Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-02 08:49



Musafir

#8302 corect !!!!!

2013-10-02 08:52

Nu esti singurul care s-a saturat de prostiile acestui individ. Sa injuri in halul acesta ,denota,ca baietasul nu are toata tigla pe casa. Totusi, ceva este putred aici: sa nu fie altul care scrie in numele lui,deoarece domnul in cauza si asa are bube in cap. A FOST avertizat sa se potoleasca,altfel, va fi trimis la plimbare. Pe toti ne intereseaza lucruri concrete din combinat,ca de ex,de ce dracu vindem RAMPLASTUL inainte de privatizare ? Sa avem bani pentru materie prima, pai asa am ajuns, sa depindem de acesti bani? Cand ajungem cu banii la zi, cand se iau banii pe concedii,se mai dau oameni afara,cine credeti ca se afla in pole-position de a prelua OLTCHIM 2? Concret, cine ramane in OLTCHIM 1, CCM VA MAI RAMANE IN PICIOARE DUPA PRIVATIZARE IN CAZUL OLTCHIM 2, CA DE OLTCHIM 1 BANUIM CE SE VA ALEGE . VREM NISTE RASPUNSURI DE LA CEI MAI AUTORIZATI.
s.v.o.

#8303 PT 8302

2013-10-02 09:04

bune sint intrebarile stimate(a) coleg(a) se vede ca esti cu adevarat interesat(a) de soarta acestei societati si te sfatuiesc sa vi la sediu sindicatului VICTORIA din int oltchim in fiecare zi de la 7 la 15 ,indiferent de sindicatu in care esti inscris .

Musafir

#8304 SA O LAMURIM

2013-10-02 09:18

Grevistii foamei au profitat de slabiciunile lui BALAN DE LA CET, SI-AU ATINS SCOPUL: camere la camin, functii, sediu la noul sindicat{ cu tot ce deriva de aici-masina,calculator,trandaveala}AU LUAT TOT CE A FOST MAI RAU DE LA CEI REPREZENTATIVI.Si ca profesionalism,ce diferenta vedeti ? In afara de lideri care mai au ceva carte , restul DUMNEZEU cu mila, niste inculti care imbarliga oamenii. Daca OLTCHIMUL se privatizeaza, trebuie eliminati acesti impostori si alesi niste lideri adevarati.Ne-am facut de ras, unul rade ca idiotul cu bostanii pe cap, altul -cu nasul rosu -se plimba toata ziua , fara sa comunice ceva concret oamenilor.
piratul

#8305

2013-10-02 09:22

sunt total de acord cu musafirul de la 8302.asa prostie ca a celor care injura si folosesc un limbaj de te gandesti; oare suntem oameni sau animale.in loc sa aflam noutati de la unu sau altu stam sa citim ideile unora care nu stiu bine limba materna dar mai si injura si vorbesc urat.autorul petitiei ar trebui sa stearga automat acele comentarii.
unu care o sa va scuipe în fata peste putin timp

#8306 cascati ochi ca altfel ...... ....

2013-10-02 09:51

unde iesti tu diculoiule cu toti lideri tai de ..... sa ne aparati drepturile banesti, parca ala cu nas rosu pomenea de o greva generala ptr nerespectarea drepturilor ce faceti sînteti la fund va asteptati finalu firateai de ca... sa fiti cred ca va c-am încuiat cernev limbile ati dat de dracu,se c-am apropie sa dati cu subsemnatu

Musafir

#8307 apropo

2013-10-02 10:10

Atunci cand deveniti purtatori de cuvant ai oamenilor, automat va expuneti, deveniti persoane publice. Asta ca sa o lamurim cu bostanii pe cap.AVEM PRETENTII PRIVIND CONDUITA! Privind optiunea fiecaruia de a alege un sindicat sau altul,nu va faceti griji, oamenii sunt mult mai precauti, cauta stabilitate,informatii corecte care sa aiba si finalitate....la buzunar.Valabil si pentru SLO ,CARE PANA ACUM NE-AU CAM TINUT IN CEATA. Oamenii vroiau ca acum in ceasul al 12-lea sa fiti uniti[cele 3 sindicate } sa ne aparati interesele ,altfel,astia ne belesc-pe romaneste!!!! O sa vina vremuri grele, daca nu cantati la acelasi instrument,OLTCIMUL VA DEVENI ISTORIE. Nu sunt vorbe goale, avem parte de un "razboi"economic in toata regula.SI HAI SA LUAM ATITUDINE IMPOTRIVA CELOR CARE MAI BALACARESC PE ACEASTA PETITIE!

