveţian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: "ţipete stridente timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!" În cazul vaccinului contra Hepatitei B se poate citi, printre alte consecinţe şi "scleroză multiplă".

În Noua Zeelandă spre exemplu frecvenţa apariţiei diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce în ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contra oreionului.

Nu uitaţi: voi răspundeţi de sănătatea şi viaţa copiilor voştri!!!

Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirila

V-aţi întrebat de ce nu sunt primiţi la grădiniţă, la şcoală sau la liceu copiii din România dacă nu au multe, extrem de multe vaccinuri făcute??? V-a informat cineva corect şi complet asupra efectelor şi riscurilor la care sunt expuşi copiii în urma vaccinării??? V-a cerut cineva acordul pentru ca vaccinul să fie administrat copilului??? Şi-a asumat cineva răspunderea şi dacă da...cum???

Începem dezvăluirile de azi, pagini cumplite din "Dosarul Secret" al vaccinurilor, cu interviul luat de Cristela Georgescu reputatului Profesor Dr. Pavel Chirilă. Citiţi, înţelegeţi şi...povestiţi şi celor care nu ştiu!!!

1. Domnule doctor, care este schema de vaccinare pentru un copil în România?

Până la 3 ani, schema de vaccinare propusă de Ministerul Sănătăţii, cuprinde... 26 de vaccinuri (incluzând şi rapelurile); chiar dacă nu sunt 26 de înţepături se ajunge la aceasta cifră datorită polivaccinurilor ( ex: Infarix conţine 6 tulpini).

2. Ce inseamna schema obligatorie si cate vaccinuri cuprinde ea? Dar cea optionala?

Noţiunea de obligatoriu şi opţional este... falsă. Nici o vaccinare în Europa nu este obligatorie. Zic medicii de familie că este obligatorie, dar legal nu este. Reglementarea românească prevede obligativitatea medicului de a vaccina copilul dacă părinţii cer lucrul acesta şi dacă nu există contraindicaţii.

3. De cand si cum s-a ajuns la un numar atat de mare de vaccinuri?

În urmă cu 30-40 de ani exista o schemă minimală de vaccinuri. Pe măsură ce laboratoarele au preparat noi vaccinuri, medicii (la indicaţia Ministerului Sănătăţii) le-au prezentat populaţiei ca "benefice", "necesare" şi "obligatorii"...

4. Cand, cine si cum au fost facute aceste scheme? Care sunt legile care le reglementeaza? Cum pot fi ele modificate?

Ministerul Sănătăţii şi organismele afiliate (epidemiologie, comisii superioare de vaccinologie, programe de prevenţie, etc.) sunt cei care prezintă şi recomandă vaccinurile medicilor de familie. Legea este bună: vaccinările nu sunt obligatorii (în baza Cartei drepturilor omului, în baza Cartei drepturilor pacientului, a dreptului la liberă decizie, etc).

5. In Romania, fata de alte tari (de ex. Austria, unde planul de vaccinare are doar statut de recomandare) planul de vaccinare obligatorie este o conditie pentru a putea fi inscris la gradinita, scoala, activitati colective. De ce nu avem dreptul la optiune?

Decizia de a nu înscrie un copil la şcoală sau grădiniţă pentru că nu e vaccinat este un alt abuz, de data aceasta al directorilor de şcoală şi grădiniţă; în special ale celor de stat (pentru că salariaţii statului nu au libertatea de gândire şi decizie a celor privaţi). Nu există nicio reglementare a Ministerului Educaţiei sau a Ministerului Sănătaţii care să condiţioneze înscrierea la şcoală de vaccinările făcute. În realitate avem dreptul la opţiune. Dacă s-ar merge în justiţie părinţii ar câştiga întotdeauna.

6. Care ar fi solutia ca totusi copilul sa urmeze un parcurs normal social, daca nu este vaccinat?

Societatea civilă are două soluţii:
-să reacţioneze şi să impună legea;
-să-şi înfiinţeze şcoli private care sunt dispuse să respecte legea copiilor.

