Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#47651 Re: Re: Re: Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea, validat de Tribunal

2016-07-07 10:56

#47650: - Re: Re: Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea, validat de Tribunal 

 TOT UN KAKAT O SA MOARA,STAI LINISTIT FRATE,TOT NISTE KAKATI VOR AJUNGE MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU,PROBLEMA E CINE A FOST OM SI CINE A FOST JIGODIE SI BORFASI ORDINAR,PENAL.


Musafir

#47652 Re: In Oltchim se umbla cu urna mobila

2016-07-07 13:48

#47601: Evaziune Fiscala la Oltchim - In Oltchim se umbla cu urna mobila 

 Conducerea S.C.Oltchim face recomandari si uneori presiuni prin sefii de sectii si servicii asupra salariatiilor de a vota pentru un nou Sindicat la Oltchim,,Chimistul'',pentru a ajuta Sindicatul Liber sa nu mai plateasca datoriile la stat.


Musafir

#47653 Re: Re: In Oltchim se umbla cu urna mobila

2016-07-07 15:04

#47652: - Re: In Oltchim se umbla cu urna mobila 

 PAI CINE ALTII DECIT BOSOROGUL IMPUTIT DE TALPASANU[TRADATORUL]SI MOOISTUL DE VICTOR AVRAM,NISTE NEMERNICI SI NISTE BORFASI ORDINARII,ESCROCII ASTIA DE FOARTE MULT TIMP [2013]SUSTIN CERNEVISTII [PUPINKURISTII SI TRADATORII]STIE EL KAKATUL DE AVRAM CUM PRIMEA SOUGACI DE POOLII[BIDIN,GHIOCA,MARCELA,ETC]SPECIAL IN BIROUL LUI, SA LE DEA FOTA NUMAI MU...IEEEE.

Costin Borc: Întreprinderile de stat, vaci de muls. Nu s-a dorit decât crearea de rente pentru clien

#47654 Costin Borc: Întreprinderile de stat, vaci de muls. Nu s-a dorit decât crearea de rente pentru clien

2016-07-07 17:00

Costin Borc: Întreprinderile de stat, vaci de muls. Nu s-a dorit decât crearea de rente pentru clientela de partid

Multe înteprinderi de stat au fost sau încă mai sunt vaci de muls - o spune vicepremierul Costin Borc. Invitat la un post de televiziune, acesta a precizat că firmele erau căpuşate din toate părţile: fie prin contracte cu dedicaţie, fie prin acordarea de comisioane exorbitante celor care făceau parte din consiliile de conducere.

Înteprinderile de stat erau vaci de muls, firme erau puse să extragă rente, rente pe AGA şi în CA, prin contracte de achiţizii. TAROM nu merge, Hunedoara nu merge, CEO nu merge, Oltchim nu a mers. Nu s-a dorit decât crearea de rente. Am propus şi am zis că AGA nu se mai plăteşte la nicio companie de stat. Eu am văzut 24.000 de lei pe lună pe AGA, oamenii au fost numiţi în CA, nu treceau pe acolo niciodată. Clientelă de partid”, a spus Costin Borc, ministrul Energiei, la un post de televiziune.

Ieri, Guvernul a aprobat un memorandum prin care reprezentanţii săi în Adunările Generale ale Acţionarilor companiilor deţinute de stat nu vor mai primi bani. Activitatea lor în aceste structuri de conducere va fi considerată sarcină de serviciu.

Până acum, participarea la reuniunile AGA era remunerată cu cel mult 25% din salariul directorului respectivei companii.

video si link http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/

 

Oltchim şi CET, interdependente

#47655 Oltchim şi CET, interdependente

2016-07-08 11:52

Oltchim şi CET, interdependente

ACTUALITATE, II | GABI CIRJALIU | 8 IULIE 2016 10:09

 

• Gheorghe Piperea crede că renunţarea la relaţia contractuală dintre cele două societăţi ar fi generat costuri suplimentare • avocatul spune că pentru combinatul chimic există o ofertă concretă

