Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#47951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-11 10:19

#47948: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 Saracule , sa vii sa iti dau un leu sa bei si tu o cafea baaaaaa saracule care esti 

Milogule trebuie doar sa ma lingi la coa.ie 15 minute

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47952 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-11 10:23

#47951: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... <= LIMBILE VOASTRE OTRAVITE SI PCR=PILE, CURVE SI RELATIII...!!!!!!! MAMAA VOASTRA DE IMBECILI SI MORTI VII!!!!!

 SARACIE ESTIIIIIIIIII BAAAAA LIMBINCURISTULE, TE VEDE O LUME INTREAGA CA STAI CA MORTUL VIU MAIMUTARIT SI PORCIFICAT ACOLO LA MAAALLL PE BANCA SI URMARESTI LA BANCOMAT, BAAA BABUINULE SI LINGE BLIDEE, CERSESTI LA O INGHETATA SI ESTI MILOG LA COLORATII AIA, TU SCONSULE SCOS DIN CONTEXT SI  CARE ITI ARUNCA AIA FLEGMA IN BOT DE  TE  LINGI BLEGIIITULEEEE, LIPITOAREO, LINGAULE, LIMBRIC BABAUIN PORCIFICAT SI LIPSA CREIER,  STAI  CU BOTUL CLANTA DESCHISA SI CASTI CLANTANITOAREA LA CAT CAAACAT INGHITI SI INGHITITI, HALESTE SI INGHITE TOT CAAAACATUUUL NOSTRU HANDEL.

DACA MAI INJURI VEI FII SPURCAT ASA CUM AI SCOS TOT DIN CONTEXT SI AI DEFAIMAT TOT. VEI SUPORTA TOATE CONSECINTELE SI TOT CE AI CREAT PESTE TOT SI PE UNDE AI FOST!!!! MORTULE VIU. NU APUCI NICI SA INGHITI O SHAORMA CA TI-O BAG INDESAT CU INCHETATA CU TOT, ASA CUM LASI POZE PE NET. CERSETORULE STAI PE BANCA ACOLO SI CAUTI SA LINGI O INCHETATA!!!!!!!!!!!

 IA DE LA POOOLA NOASTRA....


Musafir

#47953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-11 11:35

#47952: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 MILOGULE ATUNCI SA TE FU.TI MOCA PE LA COLTUL BLOCULUI , DACA NU VREI BANUTII MEI .

EU TE REZOLVAM , FACEAI SI TU O FELATIE SI ITI ASIGURAI PAPICA PENTRU O ZI.

ASA IA.O LA CIOC DE LA TOTI AUROLACII , CA TE STIE TOT ORASUL DE POPONAR BATRAN 

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-08-11 12:09

#47953: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... <= LIMBILE VOASTRE OTRAVITE SI PCR=PILE, CURVE SI RELATIII...!!!!!!! MAMAA VOASTRA DE IMBECILI SI MORTI VII!!!!!

 SCONCSULE STAI PE CALDARAM SI O SUGATIVIZEZI DE LA NOI ITI ARUNC CU CAAACAT IN OCHI SI FLECME AI DE LA COLORATII CU CARE TE TIN BOSCHETAR  MILOG BOSCHET PE CALDARAM. SUGATIVIZATULE CLANTA SI CLANTAU CASCA MARE CLANTANITOAREEAAA CA ITI INTRA PURJAAA IN BOT MAIMUTARITULE BABUINIZAT LIPSA CREIER, MUUUIESTE  LIMBUTICA LA NESS-UL NOSTRU DA I CU LIMBUTA SI NU TE LASA, SCOABA STEARPA CARE ESTI OPARIT SI NEGREALA DE FUM DE LA BOSTANUL GOL IN FLARAI  DE ITI ARDE HANDELULE

DACA MAI INJURI VEI FII SPURCAT ASA CUM AI SCOS TOT DIN CONTEXT SI AI DEFAIMAT TOT. VEI SUPORTA TOATE CONSECINTELE SI TOT CE AI CREAT PESTE TOT SI PE UNDE AI FOST!!!! MORTULE VIU. NU APUCI NICI SA INGHITI O SHAORMA CA TI-O BAG INDESAT CU INCHETATA CU TOT, ASA CUM LASI POZE PE NET. CERSETORULE STAI PE BANCA ACOLO SI CAUTI SA LINGI O INGHETATA!!!!!!!!!!!

