Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#49876 Retragerea din Sindicatul Chimistul.

2017-03-12 10:39

Gata s-a aflat Sindicatul Chimistul a luat cate 5000 de fiecare,interesul personal este mai presus de interesul salariatiilor Oltchim.

NU E DECIT PICASSO,UN VOPSITOR DE CIORI CERNEVISTEEE.

#49877 Re: Retragerea din Sindicatul Chimistul.

2017-03-12 10:44

#49876: - Retragerea din Sindicatul Chimistul. 

 COTIZATI,COTIZATI SI IARASI COTIZATIII,SA MI SU..GE..TI POOLA VTELOR DE OLTCHIM.


Musafir

#49878 Baietii ,,destepti"

2017-03-12 10:55

Astia se la Sindicatul Chimistul au modificat CCM-ul de 2 ori intr-o luna.

Brovo lor fac si ei un ban de pe urma prostilor care cotizeaza la ei.


Musafir

#49879 Re: Baietii ,,destepti"

2017-03-12 10:59

#49878: - Baietii ,,destepti" 

 MI SE RUPE POOOLA DE EI SI DE OLTCHIM MAI GAOAZA RETARDATA.


Musafir

#49880 Re: Retragerea din Sindicatul Chimistul.

2017-03-12 14:49

#49876: - Retragerea din Sindicatul Chimistul. 

CINE STIE RASPUNDE?

SAU CINE STIE RASPUNDE!

 
Este adevarata informatia (citez comentariul nr. #49876)?
 
"Gata s-a aflat Sindicatul Chimistul a luat cate 5000 de fiecare,interesul personal este mai presus de interesul salariatiilor Oltchim."
 
Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49881 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

2017-03-12 18:25

#49880: - Re: Retragerea din Sindicatul Chimistul.  <= SINDICATELE CU ROMINSOLV-BDO SI STATUL ROMAN I-AU VANDUT PE SALARIATI SI DAT SUT IN KUUR....

 

Se referea la chestia asta, babuinul :

Cumpărătorii, stimulaţi cu 5.000 de euro pentru fiecare salariat preluat

Oltchim, societate aflată în insolvență, este administrată de către consorțiul Rominsolv-BDO, în calitate de administrator judiciar. Decizia și modalitățile de vânzare au loc în cadrul reorganizării judiciare, iar cei care decid sunt creditorii.

Conform planului de reorganizare modificat al companiei, aprobat în ședința Adunării Creditorilor din 6 martie, un cumpărător al activelor Oltchim va putea prelua cel mult jumătate dintre angajații societății, iar pentru fiecare salariat care va fi preluat i se va calcula un bonus de 5.000 de euro. "

 

 

 

SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) 

Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate

#49882 Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate

2017-03-12 19:04

Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate 

Deşi se află în procedura insolvenţei de 4 ani, administratorii judiciari şi cel special de la Oltchim nu au depus NICIODATĂ rapoarte lunare de activitate pentru a fi consultate de acţionari şi de opinia publică, la fel cum fac administratorii de la CET Govora. Anul trecut, Corpul de Control al Ministerului Energiei a sesizat Agenţia Naţională de Integritate cu privire la incompatibilitatea în care se afla Bogdan Stănescu: administrator special la Oltchim (societate de stat în insolvenţă), dar şi administrator la Oil Terminal (creditoare a Oltchim). Un prim semn de normalitate la acea dată avea însă să se transforme într-o monstruozitate fără precedent. În august 2016, la câteva zile după ce devenea de notorietate faptul că era plătit… în 14 funcţii la stat, administratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, îşi înceta mandatul de director general al Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie, unde a fost detaşat din partea Băncii Naţionale a României. Păi unde să mai aibă timp „săracul” de Stănescu să facă rapoartele lunare de activitate ale Oltchim, aşa cum cere legea…

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49883 Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-12 19:56

Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

Un cumpărător al activelor Oltchim va putea prelua cel mult jumătate dintre angajaţii societăţii, iar pentru fiecare salariat care va fi preluat i se va calcula un bonus de 5.000 de euro, conform planului de reorganizare modificat al companiei, aprobat în şedinţa Adunării Creditorilor din 6 martie, transmis Bursei.

