Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#50426 Re:

2017-07-15 12:39

#50422: -  

 BAI KAKATULEEE,INTREABA I PE MOOOOISTI DE ZAMFIR,DRASOVEAN SI SERBAN CITA MOOOOIE LE AM DAT LA O2 N2 SI CONTROL FINAL,APOI SA MAI STAI DE VORBA CU MINE PICASSO.


Musafir

#50427

2017-07-15 16:17

Lasă dracu laudele ! Erai un pisoi ascultător.Te dai mare Smeu, acum . Cei care au lucrat cu tine spun: făcea pe el in pantaloni când auzea vocea șefilor. Fota, vezi de treaba ta si nu mai vorbi de rău ,angajații din Oltchim. Ai o familie frumoasa, este păcat sa te faci de cacao pe aici. Lasă loc de buna ziua, nu știi ce-ți rezerva viața. Îți dau un sfat prietenesc.....lasă băutura ca te distruge ! Te va renega si familia dacă continui in halul asta. Ce băiat erai tu odată......trezește-te băiete !!!!!!!!!

TOT GUNOIER RAMAI GAOAZA

#50428 Re: am fost si voi ramine smeu,nu soooogaci si tradator

2017-07-15 17:07

#50427: -  

 sa le aducem aminte oltchimistilor cine a fost interzis in oltchim timp de 3 ani?...poponarule de gaoaza retardata eu nu am soooopt poooolile si am luat zlotiiii.


Musafir

#50429 Re: Re: am fost si voi ramine smeu,nu soooogaci si tradator

2017-07-15 18:36

#50428: TOT GUNOIER RAMAI GAOAZA - Re: am fost si voi ramine smeu,nu soooogaci si tradator 

 GAOZAREEEEEE,O SA RAMAI SOOOGACI SI CAPRITA LA GUTAU,EXACT CA LA TAMBALAGIU DE CRA CRA,PIPEREA,TALPASANU,ETC.O SA RAMAI CU MATA CA NU MAI VINE PONTA CU KAKARAU SI VOSGANIAN,HAHAHA


Musafir

#50430 VIN AMERICANII? VA FI SCANDAL!

2017-07-18 14:16

 

"statutul celor de la PCC cade în derizoriu, oricât ar fi cheltuit ei pe şpăgi şi bunăvoinţe pe la oficialităţile române şi pe presa de kko din România"

VIN AMERICANII? VA FI SCANDAL!

Scris de Petre Tanasoaica
Duminică, 16 Iulie 2017 20:31

Este o ştire bună asta pe care am pus-o pe mijlocul paginii întâi a ziarului de astăzi? Cât de adevărată poate să fie? Vă mai amintiţi ce se punea pe tapet în discursurile celor doi preşedinţi, american şi român, prilejuite de vizita celui din urmă la Casa Albă? Că se vor semna nişte acorduri comerciale şi economice, că României i se deschid nişte perspective, ceva de genul ăsta. Românii au făcut primii paşi, au anunţat că vor să cumpere de la americani nişte rachete Patriot. Acum aflăm că tocmai astăzi are loc o întâlnire cu nişte oficiali civili şi militari din USA la Piteşti, la care vor participa oficialii argeşeni, prefect şi preşedinte al Consiliului Judeţean. Mai aflăm, dintr-o altă ştire, că un trust, un organism financiar american, ar fi depus, este adevărat cu puţin în întârziere, cu vreo douăzeci de minute după închiderea înscrierilor, o ofertă pentru cumpărarea de unităţi Oltchim. Poate că este vorba despre aceeaşi partidă care se negociază astăzi la Piteşti. Ar fi logic să fie aşa, pentru că o fracţie din rafinarea petrolului de la Arpechim - îmi cer scuze pentru exprimarea lipsită de încadrare în termeni ştiinţifici, nu sunt chimist! - se transformă în materie primă tocmai bună pentru... Oltchim!

