Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Re: ce a zis odata
deci eu obosit cum sint nu aminteles cu tati ,lasa ;l in pace tu frai ,tu nu sti nimic, de tata , ai inteles frate ,ca te fac altceva,,,,
Re: VA FACETI PLANURI?
hai sa te frec in morti mati de cacat muist,daca aici bati in admini8strativ fota
Re: Re:
pt burre il stiu pe ochi dee ccceeert ,il voi bate ,sa mor eu pers ,stai calm ,,,,f
Re: Re: Re:
am grersit;pe ochelarica a l lu i cernev ,am grija foarte mare ,,,puta ,pre,,unde te mai ascunzi luni ,eu te asterpt la ct fina muiuiiiiii fota ,iar ti o ragie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
#8490: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
poate si eu ii stiu pe cei ce stau in timpul programului pe petitia asta, dar, dintr-un bun simt colegial o las la nivelul asta; asa ca nu te mai stresa, lasa-o cu Iq-ul ala ca nu ma dai pe spate si incearca sa pricepi ca oricine este liber sa aiba propriile opinii; important este sa le exprime decent
--------------------------------------------------------------
Ce baiat bun esti mai ochelarica, zi asa nu vrei sa ne dai in primire? nici macar lui tact-o cernev nu vrei sa spui?
Mie oricum nu ai ca sa-mi faci, eventual sa-mi iei caii . cand o sa-mi cumpar bicicleta,
PAZEA !!!!!
sifonarul
Re:
sa te frec tot eu cacatura ,desteapta si cernista desteapta a limbi muiste ,iar ti otrage fota
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
#8507: Curiosul. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
pt ochelarica;vai de putulica ta acum te recunosc ,parca am stat de vorba odata din gresealsa,asa este mui ,fota
Re: VA FACETI PLANURI?
pt8485;dca nu ti pasa de oameni,maninca ceva bun din partea lu fota ,muuuuui
Re:
#8508: Bociu zis si murdarici -
am putea sa-i rugam, dar ar fi o pierdere de timp - am putea incercachiar cu profesorul Patrut, va poate pregati in multe domenii, mai ales la injuraturi si mizerii;
problema este ca, marea majoritate dintre voi, ganditi precum scrieti - sariti insa repede sa-i injurati si sa-i puneti la colt pe altii;
@Cur iosule chiar nu inteleg care este problema ta; se pare ca esti mai atacat ca tin partea unui om denigrat pe tot forumul, decat faptul ca pe fiecare pagina este injurat ca la usa cortului; in alte conditii as fi zis ca ma mira; incearca sa nu faci pe desteptul cu mine ca pe mine nu ma impresionezi; ti-am explicat ca din motive de bun simt colegial si mai ales din motive pe care dl Fota ti le tot explica pe fiecare pagina ar fi bine sa ramanem la acest stadiu de anonimitate
colegul tau de suferinta ionel patrut - autorul acesteui jeg de petitie, precum si altii angrenati in sistem, diversi de pe la monitorizare si nu numai, au tinut mortis sa-si etaleze muschii etaland diverse nume pe aici - adica, au considerat ca e normal ca unii sa fie anonimi si puternici, cata vreme altii nu - vezi tu, problema este ca asta nu are prea mare importanta;
Pricepi? Hai ca zici ca zici ai un IQ veritabil - desi, te cam contrazici de la postare la postare. Mai mult de atat: pur si simplu NU ma intereseaza cine esti, intelegi? las-o asa ca nu vrea sa-ti faca nimeni nimic, poate doar daca-l superi pe dl Fota!
alo !!!!!!
#8514: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
nea Remuse, o cam luasi pe aratura, ai inceput sa ne ameninti? sau ce?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
#8507: Curiosul. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
izi sa ticochi o ti am luat deja caii daca pricepi ,si ti vom cumpara si bicicleta,ochio,ti o voi trage ,sa moara ma a ,fo rever,pt 8507
alo !!!!!!
#8519: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: alo !!!!!!
nea Remuse, lasa-l bre pe |Curiosul, nu vezi ca incearca sa-ti cante in struna?
dar stii ce nu pricepem noi? cine te supara pe dumneata de fapt? dar scrie-ne clar si raspicat, ca de ceva pagini bune tot incerci sa ne exprimi ceva!
Cine te supara domnule Fota? ce s-a intamplat?
Re: CREDEATI??????
#8467: 20 DE ANI VA AJUNGE... - CREDEATI??????
pt 6467;tot n ai inteles cernevuist muist si imputit ca va vine sfirsitul ,mincaneai minutele ,iar ti o trag si tie prin urechiuse ,fo rever
Re: Pentru pupincuristi sindicatului Victoria
#8462: Bociu zis si murdarici - Pentru pupincuristi sindicatului Victoria
voi oameni buni si descurajati ,nu a ti inteles ca acesti nenorociti de caca de cernevvvisti ,n au invatat de la tambalagiu decit sa dezbine si sa santajeze oameni slabi de inger ,frecale asi nevestele ,ca chiar sunt frumoase pt noi diculoistiii,buntem multi cernev pe ele ,ce zici ,ffffff
PARTICULAR
de ce s-a suparat cheliuta
Ochelarica zis si Eugen patru
Ochelarica e tare suparat ca a fost deconspirat, iar cei care il tot bestelesc pe aici inca isi pastreaza anonimatul. Il doare rau ca el e singurul care isi ia suturi in cur. Deh ochelarica, eu zic ca merita efortul, doar ti-ai schimbat masina, nu?
In alta ordine de idei, cretinul ala analfabet care posteaza numai aberatii si se semneaza fota, ar trebui sa se duca la balamuc. E dus rau omul, a dat de calculator si nu se mai dezlipeste de el, analfabetul!!!!
| This discussion has been closed. |
Re: un bagator de seama
#8478: - un bagator de seama
eu sint sincer fota ,nu te pot contra , poate sti mai multe ,dar speranta , ti o spun ca nu moare ,asteapta citeva zile ,tot,fo ,,doamne ajuta