 
 
 

Documentul specifică faptul că nu există obligaţia preluării salariaţilor împreună cu activele. Reangajarea salariaţilor nu reprezintă o condiţionare a investitorilor în vederea cumpărării pachetelor de active, dar există probabilitatea ca unii dintre aceştia să dorească să preia salariaţi.

"Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizarea salariaţilor se face cu acordarea unor plăţi compensatorii, acestea având regim de creanţe curente în cadrul procedurii de reorganizare. Din perspectiva creditorilor, plăţile compensatorii au un efect similar cu al unui preţ de vânzare echivalent mai mic. Astfel, se intenţionează negocierea cu potenţialii angajaţi care sunt doriţi de către ofertanţi, în vederea eliminării impactului negativ al plăţilor compensatorii asupra tranzacţiei. Salariaţilor care vor termina unilateral contractul individual de muncă încheiat cu Oltchim, în vederea reangajării de către cumpărător, nu li se acordă salarii compensatorii", se menţionează în planul de reorganizare.

Oltchim va întocmi o listă cu salariaţii care doresc să fie preluaţi de către ofertanţi, aceşti salariaţi angajându-se să înceteze unilateral contractul colectiv de muncă. Ofertanţii nu vor fi obligaţi a prelua vreun salariat, preluarea fiind o opţiune. În etapa ofertei finale, ofertanţii trebuie să prezinte un angajament final de preluare a salariaţilor, din lista constituită, pentru o perioadă de minimum 24 de luni.

"Se va putea prelua de către un cumpărător maximum 50% din numărul total de angajaţi ai Oltchim SA. În evaluarea ofertelor care vor conţine un angajament ferm de preluare a unor salariaţi din lista constituită (...) se va folosi următoarea formulă de calcul "preţ ferm oferit + (număr salariaţi preluaţi X 5.000 euro)". Practic, pentru fiecare salariat care va fi preluat se va calcula un bonus de 5.000 de euro, care se va adăuga la preţul ferm inclus în ofertă", se menţionează în document.

Modificarea planului de reorganizare a Oltchim priveşte exclusiv metoda de vânzare a combinatului, în sensul că se va face ofertarea şi vânzarea activelor pe pachete de active funcţionale şi nu prin metoda transferului activelor şi activităţii actuale pe Oltchim SPV, întrucât metoda iniţial aprobată nu observă, în opinia Uniunii Europene, principiul discontinuităţii economice, fapt care atrage riscul recuperării presupusului ajutor de stat de la cumpărători.

Despre active și prețul Oltchim

Conform documentului, procesul de vânzare se va desfăşura într-o manieră transparentă şi nediscriminatorie, nu va exista nicio obligaţie de transferare a contractelor (inclusiv contractele de muncă) sau a salariaţilor Oltchim către cumpărător, datoriile societăţii rămân în sarcina acesteia, iar preţul pentru active trebuie să fie plătit cel mai târziu până la data încheierii tranzacţiei de vânzare-cumpărare, dar nu mai târziu de data expirării planului.

Activele Oltchim vor fi oferite spre vânzare grupate în 9 pachete: Uzinele clor - alkali, Uzina oxo-alcooli, Uzinele propilen-oxid şi polioli, servicii site, vagoane cale ferată, Procesare PVC, Uzina petrochimică, VCM/PVC Râmnicu Vâlcea, Uzina petrochimică - Bradu-Piteşti, Uzina Anhidrida Ftalică - Rm Vâlcea.

Valoarea totală de piaţă a celor nouă pachete de active este de 293,728 milioane euro, iar preţul de pornire a vânzării va fi de 307 milioane euro.

Activele neesenţiale sunt grupate în pachetul de active nr 10, participanţii la procesul de vânzare putând oferta inclusiv pentru active individuale, aferente acestui pachet, care vor fi vândute prin licitaţie publică cu strigare.

În document se mai precizează că preţul trebuie să fie cash şi trebuie să se plătească în întregime la finalizarea tranzacţiei, fără vreo opţiune de recalculare ulterioară sau vreo formă de întârziere a plăţilor sau de diminuare ulterioară a preţului ofertat. (Agerpres)

Te doare rau, ba dobitocule ?

#49884 Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-12 21:03

#49883: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 De ce trebuie sa fii tu atat de idiot? Pui pe petitie la nesfarsit chestii repetitive, doar ca sa arati ca esti mai destept ca fota, probabil, ca tu esti prea tampit .

Nu iti este greu sa traiesti asa prost cum te-a nascut ma-ta?

