Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48051 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 07:52

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut - Administrator Special Oltchim ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/stanescu_a.pdf

- venit secretizat – BNR / Consilier IA;
- venit secretizat – BNR / detasat la Ministerul Economiei / Consilier Ministru;
- venit secretizat – BNR / detasat la Ministerul Energiei / Director General; 
-   36.396 lei – AAAS / Administrator Special la SC ARCADIA 2000 SA; 
- 105.197 lei – Ministerul Economiei / Administrator Special la SC ROMPLUMB SA si SC OLTCHIM SA
-   29.078 lei – Curtea de Arbitraj Bucuresti; 
-   11.940 lei – Ministerul Energiei / Administrator Special la SC HIDROELECTRICA SA; 
-     4.809 lei – Fondul Proprietatea / Administrator Special la SC HIDROELECTRICA SA; 
-   74.735 lei – SN NUCLEARELECTRICA SA / Administrator Membru in CA; 
-   57.571 lei – SC ROMPETROL RAFINARE SA / Administrator Membru in CA; 
-   12.860 lei – Complexul Energetic Hunedoara / Reprezentant al Statului; 
-   47.760 lei – Complexul Energetic Oltenia / Reprezentant al Statului; 
VENIT NET TOTAL 2015 – minim 380.346 lei (31.695 lei / luna)  

Talpasanu Mihail - Director Directia Productie ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/talpasanu_a.pdf
- 120.892 lei – salariu net Oltchim (10.075 lei / luna); 
-   28.670 lei – pensie neta;   

Marius Pirvu - Director Directia Petrochimica ( 31 Mai 2016 ) – decalaratia de avere
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/pirvu_a.pdf
-    22.732 lei – salariu net Administratia Bazinala Arges-Vedea; 
-    90.243 lei – salariu net Oltchim; 
Marius Pirvu - Director Directia Petrochimica ( 31 Mai 2016 ) – declaratia de interese
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Interese/pirvu_i.pdf

-    membru in Sindicatul “Unirea”; 
-    membru in Consiliul Executiv al PSD Arges;   

Munteanu Dana Maria - Director Directia Resurse Umane ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/munteanu_a.pdf
-    98.547 lei – salariu net Oltchim;   

Smeu Alin - Director Directia Economica ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/smeu_a.pdf
-  104.917 lei – salariu net Oltchim;   

Spiru Ciobescu Laurentiu Armand - Director Directia Comerciala ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/spiru_a.pdf
-   111.578 lei – salariu net Oltchim Spiru Ciobescu Armand;  
-     59.923 lei – salariu net Oltchim Spiru Ciobescu Felicia;  
VENIT NET TOTAL CLANUL CIOBESCU 2015 – 171.501 lei (14.292 lei / luna)  

Andrei Nicu-Laurentiu - Inginer Sef Productie ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/andrei_a.pdf

-   86.714 lei – salariu net Oltchim;     

Drasovean Victor - Inginer Sef Utilitati, Exploatare Mecanica ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/drasovean_a.pdf

-   88.420 lei – salariu net Oltchim;     

Stanciugel Vasile Nicolae - Contabil Sef ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/stanciugel_a.pdf
-   90.688 lei – salariu net Oltchim; 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48052 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 07:54

“Salvarea” Arpechim – boală lungă, moarte sigură

• Articol scris de: Claudiu Diţa Data publicării: 05.08.2014

Preluarea rafinăriei Arpechim de către statul român se tot amână, iar negocierile în acest sens – secrete – se desfăşoară (oare?) de câteva luni, dacă nu chiar de un an. Divizia petrochimică Bradu aparţine deja de Oltchim, dorindu-se crearea unui sistem integrat care să includă şi rafinăria din Piteşti pe care Petrom voia să o demoleze.Oltchim se află în insolvenţă din 30 ianuarie 2013. Strategia de reorganizare judiciară propusă a presupus crearea unei societăţi comerciale noi, respectiv Oltchim SPV. O tentativă de privatizare a Oltchim a eşuat în septembrie 2012, iar de atunci statul tot caută soluţii să menţină combinatul în activitate, dar şi să găsească investitori dispuşi să preia şi platforma Arpechim.
Totul aminteşte, din păcate, de ceea ce s-a întâmplat cu ARO Câmpulung. Uzina musceleană a murit tot în urma unor “eforturi” de privatizare ale statului român.