Musafir

#8308 nu ati observat nici pna acum?????

2013-10-02 10:14

tilhari astia de conduc SLO cit au profitat de pe urma lui ROIBU?
spune profitorule ILINESCU atunci cind ai fost in greva foamei a zis ROIBU cu gura lui ca nu ne poate da capu lui DICULOIU ca a investit multi bani in el???
Acum ce faci ILINESCULE cum te poti uita in ochi colegilor ...crezi ca daca blamezi pe cernev si il injuri mai profiti de ceva??
LOCUINTA CARE AI PRIMITO ABUZIV DE LA DICULOIU TREBUIE DATA LA UNU CARE LEGAL O VA MERITA ,IN URMA UNEI ANCHIETE SOCIALE CONFORM LEGI
CONDUCEREA OLTCHIM SI DOAMNA MARDARE TRBUIE SA RESPECTE ACESTE REGULI.
IONUT POLIETERI

#8309 HAI SA O LAMURIM SI PE ASTA

2013-10-02 10:35

ATI TOT POSTAT MESAJE CU ACEL PERSONAJ ,CU O POZA CARE NU AJUTA CU NIMIC SALVAREA OLTCHIM.
BAI FRATILOR OMU ASTA ERA IN CONCEDIU DE ODIHNA AI PLAC DISTRACTIILE,SI IN SPECIAL MUNTELE SI LOCURILE RETRASE SI PUTEA SA FIE POZAT SI IN FUNDU GOL CARE ERA PROBLEMA?
SE VEDE ACUM CLAR CA ACELE POSTARI SINT FACUTE DE O PERSOANA CARE EL A DERANJATO SI SINT MULTI.
EU SINCER IL APRECIEZ PE DMNU EMIL PT FAPTU CA TODEAUNA MI-A VORBIT FRUMOS SI M-A AJUTAT.
NU ERA MAI BINE SA POSTATI POZELE LUI PRISACARU PE LA FEDELESOIU BEAT MORT PE BANI NOSTRI????
NU ERA MAI BINE SA POSTATI POZELE LUI PRISACARU CIND CHIPURILE AI FURASE HOTI DIPLOMATU CU BANI DE TREBUIA SA AI DEE ANGAJATILOR???
CARE POZE AR FI FOST MAI DERANJANTE SI MAI FRUMOASE???

Musafir

#8310 asteptam

2013-10-02 10:39

O mana de fier care sa spuna administratorilor,STOP,daca gresesc. Asta vrem noi cei multi , nu barfa de doi lei pe aici.Frica,instabilitatea,grija zilei de maine ,bantuie acum combinatul.Fereasca DUMNEZEU ca cineva sa tradeze interesele salariatilor.AM FOST DEZBINATI,HAITUITI,DISPONIBILIZATI. PROSTITI-NU-!!!! OLTCHIMUL NU VA MURI !!!!S-ar rasuci parintii in mormant{care au lucratt 30-40 de ani in aceasta intreprindere}

Musafir

#8311 de ce?

2013-10-02 10:44

de ce nu declansezi diculoiule greva generala ? doar esti sindicat reprezentativ s-au te ameninta cu dosarele
stam ca prosti si venim la serviciu fara bani ,cu copi la scoli si pe tine te doare in fund ca lunar ne iei cite 20 lei ....pentru ce? topitear dumnezeu de profitor

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-02 10:54


iei ne-a ciuruit nu ghioca

#8313 ati gresit multi

2013-10-02 10:56

mina de fier nu trebuie sa o cautam ca o avem dar nu ati stiut sa va alaturati linga ea.
ati stat linga mina care a fost strinsa cu conducerea lor le e bine si noua rau
daca va uitati pe stampila slo veti vedea mina sindicatului stringind mina conduceri... ce a fost????