De fapt nu ma mira, tu esti retardat care nu intelege utilizarea cuvântului "stii (cu 2 de i)" si se certa cu toti pe tema asta .

Iti meriti soarta retardatule, te-ai nascut cu retard, vei muri strofocat de ciuda si plin de venin si prostie.

Si vreau iti transmitem: ne su.gi puola cu avant!

Ba ofticosule !

 

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49885 Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-13 09:35

#49884: Te doare rau, ba dobitocule ? - Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat <= MAI STAI O TURA SI PAPA TOT, INGHITE SI NU MAI SUGHITA MAIMUTARITULE PORCIFICAT LIPSA CREIER, HAI  SICTIR... ESTI MORTUL VIU LIPSA CREIER BABUINIZAT MAIMUTARIT PROST CA NOAPTEA IN INTUNERICUL BOSTANULUI TAU CU SINAPSE ARE...

 Repetitiv esti si ramai re.re.re.re. repetitiv si indobitocit de neam si tara prin care te re. re. re. re readuc si re.re.re.re. re. reproduc astia iar ca maimutarit babuinizat lipsa creier sa  re.re.re.re. re refaci ce comunismul cretin scos din context si indobitocirea pe care o re.re.re.re.re repui si re.re.re.re.re. redai  in scris ca  te duce de mana si cu CLANTA deschisa larg  la a spune, ingurgita, manca kakat, digera fecale dejectate infecte si sustine re.re.re.re.re.re.repetittiv  cat  handicapat lipsa creier maimutarit dovedesti ca esti si sunteti voi babuinilor sufocati de prostie si sinapse lipsa sunteti baaaaaaaa sconsule....BAAAAAA IMPUTITILOR!!!!!!

 Saltinbancule lipsa creier indobitocit si prost ca noptea [ NOAPTEA CA HOTII!!!!] maimutarit porcait si scos din context, in afara de tine cu neamul tau ( o mana de ciurucuri, medicamentosi de boli psihice si boli mintale grave de maimutareli porcificate lipsa creier de care dati dovada continuu... ) la fel de indobitociti gaozarilor si scroafelor mocirloase de prostie si indobitocire, nu am discutii si scoateri din context asa cum aveti voi si va sustineti mizeriile, baaaa sufocatule lipsa creier si stors de prostie care nici nu mai sti ce spui si ai lasat si scris handel porcait maimutarit total confuz si bolnav cum esti nici nu mai sti ( i si i despre ce spui si lasi scris ) ca dai in balbaiala la cat de cuima rosie esti si ramai. 

Nu am baaa de ce sa ma oftic, nu am motive, disperarea se vede la voi  si handicapul este la voi handeilor prosti si maimute retarde porcaite si spurcate. Voi sunteti disperati in latrina voastra infecta si putoarea care va sufoca de nespalati si putregaiuri morti vii ce sunteti!!!

Ai luat-o si ti-o vei lua mereu cu dedicatie de la tot Oltchimul re.re.re.re.re.re REPETITIV sa MORI CU ZILE MORTULE VIU si SUFOCAT IN BOSTAN LIPSA CREIER SI MAIMUTAREALA  PROSTIEI PE CARE O AI INFECTILOR CANCEROSI DE JEG SI MORTACIUNI DIN  CE MANCATI CU CLANTA LARGA SI DESCHISA PRIN  RETARDUL SCHIZOFRENIEI SI PARANOIA BOLILOR VOASTRE, NU OLTCHIM VA UCIDE, VA UCIDE MIZERIA VOASTRA SI TRAIUL VOSTRU DE MORTI VII CARE SUNTETI JEGURI IMPUTITE NESPALATE SI IMBOLNAVITE DE BETIA DIN MORTACIUNI SI MANCAREA MORTILOR VII INFECTII SI CONTAMINATI PSIHIC DE OTRAVA VOASTRA DIN VENINUL VOSTRU ( NU OLTCHIM VA IMBOLNAVIT, VOI CU VOI CRETINIZATILOR BOLNAVI )  ASA CUM VA DECLARA VAMPIRUL PIPEREA CA SE HRANESTE VAMPIRIZAT SI VA UCIDE CU TARUSII PRIM MATEITA SI STANESCU CU TARUSI INFIPTI IN INIMA SI VA SUUUGE JUGLARA LA CATA  LIPSA CREIER BABUINIZATI MOSTRI PORCIFICATI SI SCONCSI IDIOTI SUFOCATI DE LIPSA CREIERULUI PRIN SINPASELE ARSE DE CARE DATI CONTINUU DOVADA CA SUNT SCRUM SI PUT A MORTACIUNI VII HOITURILOR MORTACIUNI VIII.  