CET Govora şi Oltchim sunt dependente una de alta în momentul de faţă şi o renunţare la relaţia contractuală dintre ele ar fi generat costuri suplimentare pentru popu.laţia oraşului Râmnicu Vâlcea, susţine avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului chimic vâlcean. Gheorghe Piperea a precizat că Oltchim a acceptat să semneze un nou contract cu CET, deşi preţul pe care îl vor plăti este mai mare decât ceea şi-au propus ei, pentru că, în momentul de faţă, niciuna dintre cele două companii nu ar putea să funcţioneze una fără cealaltă. Cele două societăţi de pe platforma chimică au ajuns săptămâna trecută la un acord în ceea ce priveşte un nou contract de furnizare a aburului industrial şi a energiei electrice. Astfel, preţul pe care Oltchim îl va plăti CET este de 198 de lei megawatul pentru energia electrică, în creştere cu 17 lei faţă de cât a plătit până acum, şi cu 23 de lei mai mult decât ceea ce a solicitat Oltchim. Şi la abur, Oltchim va plăti mai mult: 106 lei pentru aburul industrial livrat la o presiune de 13 bari – şi 126 lei, pentru aburul livrat la o presiune de 35 de bari. „Într-o anumită măsură, a fost un pic de forţare din partea administratorului de la CET. Cert este că aceste negocieri nu se fac de acum de când a venit dânsul, ci de luni de zile. Cifrele au fost puse pe hârtie de mult timp. Mai mult decât atât, noi am accelerat plăţile pentru suma aceea anterioară. De altfel, a trebuit să se facă un calcul. De la 60 de milioane am ajuns la 38, asta în condiţiile în care plătim la centimă creanţele curente. Ceea ce s-a adoptat în urma negocierilor este că s-au adăugat nişte lei pentru energia electrică şi nişte lei la abur, în aşa fel încât să se aducă lucrurile la jumătatea distanţei între cerinţele exagerate ale administratorului şi între ceea ce putem să oferim noi. Nici CET, nici Oltchim nu îşi pot permite să rupă relaţiile. Ambele entităţi depind una de alta. CET este dependent de Oltchim, 30 la sută din cifra de afaceri este realizată prin aceste contracte cu Oltchim. Vă daţi seama ce înseamnă cu 35 la sută mai puţin şi atunci popu.laţia va suporta. Mai este o societate pe patformă, USG şi ei nu sunt în insolvenţă şi pot spune oricând că încetează contractul, se mai adaugă 35 la sută şi se ajunge la faliment. Trebuie mai multă atenţie, una peste alta. Eu cred că la anul pe această vreme se stinge toată datoria. Poate să fie şi o situaţie mai bună în cazul în care găsim un cumpărător. Sunt doritori, dar numele lor o să fie făcut public de minister. Se va face o reclamă ţintită pentru un număr de 50 de potenţiali cumpărători. Acum avem trei oferte, dintre care una este concretă”, ne-a declarat
Gheorghe Piperea, administrator judiciar SC Oltchim SA. În prezent, combinatul Oltchim mai are de achitat 38 de milioane de lei din datoria de 60 de milioane de lei pe care o avea în 2014 către CET Govora

http://www.monitoruldevalcea.ro/arhive/7922

 

Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

#47656 Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

2016-07-08 19:19

Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

Capitalismul înseamnă competiţie, remuneraţia meritului, a muncii şi a inovaţiei, protecţia micilor proprietăţi şi a valorilor familiale. Monopolul, oligopolul, capitalismul rentier şi contra-principiul too big to let failsunt un amestec de ideologii neoliberale care nu reprezintă altceva decât opusul capitalismului.

Exemplul cel mai strident de capitalism rentier ne este oferit de industria medicamentelor şi a îngrijirilor medicale. Această industrie are nevoie de o lume bolnavă pentru a face profit. Iar pentru a şi-l consolida, trebuie nu doar să controleze popu.laţia cu tot felul de temeri şi acţiuni preventive (vaccinurile şi avertismentele de epidemie sunt cele mai vizibile), ci şi să controleze inovaţia şi cercetarea ştiinţifică în domeniu, prin achiziţia (sau chiar furtul) de pe piaţă a noilor formule chimice, mai eficiente şi mai ieftine, precum şi prin combaterea industriei medicamentelor generice, ieşite de sub patent. Este conceptul de dominare a lumii “inventat” de I.G. Farben (concernul farmaceutic şi chimic care a finanţat şi susţinut regimul nazist al lui Hitler). Din acest punct de vedere, de la invenţia întâmplătoare a penicilinei, nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ în domeniu. Dimpotrivă. Suntem sistematic umpluţi cu medicamente alopate, paleative şi sugorate, care au ridicat la procente uriaşe incidenţa cazurilor noi de cancer.

