Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-07 17:36


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-07 17:36



Musafir

#9553

2013-10-07 17:36

TREZITI-VA ROMANI ! NU VA MAI LASATI CALCATI IN PICIOARE DE POLITICIENI, INDIFERENT DE NUMELE FORMATIUNILOR POLITICE DIN CARE PROVIN !
revolutia

#9554 Re: SINTETI ZDRENTE

2013-10-07 17:39

#9123: - SINTETI ZDRENTE PULA NE E DE VOI SCURSURILOR LUTIVA AUTORU JEGOS AL PETITIEI SI MERGETI LA BISERICA SI VA RUGATI SA VA ADUCA ECHIPA DE HOTI INAPOI LA OLTCHIM SA MAI TRAITI SI VOI

sigur au plecat niste hoti si au venit altii mai mari decat ei in frunte cu marele salvator al economiei romanesti tovarasul vosganian


Musafir

#9555 Re: Re: SINTETI ZDRENTE

2013-10-07 17:52

#9554: revolutia - Re: SINTETI ZDRENTE

pai, cam astia suntem noi, ca natie.... stai sa vezi de acum inainte; deci, lafaza asta iti dau dreptate.... sa vedem cum ne afecteaza la Oltchim; Chitoiu stim ca e valcean de-al nostru, desi, parca si Isarescu era....

revolutia

#9556 Re:

2013-10-07 17:58

#9312: - Se spune ca saptamana asta va fi gata compania Oltchim 2, fara nicio datorie. Pana atunci si noi salariatii trebuie sa fim cu salariile la zi, nu ? Stie cineva ceva ? Sincer, nu mai inteleg nimic din tot ceea ce se intampla.

salarii la zi ? vise

AUTORUL PETITIEI

#9557 Re:

2013-10-07 17:59

#9529: -

Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Autorul petitiei a sters si va sterge toate comentariile tip "spam"!.
Continutul comentariilor postate este in responsabilitatea celor care posteaza acele comentarii.
Autorul comentariilor tip “spam” adresate presupusilor autori ai petitiei “Salvati Oltchim – Arpechim” nu cunoaste “regululile forumului” si MINTE spunand ca a raportat autorului petitiei mesaje cu continut injurios, conform regulilor acestui site.
Posibil ca raportarile la care face referire autorul comentariilor tip “spam” (BUTONUL DIN DREAPTA JOS) sa fi fost facute catre administratorul wesiteului care gazduieste petitia Salvati Oltchim – Arpechim.
In cazul in care administratorul websiteului considera ca un comentariu, raportat ca avand "continut inadecvat", nu este in regula va sterge acel comentariu si in locul lui va aparea urmatoarea mentiune: "Acest articol a fost sters de catre administratorul acestui website (Arata detaliile)".
Autorul petitiei nu "vede" care sunt comentariile raportate ca avand "continut inadecvat" si nu poate sterge un comentariu care a fost raportat autorului websiteului!

Nu este suficient sa stii sa citesti trebuie sa si intelegi ce citesti si cred ca autorul comentariilor tip "spam" face confuzie (poate pricepe acum) intre raportarile facute catre autorul petitie si raportarile facute administratorului websiteului.

DACA AVETI CEVA DE SPUS VA ROG SA O FACETI INTR-UN MOD CIVILIZAT, FARA INJURII SI FARA AMENINTARI!

SUNTEM PROVOCATI SI SE INCEARCA MANIPULAREA NOASTRA. DE CE NU SE MAI SPUNE NIMIC DE OLTCHIM, DESPRE CUM FUNCTIONEAZA OLTCHIM, DESPRE "PERFORMANTELE SPECIALISTIILOR" AFLATI LA CONDUCEREA OLTCHIM?