NU VEI SCAPA BINE BABUINULE MAIMUTARIT LIPSA CREIER... SOARTA VOASTRA ESTE NUMARATA SI TIC-TACUL ESTE ANUNTAT RE.RE.RE.RE REPETITIV  PE BOTUL SI INDOBITOCIREA MAIMUTARITA DE RATEURI SI HANIDICAP PE CARE DATI DOVADA CONTINUUU CA O EXPUNETI PESTE TOT... NU INTELEGI, VEI PRICEPE SI CONSTIENTIZA CURAND, CLANTA CU NESSS-UL VOSTRU CREAT DIN  LIMBUTA IN MIXER IN RAHAT JEGOS SI OTRAVIT INFECTIOS, ASTA FACETI!!!!

SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO SI TOTI SALTINBANCII BABUINIZATI PORCIFICATI LIPSA CREIER!!!!!!!!

SERVITI, VA RUGAM RE.RE.RE.RE.RE.RE..RE.REPETITIV, ASA CUM VA OFERA  MINISTRUL SI PIPEREA CU MATEITA, STANESCU...ETC.  SI GASCA DE PENALI, LUATI DE AICI...

Luati si papati tot maimutoiule si imparte si cu sconcsii tai....

 

OLTCHIM ÎNCHIS

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

ZLOTI BA TRADATORILOR DE OLTCHIM.

#49886 IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA?

2017-03-13 10:07

#49884: Te doare rau, ba dobitocule ? - Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 BA KAKATULE SI SOBOLANULE JEGOS NUMIT GHIOCA,DUTE SI SU..GE MAI BINE LINDICUL LUI MATA ALA FU..TUT DE TACTO CERNEV,TU ITI MERITI SOARTA BA CU TAMBALAGIU CU TOT, VA N BOTURI DE TRADATORIII,SA NE SU...GE..TI PIULITELE?

TRADATORILOR,SA I SU..GE..TI POOLA LUI FONTICA

#49887 Re: IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA?

2017-03-13 10:38

#49886: ZLOTI BA TRADATORILOR DE OLTCHIM. - IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA? 

 bai sobolani cernevistii,v ati plins ca v au disparut din visteria voastra de kakat 100.000 de roni,de ce nu ati facut plingere la organele satului[politiei SAU DNA ULUI]de frica tradatorilor de OLTCHIM,pt. ca ati luat Zlotii de la cernev tambalagiul ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TRADATORILOR DE OLTCHIM,CERNEVISTI SI SOBOLANI JEGOSIIIIIIIII


Musafir

#49888 Re: Re: IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA?

2017-03-13 10:43

#49887: TRADATORILOR,SA I SU..GE..TI POOLA LUI FONTICA - Re: IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA? 

 CORUPTILOR,O SA REPET ACEST REFREN PINA O SA MOR SOBOLANILOR SI CORUPTILOR ,ATI LUAT ZLOTIII SI V A FOST FRICA SA FACETI PLINGERE LA POLITIE ESCROCILOR SI BORFASILOR DE;MARCELA,RADU,GAOAZA RETARDATA,BIDINU,CAP DE POOLA,TUGURIN SI TARANUL RETARDAT DE MATULESCU,SA MA PUPATI IN POOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,OARE E PICASSO?

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO

#49889 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO

2017-03-13 12:00

NOAPTEA CA HOTIII!!!!

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim.

CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO si toate scursurile vietiii mortilor viii babuinii scosi din context....

NOAPTEA CA HOTIII!!!!


Musafir

#49890 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO

2017-03-13 14:05

#49889: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO  

 TINE O TOT ASA MAI FRATE,DA LE O PRIN BOTURI PINA VOMITA SERPAREII DIN EI,VIPERE DE KAKAT ASTA SUNT SI AU FOST SOBOLANI ASTIA CERNEVISTIII.


Musafir

#49891 Cotizati fraierilor la Chimistul

2017-03-13 15:01

Oamenii lui Cernev din Sindicatul Chimistul: Morcoase ,Bidin , Marcela au luat zlotii pentru ,,trantirea" CCM-ului.