Monopolurile bancare sau din domeniul energetic, oligopolurile (oligo = puţin) din domeniul industriei IT şi de divertisment, comerţul în lanţuri de hipermarketuri, ca să dau doar câteva example, ne pictează o imagine violet a unei aşa-zise economii de piaţă. Luaţi ca exemplu cazul Microsoft în România ultimilor 15 ani şi analizaţi cifra de afaceri de 10 miliarde de euro făcută în aceşti ani doar pe baza faptului că această corporaţie deţine un cvasi-monopol pe piaţa software-ului (sigur, trebuie adăugată şi vaselina financiară care a făcut ca uşile acestei corporaţii să fie larg deschise şi fără zgomot de toate instituţiile şi autorităţile publice din România; precum ştiţi, un celebru caz penal poartă numele Microsoft…). Vedeţi, vă rog, şi cum s-au cheltuit peste 50 de miliarde de euro între 2004 şi 2015 pe autostrăzi pe care nu le prea vedem, inclusiv pentru motivul că o iau la vale, la propriu. Cam tot de pe vârful unor astfel de monopoluri s-au încasat şi aceste rente (plus nelipsita vaselină financiară, plasată prin afaceriştii noştri autohtoni). Iar în privinţa hipermarketurilor, numai cine nu vrea nu observă pattern-ul acestui business. Când un mare lanţ de magazine “vine”, aduce cu el preţuri de ruinare, menite a elimina concurenţii independenţi (comparaţi anul 2000 cu anul 2016 şi veţi vedea că nu mai sunt alimentare şi nici “buticuri” de cartier), după care urmează o fază intermediară, de aliniere a preţurilor şi comportamentelor de piaţă cu celelalte lanturi de magazine (in Romania sunt 7-8 astfel de lanţuri, nu mai multe) şi, la final, sunt introduse preţurile excesive – pentru producători, preţ de raft, pentru consumatori, preţ de listă, impus. Europenii de la CJUE consideră anti-concurenţial acest gen de comportament. În România, încă suntem în teritorii necunoscute, diamantul şi fildeşul se pot exploata în continuare. 

Ca să nu fiu greşit înţeles: numesc rentă un venit care nu are nimic de a face cu vreun efort, cu vreun efect economic concret, cu vreun fapt economic, ci doar cu exclusivitatea “dobândită” odată cu acordarea monopolului sau cu înregistrarea mărcii, invenţiei, dreptului de autor etc. Ca să vedeţi cât de importantă este renta în acest sistem economic viciat, puteţi urmări nenumăratele dispute judiciare dintre Apple şi Samsung pe tema copierii reciproce a unor elemente de design ale telefoanelor inteligente produse de aceste corporaţii (unele dintre ele de o absurditate perfectă – spre exemplu, unul dintre procese s-a purtat chiar asupra formei dreptunghiulare a smart-phone-ului). Nu e o luptă reală, ci este un tip de management al fricii (de genul “nu te apropia, nu îmi încălca teritoriul”) şi o reclamă destul de eficientă (reclama, chiar şi negativă, este un amplificator al vânzărilor).

Sunt şi alte elemente ale acestui tip viciat de economie globalistă, care înnegresc tonul violet al tabloului. Spre exemplu, se practică un adevărat dumping (=reducerea artificială a costurilor, pentru a maximiza efectele de ruinare a competitorului, care nu îşi mai poate reduce corespunzător costurile pentru a continua competiţia) în interiorul grupului corporatist: resursele, inclusiv cele umane, precum şi lichidităţile circulă în interiorul grupului la costuri mult mai reduse decât cele ale pieţei. Acestea sunt aşa-numitele “preţuri de transfer”, instrumente care, de altfel, sunt foarte bune şi pentru “optimizări fiscale” (=exportul profitului şi, deci, consecutiva exonerare de taxe şi impozite aferente realizării profitului exportat). În orice caz, pe nesimţite, am asistat în ultimii 15 ani la transformarea omului în “resursă umană” şi, culmea, am ajuns să considerăm că asta e ceva normal. Toate firmele, inclusiv cele medii sau mici, au departamente de “resurse umane”. Nu e timp de asta şi nu e locul aici pentru asemenea discuţie, dar trebuie scurt chiar şi în prescurtare: cele mai întunecate tuşe ale tabloului sunt asasinatele economice în vederea preluării controlului şi terapia de şoc, şi aceste tuşe sunt din ce în ce mai vizibile şi în România.