NU VA LASATI MANIPULATI SI NU RASPUNDETI LA PROVOCARI!

revolutia

#9558 Re: Rusii de la Oil Gas Trade ofera 300 de milioane de euro pentru Oltchim si Arpechim

2013-10-07 18:00

#9315: - Rusii de la Oil Gas Trade ofera 300 de milioane de euro pentru Oltchim si Arpechim

rusii astia ba dau 200 , ba 300 ba 500 ..... eu cred ca nu dau nimic pana la urma  ... iar tovarasii din guvern care ziceau ca negociaza cu omv pentru preluarea rafinariei acum s-au spalat pe maini si le sugereaza rusilor sa negocieze ei ... distrusa clasa politica mai avem

revolutia

#9559 Re: mai nou

2013-10-07 18:01

#9320: sindicatu VICTORIA - mai nou miercuri adm piperea a cerut o dicutie cu o delegatie a sindicatului VICTORIA privind platile restante,oltchim spv.modul cum se vor face transferu activelor si a personalului si CCM
delegatia va fi formata din zece persoane din sectiile care se vor gasi in viitorul oltchim spv
rezultatul discutiilor va fi transmis angajatilor nostri cu un comunicat

de ce neaparat numai cu sindicacatul victoria ??? de ce nu si alte persoane

revolutia

#9560 Re: Re: omul este bolnav

2013-10-07 18:03

#9503: - Re: omul este bolnav declaratiile cu privatizarea au fost interpretate aiurea, si eu iti spun, ca toata procedura se va lungi pana in primavara (in ideea ca se va bate palma acum) - e vorba de proceduri de preluare etc. - despre asta era vorba - voi intelegeti ce vreti, si mai postati niste injuraturi ca asa e bine

asta cu procedurile e abureala ...  anul trecut cu dicaonescu i se cereau banii inainte de incheierea contractului acum la cfr marfa dupa ce ca l-au lasat pe proprietar 90 de zile ca sa vina cu banii acum au mai prelungit putin ca nu rezolvase omul tot .... despre ce vorbim , in ce tara traim ? se mai respecta ceva in tara asta ? mai raspunde cineva pentru ce face ???

revolutia

#9561 Re: Re: Re: SINTETI ZDRENTE

2013-10-07 18:07

#9555: - Re: Re: SINTETI ZDRENTE

"pai, cam astia suntem noi, ca natie.... stai sa vezi de acum inainte; deci, lafaza asta iti dau dreptate.... sa vedem cum neafecteaza la Oltchim; Chitoiu stim ca e valcean de-al nostru, desi, parca si Isarescu era...."

 

da suntem o tara de nebuni , prosti ,lacomi ,  hoti  si intr-o proportie suficient de mare pentru a generaliza (cei minoritari care sunt altffel sunt in categoria exceptiile intaresc regula) si condusi de niste mafioti care se nu se gandesc o secunda sa faca ceva in tara asta ci doar sa bage cat mai mult in buzunarul lor si al prietenilor

 

cat despre tovarasul chitoiu  .... raspunde cu capul ca data trecuta ... suntem satui si de el

 

revolutia

#9562 demisie vosganian

2013-10-07 18:11

pianistul dupa ce se lauda ca face si drege si ca el repara toata economia romaneasca acum baga coada intre picioare si isi da demisia , desi colegii din parlament il scapasera de proces .... ce sa mai astepti de la ei ? nu avem cu cine , iar pnl ar trebui sa se desfinteze sau sa se reformeze ca sunt varza , nu au facut nimic bun in tara asta
revolutia

#9563 Re: demisie vosganian

2013-10-07 18:12

#9562: revolutia - demisie vosganian

si apropo de pnl ....daca la anul devine crin presedinte , inseamna ca noi ca tara nu mai avem nici o speranta , nu mai iesim din prostie

SALVATI OLTCHIM

#9564 NU UITATI SI NU VA UITATI. HADETI CU TOTII LA MITING MIERCURI!!

2013-10-07 18:32

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/bugetarii-valcea-angajatii-oltchim-proteste-strada-1_5251422fc7b855ff5606249f/index.html

Angajaţii din sănătate, învăţământ şi poliţie pichetează miercuri sediul Prefecturii Vâlcea.

La acţiunea de protest vor lua parte membrii mai multor sindicate afiliate la Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel Alfa”, printre care şi salariaţii Oltchim.

Reprezentanţii „Cartel Alfa”, filiala Vâlcea, au obţinut avizele necesare pentru organizarea unui miting miercuri, în intervalul 16.00-18.00, în faţa Prefecturii.