În această situaţie, statutul celor de la PCC cade în derizoriu, oricât ar fi cheltuit ei pe şpăgi şi bunăvoinţe pe la oficialităţile române şi pe presa de kko din România, fapt pentru care nici nu se regăsesc în lista ofertanţilor. Doar n-or merge camuflaţi la vânzarea asta, după ce şi-au închiriat o serie de instalaţii de la Oltchim, cu ajutorul administratorilor judiciar şi abia aşteptau să devină din chiriaşi proprietari, ca să li se şi întâmple asta! În fine, sper să nu fie şi asta cu americanii o diversiune a serviciilor poloneze... în orice caz, pare o treabă serioasă şi văd, dacă se întâmplă să preia americanii afacerea Oltchim, cum se vor părui cu nespusă poftă de răzbunare cei implicaţi în punerea pe butuci a Oltchimului.


Musafir

#50431 ARPECHIM ŞI OLTCHIM DEVIN ÎMPREUNĂ O AFACERE AMERICANĂ?

2017-07-18 14:22

#50430: - VIN AMERICANII? VA FI SCANDAL! 

"statutul celor de la PCC cade în derizoriu, oricât ar fi cheltuit ei pe şpăgi şi bunăvoinţe pe la oficialităţile române şi pe presa de kko din România"

POLONEZII AU MITUIT INUTIL ZECE ANI AUTORITĂŢILE ADMINISTRATIVE ŞI GUVERNAMENTALE ROMÂNE? ARPECHIM ŞI OLTCHIM DEVIN ÎMPREUNĂ O AFACERE AMERICANĂ? 

Scris de Laura Bondoc
Duminică, 16 Iulie 2017 20:55

Conform ziarului „Argeş plus”, în viitorul apropiat, fostul Arpechim ar putea găzdui rafinăriile strategice ale trupelor americane şi aliaţilor NATO staţionaţi în exerciţiu pe teritoriul ţării noastre şi în apropierea acesteia. Arpechim ar putea fi o capacitate ,,la cheie” pentru necesităţile militare tot mai mari ale NATO în această parte a Europei. Din punct de vedere logistic, Arpechim ar putea fi operat de unul dintre grupurile petroliere americane importante. De altfel, luni, 17 iulie 2017, în Piteşti, vor poposi înalţi demnitari civili şi militari ai SUA, care vor avea întâlnire cu oficialităţile de aici. Luni, un subiect de discuţie, probabil va fi şi acest aspect cu o importanţă strategică şi economică foarte mare pentru România şi judeţul Argeş. Dat fiind aceste informaţii importante, ne punem şi noi întrebarea: nu cumva din cauza asta nu s-au mai băgat polonezii la Oltchim?


Musafir

#50432 Privatizarea Oltchim. “Dacă închid Oltchim, o să fie dezastru!”

2017-07-20 13:43


Privatizarea Oltchim. Care va fi soarta ”Mastodontului cu picioare de lut”?

Peste 1.200 de angajați disponibilizați, creșterea producției și revenirea companiei pe profit și împărțirea activelor în 9 pachete care au fost scoase la vânzare separat. Așa arată, pe scurt, bilanțul celor mai bine de 4 ani de insolvență ai Oltchim Râmnicu Vâlcea administrată de consorţiul format din Rominsolv SPRL şi BDO Busines Restructuring SPRL. Pe 26 iunie a fost termenul limită până la care s-au ptutut depune oferte pentru preluarea activelor Oltchim iar acum cele 9 oferte se află în procedură de analiză.

 
Author: Mircea Popa
Sursa: Money.ro 
Publicat: 20.07.2017, 15:43

De decizia care se ia zilele acestea depinde nu numai existența Oltchim, ci și soarta a mii de oameni din Vâlcea care lucrează pe platforma industrială. Am stat de vorbă cu câțiva dintre angajații Oltchim, care sub protecția anonimatului ne-au împărtășit problemele cu care se confruntă și teama pentru nesiguranța zilei de mâine.

“Dacă închid Oltchim, o să fie dezastru! 