 IA DE LA POOOLA NOASTRA....


Musafir

#47955 Deci ... am avut dreptate domnule avocat Gheorghe Piperea!

2016-08-11 14:29

#47906: România, invitată să dea explicaţii în investigaţia Comisiei Europene privind anularea datoriilor " - România, invitată să dea explicaţii în investigaţia Comisiei Europene privind anularea datoriilor " 

Deci ... am avut dreptate domnule avocat Gheorghe Piperea!
Masura luata sub "adminstrarea" dumneavoastra a insolventei OLTCHIM si anume aceea de stergere a datoriilor OLTCHIM fata de AAAS, ELECTRICA, CET, SALROM, etc. in detrimentul masurii acceptate de CE, respectiv transformarea datoriilor OLTCHIM catre AAAS si altii in actiuni - este UN MARE TUN care mai devreme sau mai tarziu va face subiectul unor posibile anchete DNA de furt si spalare de bani. 

Citez din ziarul BURSA:
"În pofida angajamentului ferm din 2012 faţă de Comisie, autorităţile române nu au convertit în acţiuni datoria acumulată faţă de AAAS (1049 de milioane lei) şi nu au privatizat societatea. În schimb, Oltchim şi-a continuat activitatea şi a acumulat şi mai multe datorii publice, inclusiv faţă de AAAS (datoria faţă de AAAS a crescut de la 1049 de milioane lei la 1201 milioane lei).
     AAAS nu şi-a revendicat creanţele faţă de Oltchim după eşuarea privatizării în septembrie 2012. AAAS nu a solicitat rambursarea creanţelor sale printr-o lichidare imediată a Oltchim, ci a aşteptat, în schimb, realizarea conversiei datoriei în acţiuni, chiar dacă procesul de privatizare a Oltchim a eşuat din nou".

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47956 Re: Deci ... am avut dreptate domnule avocat Gheorghe Piperea!

2016-08-11 15:17

#47955: - Deci ... am avut dreptate domnule avocat Gheorghe Piperea! 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

HOTIA DE LA OLTCHIM 

http://i.imgur.com/i7Px4JY  SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO . OLTCHIM A SCAPAT DE FALIMENT PENTRU CA PIPEREA SI-A ACHIZITIONAT UN AUTOTURISM DE TEREN NOU-NOUT,  CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA  http://i.imgur.com/75MNeVo.  VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!  NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (http://i.imgur.com/LtxC0R). 

 PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc. http://www.oltchim.ro/ 

Conducerea societatii

 

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

  
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47957 Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim

2016-08-11 15:29

#36472: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim - Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim 

 http://www.impactreal.ro/

• Mai mulţi angajaţi ai combinatului sunt nemulţumiţi de activitatea conducerii societăţii
• Piperea dă vina pe apropiaţii lui Cernev



Zilele trecute, un grup de angajaţi ai SC Oltchim SA a acuzat conducerea şi administratorii combinatului chimic vâlcean de fapte grave, în perioada de insolvenţă derulată din 24 ianuarie 2013 şi până în prezent. Potrivit unui document oficial, angajaţii susţin că, în intervalul menţionat, au fost comise o serie de acte de ilegale, respectiv subminarea economiei societăţii şi, implicit, a economiei naţionale, de către conducerea SC Oltchim SA, cu ştiinţa administratorilor judiciari Gheorghe Piperea (Rominsolv SPRL) şi Niculae Bălan (BDO Business Restructuring SPRL) şi cu aprobarea administratorului special Bogdan Stănescu. Administratorul judiciar Gheorghe Piperea a declarat că, dacă grupul de angajaţi este cel din jurul lui Corneliu Cernev (liderul Sindicatului Victoria din SC Oltchim SA), acuzaţia nu este doar falsă, artificială şi neconformă realităţii, dar şi necredibilă. Piperea a precizat: „Corneliu Cernev se răzbună pe toată lumea acum, pentru că a fost demis disciplinar, şi nu de mine, ci de o comisie din fabrică. Până acum, însă, domnul în cauză declara peste tot că este în relaţii amicale cu conducerea. Când o fi spus adevărul, când o fi fost ipocrit? Eu, cel puţin, sunt ultimul care le-ar refuza dreptul la informare salariaţilor, iar informaţiile publice pot fi comentate de toţi, inclusiv de angajaţi. În legătură cu acuzaţia de corupţie, în primul rând, este o glumă proastă, mai ales când acuzaţia îmi este adusă mie. În al doilea rând, oricine poate acuza pe cine vrea, dar mai trebuie şi probe. În al treilea rând, întrucât nimeni nu m-a acuzat niciodată de vreo ilegalitate, cel care o va face abuziv şi calomnios va plăti daune morale.”. Grupul de angajaţi din SC Oltchim SA susţine că, de la începutul intrării în insolvenţă a combinatului chimic vâlcean, au fost şi sunt promovate acţiuni ilegale de dezafectare a instalaţiilor şi activelor, fără aprobarea creditorilor şi a judecătorului sindic, societatea aflându-se sub incidenţa Legii nr. 85/2006, a insolvenţei. Potrivit salariaţilor, deşeurile de inox rezultate prin dezafectarea ilegală a instalaţiilor şi echipamentelor funcţionale ale SC Oltchim SA sunt vândute sub cotaţia de piaţă a inoxului, în beneficiul unor apropiaţi ai administratorilor sau managerilor combinatului chimic vâlcean şi generează pierderi imense pentru SC Oltchim SA.