 În virtutea contra-principiului too big to let fail, legile şi politicile economice “moderne” sunt făcute special pentru a ţine în viaţă câţiva zombies şi anumiţi troll-ii economici pentru simplul motiv că sunt prea mari pentru a eşua. Pentru asta există lobby şi există experţi. Nu mai avem o republică a cetăţenilor, ci o republică a experţilor care scriu legi, politici, caiete de sarcini etc., iar geo-politica obligă executivul şi legislativul să semneze pe nemestecate aceste producţii ale experţilor plătiţi de corporaţii. Decidenţii politici, captivi ai miliardarilor deţinători de corporaţii multinaţionale, ne impun să salvăm de la pieire, cu banii, proprietăţile şi joburile noastre, aceste sepii malefice, oricât de nebuneşti ar fi riscurile pe care şi le asumă, oricât de grave ar fi furturile, escrocheriile şi crimele săvârşite, doar pentru că sunt prea mari ca să fie lăsate să falimenteze. Aceasta este singura regulă după care se derulează politicile şi strategiile globale, fie ele americane sau europene ori asiatice. Iar noi, evlavioşi, trebuie să ne supunem. Nu ăsta era numele de cod al intervenţiei trupelor americane şi britanice în Irak: şoc şi evlavie?

În ultimii 40 de ani, economia a fost covârşită de banii-datorie, de banii privaţi, care nu se mai emit de state suverane, ci de instituţii financiare, entităţi private care devin creditori ai statelor şi ai cetăţenilor împrumutaţi şi care “emit” bani prin simplul act juridic al împrumutului, fără un fapt economic care să-l justifice. Nu mai dăm cezarului ce-i al cezarului şi suntem manipu.laţi să nu mai dăm nici lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu. Globalismul şi desfiinţarea ideii de graniţe şi suveranitate au avut ca rezultat hipsterii, emo kids-ii, abandonarea ideii de familie, propaganda LGBT, aberaţia “drepturilor” pedofililor şi ale altor dezaxaţi sexual. Dumnezeu a fost exclus din ecuaţie. Marxiştii nici că puteau visa o astfel de lume.

Nu este socialism să te opui acestui curent “neoliberal”. Oare ce-o fi liberal în monopol – adică în cumpărarea de la o singură sursă?

De fapt, acest curent “neoliberal” este opusul capitalismului, opusul ideii de industrie (=activitate umană cu sens şi rezultat palpabil, benefic pentru industriaş şi pentru comunitatea în care activează). Lumea generată de acest curent neoliberal este o lume medievală, în care cei foarte mulţi trebuie să fie robii celor extrem de puţini care deţin resursele şi controlul.

 Pentru că iarna, oameni buni, va veni.   http://www.cotidianul.ro/iarna-va-veni-284231/  Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA continuare...

Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

#47657 Re: Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

2016-07-08 19:39

#47656: Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA - Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA 

 continuare...

Măcar socialismul pretindea redistribuirea veniturilor celor bogaţi şi nemerituoşi către cei lipsiţi de şansă, dar merituoşi. Socialismul este o ipocrizie în România sau Franţa (unde liderii socialişti sunt denumiţi pe bună dreptate gauche caviar, întrucât sunt, paradoxal, clasa avută a societăţii), dar poate fi considerat de unii o idee generoasă, în orice caz cu mult mai practicabilă decât feudalismul impus în prezent de cei 1% din popu.laţie care deţin 99% din bogăţia şi resursele lumii (inclusiv resursele de control al informaţiei şi al amplificatoarelor economice) celor care reprezintă 99% din popu.laţie şi deţin maxim 1% din bogăţiile şi resursele lumii. Pentru mine, însă, socialismul nu este doar ipocrit, el este şi impracticabil în România. Socialiştii şi social-democraţii noştri au transformat această doctrină într-o uşă circulară mobilă pe care intră politicieni şi ies “oameni de afaceri”.

Iar dreapta românească fie a redus toate strategiile economice la o singură idee, aceea de privatizare a tot ce mişcă sau ce este latent în România, generând o colonie a unui număr de 20-30 de multinaţionale, fie s-a întrecut cu social-democraţii în măsuri popu.liste de cumpărare a bunăvoinţei alegătorilor sărăciţi.