„Aparent, cel mai simplu e să treci în șomaj și să iei plățile compensatorii. Dar ce o să facem când se termină banii? Din ce o să-mi mai întrețin familia? Vreau să muncesc în continuare în meseria în care m-am specializat. Dacă se închide Oltchim ce o să se aleagă de acest oraș?“, spune unul dintre angajații cu vechime ai Uzinei clor-alkali din cadrul Oltchim.

„Sunt puțini cei care înțeleg ce presupune munca pe o platformă chimică, ce înseamnă să fii mereu responsabil de soarta ta şi a celor din jur. Când am auzit că vând Oltchimul pe bucăți ne-am speriat. Munca noastră de atâția ani, fără greșeli tehnice, nu mai însemnă chiar nimic? Chiar o să fim dați afară după o viață în acest domeniu? Dacă închid Oltchim o să fie dezastru nu doar pentru noi, ci pentru toată Vâlcea“, spune unul dintre veteranii Uzinei de anhidridă ftalică. 

Oamenii de aici văd dincolo de interesul propriu, văd interesul întregii comunități. Dacă în trecut nu era familie care să nu aibă un reprezentant în uzină, în prezent au rămas cu nostalgia vremurilor trecute în care prosperitatea era cuvântul de ordine. Însă, cei mai mulți dintre angajați își păstrează o notă de optimism, bazată și pe informațiile care plasau Oltchim pe profit.

Auzim și noi știrile care zic că Oltchim a revenit pe profit din 2015 încoace. În mod normal ar trebui să ne bucurăm, dar o facem precaut, cu măsură, de teamă că poate realitatea nu stă chiar așa. Stiți? Pe aici oamenii își pun speranța în oferta celor de la Borzești, singurii care au anunțat că vor să continue producția, ba chiar au un proiect de relansare a uzinei. Când auzi vorbindu-se de 9000 de locuri de muncă nu ai cum să nu îți dorești să se întâmple asta“, este de părere un angajat al Uzinei Petrochimice din Oltchim.


Musafir

#50433 Privatizarea Oltchim. "Unii vor ..., altii vor ..., iar altii așteaptă să vadă ce se întamplă".

2017-07-20 13:47

#50432: - Privatizarea Oltchim. “Dacă închid Oltchim, o să fie dezastru!” 

"Unii vor o slujbă sigură, alții vor salarii compensatorii, iar alții așteaptă să vadă ce se întamplă"

 

Unii vor o slujbă sigură, alții vor salarii compensatorii, iar alții așteaptă să vadă ce se întamplă 

Autoritățile susțin că oamenii nu au de ce să se teamă. Cei peste 1.800 de angajaţii ai Combinatul Oltchim nu îşi vor pierde locurile de muncă pentru că este o condiţie a Comisei Europene, spunea în martie ministrul Economiei de la acea oră, Mihai Tudose, astăzi premier. Recent, acesta și-a reînnoit promisiunea.

Dar promisiunile au marja lor de eroare, care conduce în cele din urmă la neînfăptuire, aceasta să fie poate una dintre cauzele scepticismului în rândul angajaților Oltchim.

Parcă putem ști ce se va întâmpla? Nu au fost atâtea fabrici închise definitiv?” se întreabă retoric un muncitor atunci când îi reamintim promisiunea ministrului.

Pentru specialiști – chimiști, ingineri etc, viitorul ar putea să aibă iz occidental, dacă ar opta pentru slujbele bine plătite din Occident, dar acasă au familiile. Un alt grup, al celor în preajma pensionării, ar prefera varianta salariilor compensatorii, urmate de retragerea din activitate. Mai sunt și cei nehotărâți, cei care vor lua decizia potrivită după ce vor vedea ce se întâmplă cu privatizarea.

Oamenii își pun speranța într-un investitor privat pentru că așa cum ne mărturisea un alt angajat “un investitor serios va scoate combinatul din colaps. Sunt multe de făcut, dar un investitor privat acționează altfel. El vrea să facă profit, iar fără oameni bine pregătiți nu poate”.

În acest moment, deşi sunt mai multe oferte depuse, doi jucători sunt cu adevărat relevanţi: un fond de investiţii şi investitorul român ce a pregătit îndelung acest moment. Doar unul din cei doi are un plan de reorganizare.