Rusine celor din fostul Liber Comanescu ,Marcu,Dumitrascu care s-au unit cu ei.


Musafir

#49892 Re: Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate

2017-03-13 15:14

#49882: Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate - Administratorul special de la Oltchim nu a depus NICIODATA rapoarte lunare de activitate  

 

CE AU DE ASCUNS CEI TREI CARE AU SPERIAT OLTCHIM, PIPEREA, BALAN, STANESCU?

S-A FURAT UN COMBINAT?
S-AU FURAT SALARII SI SALARII COMPENSATORII?
S-AU FURAT BANII DE LA CAR?
S-AU FURAT BANII DIN COTIZATIILE MEMBRILOR DE SINDICAT?

S-AU PLATIT MILIOANE DE EURO ADMINISTRATORILOR JUDICIARI CARE SPUNEAU CA LUCREAZA "PRO BONO"?
S-AU PLATIT SUTE DE MII DE EURO ADMNISTRATORULUI SPECIAL?
 
"Deşi se află în procedura insolvenţei de 4 ani, administratorii judiciari şi cel special de la Oltchim nu au depus NICIODATĂ rapoarte lunare de activitate pentru a fi consultate de acţionari şi de opinia publică"
 

Musafir

#49893 SA VA DAU UEEEEEEEEEEE CERNEVISTILOR

2017-03-13 16:05

RASPUNS CORECT,VA ARE LA MINA TAMBALAGIUL DE CERNEV,V A DAT ZLOTIIII,CORUPTILOR.

#49894 gaozarule care esti tu pe sistem de vanghelie,da mi raspunsul la o intrebare,,,

2017-03-13 17:15

#49893: - SA VA DAU UEEEEEEEEEEE CERNEVISTILOR 

 DE CE NU ATI CHEMAT POLITIA  PT. AIA 100.000 DE RONI DISPARUTI DIN FONDUL SINDIKAKATULUI VICTORIA SAU SA L DATI PE TAMBALAGIUL  DE CERNEV[TATICUTUL VOSTRU CU ZLOTII DE LA ZAREMBA]PE MINA DNA ului?

TI AI DRACULUI DE NEMERNICI,CUM VA MAII RABDA D ZEU?

#49895 SI PT.RETARDATUL SI MIZERIA DE MARCU SORIN,UN S.M.S DE LA FOTICA,ALA CU PUTA MICA,,

2017-03-13 17:22

#49894: RASPUNS CORECT,VA ARE LA MINA TAMBALAGIUL DE CERNEV,V A DAT ZLOTIIII,CORUPTILOR. - gaozarule care esti tu pe sistem de vanghelie,da mi raspunsul la o intrebare,,, 

 MARCULEEEEEEEEEEE,SA I SU..GI POOOOLA LUI FOTA,AM AFLAT CA SI TU AI LUAT ZLOTIIIIIIIIIIIIII DE LA TAMBALAGIUL DE CRA CRA[CERNEV]TRADATORULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

ESTI NEBUN BA!!!

#49896 Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-14 07:13

#49885: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 Ba baiatule , tu ai probleme mari mansarda.

Mai citeste o data ce ai scris, dar asa lent si apoi să-ți boceluta si du-te tata la nebuni.

Ca tu ești natang rau !

Tu daca ai o mitraliera pe mana ne omori pe toti, intr-o criză de a ta de nebunie.

Esti o cauza pierduta.

Mori ba idiotule!


Musafir

#49897 Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-14 07:18

#49885: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 Ai grija mare sa nu iti musti limba , ca mori otrăvit ba rahatule !

Ai atata ura in tine încât o sa mori spumegand cu ochii bulbucati si pastilele in brate

Esti o cauza pierduta daca STII ce inseamna asta :))))

Întelegi co.aie , STII cu doi de i ? Dar ce dracului sa stii tu.

Esti si nebun si pe jumate analfabet.

Vai de pu.la ta


Musafir

#49898 Re: Re: Re: IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA?

2017-03-14 07:20

#49888: - Re: Re: IGUS ALUP LUI FOTA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA? 

 Pe fota nu te poti supara , l-a batut Dumnezeu destul .

E si idiot si bețiv si impotent.

Ce sa ii faci lui fota ?:)))

Doar să ii dai niște mu.ie , ca el crede că sunt bomboane .