De aceea, noi trebuie să optăm pentru o a treia cale, a distributivismului şi a policentrismului (ştiu, cuvintele par pretenţioase, dar au sens şi, în plus, nu am în prezent alţi termeni la îndemână).

Important pentru această a treia cale este să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă pentru noi casa, familia, viitorul; să obţinem de la administraţie legi şi garanţii de protecţie a micilor proprietăţi, a slujbelor şi a micilor afaceri, a profesiilor liberale; să reţinem din taxele şi impozitele generate în regiunea noastră cea mai mare parte, pentru că aşa e onest; să cultivăm şi să valorizăm meritul, să refuzăm ipocrizia. 

 Doar aşa ne vom îndrepta coloana vertebrală morală şi vom fi capabili să rezistăm intemperiilor. Pentru că iarna, oameni buni, va veni.   http://www.cotidianul.ro/iarna-va-veni-284231/  Iarna va veni GHEORGHE PIPEREA

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47658 Re: NU VOTATI EMIL GHIOCA!!!!!!

2016-07-09 13:04

#47042: NU VOTATI EMIL GHIOCA!!!!!! - NU VOTATI EMIL GHIOCA!!!!!!  <= Ghioca fuga mars la ZOOO ca te pune sef Gutau la maimute,

 Uitati-va si voi la maimuta Ghioca si sa nu va molipsiti de la asta ca este contaminat si are boala maimutelor lipsa creier nevrozate si turbate care ling tare si stau cu botul larg la cuuuuruuri, mananca tot asa cum fac maimutele babuinizate lipsa creier si topaie schimonosite de cretinism si indobitocire. Asta e babuinul sufocat lipsa creier!!!! Iata-l in toata splendoarea lui ce a publicat pe pagina lui de facebook,

Emil Ghioca a distribuit un link.

https://www.facebook.com/EmilGhioca/

 pentru evidentiere are si recidive, este la abateri cumulate, iata dovada...., publicat tot de maimutoi babuinizat lipsa creier si tot pe facebook, dat si in ziare

ABSOLUT ŞOCANT ! Iată STAREA DE SPIRIT a liderului sindical EMIL GHIOCA de la OLTCHIM

12 August 2013

Combinatul vâlcean Oltchim pare a se îndrepta cu paşi repezi spre faliment şi dezafectare.

Această crimă economică şi socială comisă de Guvern are complici chiar în lumea sindicală.

Iată cât de “deprimat” se prezintă, pe pagina sa de Facebook,  Emil Ghioca, vicepreşedintele sindicatului colaboraţionist “Victoria”, al cărui preşedinte este Corneliu Cernev.

Fotografia a fost postată ieri, aşa încât putem spune că exprimă starea de spirit la zi a liderului sindical.

Românii şi-au făcut-o întotdeauna cu mâna lor.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47659 CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????

2016-07-09 13:20

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / <spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prinsecretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

EXCLUSIVITATE! Remus Borza oprește robinetul aburului la USG! Măsură riscantă: cărbunele va fi adus

#47660 EXCLUSIVITATE! Remus Borza oprește robinetul aburului la USG! Măsură riscantă: cărbunele va fi adus

2016-07-09 13:55

EXCLUSIVITATE! Remus Borza oprește robinetul aburului la USG! Măsură riscantă: cărbunele va fi adus integral pe cale ferată?! 

Administratorul judiciar Remus Borza este hotărât să redreseze CET Govora prin orice mijloace legale! Chiar și prin cele de FORȚĂ! După ce a negociat cu succes noi contracte cu Otchim, acum urmează meciul cu polonezii de la USG, care vor să fie nuci tari în fața lui Borza. Degeaba! Fostul administrator judiciar de la Hidroelectrica nu acceptă compromisuri și știe exact care este valoarea produselor și serviciilor furnizate de CET Govora. Remus Borza ne-a declarat în exclusivitate că:

Le-am trimis deja celor de la USG o notificare prin care-i anunțăm că începând cu 1 august contractul dintre CET și USG va fi denunțat de noi. Îi chemăm la negocieri pentru un nou preț la abur industrial, puțin mai mare, așa cum este normal, în favoarea noastră! Nu mai merge ca purecele să țină în spinare elefanții de pe PLatforma Chimică Râmnicu Vâcea! Ei, cei de la USG, încearcă tot felul de teritpuri, și-au angajat noi avocați, pentru a ne șicana, dar nu voi ceda. Dacă nu vor accepta condițiile noastre, de la 1 august le închid robinetul la abur!