7. Ce risca medical un parinte care refuza sa urmeze schema de vaccinare?

Pentru a vă răspunde la această întrebare vă dau un singur exemplu: România este cea mai vaccinată ţară contra tuberculozei şi de ani de zile este prima din coada Europei la incidenţa şi prevalenţa tuberculozei. Ţările nordice nu şi-au vacciant niciodată şi nu işi vaccinează populaţia împotiva tubercuozei. Şi nu au nici un caz de tuberculoză sau au o incidenţă foarte mică.

8. Care este legislatia europeana in materie de vaccinare? Dati-ne va rugam exemple din alte tari membre UE?

Legislaţia europeană este identică cu a noastră: niciun vaccin nu este obligatoriu, este doar opţional (adică se face la cerere).

9. Credeti ca vaccinarea a devenit de fapt "o afacere" bazata pe teama indusa si lipsa de informare?
Exact. Aţi anticipat răspunsul.

10. Unde se pot informa parintii in mod complet si eficient despre tematica vaccinarii?

Pentru specialişti - în studiile de specialitate, pentru publicul larg - pe site-urile dedicate vaccinurilor. Este suficient să acceseze cuvântul cheie "vaccin" sau "vaccinare" sau "vaccinuri".

Vă dezvăluim şi azi o parte din cumplitele "taine" ale acestei afaceri cu urmări benefice pentru unii şi dezastroase pentru alţii numită...vaccinare în masă!!! Citiţi şi spuneţi şi altora! Doar aşa vom ajunge să ştim când şi de ce ne vom duce să cerem efectuarea unui vaccin...pentru noi dar mai ales pentru copiii noştri !!!

La ora actuala, exista doua mari tipuri de celule folosite in productia vaccinurilor: celule de provenienta animala (rinichi de maimuta, embrion de pui, etc.) si celule de provenienta umana. Referitor la celulele de provenienta umana, se stie ca, in mod normal, acestea nu supravietuiesc in afara corpului omenesc. Celulele umane utilizate in productia de vaccinuri sunt asa-numitele celule "nemuritoare". Acestea sunt, de fapt, celule... canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu.

In prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si cao singura unitate functionala de ADN strain in celula-gazda poate induce transformarea celulara maligna. Altfel spus...principiul de baza al vaccinarii poate induce...cancerul in organismul celui vaccinat!!! O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti-polio oral "Sabin", preparat cu virus viu.

Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio "Salk" (varianta administrata pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institut, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate.

Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen ? adica cancerigen ? al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie.

Dr.Vasile Astarastoaie (Presedintele Colegiului Medicilor din Romania) afirma pe intelesul tuturor, oricat de prost sau rau intentionat ai fi, neputand sa comentezi: "Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! In ultimii 25 de ani, s-a transformat intr-o institutie care isi intretine birocratia proprie ? ca si Uniunea Europeana, ce merge pe acelasi drum.

Isi ia masuri de supravietuire. Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienta prin boli anterioare. O.M.S.-ul incearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica ( DSP), care a inceput sa incalce drepturile naturale ale omului, pentru ca, vedeti: a introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al sigurantei colectivitatii.

Mai grav este ceea ce urmeaza !!! Fiti atenti si povestiti mai departe !!!

Afirmatii cutremuratoare ale Jurnalistei austriace Jane Burgermeister:" Inalti oficiali ai SUA, ONU si OMS fac parte dintr-un ..."sindicat international al crimei", controlat de bancherii care administreaza si rezerva Federala a StatelorUnite. Acest grup este pe cale sa comita ..."cel mai mare genocid biologic" din lume, folosindu-se de vaccinul impotriva virusului AH1N1.