Musafir

#50434 Privatizarea Oltchim. To be, or not to be sau va fi sa a nu va fi?

2017-07-20 13:51

#50433: - Privatizarea Oltchim.

Singurul investitor care promite continuitatea liniei de producție

SC Chimcomplex SA Borzeşti, membră a Grupului SCR, a depus oferta angajantă pentru preluarea activelor combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex a anunțat că preluarea Oltchim face parte din planul de creare a Companiei Române de Chimie – viitor jucător important din punct de vedere al relevanţei regionale în industria chimică. Planul de afaceri al acestei noi entități este fundamentat pe relansarea chimiei românești, incluzând posibilitatea de creștere a producției industriale la peste 1 miliard de euro anual, în 7 ani de la preluare, precum și crearea de locuri de muncă la peste 9000 pe orizontală și verticală, cât și la diversificarea operațiunilor comerciale în întreaga regiune. În sprijinul Chimcomplex s-a alăturat gigantul american Tricon Energy, cu o cifră de afaceri de 6 miliarde de dolari, ca partener comercial, 5 bănci europene și 2 fonduri de investiţii. Grupul SCR, care deține în prezent Chimcomplex, va deveni astfel garantul direct al tranzacției.

Virgiliu Băncilă, Președintele Chimcomplex a declarat, cu ocazia depunerii ofertei că „nu vom reduce niciun salariu și ne dorim chiar să creştem veniturile tuturor celor care doresc să se implice activ în restructurarea pozitivă a companiei. Aşa cum s-a întâmplat şi în 2003, la privatizarea Chimcomplex, aşa vom face şi la Oltchim: vom şti să asigurăm lin şi cu succes tranziţia de la sistemul de stat la cel privat”.

Industria chimică românească a înregistrat un puternic declin după anii 1990, când se afla pe locul 10 mondial ca volum al producției, generând la nivel național un procent de 16,9% din totalul producției industriale. Din cele 72 de combinate si fabrici au rămas în funcțiune în 2016 doar 14, ce asigură o producție chimică a României de 11 ori mai mică decât cea înregistrată în 1990.

Compania Română de Chimie se dorește a fi acea companie ce va repune România pe harta industriei chimice din Europa, având în vedere forța comercială pe care o vor avea împreună cele două combinate din Borzești și Râmnicu Vâlcea, respectiv Chimcomplex și Oltchim.

Conform planului de reorganizare modificat al Oltchim, aprobat în şedinţa Adunării Creditorilor din 6 martie, activele „Oltchim” sunt oferite spre vânzare grupate în nouă pachete: Uzinele clor – alkali, Uzina oxo-alcooli, Uzinele propilen-oxid şi polioli, servicii site, vagoane cale ferată, Procesare PVC, Uzina petrochimică, VCM/PVC Râmnicu Vâlcea, Uzina petrochimică – Bradu-Piteşti, Uzina Anhidrida Ftalică – Râmnicu Vâlcea.

Valoarea totală de piaţă a celor nouă pachete de active este de 293,728 milioane euro, iar preţul de pornire a vânzării este de 307 milioane euro. Statul, care deţine 54,8% din acţiunile companiei, a mai încercat privatizarea „Oltchim”, dar fără succes.


Musafir

#50435

2017-07-20 18:35

O întrebare CARE  ESTE  DIFERENȚA INTRE  OLTCHIM. SI SI SPITALUL DE NEBUNI DE LA VEDEA  ?


Musafir

#50436 Re:

2017-07-21 11:31

#50435: -  

 diferenta e ca mata te a kakat la gard si nu te a mincat


Musafir

#50437

2017-07-23 14:12

nu e nici o diferențâ .....bâlaceanca a fost mutat in oltchim 


Musafir

#50438 Re:

2017-07-23 16:32

#50437: -  

 pai du te inapoi ca au nevoie de sudor manivelistii.