Stand-by

Platforma petrochimică Arpechim, care altădată genera peste 12.000 de locuri de muncă, este din acest punct de vedere o nălucă. Atunci când se vorbeşte de salvarea locurilor de muncă de aici se vorbeşte, de fapt, de câteva sute de angajaţi care au mai rămas la pază, întreţinere şi monitorizare. Statul nu şi-a achitat obligaţiile (plăţi compensatorii) nici măcar faţă de angajaţii disponibilizaţi de la Divizia Petrochimică Bradu, iar despre negocierile dintre Petrom şi stat privind preluarea rafinăriei (aflată acum în conservare) nu se mai suflă o vorbă. Arpechim a fost transformat în depozit de către Petrom, iar prin târg umblă vorba că instalaţiile ar urma să fie cât de curând demontate şi trimise la fier vechi. Or, repornirea unui asemenea colos industrial nu este o joacă de copii. Vorbim de instalaţii despre care specialiştii spun că, odată oprite, fără investiţii uriaşe nici nu ar trebui să se gândească cineva că ar putea fi repuse în funcţiune. Date fiind aceste aspecte, pare mai degrabă că statul tot amână – poate din motive electorale… – să ia o decizie tranşantă. Mai mult, presa din judeţul vecin Vâlcea are serioase semne de întrebare cu privire la utilitatea preluării rafinăriei.

“O rafinărie închisă şi deloc rentabilă în cazul repornirii”

Ziarul de Vâlcea notează că, de câteva luni încoace, ministrul Economiei, Constantin Niţă, anunţă că negocierile cu OMV Petrom pentru preluarea rafinăriei Arpechim de către stat sunt în stadiu avansat sau se apropie de final. “Spune că statul trebuie să preia rafinăria pentru a o vinde la pachet cu Oltchim. Însă se pune o problemă despre care ministrul nu vorbeşte deloc public: de ce ar ar prelua statul o rafinărie închisă, a cărei repornire şi operare ar costa circa 250-300 milioane euro, şi în condiţiile în care doar o foarte mică parte (circa 15%) din activitate ar folosi combinatului Oltchim? Care sunt argumentele economice pe care le foloseşte Niţă pentru a promova preluarea Arpechim? Dacă există investitori interesaţi şi de Oltchim, şi de Arpechim, aceştia nu pot negocia direct cu OMV Petrom? De ce ar fi nevoie ca Arpechim să treacă la stat, ca apoi să fie vândută împreună cu Oltchim, care oricum nu prea are succes la privatizare? În 2010, rafinăria Arpechim a fost închisă tocmai pentru că nu mai era rentabilă, fiind estimate pierderi de peste 100 milioane euro pe an în condiţiile funcţionării ei şi pentru că necesita costuri uriaşe în raport cu ce putea oferi. Pentru repornire erau necesare modernizări, retehnologizări şi investiţii de mediu de peste 250 milioane euro. OMV Petrom se baza şi se bazează pe rafinăria Petrobrazi, unde este prelucrată întreaga producţie de ţiţei. Astfel, pentru Arpechim ar fi trebuit să importe ţiţei. Practic, părea mai rentabil importul materiei prime decât efectuarea unor investiţii de sute de milioane de euro pentru producerea ei”, se arată într-un articol apărut sub titlul “O rafinărie închisă şi deloc rentabilă în cazul repornirii – de ce vrea ministrul Economiei să înhame statul la preluarea Arpechim de către Oltchim?”.