Printre contractele denunțate de Borza se află și cel al transportatorului SC BICA SRL, care are deja la masa credală facturi de peste un milion de euro. Se pare că administratorul acestei firme a refuzat să acorde discountul cerut de administratorul judiciar. În acest caz, rămâne de văzut dacă toată activitatea de transport – cărbune va fi mutată pe calea ferată și se va lua decizia destul de riscantă (în cazul unor probleme la calea ferată – alunecări de teren -așa cum s-a întâmplat de multe ori în trecut!) de a se renunța la partea de transport rutier.

http://ziaruldevalcea.ro/

HUUUUUU...

#47661 Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea”

2016-07-09 13:59

HUUUUUU.......

Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea”

Azi, 9 iulie, toţi pesediştii din Vâlcea şi-au adus aminte de cel care le-a fost preşedinte ani la rând, de cel care a făcut din PSD Vâlcea prima forţă politică din judeţ, umilindu-şi adversarii de fiecare dată. Evident că facem referire la Ion Cîlea, cel care, dacă ar mai fi trăit, şi-ar fi serbat azi ziua de naştere.

Însă, foştii săi colegi din PSD Vâlcea nu l-au uitat, iar moştenitorul său în fruntea Consiliului Judeţean Vâlcea, Costi Rădulescu, a anunţat că va declanşa procedurile pentru a-i decerna, post-mortem, titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea.

„Astăzi ar fi fost o zi din aceea în care toată lumea îl suna pentru a-i spune la multi ani!

Cu modestie si respect multumea tuturor si se scuza ca nu sarbatoreste decat cel mult in familie!

Astazi nu pot decat sa transmit familiei si prietenilor sincere condoleante pentru cel care a fost omul deosebit si PRESEDINTE AL PSD SI AL CONSILIULUI JUDETEAN VALCEA, Ion CALEA.

In aceasta zi in care daca mai era printre noi isi sarbatorea ziua de nastere vreau sa anunt ca voi declansa procedura prin care doctorului inginer Ion CALEA sa ii decernam titlul de CETATEAN DE ONOARE AI JUDETULUI VALCEA!” – a scris Costi Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiţii este interesant cum vor reacţiona liberalii. Dacă vor vota propunerea PSD, nu vor mai putea face trimiteri, în declaraţii de presă, la perioada în care Cîlea a condus judeţul. Dacă nu vor vota, vor fi etichetaţi drept nişte ticăloşi insensibili. Este primul gest politic inteligent al lui Rădulescu, de când a preluat preşedinţia CJ, punându-i pe liberalii lui Cristian Buican într-o situaţie delicată.

foto: arenavalceana.ro

VÂLCEA: Se scoate la licitaţie campingul de la Fedeleşoiu!

#47662 VÂLCEA: Se scoate la licitaţie campingul de la Fedeleşoiu!

2016-07-09 14:05

VÂLCEA: Se scoate la licitaţie campingul de la Fedeleşoiu!

Unul dintre cele mai popu.lare locuri de relaxare si distracţie din judeţul Vâlcea, campingul de la Fedeleşoiu, este scos la licitaţie de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea. Practic, ANAF a publicat pe portalul său anunţul de scoatere la licitaţie, fiind vorba despre o construcţie cu destinaţie de casă de vacanţă care aparţine Sindicatului Liber din cadrul combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, amplasată în comuna Dăeşti din judeţul Vâlcea.

Licitaţia va avea loc în data de 19 iulie 2016 şi va porni de la preţul de 107.025 de lei (23.680 de euro), fără TVA.

Construcţia scoasă la licitaţia de vânzare are o suprafaţa de 203,62 metri pătraţi şi aparţine debitorului Sindicatul Liber din cadrul SC Oltchim SA.

Construcţia, cu destinaţia de casă de vacanţă, este compusă din parter (82,12 metri pătraţi), etaj (82,12 metri pătraţi) şi mansardă (39,38 metri pătraţi), este din beton armar, cărămidă şi lemn în anul 1998 şi se află amplasată pe un teren aflat în proprietatea companiei de stat Oltchim.

Această construcţie nu este intabulată în cartea funciară, iar intabularea, respectiv toate costurile referitoare la această operaţiune, intră în sarcina cumpărătorului. Aceasta este cea de-a doua licitaţie organizată de Fisc pentru vânzarea casei de vacanţă a sindicaliştilor Oltchim.