Pierderile Oltchim s-au dublat, ca urmare a practicilor de devalizare

Semnatarii sesizării au mai precizat: „Am atras atenţia managementului şi administratorilor SC Oltchim SA asupra acestor acţiuni ilegale, dar am fost trataţi cu dispreţ şi nici la acest moment nu s-au luat măsuri de către organele în drept. Mai mult, am fost şi suntem în continuare ameninţaţi de conducerea actuală a SC Oltchim SA şi de administratorul Gheorghe Piperea că, dacă vom devoala presei ilegalităţile în curs, vom fi disponibilizaţi. În fapt, din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor şi administratorilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după intrarea în insolvenţă a acesteia, imediat ce fostul manager, Constantin Roibu, a fost înlăturat, fiind acuzat că ar fi generat insolvenţa combinatului chimic vâlcean”. Angajaţii afirmă că administratorul judiciar Gheorghe Piperea emite puncte de vedere nesustenabile legat de eficienţa administrării în insolvenţă a SC Oltchim SA sub conducerea lui, pentru a induce în eroare opinia publică în ceea ce priveşte actele de corupţie care se produc de fapt. „Cu toate că Gheorghe Piperea se victimizează în presă, indicând că sindicatele şi angajaţii îi vor capul nejustificat şi lansează mesaje liniştitoare către presă şi opinia publică, dezinformând inclusiv Ministerul Economiei faţă de situaţia economică reală în care a fost adus SC Oltchim SA, devalizarea şi înfundarea în datorii a combinatului continuă”, potrivit documentului citat. Cifra de afaceri a SC Oltchim SA a scăzut vertiginos anul trecut, iar pierderile s-au dublat ca urmare a practicilor de devalizare a combinatului chimic vâlcean prin sistem suveică, au mai spus angajaţii SC Oltchim SA, care susţin că instalaţiile tehnologice funcţionale ale combinatului chimic vâlcean au fost dezmembrate şi vândute pe bucăţi, la fier vechi. Potrivit sursei citate, ingineriile financiare privind reevaluarea activelor societăţii, în sensul scăderii valorii contabile a acestora, sub administratorul Gheorghe Piperea, aduc un prejudiciu semnificativ economiei societăţii, în folosul personal al membrilor conducerii şi administratorilor.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47958 Re: Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim

2016-08-11 15:33

#47957: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim 

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

  Creantele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decurgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidataABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47959 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-11 18:24

Bursei de Valori Bucureşti (BVB)

https://www.bvb.ro/FinancialInstruments

 

 

Info provided by: DEPOZITARUL CENTRAL  Date:  6/30/2016

ShareholderSharesPercent
STATUL ROMAN PRIN MINISTERUL ECONOMIEI, COMERTULUI SI RELATIILOR CU MEDIUL DE AFACERI loc. BUCURESTI jud. SECTOR 1 188,100,976 54.8062 %
PCC SE loc. DUISBURG DEU 111,005,766 32.3433 %
alti actionari / others 44,104,641 12.8506 %
TOTAL 343,211,383 100 %
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47960 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-08-11 18:37

#47594: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

 

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII??????

 

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012

Bun ii vinu sus pe munte !