Părerea specialistului

Consilierul local piteştean Mariean Neacşu (PP-DD) a fost ani la rând director comercial al Arpechim (întregul complex petrochimic). El afirmă că încă are speranţe de privatizare a Oltchim la pachet cu unităţile din Piteşti.“Partea de petrochimie este foarte rentabilă. La 1 leu investit în prelucrarea superioară a produselor din rafinărie se obţineau produse care valorau 270 lei. Deci este rentabil. Problema este că repornirea rafinăriei este posibilă doar dacă se implică cineva care dispune de foarte mulţi bani, vorbim de sute de milioane de euro. Înainte de repornire sau imediat după, va fi, de asemenea, nevoie de retehnologizare, căci instalaţiile sunt vechi şi energofage. Noi produceam la Arpechim cu 18-20 dolari pe tonă, iar costurile de producţie de la alte rafinării erau de 10-12 dolari pe tonă. De asta a preferat OMV Petrom să închidă rafinăria din Piteşti, căci avea o gaură anuală de până la 90 milioane euro! Pe de altă parte, producţia de ţiţei în România este de circa 4,5 milioane de tone pe an, iar capacitatea de prelucrare este asigurată în totalitate de rafinăria de la Petrobrazi. Or, în aceste condiţii, pentru rafinăria din Piteşti ar fi nevoie să se facă importuri, iar costurile ar fi mai mari. Dar eu cred că, per total, un sistem integrat cu Oltchim, rafinărie şi petrochimia din Piteşti poate duce la o activitate rentabilă, dar e nevoie de inverstiţii”, ne-a declarat Neacşu. “Eu sper ca prin procedura insolvenţei să se reuşească salvarea. Dar, din păcate, constat că în ultima perioadă s-au făcut numai paşi înapoi. Un lucru este cert: orice depinde de mine, voi face, voi încerca să ajut”, ne-a declarat, la rândul său, deputatul liberal Theodor Nicolescu.

Gerea, sceptic

Deputatul de Piteşti Andrei Gerea, acum la Partidul Liberal Reformator, a preluat conducerea Ministerului Economiei când era la PNL. “Teza” sa de căpătâi a fost legată de eforturi susţinute pentru privatizarea Oltchim, la pachet cu platforma Arpechim, deoarece toate aceste unităţi fuseseră gândite în perioada comunistă să facă parte dintr-un sistem integrat. Au existat chiar şi investitori interesaţi, dar Gerea a fost schimbat din funcţie după numai trei luni. Privatizarea Oltchim a eşuat, în sensul că termenul de licitaţie a fost din nou amânat pentru începutul anului viitor. În tot acest timp, argeşeanul Marius Pârvu a fost director al Oltchim, dar acum a trecut la conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Locul său la comanda Oltchim a fost preluat de către un fost consilier al lui Constantin Roibu, cel care a condus gigantul chimic vâlcean ani la rând. “Când am fost eu ministru erau premise serioase de a se desfăşura licitaţia. Chiar au fost investitori interesaţi, eram foarte încrezător. Apoi am văzut că lucrurile nu mai mergeau în direcţia pe care o pornisem eu. Managementul s-a axat mai mult pe asigurarea supravieţuirii. Din păcate, nici nu mai am acces la date oficiale aşa cum aveam când eram ministru, deci nu vă pot spune ce se are în vedere în continuare”, ne-a declarat Andrei Gerea. Să sperăm, totuşi, că nu ni se serveşte tot o gogoaşă electorală şi în privinţa Oltchim – Arpechim. Nu de alta, dar de pe vremea premierului Boc se tot vorbeşte de redresare şi de atunci tot se îngroaşă numărul şomerilor cu carte de muncă pe cele două platforme, iar instalaţiile se închid una câte una.

http://ziarulargesul.ro/salvarea-arpechim-

ZLOTII MAI KAKATILOR CERNEVISTII SI IMPUTITII.

#48053 ALUP IGUS CU MATA MAI GHIOCA,IA VEZI E PONTA?

2016-08-17 08:00

#48050: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Re: Re: CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA - OLTCHIM INSOLVENTA OLTCHIM 

 ITI DAU UN SFAT MAI GAOZARE,IA MAI BINE TU POOOLILE NOASTRE LA TRINTA CU TACT O CRA CRA,ESTI OFTICAT CA V AM FOTUT SI VA MAI FOOUTEM PRIN GURITE MAI RETARDATULE DE GHIOCA,RAMINE CUM AM STABILIT,NE TRINTESTI POULELE UN PIC CU MATA SI TACTO CERNEV?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48054 Re: ALUP IGUS CU MATA MAI GHIOCA,IA VEZI E PONTA?

2016-08-17 08:03

#48053: ZLOTII MAI KAKATILOR CERNEVISTII SI IMPUTITII. - ALUP IGUS CU MATA MAI GHIOCA,IA VEZI E PONTA?  <= Uite-i aici ce se intampla cu ei....

 

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

 

Art. 13 

 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

NE VEDEM LA BABENI MAI DANIELE ,PE 27 AUGUST.

#48055 Re: SDA îi cere administratorului judiciar să spună public: Oltchim a cumpărat autoturisme noi?