Musafir

#50439

2017-07-23 19:48

Spitalul are pacienții cu probleme și conducerea fara,,,,,,,


Musafir

#50440

2017-07-24 02:55

Prietenul de la nu 50436 are mari probleme cu capul,cel care ol cunosc sunt rugați sa_l ajute pentru îndreptare .cred că ar fi un viitor pacient la balaceanca ,dar nerecuperabil 

 


Musafir

#50441 Re: ITI STA MAI BINE LA GUNOAIE DECIT LA BALACEANCA SOFERO SUDORASI,,,ZLOTIIIIIIIII

2017-07-24 10:17

#50440: -  

 iar sooogi cu mata si tambalagiul de tacto CRA CRA gaozare?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-07-24 11:11



Musafir

#50443 Re: tu ti gitu mati de gaozar nemernic iar injuri,te fac eu de kakao,tic tac....

2017-07-24 12:35

#50440: -  

 te n gura cumata de retard iar sooogi cu mata de la ponta?....sper sa nu inchida petitia baiatul asta,am eu grija de tine sobolan jegos.

SCANDAL PE MARGINEA OLTCHIM Gheorghe Piperea, la cuţite cu Ştefan Vuza BURSA 27.07.2017

#50444 SCANDAL PE MARGINEA OLTCHIM Gheorghe Piperea, la cuţite cu Ştefan Vuza BURSA 27.07.2017

2017-07-27 11:15

SCANDAL PE MARGINEA OLTCHIM 


BURSA 27.07.2017

 