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/

 

==================

 

Prefectura si Primaria din Ramnicu Valcea asediate de protestatarii de la OLTCHIM

 https://www.youtube.com/watch?v=cxUb75l1Btw =>este si Nadolu si Francu si altii...se stiu ei. (se confirma si video-audio ca familia SPIRU A FUGIT CU AUTOTURISMELE OLTCHIM LA MUNTE )

si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori.
 

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://www.oltchim.ro/

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

  

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47961 Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM!

2016-08-11 18:58

#47591: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! - Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! 

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

#30226 Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim (LISTA COMPLETA SI IN CURS DE COMPLETARE CU TOTI VINOVATII ) 

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

04 Octombrie 2012,

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procurorilor.

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47962 Re: Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM!

2016-08-11 19:02

#47961: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! 

 

 *  Bogdan Stănescu: "Trebuie să vedem cum stă societatea pe propriile picioare, după ce iese din insolvenţă"

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!  

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!      

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

 SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.   

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink  

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.  

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:   

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim   

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA.    

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/   

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.   

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink  

http://www.oltchim.ro/ 

  

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

   

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA UNDE SUNT BANII   OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47963 Re: Re: Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM!

2016-08-11 19:08

#47962: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! 

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASILOR?????

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!! 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 VA PREZENTAM CALAII, 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

[  CEI DE AU COMIS ILEGALITATI IN NUMELE NOSTRU, INTRA PENAL, NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SI MASA CREALA SAU ESALONARI, INJUMATATIRI, FIRMITURI...SAU ALTE ILEGALITATI CARE S-AU COMIS CU SUMELE SALARII CREANTE OLTCHIM. ]

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale; 

UNDE SUNT BANII   OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.http://www.docdroid.net/

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

TE LASA OMUL O ZI SI CAUTI NUMAI MOOOIE EMULUSI

#47964 MARS IN BULGARIA GAOZAR MOOOIST,MIIIRS

2016-08-11 20:05

#47963: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Breaking News Romania CET GOVORA, OLTCHIM si ARPECHIM! 

 MAI GAOZARULEEEE,ASCULTA L PE FOTA CE TI SPUNE,DU TE N MORTII MATI DE NEMERNIC RETARDAT CA V AM FACUT ORIGINAL CU ACEST OM SI ACEASTA PETITIE,POTI SA NE SOOOOGI POOOOLILE CU MATA SI TACTO CRA CRA?


Musafir

#47965 Re: MARS IN BULGARIA GAOZAR MOOOIST,MIIIRS

2016-08-11 20:08

#47964: TE LASA OMUL O ZI SI CAUTI NUMAI MOOOIE EMULUSI - MARS IN BULGARIA GAOZAR MOOOIST,MIIIRS 

 O SA TI DEMONSTREZ CU ADEVARAT CA NU TE PRIND SARBTORILE IN PRIMARIE MAI GAOAZA RETARDATA,HAI PA SI MULTA MOOOIE LA MATAAAA,KAKANAR MIZERABIL,TE FAC IN FATA PRIMARIEI MAI COCALARULE ,TU STI CA EU NU PREA MINT,VINE SI ACEA ZIII.,

TIC TAC INCEPE MAI MOOOISTULE DE GAOAZA

#47966 Re: Re: MARS IN BULGARIA GAOZAR MOOOIST,MIIIRS

2016-08-11 20:46

#47965: - Re: MARS IN BULGARIA GAOZAR MOOOIST,MIIIRS 

 SI O SA TI MAI DEMONSTREZ NEMERNICULE DE GAOZAR RETARDAT CUM TE FAC SI PE TINE SI PE GUTA.U,SA MOARA PICASSO?TE FU..T DIRECT DIN COLIONIE,AM OAMENI MULTLTIIII,DE ACOLO TI O VOI TRAGE GAOZAREEEEEEEEEE,EXACT CE AI INCERCAT TU CU TACTO CREA CREA,,,,FUG IN BULGARIA?

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47967 Anuţa i-a pus pe jar?

2016-08-11 21:23

Anuţa i-a pus pe jar?