2016-08-17 08:04

#48049: - SDA îi cere administratorului judiciar să spună public: Oltchim a cumpărat autoturisme noi? 

 IN SFIRSIT A RAMAS UN OM DE INCREDERE LA OLTCHIM,BRAVO MAI DANIEL BUSE TINE O TOT ASA ,TE SALUTA FRATELE TAU FOTA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48056 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 08:05

SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!! DAR CU COTIZATIA PLATITA LA ZI. INCLUZIV IONEL VANCEA, A PRIMIT CE DOREA SI PLESNESTE TRICOUL PE EL DE PORC ZBURATOR, DAR TOT LA SLAPI UMBLA SI SE CHINUIE SA-SI SCOATA OCHIUL LA CAT IL FREACA CA L-AU AMETIT ZLOTIII....

 

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

 

Art. 13 

 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48057 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 08:10

http://www.bursa.ro/unii-angajati-ai-oltchim-

 

BURSA 06.08.2014
 
*  Avocatul Gheorghe Piperea: "Acuzaţiile sunt o glumă proastă"
       Un grup de angajaţi ai Oltchim a acuzat conducerea şi administratorii combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea de fapte de corupţie, în perioada de insolvenţă 24 ianuarie 2013 şi până în prezent, potrivit unui document oficial sosit pe adresa redacţiei. Angajaţii susţin că, în intervalul menţionat, au fost comise o serie de acte de corupţie, respectiv subminarea economiei societăţii şi implicit a economiei naţionale, de către conducerea Oltchim, cu ştiinţa administratorilor judiciari Gheorghe Piperea (ROMINSOLV SPRL) şi Niculae Bălan (BDO Business Restructuring SPRL) şi cu aprobarea administratorului special Bogdan Stănescu.
     Contactat de ziarul BURSA, avocatul Gheorghe Piperea a declarat că, dacă grupul de angajaţi este cel din jurul domnului Corneliu Cernev (n.r. liderul sindicatului Victoria din Oltchim care a fost concediat pentru abateri disciplinare), acuzaţia nu este doar falsă, artificială şi neconformă realităţii, dar şi necredibilă.
     * Piperea: "Oricine poate acuza pe cine vrea, dar mai trebuie şi probe"
     Domnia sa ne-a precizat: "Domnul Cernev se răzbună pe toată lumea acum pentru că a fost demis disciplinar, şi nu de mine, ci de o comisie din fabrică. Până acum însă, domnul în cauză declara peste tot că e în relaţii amicale cu conducerea. Când o fi spus adevărul, când o fi fost ipocrit? Eu, cel puţin, sunt ultimul care le-ar refuza dreptul la informare salariaţilor, iar informaţiile publice pot fi comentate de toţi, inclusiv de angajaţi. În legătură cu acuzaţia de corupţie, în primul rând este o glumă proastă, mai ales când acuzaţia îmi este făcută mie. În al doilea rând, oricine poate acuza pe cine vrea, dar mai trebuie şi probe. În al treilea rând, întrucât nimeni nu m-a acuzat niciodată de vreo ilegalitate, cel care o va face abuziv şi calomnios va plăti daune morale".
     Grupul de angajaţi susţine că, de la începutul intrării în insolvenţă a combinatului, au fost şi sunt promovate acţiuni ilegale de dezafectare a instalaţiilor şi activelor fără aprobarea creditorilor şi fără aprobarea judecătorului sindic, societatea aflându-se sub incidenţa legii 85/2006 (a insolvenţei). Potrivit salariaţilor, deşeurile de inox rezultate prin dezafectarea ilegală a instalaţiilor şi echipamentelor funcţionale ale combinatului sunt vândute sub cotaţia de piaţă a inoxului în beneficiul unor apropiaţi ai administratorilor sau managerilor combinatului chimic şi generează pierderi imense societăţii Oltchim.
     Semnatarii sesizării au precizat: "Am atras atenţia managementului şi administratorilor asupra acestor acţiuni ilegale, dar am fost trataţi cu dispreţ şi nici la acest moment nu s-au luat măsuri de către organele în drept. Mai mult, am fost şi suntem în continuare ameninţaţi de către conducerea actuală a Oltchim şi de către administratorul Gheorghe Piperea că, dacă vom devoala presei ilegalităţile în curs, vom fi disponibilizaţi. În fapt, din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor şi administratorilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după intrarea în insolvenţă a acesteia, imediat ce fostul manager Constantin Roibu a fost înlăturat, fiind acuzat că ar fi generat insolvenţa combinatului".
     Angajaţii afirmă că administratorul judiciar Gheorghe Piperea emite puncte de vedere nesustenabile legat de eficienţa administrării în insolvenţă a combinatului Oltchim sub conducerea domniei sale, pentru a induce în eroare opinia publică în ceea ce priveşte actele de corupţie care se produc de fapt.
     "Cu toate că domnul Piperea se victimizează în presă indicând că sindicatele şi angajaţii «îi vor capul» nejustificat şi lansează mesaje liniştitoare către presă şi opinia publică, dezinformând inclusiv Ministerul Economiei faţă de situaţia economică reală în care a fost adus Oltchim, devalizarea şi înfundarea în datorii a combinatului continuă", potrivit documentului citat.
     * Angajaţi: "Pierderile Oltchim s-au dublat în administrarea Piperea"
     Cifra de afaceri a combinatului a scăzut vertiginos anul trecut, iar pierderile s-au dublat ca urmare a practicilor de devalizare a combinatului prin sistem suveică, au mai spus angajaţii Oltchim, care susţin că instalaţiile tehnologice funcţionale ale combinatului au fost dezmembrate şi vândute pe bucăţi la fier vechi.
     Potrivit sursei citate, ingineriile financiare privind reevaluarea activelor societăţii în sensul scăderii valorii contabile a acestora, sub administratorul Gheorghe Piperea, aduc un prejudiciu semnificativ economiei societăţii în folosul personal al membrilor conducerii şi administratorilor. 
NU E PICASSO MAI DRAGA EMUOILUSI.