*  Ştefan Vuza a făcut o serie de declaraţii, în ultima perioadă, afirmând că Oltchim nu face investiţii, că în cadrul societăţii activează firme căpuşă şi că profitul combinatului nu este real
     *  Conducerea Oltchim: "Se poate considera că participarea Chimcomplex în procesul de vânzare a Oltchim a fost făcută exclusiv cu scopul de a avea acces la informaţii pe care, ulterior, să le folosească în folosul afacerii proprii"
     *  Piperea: "Dacă, din cauza acestor declaraţii, procesul de vânzare pe active separate va pica, atunci Oltchim va deschide o acţiune în răspundere civilă delictuală, sub semnătura mea"
       La Oltchim nu există nici corupţie şi nici firme căpuşă, ne-a spus, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administrator judiciar al combinatului din Râmnicu Vâlcea, reacţionând la declaraţiile făcute, în ultima săptămână, de Ştefan Vuza, proprietarul Chimcomplex Borzeşti.
     Printre altele, Ştefan Vuza a afirmat că profitul Oltchim nu este real, că societatea nu a făcut investiţii, că are probleme sindicale şi de corupţie şi că în cadrul combinatului sunt firme căpuşă.
     Conducerea Oltchim a reacţionat la aceste afirmaţii şi ne-a transmis, aseară, un comunicat semnat de reprezentanţii consorţiului de administratori judiciari ai Oltchim - RomInsolv şi BDO Business Restructuring SPRL -, de conducerea executivă şi administratorul special Bogdan Stănescu. Aceştia se arată profund îngrijoraţi de impactul pe care "informaţiile neadevărate şi afirmaţiile calomnioase" făcute de Ştefan Vuza l-ar putea avea asupra relaţiilor comerciale ale Oltchim. Documentul citat precizează: "În condiţiile în care Chimcomplex a avut acces la informaţii temeinice, în faza procesului de due-diligence pe care a avut şi dreptul şi timpul să le verifice, devin tendenţioase şi rău-intenţionate cele afirmate".
     În replică la declaraţiile domnului Vuza, avocatul Piperea ne-a declarat: "Pentru ca, în cadrul unei proceduri de insolvenţă, să fie corupţie şi firme căpuşă trebuie ca, laolaltă, judecătorul sindic, comitetul creditorilor, administratorii judiciari, administratorul special, executivii societăţii, toţi aceştia să fie corupţi. Deci, domnul Vuza declară că toţi suntem corupţi, iar acest lucru este inacceptabil, pentru că este o calomnie la adresa tuturor celor care s-au implicat în acest proces şi pentru că este extrem de periculos din perspectiva reacţiei pe care s-ar putea s-o aibă cei de la UE. Din păcate, au fost o serie de situaţii în care cei de la UE au luat în considerare ce s-a scris în presă, nu cea ce le-am spus noi.
     Este adevărat că în Oltchim a fost corupţie, au fost foarte multe firme căpuşă, dar acestea nu mai există din secunda în care am ajuns acolo. Toate au fost eliminate. În Oltchim nu există corupţie şi firme căpuşă.
     De patru ani şi jumătate, de când suntem în procedura de insolvenţă, totul este transparent, totul este vizibil pentru creditori, pentru judecători, pentru Bursa de Valori, pentru presă, cu excepţia aspectelor pe care Comisia Europeană şi banca de investiţii nu ne lasă să le facem publice - şi este normal acest lucru, într-o anumită măsură.
     Domnul Vuza ne spune că sunt probleme cu sindicatele. Atât de «mari» sunt problemele cu sindicatele, încât au fost semnate toate listele cu salariaţi care ar trebui să treacă la cumpărătorul activelor.
     De asemenea, domnul Vuza mai afirmă că nu sunt investiţii la Oltchim. Vă dau doar câteva exemple:
     În primul rând, în ultimii trei ani de zile, la Oltchim au fost făcute investiţii de tip CAPEX - investiţii tehnologice şi de refacere a unor utilaje - de 7 milioane de euro, din surse de finanţare interne, care au făcut ca, acum, Oltchim să aibă o EBITDA - profitul înainte de taxare - de 3,5 milioane de euro. Această EBITDA a fost obţinută într-o lună. Aşadar, dacă înmulţim 3,5 milioane de euro cu 12, atunci vom vedea ce EBITDA are Oltchim pe an.
     În acelaşi timp, pe parcursul îndelungatei perioade în care la conducerea Oltchim era Constantin Roibu, au fost făcute nişte nenorociri în privinţa condiţiilor de mediu, nu doar sub aspectul poluării, ci şi în privinţa neluării unor măsuri la timp de decontaminare, încât noi, acum, plătim circa 12 milioane de euro pentru conformare şi 100.000 de euro lunar, cu titlu de amendă. Iar această poluare nu este făcută de noi, ci decontaminăm ceea ce a contaminat Roibu până acum cinci ani.
     O altă declaraţie stupidă a domnului Vuza este aceea că profitul Oltchim nu este real. Această companie este listată la Bursă. Ca să declarăm profit, trebuie să anunţăm Fiscul şi Bursa de Valori. Odată ce anunţăm Fiscul că avem profit, facem şi plata impozitului pe profit. Săptămâna trecută s-au plătit, prin bancă, 6,25 de milioane de lei cu titlu de impozit pe profit. Cum poţi să spui că acesta este profit nereal, în aceste condiţii?"
     Comunicatul transmis aseară de conducerea Oltchim precizează: "Referitor la impozitul pe profit, ca să ne referim numai la cele mai recente informaţii financiare, precizăm faptul că, atât în trimestrul întâi, cât şi în trimestrul al doilea al anului în curs, Oltchim a achitat către bugetul statului o sumă de circa 10 milioane de lei, reprezentând impozit pe profit.
     De asemenea, în cei patru ani şi jumătate de insolvenţă, Oltchim a realizat investiţii consistente în retehnologizarea capacităţilor de producţie, cum ar fi în instalaţia de electroliză cu membrane, instalaţia de oxoalcooli, propenoxid, în instalaţia de ape uzate reziduale etc.
     De altfel, Oltchim este companie listată la Bursă, iar informaţiile pe care domnul Vuza le dă ca adevărate (probleme de mediu, lipsa profitului, lipsa investiţiilor) sunt contrazise de raportările/informările oficiale făcute atât către Bursa de Valori Bucureşti, către instituţiile statului, precum şi către instituţii europene".
     Conducerea combinatului de la Râmnicu Vâlcea este de părere că afirmaţiile făcute de domnul Vuza în contextul în care Chimcomplex este competitor al Oltchim SA pe piaţa chimiei sunt cu atât mai preocupante şi se poate considera că participarea în procesul de vânzare a fost făcută exclusiv cu scopul de a avea acces la informaţii pe care, ulterior, să le utilizeze în folosul afacerii proprii şi nu în scopul pentru care s-a angajat să o facă - cumpărarea unor pachete de active de la Oltchim SA.
     "Afirmaţiile complet false făcute de reprezentantul Chimcomplex sunt de natură să încalce principiile şi reglementările naţionale şi europene în materie de concurenţă/concurenţă neloială", mai precizează comunicatul Oltchim.
     Avocatul Piperea a conchis: "Dacă, din cauza declaraţiilor făcute de Ştefan Vuza în ultima săptămână, se va ajunge ca procesul de vânzare pe active separate să pice, atunci va fi deschisă o acţiune în răspundere civilă delictuală, înaintată de Oltchim sub semnătura mea, pentru că este vorba despre 2000 de salariaţi şi de alte câteva mii de persoane care depind de existenţa acestei afaceri".
     Chimcomplex Borzeşti a depus o ofertă angajantă pentru preluarea activelor Oltchim, societate aflată în insolvenţă. 