Musafir

#8314 regretabil

2013-10-02 11:11

Domnule IONUT -Daca la sedinta cu parintii,taticutul venea baut si in pantaloni scurti,a doua zi, deveneai tinta ironiilor din partea colegilor? NU VEZI IN CE SOCIETATE TRAIM-CAUTAM EXEMPLE-DUPA CARE SA NE GHIDAM IN VIATA-NU ? Tu crezi ca a fost fotografiat sau din neglijenta si-a postat poza pe facebook ? Il cunosc si eu pe EMIL,NU ESTE UN BAIAT CHIAR RAU,DAR....Cum este posibil sa te adresezi unui fost director cu apelativul-colega-? Respectul trebuie sa ramana indiferent de ce parere ai avut privind activitatea sa.AU FOST MULTI CARE AU MANCAT O PAINE CALDA PE VREMEA DOMNULUI ROIBU SI ACUM SUNT ZMEI!!! ASA CA , EMIL ARE DE LUCRU CU IMAGINEA SA.

Musafir

#8315 Privatizarea Oltchim

2013-10-02 11:17

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/09/13/523324dac7b855ff567c7ff...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privatizarea Oltchim se poate prelungi până în primăvară. Combinatul negociază credite de 8-9 milioane de euro cu Piraeus şi Banca Transilvania

http://adevarul.ro/economie/afaceri/oltchim-piraeus-banca-transilvania-privatizare-1_524bf238c7b855ff56eddcb4/index.html

Combinatul chimic Oltchim negociază în această perioadă acordarea unui credit de 6-6,5 milioane de euro de euro de la Piraeus, alte 2-2,5 milioane de euro de la Banca Transilvania, în vreme ce 6-7 milioane de euro sunt aşteptate din vânzarea Ramplast, a declarat Corneliu Cernev, liderul sindicatului Victoria. „Sumele propuse pentru a intra în contul combinatului sunt aproximativ 6—6,5 milioane de euro de la Piraeus, 2—2,5 milioane de la Transilvania Bank şi să sperăm că în jur 6—7 milioane după vânzarea Ramplast. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru recapitalizarea Oltchim în sensul de a porni anumite secţii, de a achiziţiona materii prime pentru procesul de producţie şi cel mai important aspect, pentru înfiinţarea Oltchim II. Valoarea acestei societăţi se ridică la 274 de milioane de euro. Oltchim II cuprinde secţiile funcţionale, electroliza I şi II, PVC, monomerii, platforma Bradu etc. Oltchim I va rămâne cu datoriile şi cu instalaţiile care nu au nicio perspectivă de repornire şi care nu au mai fost folosite de mult timp”, a afirmat Cernev, potrivit Agerpres.ro. El a mai spus că viitorul proprietar al Oltchim va fi cunoscut cel mai probabil în această iarnă, dar procesul de privatizare al entităţii Oltchim II se va prelungi până în primăvara anului viitor. Oil Gas Trade, singurul grup interesat de Arpechim În afara ruşilor de la Oil Trade Gas, care au avut discuţii cu OMW pentru rafinăria Arpechim, restul companiilor interesate de Oltchim nu au menţionat nimic de activul de la Piteşti. În ceea ce priveşte Oltchim I, acesta va fi valorificat de creditori pentru a fi recuperate datoriile, după care va fi declarat faliment, au mai spus reprezentanţii combinatului. Oltchim este cel mai mare agent economic din Vâlcea, unde lucrează peste 2.300 de salariaţi. Societatea se află începând din luna ianuarie în insolvenţă.




Musafir

#8316 Re: regretabil

2013-10-02 11:20

#8314: - regretabil

se poate sa ai dreptate, intrebarea este insa: cam cu ce ajuta postarea acelor poze petitia aici de fata? nu cumva ele au fost puse tendentios? au pozele alea vreo legatura cu "salvarea Oltchim si Arpechim"? este acest autor al petitiei adica Ionel Patrut obiectiv in vreun fel? prezinta el informatiile netrunchiate? cu ce drept denigreaza el niste oameni?


Musafir

#8317 MULTUMIM !