Se pare că licitaţia este una cu cântec deoarece încă nu se cunoaşte cine este proprietarul terenului. Oare primăria Dăeşti acceptă?

http://www.voceavalcii.ro/


Musafir

#47663 Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîl

2016-07-09 14:47


Musafir

#47664 Fost angajat OLTCHIM

2016-07-09 15:21

Cat de mincinos poate fi Piperea ! Stai si te crucesti cum persista in minciuni ! Pe cine crede el ca minte cand declara ca are cumparatori pentru OLTCHIM ?

Fiscul scoate la licitaţie o casă de vacanţă a sindicaliştilor de la Oltchim

#47665 Fiscul scoate la licitaţie o casă de vacanţă a sindicaliştilor de la Oltchim

2016-07-09 15:55

Fiscul scoate la licitaţie o casă de vacanţă a sindicaliştilor de la Oltchim

Fiscul scoate la licitaţie o construcţie cu destinaţie de casă de vacanţă care aparţine Sindicatului Liber din cadrul combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, amplasată în comuna Dăeşti din judeţul Vâlcea. Preţul de pornire în licitaţie este de 107.025 de lei (23.680 de euro), fără TVA.

Astfel, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea organizează marţi, 19 iulie, licitaţie de vânzare a unei clădiri cu suprafaţa de 203,62 metri pătraţi, din comuna Dăieşti, sat Fedeleşoiu, judeţul Vâlcea, care aparţine debitorului Sindicatul Liber din cadrul SC Oltchim SA, se arată într-un anunţ postat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Construcţia, cu destinaţia de casă de vacanţă, este compusă din parter (82,12 metri pătraţi), etaj (82,12 metri pătraţi) şi mansardă (39,38 metri pătraţi), este din beton armar, cărămidă şi lemn în anul 1998 şi se află amplasată pe un teren aflat în proprietatea companiei de stat Oltchim. În anunţul ANAF se precizează că această construcţie nu este intabulată în cartea funciară, iar intabularea, respectiv toate costurile referitoare la această operaţiune, intră în sarcina cumpărătorului. Aceasta este cea de-a doua licitaţie organizată de Fisc pentru vânzarea casei de vacanţă a sindicaliştilor Oltchim.

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar planul de reorganizare prevede vânzarea combinatului pentru minim 307 milioane de euro, de nouă ori peste valoarea curentă de piaţă a combinatului. Producătorul de îngrăşăminte a anunţat pentru primul trimestru din acest an un profit brut de 1,32 milioane de euro, primul rezultat pozitiv din activitatea curentă după 2006, în ciuda scăderii afacerilor cu 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, în condiţiile în care fimra a tăiat cheltuielile, arată raportul financiar publicat de companie. Societatea de stat a înregistrat o cifră de afaceri de 37,8 milioane de euro în primul trimestru din acest an, faţă de 41,4 milioane de euro în aceeaşi perioadă din 2015.

Statul a încercat în mai multe rânduri privatizarea Oltchim, dar fără succes. La ultimul termen, din decembrie 2014, niciun investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania. Combinatul este controlat de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 54,8% din acţiuni.

http://adevarulfinanciar.ro/

 

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47666 Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion

2016-07-09 15:57

#47663: - Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîl 

 Ti-a dat coliva Cilea si a zis ca te asteapta la el, de esti asa mancator de colve, hahahahahasaaahaa


Musafir

#47667 Re: Fost angajat OLTCHIM

2016-07-09 15:59

#47664: - Fost angajat OLTCHIM 

 MAI BAIETII LUI PICASSO,CRED CA NU AM BATUT CIMPI CIND I AM SPUS SA MI O SOUGA ACEST NEMERNIC SI BORFASI GIURGIUVEAN MIZERABIL ADUS PESTE NOAPTE IN OLTCHIM SA FACA JOCURILE ESCROCILOR DE PONTA,VOSGANIAN,VULPESCU,CHITOIU,ETC...APROPO,C.E.T ulee,TU URMEZI,VA SACRIFICA KAKATII ASTIA DE POULITICIENII[HIENELE SI SACALII] CA PE NISTE VITE[ANTILOPE GNU]MAI VORBIM LA IARNA........