Fostul prefect de Vâlcea, Anuţa Handolescu, a pornit un şir de întrebări pertinente pe o reţea de socializare chiar a doua zi după incendiul de la Oltchim, când, cu excepţia unui comunicat sec de la pompieri, opinia publică n-a primit alte informaţii despre ceea ce s-a întâmplat pe Platforma Chimică. Co...incidenţă sau nu, după ce mai multe publicaţii locale au preluat postarea Anuţei Handolescu şi au publicat-o, ba în spaţiul virtual, ba în printuri, au început să vină comunicatele de presă. Primul de la Oltchim, apoi de la pompieri, care au stabilit cu rapiditate cauza incendiului şi au şi transmis-o opiniei publice, lucru care nu prea se întâmplă în cazuri obişnuite, iar ieri chiar şi Prefectura a ţinut să facă precizări cu privire la evenimentele de pe Platforma Chimică. Deşi pare o pură co...incidenţă, tindem să credem că postarea fostului prefect de Vâlcea i-a cam pus pe jar, mai ales pe cei de la Oltchim, care au inserat în comunicatul de presă că pagubele, la prima vedere, nu sunt semnificative.

De ce au ţinut să precizeze tocmai acest aspect? Pentru că Anuţa Handolescu a întrebat cu subiect şi predicat dacă Oltchim are asigurare, ba chiar suspectează că nu are. Însă, tocmai această problemă n-a fost elucidată de administratorii judiciari şi speciali de la Oltchim. Întrebarea fostului prefect de Vâlcea a rămas fără răspuns şi încă mai aşteptăm să vedem dacă reprezentanţii combinatului vâlcean îl vor da vreodată. Anuţa Handolescu s-ar putea să aibă dreptate, mai ales că activează în domeniul asigurărilor şi ştie mai bine.

Incendiul de la Oltchim, provocat de un arc electric

#47968 Incendiul de la Oltchim, provocat de un arc electric

2016-08-11 21:25

Incendiul de la Oltchim, provocat de un arc electric

Cercetările privind stabilirea cauzei de producere a incendiului din noaptea de marţi spre miercuri, pe platforma chimică Oltchim, la o hală de depozitare a materialelor folosite în procesul de producţie, au fost finalizate. Pompierii vâlceni au stabilit că incendiul s-a declanşat în urma formării unui arc electric la instalaţia de alimentare cu energie electrică, izolaţia îmbătrânită şi crăpată ducând la întreţinerea acestuia şi implicit la aprinderea izolaţiei. „Reamintim faptul că incendiul a fost anunţat la dispeceratul ISU Vâlcea, la ora 23.56, pentru stingerea acestuia intervenind: - 71 de pompieri militari ai ISU Vâlcea, cu 15 autospeciale de intervenţie (8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o platformă de lucru la înălţime, două autospeciale SMURD, o autospecială CBRN şi alte trei autovehicule de transport persoane); - 28 de pompieri civili, cu patru autospeciale din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) Oltchim, un echipaj al SPSU CET Govora, echipaje ale SAJ Vâlcea şi forţe de ordine din cadrul IPJ Vâlcea şi IJJ Vâlcea. După trei ore de eforturi susţinute, incendiul a fost lichidat. În urma pârjolului a fost afectată hala de aproximativ 1000 mp., în care erau depozitate foarte multe materiale combustibile folosite în procesul de producţie (folie de polietilenă, saci de hârtie, material lemnos etc.), precum şi substanţe inflamabile folosite în procesul tehnologic. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea: staţiei electrice; a depozitului de carburanţi al societăţii, a unui depozit de lichide inflamabile SPSU Oltchim şi garajele auto. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar emanaţiile de fum şi gaze de la locul intervenţiei nu au pus în pericol siguranţa locatarilor din imediata apropiere. În perioada următoare se va stabili şi valoarea pagubelor rezultate în urma acestui incendiu”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Vâlcea.