Musafir

#50445 Aici are dreptate Vâncea: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la combinat”!

2017-07-28 07:25


Vâncea îi temperează pe entuziaști: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la combinat”

La finele săptămânii trecute, administratorul special de la Oltchim le-a prezentat membrilor de sindicat companiile interesate să cumpere combinatul chimic, fără să dezvăluie ofertele financiare, care sunt confidenţiale. Bogdan Stănescu, administrator special al Oltchim, a adăugat și că, până în luna septembrie, vom afla câştigătorul sau câştigătorii licitaţiei, după ce consultanţii în procesul de vânzare vor realiza un raport de analiză a ofertelor şi după ce Comisia Europeană se va pronunţa asupra respectării principiului discontinuităţii.

„La întâlnirea de vineri au luat parte toate sindicatele și ne-au fost prezentate ofertele concrete depuse. Numele acelea le știam, nu ne erau chiar necunoscute! Faptul că nu a venit PCC, nu e o mare surpriză, ei sunt cu antijocul! Altul e interesul lor, ei vor doar poliolii lor…În fond, ei sunt deja pe platformă, nu? Ce s-o mai ascundem”, a declarat pe această temă Ionel Vâncea.


Musafir

#50446 Re: Aici are dreptate Vâncea: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la combina

2017-07-28 17:12

#50445: - Aici are dreptate Vâncea: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la combinat”! 

 sa isooogi poooola lui vinceamai gaozarule dar si mie margelatu,ce zici ne belesti pooooolile?

 


Musafir

#50447 Re: Re: Aici are dreptate Vâncea: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la com

2017-07-28 17:14

#50446: - Re: Aici are dreptate Vâncea: „N-a venit PCC la vânzare? Păi, nici n-a plecat vreodată de la combina 

 TU VRB. NEMERNICULE NUMIT GHIOCA DE DREPTATE?RAMAI LA SOOOPT POOOOLA CU MATA SI TAMBALAGIUL DE CRA CRA,VINE PONTAAAAAAAAA.


Musafir

#50448

2017-07-28 19:45

Un măscărici de proces de vanzate,tipic romanesc ,îndreptat care un vânzător stabilit cuult timp înainte ,care ridică tot felul de probleme pentru a scădea prețul.


Musafir

#50449

2017-07-30 17:06

Multi ofertanți un singur gastigator ,stabilit din timp .

NU E PICASSO ZAU,,,,,,,,,,,

#50450 Re: NU AM VAZUT NICIUN CERNEVIST,ZAU,,,,,,,LUATI UN PIC DE MOOOIE?

2017-07-30 21:18

#50449: -  

 VA N BOTURI SA VA FOOT DE CERNEVISTII,MA GINDEAM CA NE INTILNIM PUTIN LA ZILELE VALCI SA MI O SOOGETIIII.