Musafir

#47668 Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui

2016-07-09 16:00

#47666: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion 

 SA MI ALUP IGUS CU MUMETA CA I.CILEA M A AVERTIZAT DE OLTCHIM CA SE ALEGE PRAFUL SI CA EL NU ARE CE FACE,HAI PA PAPAGALULEEEE.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47669 Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare

2016-07-09 16:22

#47668: - Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui 

 Nu te-a avertizat, a facut asa cum ti-a spus, a ingopat CET si a ingropat OLTCHIM, HAI PA, si A FOST SI CILEA INGROPAT cu totul.


Musafir

#47670 Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de on

2016-07-09 16:52

#47669: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare 

 MACAR OMUL A RECUNOSCUT DE LA BUN INCEPUT CARE E SI VA FI SITUATIA OLTCHIMULUI,CREZI CA II MAI  FOOTEAM IN GURITE[DACA NU STIAM ADEVARUL] PE TOTI KAKATII DIN CONDUCEREA OLTCHIMULUI SI PE RESTUL DE POULITICIENII???

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean d

2016-07-09 16:57

#47670: - Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de on <= Sa-i dai tu ma pensia ta si salariiile pentru putoriule neamuriulor lor!!!!!!! Cat de prosti sa fiti???

 Da ma, "omul" Cilea a recunoscut ca mananca si neamul si familia lui post - mortem sa se ingrase si ei cu onoruri si pamanturi de la Cilea citire. Asta nu a dat un examen pe locul care a fost  impus de prostime!!!!!!! Cilea a fost un impostor care a dus CET-ul unde este si  indirect a bagat acoliti politic (sti si de hotul Mihai Ballan de la CET si muuulti alti hoti de care spune azi Borza) si  in Oltchim incarcand organigrame si PCR=PILE, CURVE si RELATII care azi scuipa si injura si ne fac si aici pe petitie instigand si amenintand  si peste tot dovada ca sunt LIPSA CREIER BABUINI SUFOCATI  PROSTI SI HANDICAPATI. Cilea a sufocat industria si a distrus agricultura, au disparut merii si tot ce era livada in Valcea. Azi se distrug si padurile tot cu acordul mortului Cilea. Pe asta  il jelesti tu si altii????HUUUUUU......

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean d

2016-07-09 17:04

#47670: - Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de on <= Sa-i dai tu ma pensia ta si salariiile pentru putoriule neamuriulor lor!!!!!!! Cat de prosti sa fiti???

 Sa-i cunosti sdrentele de copiii acolitii politic sugacii si sugativele putori care o laaabaresc in institutiii si freaca menta, ca sunt loazera lui Cilea si au pe dilentantii PCR bagati in functiii si acum cu Costi Radulescu alta pramatie si impostor a lui PONTA cu fratele si mai are un frate de sange de la mumasa PCR-ista din Ostroveni si ala impostor pus la haleala sugativizare, toti PSD-isti imputiti si hoituri mizerabile, numai impostori. Cilea ce mai vrea ca e mort???????!!!!!! Asa si Mircia Gutau care a trecut cetatean de onoare, sa-i plateasca pensie alimentara si copiilor lui!!!!!!!!!!!!Cine????   HUUUUUU.....Asta vreti, sa platiti pensii neamurilor lui Cilea (cat si lui Mircia Gutau ) si sa il impropietaraesca cu pamanturi sau paduri HUUUUUU......

CU HOTIII...


Musafir

#47673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţe

2016-07-09 17:45

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de ce

2016-07-09 18:10

#47673: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţe 

 Ma. nu ti-a spus decat la ce ei au fost impreuna LA HOTIII!!!!!!!!!!!! LA HOTII CU CILEA SI PCR ADICA PCR=PILE,CURVE SI RELATIII!!!! Ai inteles ceva. A vrut sa scape de tine explicand pentru tine si ametind la neuronii tai in hotiii la care ei erau faptasi. Tu si altii cascarati OCHIII si GURA MARE si asa ati ramas pana zi si azi sunteti asa.... VA PLESNII PROSTIA CAT SE FURA SI EI VA SPUNEAU, BAAAAAAAA VAAA FURAM, DORMITI LINISTITI!!!!!


Musafir

#47675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul d

2016-07-09 19:15

#47674: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de ce 

 mai baietasi de la oras,tu faci acum cu mine cum am facut eu cu tine si borfasul de Roibu,tu care l ai slavit,eu nu l am slavit pe Cilea,ti am spus ce mi a spus,atit si nimic mai mult.