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49899 Re: Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-14 08:46

#49896: ESTI NEBUN BA!!! - Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 

MORTULE VIU CITESTE BAA HANDEL SCOS DIN CONTEXT,

NOAPTEA CA HOTIII!!!! CIUMPALACULE BABUIN MAIMUTARIT PORCAIT LIPSA CREIER MARIONETA CARE  AI VOTAT SA SE INCHIDA OLTCHIM, AI VOTAT SI ESTI LA MANA HOTILOR!!!! STAI PE SARMA MORTULE VIU SI INGHITE TOT HANDEL GAOZARE SUGACIULE LINGAU MAI STAI O TURA:

SUGACIIIIIIIIIII DE SERVICIU, MARSSSS LA PUSCARIE!!!!!!! ACOLO O SA AVETI ACTIVITATE SPORADICA. LA SUPT.

NOAPTEA CA HOTIII!!!!

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim.

CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO si toate scursurile vietiii mortilor viii babuinii scosi din context....

NOAPTEA CA HOTIII!!!!BAAA HANDEL GAOZARE.

SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) 

 

 

BAAA HANDEL GAOZARE. TU NU STI SA CITESTI CE SA MAI SI SCRI HANDICAPATULE!!!!!!!! HAHAHAHAAAAHAHAHAHAHHA MASCOTA MAIMUTARITA SI PORCAITA  A BOLILOR MEDICAMENTOASE DIN BOSTANUL TAU GOL SI FUMEGAND A SCRUMULUI ARS DE LA SINAPSE LIPSA.  PRAPADITULE, LA CE LASI SCRIS ESTI IN CRIZA, MERGI SI I-ATI MEDICAMENTELE SI NU UITA LA ORE FIXE CA MORI IN GROAPA PE CARE TI-O SAPI PAPAAPGALULE MAIMUTARITPORCAIT SI LIOPSA CREIER!!!

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49900 Re: Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat

2017-03-14 08:50

#49897: - Re: Re: Re: Vânzarea Oltchim: 5.000 euro bonus pentru fiecare angajat preluat 

 

MORTULE VIU CITESTE BAA HANDEL SCOS DIN CONTEXT,

NOAPTEA CA HOTIII!!!! CIUMPALACULE BABUIN MAIMUTARIT PORCAIT LIPSA CREIER MARIONETA CARE  AI VOTAT SI VANDUT PE ZLOTI SA SE INCHIDA OLTCHIM, AI VOTAT SI ESTI LA MANA HOTILOR!!!! STAI PE SARMA MORTULE VIU SI INGHITE TOT HANDEL GAOZARE SUGACIULE LINGAU MAI STAI O TURA:

  

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim.

CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO si toate scursurile vietiii mortilor viii babuinii scosi din context....

ITI SCRIU MARE SA VEZI SI CITESTE BOULE CA SA SI INTELEGI CE AM SCRIS, CU DEDICATIE SCRIS BABUINULE GAOZAR LIPSA CREIER MAIMUTARIT PORCAIT SI SCOS DIN CONTEXT TRE TOT PANA-TI IES OCHII DIN  BOSTANUL ALA GOL LIPSA CREIER, BAAAA MORTULE VIU.

BAAA "SANATOSULE" BOLANZIT  LIPSA CREIER BABUINUL MAIMUTARIT PORCAIT SI SCONCS. DIN CE AI SCRIS SI LASAT SCRIS TE-A CITIT SI MARDARE HANDEL GOZARE  AI ZILELE NUMARATE SI TRATAMENTUL TI-L DA SI MAI PUTERNIC MARDARE. HANDEL, ESTI PRES SI LIGAU CU LIMBUTA NESS LA KUURUL NOSTRU, MAI STAI O TURA SI TRAGI IN TINE, MAI INGHITE BORFASULE SI PE USCAT SA STI CE INGHITI MAIMUTOIULE. CLANTA TA IMBUIBAIAT CU FECALE SA STI BOULE CE SCRI, NU MAI ABERA TAMPENII SI SCOATERI DIN CONTEXT.

NOAPTEA CA HOTIII!!!!

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim.

CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, Rominsolv, BDO si toate scursurile vietiii mortilor viii babuinii scosi din context....

NOAPTEA CA HOTIII!!!!BAAA HANDEL GAOZARE.

SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986)