De la Oltchim, despre incendiu

#47969 De la Oltchim, despre incendiu

2016-08-11 21:27

De la Oltchim, despre incendiu

Referitor la incendiul declanşat în data de 09.08.2016 pe platforma industrială Râmnicu Vâlcea, SC OLTCHIM SA face următoarele precizări: Incendiul a afectat un depozit secundar al Oltchim, în care erau depozitate materii prime şi materiale cum ar fi: ambalaje de polietilenă, lemn, hârtie, precum şi produse chimice. Focul s-a declanşat cu puţin înainte de miezul nopţii, a fost pus sub control în cel mai scurt timp prin intervenţia promptă a brigăzii de pompieri din cadrul Oltchim SA şi a fost stins în aproximativ 3 ore, intervenind în ajutor brigada de pompieri militari ISU Vâlcea. Nu a fost în pericol nici una dintre instalaţiile de producţie ale Oltchim. Nu s-au înregistrat răniţi sau victime omeneşti nici din cadrul personalului Oltchim şi nici din cadrul forţelor de intervenţie. Incendiul a afectat parţial clădirea, iar materialele depozitate au fost distruse. O evaluare completă a pagubelor va fi făcută în perioada imediat următoare, însă, la o primă estimare, acestea nu sunt semnificative. De asemenea, în cursul acestei zile reprezentanţii ISU Vâlcea vor efectua o cercetare pentru a se stabili cauza producerii incendiului. Menţionăm că producţia nu a fost în nici un fel afectată şi activitatea continuă fără nici o întrerupere, contractele urmând a fi onorate în condiţiile reglementate. Mulţumim tuturor celor care au ajutat la această operaţiune şi îi felicităm pentru profesionalismul şi seriozitatea de care au dat dovadă prin respectarea şi punerea în practică a normelor de stingere a incendiilor.
Administratori judiciari Rominsolv SPRL, BDO Bussines Restructuring SPRL
Administrator special Bogdan Stănescu
Director general Victor Avram


Musafir

#47970 Re: De la Oltchim, despre incendiu

2016-08-12 09:09

#47969: De la Oltchim, despre incendiu - De la Oltchim, despre incendiu 

 Sa bage in bostanul ala pe care il tine pe post de capatana si idiotul ala de creanta beată, ca stie doar sa grohaie si sa se isterizeze, fu.tu.l in ciocul ala retardat.

Ai aflat idiot bătrân cum sta treaba cu depozitul ala?Baga.mi.as pulla in ma.ta.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47971 Re: Re: De la Oltchim, despre incendiu

2016-08-12 09:49

#47970: -  <= LIMBILE VOASTRE OTRAVITE SI PCR=PILE, CURVE SI RELATIII...!!!!!!! MAMAA VOASTRA DE IMBECILI SI MORTI VII!!!!! MORTULE CLANTA CLANTANITOARE, SA TACI SI MARSSS FUGAAAA MARSSS...

 Fuuutu-te-n clanta botului ala plin cu muuulttt caaaacaaat de inghiti mereu, sa-ti dam laaaaa muuuuuuuuuuieeeeeeeee babuinule sufocat inapt stati-ar muuuuianul clantanitor si clanta ratacita otravita si mortaciune vie de esti inapt si lipsa creier mort putregait.  Muuuistule mai inghiti baaa mult caaacat cat iti dam baaaaaaaaaa SCONCSULE SCOS DIN CONTEXT CLANTA OTRAVITA SI TINE CLANTA LARGAAAA CA DEJECTAM IN CLANTANITOAREA DE O MOLFAI!!!!!!!

Da, creantele salariale si toate drepturile salariale Oltchim am publicat ce ai citit tu azi si in trecut pe petitie informatii, comunicate, stiri...etc.

Voi si tu CU CLANTA SI CLANTANITOARELE  bolborosesti babuinule iesit din context si deraiat idiot lipsa creier maimutoiule babuinizat sufocat de idiotenie IESIT DIN CONTEXT CE ESTI INDOBITOCIT CU BOSTANUL LUAT FOC SI AI FUUUM IMPUTIT DE JEGUL DE IL DETII CA POSESOR DE MORT VIU SCONSULE. Marsss in neamul tau de avorton, esti lipsa creierului de nu il ai si lasi aici pe petitie  peste tot unde esti prezent clanta clantanitoare sugativizata smirghel la cuuururi si canalizare clantei care sta la cuuurul nostru.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47972 Oltchim își majorează vânzările nete semestriale cu 6% și taie din cheltuieli

2016-08-12 09:58

Oltchim își majorează vânzările nete semestriale cu 6% și taie din cheltuieli

Oltchim Râmnicu Vâlcea a obținut un profit de 18,56 milioane lei, dar datoriile sunt cu 62% mai mari decât totalul activelor.