 

Unul

#9565 Re: pt uni

2013-10-07 18:53

#9278: sinteti platiti sa injurati.....mama vostra de HOTI - pt unii

era un nimeni si un las. L-ati facut voi cativa  mare si acum o sa va faca el pe toti


Musafir

#9566 Re: SINTETI ZDRENTE

2013-10-07 19:11

#9123: - SINTETI ZDRENTE

mirlanul 9123,sa ti manince mumeta putulica,muist cernevvv   fo rever

GLOATA CEA GALAGIOASA

#9567 Re: Re: omul este bolnav

2013-10-07 22:26

#9503: - Re: omul este bolnav

domnule "jmeker",

La cum (nu) merge Oltchim-ul, numarul de sefi (vezi procedura legala) este EXTRAORDINAR de mare...

Ce nu ne ajung sunt sindicalistii de tip CERNEV (prieten de-al tau) si DICULOIU (unul pe care il inghiti ca trebuie, de ochii lumii). In peisajul cotidian a mai aparut si alt corcodus, DUMITRU, de pe la Pitesti (coleg de-al tau de partid). Mai scoateti sindicalisti (vezi procedura legala), macar cate unul pentru fiecare sef.

Ceea ce incercati toti gagauzii de scrieti pe aici este aburirea cu procedura legala, adica procedurile facute de voi pentru voi. RECOMANDARE: MARITI numarul de oameni care MUNCESC si MICSORATI numarul de gagauzi cu cartoane care doar ABURESC.

Declaratii poate face oricine, de la femeia de serviciu pana la Mascariciul suprem. Ele au fost si vor fi INTOTDEAUNA INTERPRETATE AIUREA. Desi incercati sa spuneti FLORICELE PE CAMPII, voua va iese din gurita CE TEMBELI SUNT ASTIA DE NE ASCULTA, recte NE CITESC.

O alta fateta a problemei, pe care nu o intelegi, este data de faptul ca DECLARATIILE CU PRIVATIZAREA (luate in seama de oamenii care ar fi putut investi in aceasta societate) sunt facute de oameni iresponsabili si neseriosi, bascaliosi si TOTALMENTE NEPREGATITI (acoperiti de cartoane si fara niciun fel de experienta - incepand cu mascariciul mai mic - VARUJAN VOSGANIAN, administratorii judiciari, cel special si terminand cu acolitii lor din staff-ul lor), platiti din zbaterea acestei societati si a intregii societati economice romane subjugate de biruri si taxe, de decizii luate pe genunchi si in pripa.

Efectul acestor declaratii se rezuma doar la SOMAJ si INCHIDERI DE SOCIETATI.

M-am saturat sa aud ca NU PUTETI, NU STITI!. Bai "Jmeker"-e, daca nu stii sau nu poti, dispari din peisaj deoarece tu/voi NU VRETI! Daca VRETI -> STITI -> PUTETI!

Daca tu, in marinimia ta divina, iti mai pierzi timpul sa citesti si sa intelegi, NU-TI MAI PIERDE TIMPUL CU NOI si PLEACA DE LA OLTCHIM, PLEACA DIN TARA ASTA!

Cat despre injuraturi, nimeni nu le merita mai mult ca tine, exponent al acestor MASCARICI, oameni de 2 bani ce nu se mai satura sa isi bata joc de noi, plebea!

 

Un prostovan din gloata asta care te/va injura!

P.S.: JMEKERE, noi te platim, asa ca MUCLES! Sa nu te simti ofensat, eu chiar te injur, pe bune!

 

Gheorghe Tiririac

#9568 Re: De ce s-a suparat cheliuta

2013-10-07 22:31

#9332: S-a confirmat - De ce s-a suparat cheliuta

S-a confirmat! Tragi concluzii pripite! Nu imi permit sa fie injurat altul pentru mine, asa ca te rog frumos sa iti ceri scuze lui Ionel Patrut. Poate ca merita si el ceva injuraturi, dar nu la postarile mele. Asta ca sa nu crezi ca doar Ionel Patrut va poate combate si contesta.


Musafir

#9569 Re: Re: Re: omul este bolnav

2013-10-08 03:45

#9567: GLOATA CEA GALAGIOASA - Re: Re: omul este bolnav

P.S.: JMEKERE, noi te platim, asa ca MUCLES! Sa nu te simti ofensat, eu chiar te injur, pe bune!

 

in mod cet pe mine nu ma platesti - esti chiar prost, vorbesti sa te afli in treaba - ai punctat si tu ceva pe aici; eu zic sa stai jos ca probabil te-ai ostenit!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 03:46