Acestea sunt cateva dintre acuzatiile pe care jurnalista austriaca le aduce unor oficiali ONU si OMS, intr-un dosar depus la FBI (informeaza site-ul de stiri javno.com. ). Mai mult, ea intentioneaza sa ceara interzicerea masurilor de vaccinare fortata a populatieidin SUA si alte tari afectate de gripa porcina.

Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populatie si pentru a obtine profituri din vanzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice.In aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul ca laboratoarele Baxter au eliberat in mod intentionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare ca virusul ar fi fost livrat de catre OMS catre 16 laboratoare din patru tari !!!

Cât de prost trebuie să fii să nu te opreşti măcar o secundă să vezi, să înţelegi, să devii activ în lupta pentru drepturile tale fundamentale şi ale copiilor tăi, unul dintre ele...cel mai important...fiind dreptul la viaţă şi un trai sănătos !!!

Musafir

#5

2012-10-10 05:32

DA!!!

Musafir

#6

2012-10-10 05:33

DORESC SA AVEM O POPULATIE SANATOASA CARE SA SUFERE CAT MAI PUTIN.PREVENTIA E LUCRUL CEL MAI BUN LUCRU.
ela

#7 MINCIUNA

2012-10-10 06:59

A facut-o o cunostinta la cerere copilului si a facut tatal copilului TBC.
Multumim NU!!!
Lucianna

#8

2012-10-10 07:53

Felicitari pentru initiativa!

Musafir

#9

2012-10-10 07:57

Este o nitiativa foarte importanta pentru sanatatea copiilor nostri.
Delia

#10 Re: MINCIUNA

2012-10-10 08:17

#7: ela - MINCIUNA

cine ce a facut? ca n-am inteles nimic.


Musafir

#11

2012-10-10 08:19

Un DA hotarat!
Georgescu

#12 Sanatatea romanilor

2012-10-10 08:24

Sanatatea copiilor nostrii este mai importanta decat toti politicienii romani care habar nu au ce inseamna sa fi bolnav in Romania ei tratandu-se oriunde.
Andronache

#13 Vaccinul

2012-10-10 08:24

nu vaccinul este principalul factor. ei sunt multi incepind de la medici ,personal ,curatenie si nu in ultimul rind oamenii care dau o atentie la doctor ca se sint in siguranta.Intr-un cuvint prostia omeneasca

Musafir

#14

2012-10-10 08:38

pretul vaccinului prevenar este ridicat ,in jur de 300 lei, bani pe care nu f multi si-i permit. dar....lasand la o parte pretul, este mai mult decat indicat sa il facem copiilor nostri.
ana

#15 Vaccinul

2012-10-10 08:56

Este o initiativa minunata mai ales ca in conjunctura actuala foarte putini parinti isi permit sa efectueze vaccinul cu bani din propriul buzunar!

Musafir

#16 Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-10 09:06

#4: Bogdan25 - NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Bravo! Orice vaccin este periculos, iar eu lucrez in mediul medical si nu sustin vaccinarea copiilor de nici un fel!!!


Musafir

#17 Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-10 09:39

Munteanu Gabriel

#18 Re: Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-10 10:10

#17: - Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

"Nepotelul meu a facut, timp de 1 an, otite puternice si inflamatii la nivelul plamanilor dupa administrarea acestui vaccin. Beneficiile vaccinarii sunt toate ale companiilor farmaceutice, in vreme ce populatia este slabita zilnic de vaccinuri, medicamente."   Nu va lasati inselati de aparentele afisate ca un lucru bun. Orice vaccin trebuie sa fie optional, nu obligatoriu.

Cata

#19 da sau NU?

2012-10-10 10:20

Sunt curios daca vreunul dintre parinti a primit prospectul oricarui vaccin din partea medicului cand i-a fost cerut?

De ceva vreme sunt si eu parinte si aceata chestiune a vaccinari copilui a devenit un subiect foarte important pentru ca nu exista surse de informare, decat pe internet care te poate zapacii pentru ca nu stii ce sa crezi, mai ales ca foarte foarte putine articole sunt avizate si semnate.