Combinatul Oltichim Râmnicu Vâlcea (OLT) își ameliorează rezultatele în prima jumătate a anului. Compania și-a majorat vânzările nete cu 6,16%, la 387,14 milioane lei, de la 364,66 milioane lei în primele 6 luni ale anului trecut. În paralel, s-au tăiat costuri la mai multe capitole. Cheltuielile cu materiile prime au fost diminuate cu 7,05%, la 165,48 milioane lei, de la 178,03 milioane lei, iar cheltuielile cu salariile s-au redus cu 9,57%, la 52,05 milioane lei, de la 57,56 milioane lei. În același timp, costul net al finanțării a coborât sub 100.000 de lei, față de 2,38 milioane lei în S1 2015.

Acesta este contextul în care Oltchim a obținut un profit net de 18,56 milioane lei, baza de raportare din primul semestru al anului precedent fiind un profit contabil rezultat din tăierea unor datorii. Compania rămâne într-o poziție dificilă din punct de vedere financiar. Datoriile s-au redus cu 1,02%, la 1,35 miliarde lei, de la 1,36 miliarde lei, însă sunt cu 62,57% main mari decât activele totale care erau la 30 iunie de 831,18 milioane lei, doar marginal peste cele de 826,31 milioane lei de la 31 decembrie 2015.

Oltchim, companie controlată de statul român prin Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri în proporție de 54,80%, are, la ultimul preț pe bursă din ședința de tranzacționare de ieri de 0,385 lei/acțiune, o capitalizare de piață de 132,13 milioane lei (29,62 milioane euro).

http://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47973 Comunicat de presa privind incendiul declansat in data de 09.08.2016 pe platforma chimica

2016-08-12 10:06

Comunicat de presa privind incendiul declansat in data de 09.08.2016 pe platforma chimica de la Ramnicu Valcea

 
10 August 2016


Comunicat de presa privind incendiul declansat in data de 09.08.2016 pe platforma chimica de la Ramnicu Valcea (format pdf)

http://www.oltchim.ro/index.php

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47974 Calendar de comunicare financiara 12 august 2016

2016-08-12 10:10

Calendar de comunicare financiara

 


Prezentarea rezultatelor financiare pentru semestrul I 2016

          12 august 2016

Comunicat de presa privind disponibilitatea Raportului semestrial 2016 ( 11 August 2016 )

Informatii financiare

www.oltchim.ro/index.php

 

 

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#47975 Mișcare bombă la DNA. Piperea: Presa și televiziunile tac

2016-08-12 10:45

Mișcare bombă la DNA. Piperea: Presa și televiziunile tac

 

Banca Naţională a fost reclamată la DNA de către românii cu credite în franci elveţieni. Aceștia găsesc suspect modul în care BNR a contractat în 2009 împrumutul de 20 miliarde de euro de la FMI.

 

 

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat acest subiect.

"Debitorii cu contracte de credit in franci elvetieni din GCCC au facut sesizare penala la DNA contra lui Isarescu si a lui Basescu pentru contractarea paguboasa a imprumutului de 20 mld euro de la FMI si CE, pentru supradimensionarea acestuia, pentu conflictele de interese in care s-au aflat BNR, lobby-istii bancari si "expertii" care l-au consiliat atunci pe Basescu, dar si pentru ruinarea debitorilor afectati de masurile de austeritate din 2010 si pentru falimentarea a peste 250 de mii de firme generatoare de locuri de munca. Presa si tv-urile main-stream tac.

Nu se gaseste spatiu pentru aceasta stire, dar sunt dedicate ample analize, emisiuni intregi si spatii de exprimare pentru "expertii" din BNR aruncati in arena pentru a ne explica de ce nu se poate respira fara opacitatea cu care si-au inconjurat salariile si sinecurile.

Nimeni nu observa ca acesti soldati ai furtunii sunt aceeasi "experti" care ne explicau in 2009 ca avem nevoie de o centura de siguranta de 20 mld euro, dupa ce, in toamna lui 2008, ne anesteziau cu glumite de genul "mai usor cu criza pe scari", ca sa nu inceteze creditarea iresponsabila si ca nu cumva lumea sa isi schimbe optiunile politice (oct - nov 2008=alegeri parlamentare).

Si, totusi, noi, cei ce solicitam justitie si transparenta suntem populisti.

PS In 2009, arestatul OB era numit vice-guvernator. Isarescu primea cel de-al n-shpelea mandat de guvernator, plus titlul de academician. Frumoasa centura de siguranta. Frumoase co...incidente.

PPS Daca va simtiti populisti (sau nu), puteti da share", a scris avocatul Gheorghe Piperea.

http://www.dcnews.ro/