#48058 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 09:17

#48057: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 DA MAI DRAGA PIPEREA EU O ACUZ PE MATA CA A SUPT POOOLA LUI FO[N]TA,TE N GURA DE BORFASI ORDINAR CUM FACI TU JOCURILE ESCROCILOR DE POLITICIENII,CUM NE VINZI OLTCHIMUL SI ALTE INDUSTRII , CUM IEI SI SPAGA CEA GRASA DE PE URMA VITELOR DIN OLTCHIM, CE ZICI MAI GAOZARULE MINTE PICASSO?


Musafir

#48059 Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-17 09:18


Musafir

#48060 Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-17 09:19

#48048: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 STRESATULE SU.GI POOLA MILOGARULE

VISEZI DOAR GOLOGANI

MU.IEEEEEE BAAAAAA

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA !


Musafir

#48061 Re: Re: Re: Re: Re: CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA - OLTCHIM INSOLVENTA OLTCHIM

2016-08-17 09:22

#48050: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Re: Re: CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA - OLTCHIM INSOLVENTA OLTCHIM 

 LABAGIU BATRAN SU.GI POOLA MILOGULE

STAI DOAR LA CERSIT BAAA CA.CAT OBOSIT

MU.IEEEEEEEEEEE BAAAAAAA 


Musafir

#48062 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 09:31


Musafir

#48063 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 09:33


Musafir

#48064 DAR CREANTA IDIOTUL CAND NE SU.GE POOLILE ?

2016-08-17 09:34

SUNT CREANTA SI SU.G POOLA

 

ZLOTIII BAAAAAAA

#48065 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-08-17 09:52


Musafir

#48066 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-08-17 10:01

#48065: ZLOTIII BAAAAAAA - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 SUNT DE ACORD

GHIOCA SI POOLEA DE CREANTA IDIOTUL SA NE SU.GA PE TOTI PE POOLA

BAGATI MARE

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48067 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-17 10:02

#48064: -  <= NICULE,VEZI CA SSUUUUUUGIII POOOOLI MUUULTE MAIMUTOIUOLEEEE, NICUUULEEE VEI RAMANE CU LIMBA FRIPTA IN CUUURURURIILE NOSTRE VEI LINGE SI ULTIMA PICATURA DE CAAAACAAAT, CA AI BOTUL PLIN.

 IAR AUZI SCRISUL SI VOCI?

MAIMUTA RETARDA, LASI SCRIS NUMAI CRETINISME SI LA FEL CUM NE SCRIAI, TU AUZI SCRISUL SI AI MULTE VOCI IN TEASTA CAPATANII TALE.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CUUUURTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile....