Eu de la medicul de familie, cand cer detalii, aud doar: "Da, este foarte bun" / "Orice medicament are reactii adverse". Iar de a-si asuma cineva raspunderea in caz de reactii adverse ce sa mai zic?

Iar cei care vaccineaza copilul doar pentru ca nu va fi primit la scoala de stat, pot rezolva problema in instanta foarte usor, pentru ca legea nu obliga vaccinarea copiilor in primul rand.

In acest moment nu pot fii de acord cu administrarea acestor cocktail-uri copilului meu fara a avea la dispozitie o sursa de informare corecta si adevarata despre toate reactiile adverse si efecte secundare.

lau-lau

#20

2012-10-10 10:28

Sper ca majoritatea vaccinurilor sa fie din nou produse de Institutul Cantacuzino si de firmele de medicamente din tara, sunt singurele in care am incredere.

Musafir

#21 Re:

2012-10-10 10:40

#20: lau-lau -

Cantacuzino nu a produs niciun vaccin din grila nationala!

eu

#22 Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-10 11:13

#16: - Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Ca ce lucrezi? femeie de serviciu in spitale? Data viitoare cand  tu si ala pe care il lauzi ca a scris un text numai cu tampenii va dati cu parerea, va propun sa va dati doar in particular, nu cumva esti de acord si cu homeopatia? Probabilo variola a fost eliminata facand vraji si zicand abracadabra, nu prin vaccinuri, sau poliomelita, bai incultii lu peste, nu stiti atunci ciocu mic.

didi53

#23

2012-10-10 12:41

Precis aceste vaccinuri vor fi achizitionate din U.E. cu bani multi. Acesti bani poate ar trebui alocati Institutului Cantacuzino sau Fabricii de antibiotice Iasi.
Valy

#24 vaccinul pneumococic obligatoriu

2012-10-10 14:28

DA introducerii vaccinului pneumococic obligatoriu
Camy_27

#25 NU, introducerii vaccinului !

2012-10-10 16:28

NU VA MAI GRABITI SA ACCEPTATI CEVA PANA NU VA INFORMATI F. BINE LEGAT DE ACEL LUCRU, CU ATAT MAI MULT CAND ESTE VORBA DESPRE SANATATEA NOASTRA/VOASTRA, CAUTATI INFORMATII LEGAT DE VACCINARE SI VETI INTELEGE CA E O MARE PROSTIE DACA SUNTETI SI VETI FI DE-ACORD CU VACCINURILE FACUTE SI CELE KRE VOR SA APARA, E VRAJEALA PE FATA... VOR DOAR SA PROSTEASCA LUMEA PTR. CA AU VAZUT K "PUN BOTUL" FARA SA SE INTERESEZE SI ASTA VOR CEI CARE TRIMIT ASTFELD E PETITII LEGAT DE VACCINURI, DECI NU SEMNATI PTR. CA FACETI O MARE GRESEALA, CITITI CU ATENTIE CE A SCRIS DR. PAVEL CHIRILA MAI SUS SI BAGATI LA CAP OAMENI BUNI CA ALTFEL NE "DISTRUGEM" USOR USOR SINGURI SANATATEA, DIN CAUZA PROSTIEI NOASTRE DECI INFORMATI-VA SI NU UITATI K ORICE VACCIN CONTINE MERCUR KRE ESTE F. RAU PTR. ORGANISMUL UMAN DECI NU ACCEPTATI NICI UN FEL DE VACCIN PTR. CA LEGAL NU ESTE OBLIGATORIU SI SINGURUL KRE VA TINE IN VIATA ESTE DUMNEZEU, DACA SE INTAMPLA CEVA CU FIECARE DINTRE NOI ESTE DIN CAUZA NOASTRA ASA K NU MAI FITI DEPENDENTI DE MEDICAMENTE SI VACCINURI K NU SUNT IMPORTANTE !!! ;)