2013-10-02 11:25

Un dialog,constructiv. Asa trebuie sa dialogam pe aceasta petitie. Raspunsuri evazive, dar pertinente! Simt ca vin din partea sindicatului VICTORIA-FOARTE BINE-SA ASCULTAM SI PAREREA CELORLALTI, SA VEDEM,COINCID ?

Musafir

#8318

2013-10-02 11:33

Evazive : ce sa zic, asta poate datorita faptului ca nu detine nimeni adevarul absolut! Ca principiu, e vorba de informatii pe care le primim si noi si incercam sa le dam mai departe catre toti cei din sectii, cat mai obiectiv si fara alarme false! Asta nu inseamna insa ca tine in vreun fel, de exemplu, finantarea Oltchim de Sind Victoria....

....parerea celorlalti, si, mai ales actiunile lor le-am tot asteptat ani de zile....

Musafir

#8319 ASA ESTE !!!

2013-10-02 11:36

Sunt oameni care se lupta cu propriile refulari. Trebuie dialogat strict pe -SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM-Vrei sa denigrezi un om, spunei in fata daca ai argumente. Ca sfat, GHIOCA sa aiba decenta sa nu mai fie in centrul atentiei decat -strict-probleme sindicale . Toti avem defecte, dar sa ne dam silinta a le corecta.
IONUT POLIETERI

#8320 pt8314

2013-10-02 11:46

din cite imi aduc aminte din acea emisiune de la vtv la care a intrat in direct emil nu s-a exprimat la domnu roibu cu colega
moderatorul zmeureanu se exprima cu "domnule director general" desi deisionase cu ceva timp inainte iar emil ia zis:DOMNUL INVITAT AL DV ESTE DOMNUL INGINER CHIMIST ROIBU SI ESTE COLEGUL MEU.
se poate usor verifica... cu ce a gresit?
pai daca de maine domnu TALPASANU nu mai e director general nu va fi ingineru MIHAI TALPASANU? ...nu v-a fi coleg cu noi?

Musafir

#8321 vezi ?

2013-10-02 11:53

Cum te uiti in trecut ? Eu vad in viitor, de ce sa nu recunosti ca ai trait nu tocmai rau..... De aceea nu are ursul coada ! Nu am afinitati privind sindicatele,dar ia gandeste-te ? DACA NU EXISTA CCM BETON, MAI VORBEAM DE SALARII COMPENSATORII ? Iar o sa-mi spuneti ca in insolventa nimic nu mai era valabil etc.... Mortii cu mortii......hai sa o lasam asa, inca odata multumim ptr informatii !

Musafir

#8322 tine minte de la mine ,un baiat crescut la tara,cu frica de DUMNEZEU

2013-10-02 11:58

GURA-BATE FUNDUL-!!!!SI O SA-MI DAI DREPTATE.
MULTUMIM

#8323 MULTUMIM

2013-10-02 12:02

DACA IN FIECARE ZI AM PURTA DISCUTI ASA CONSTRUCTIVE AR FI CEVA DAR AUTORULUI NU AI PLACE CI EL DORESTE NUMAI INJURI SI SCANDAL
TE RUGAM AUTORULE IA LA MINA TOT SI CURATA TOATE MIZERIILE CARE NU POT NICIODATA SALVA OLTCHIM.
IONUT POLIETERI

#8324 PT 8314 REGRETABIL

2013-10-02 12:11

COMPARATIA CU TATICU IN PANTALONI SCURTI NU E POTRIVITA. DUPA CUM ITI SPUNEAM ACEL OM ERA IN CONCEDIU SI PUTEA FACE ORICE DOREA.DACA VENEA IN OLTCHIM ASA ATUNCI AVEAI DREPTATE DAR EL LA SERVICI VINE LA PATRU ACE SI NU NE FACEM DE RIS CU EL.

Musafir

#8325 Re: Privatizarea Oltchim

2013-10-02 12:57

#8315: - Privatizarea Oltchim

Ce baieti buni sunt creditorii oltchim! din ce a declarat cernev referitor la componenta oltchim 2 rezulta ca in oltchim 1 raman cateva tone de fier si panselutele si acelea gajate din spusele lui varu jan.Mare vrajeala,ca si termenele pe care si le asuma administratorii,ba octombrie ,ba la primavara!oare creditorii se vor multumi doar cu panselutele?