Cocoș la coteț

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48068 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-08-17 10:03

#48063: - <= NICULE, VEZI CA SSUUUUUUGIII POOOOLI MUUULTE MAIMUTOIUOLEEEE, NICUUULEEE VEI RAMANE CU LIMBA FRIPTA IN CUUURURURIILE NOSTRE VEI LINGE SI ULTIMA PICATURA DE CAAAACAAAT, CA AI BOTUL PLIN.

 

 TU, OBSERVI CA ESTI SCOS DIN CONTEXT, MAAAA TU NU OBSERVI CA ESTI TOTAL IESIT DIN SCENA.... BATI CAMPII SI AI CAZATURA NEUROPSIHIATRICA PE CARE NU O DEZVOLTI DECAT LASAND SCRIS...SI AIURID PE UNDE TRAMBITEZI ZI DE ZI.

OLTCHIM INCHIS.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48069 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA - OLTCHIM INSOLVENTA OLTCHIM

2016-08-17 10:04

#48061: - <= NICULE, VEZI CA SSUUUUUUGIII POOOOLI MUUULTE MAIMUTOIUOLEEEE, NICUUULEEE VEI RAMANE CU LIMBA FRIPTA IN CUUURURURIILE NOSTRE VEI LINGE SI ULTIMA PICATURA DE CAAAACAAAT, CA AI BOTUL PLIN.

 

IAR AUZI SCRISUL SI VOCI?

MAIMUTA RETARDA, LASI SCRIS NUMAI CRETINISME SI LA FEL CUM NE SCRIAI, TU AUZI SCRISUL SI AI MULTE VOCI IN TEASTA CAPATANII TALE.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

BUFNITELE ITI CANTA-N CREIER (SCUZE TU NU AI CREIER..., SCUZEEE...), AI LIPSA CREIER....., BUHU -HUUU-BU-HUUU-BUHUUU!!! STI CE INSEAMNA ASTA, CAND ITI CANTA CIOARA SI BUFNITAAAA....???? CRA-CRA-CRA.... SI BUHU -HUUUU-BUHUHUUU-BUHUUUU....

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48070 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-17 10:07

 Sau mai mult ca cernevii, mult mai multi participanti si completat cu idiotenia maselor.

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM , includem si pe cele necunoscute SAU NOI CREATE, absolut toate sindicatele.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

 

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

 

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea siBDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

 

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

 

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

 

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

 

Munteanu Dana Maria ( MARDARE )   Director Directia Resurse Umane  

 

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.www.oltchim.ro 

 

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

 

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!  

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48071 Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU

2016-08-17 10:11

#48066: - <= Maimutoiule lipsa creier vei lingeee ultima picatura de ccaaaacat cat iti dam si dai cu limbuta la cuuurul nostru, HANDEL, ESTI MORT VIU PAPUSOILE MAIMUTARIT PORCIFICAT SCOS DIN CONTEXT CLANTA CLANTANITA SI OTRAVIT MORTACIUNE, NICULE, NICULEEEEEE, VEZI CA SSUUUUUUGIII POOOOLI MUUULTE MAIMUTOIUOLEEEE, NICUUULEEE VEI RAMANE CU LIMBA FRIPTA IN CUUURURURIILE NOSTRE VEI LINGE SI ULTIMA PICATURA DE CAAAACAAAT, CA AI BOTUL PLIN. :

 

 IAR AUZI SCRISUL SI VOCI?

MAIMUTA RETARDA, LASI SCRIS NUMAI CRETINISME SI LA FEL CUM NE SCRIAI, TU AUZI SCRISUL SI AI MULTE VOCI IN TEASTA CAPATANII TALE.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

BUFNITELE ITI CANTA-N CREIER (SCUZE TU NU AI CREIER..., SCUZEEE...), AI LIPSA CREIER....., BUHU -HUUU-BU-HUUU-BUHUUU!!! STI CE INSEAMNA ASTA, CAND ITI CANTA CIOARA SI BUFNITAAAA....???? CRA-CRA-CRA.... SI BUHU -HUUUU-BUHUHUUU-BUHUUUU...

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????


Musafir

#48072 Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU

2016-08-17 10:27

#48066: - Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T 

 NU NU,LA CREANTA SA I SOOOOGA POOOULA PERSONAL GHIOCA CU MASA,AIA CARE A SOOOPT LA TACSO CRA CRA DE LA FATAT ATIT DE RETARDAT.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48073 Sindicatul Dreptate şi Adevăr îi cere administratorului judiciar să spună public: Oltchim a cumpărat

2016-08-17 11:12

Sindicatul Dreptate şi Adevăr îi cere administratorului judiciar să spună public: Oltchim a cumpărat autoturisme noi?

Printr-un comunicat de presă, Sindicatul Dreptate şi Adevăr din SC Oltchim SA solicită administratorului special, Bogdan Stănescu, administratorului judiciar, Gheorghe Piperea şi conducerii executive a societăţii 12 deziderate: „

1. Majorarea salariilor cu 30%, începând cu 01.11. 2016, ţinând cont de indicatorii economico - financiari, realizaţi în primul trimestrul 2016 şi în trimestrul al -II-lea din 2016.

2. Majorarea salariilor cu 60%, faţă de nivelul de salarizare din 31.12.2016, (după aplicarea majorării cu 30% din 01.11.2016), începând cu 01.01.2017, cu ocazia negocierii CCM aplicabil în SC Oltchim SA, din 01.01.2017.

3. Să prezinte un raport public complet cu valoarea pagubelor produse de incendiul din data de 09.08.2016.

4. Să prezinte dacă patrimoniul SC Oltchim SA este asigurat pentru recuperarea pagubelor produse de incendiul din 09.08.2016.

5. Să prezinte, în scris, dacă pentru salariaţii SC Oltchim SA este încheiată o poliţă de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

6. Să prezinte public dacă, în depozitul mistuit de flăcări în urma incendiului din 09.08.2016, au existat sau nu au existat materiale radioactive sau alte materiale în a căror componenţă sunt substanţe radioactive.

7. Să prezinte public care au fost criteriile în baza cărora s-a decis achiziţionarea de autoturisme noi marca Citroen în detrimentul achiziţionării de echipamente moderne de alarmare şi stingerea incendiilor.

8. Să prezinte, tot printr-un raport public, când s-a făcut ultima revizie generală a tuturor instalaţiilor din SC Oltchim SA (atât a celor aflate în funcţiune, cât şi a celor aflate în conservare).

9. Să prezinte, de asemenea, tot public, care sunt investiţiile făcute în perioada de insolvenţă, în domeniul Sănătăţii şi Securităţii Muncii, la nivelul tuturor instalaţiilor tehnologice din Oltchim.

10. Să confirme sau să infirme dacă, în data de 12.08.2016, a avut loc o şedinţă în cadrul Pavilionului Administrativ al SC Oltchim SA, şedinţă la care Sindicatul Dreptate şi Adevăr nu a fost convocat în mod discriminator (din punctul nostru de vedere), pe motiv că „denigrează conducerea societăţii prin intermediul articolelor apărute în presă”.

11. Să confirme sau să infirme dacă în cadrul şedinţei sus amintite li s-a promis salariaţilor o petrecere cu ocazia zilei chimistului, petrecere la care participanţii vor fi “miruiţi” cu tichete valorice în valoare de 30 lei sau 50 lei.

12. Să prezinte, dacă tot este profit, motivele care stau la baza neachitării integrale a salariilor restante şi a plăţilor compensatorii, până la această dată”, sunt solicitările sindicaliştilor de la Oltchim.

Comunicatul de presă este semnat de Biroul Executiv al SDA, în speţă de preşedintele Sindicatului Dreptate şi Adevăr, Vasile Daniel Buşe, de vicepreşedintele Dumitru Lăzăroiu şi de secretarul Cosmin Gheorghe Iliescu.

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48074 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-17 11:22

 

 

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA Gheorghe PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986)

 

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: oltchim.ro

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

 

 

 

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 

 

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug*sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască.Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13 

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48075 Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA, OLTCHIM 2013

2016-08-17 11:29

CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 OLTCHIM SA, LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 DIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVELUL OLTCHIM SA:

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

OLTCHIM CREANTE ACHITARE:

1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. creantele izvorate din raportul de munca;
3. creantele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si creantele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. creantele bugetare;
5. creantele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. creantele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. creantele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte creante chirografare;
9. creantele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) creantele izvorand din acte cu titlu gratuit.