Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

parlitul

#4501 o coaje de paine

2013-06-24 17:20

Talpasane , sant sub balconul tau aruncami si mie o coaje de paine sa dau copilului sa manance ca la Anabela e cu bani.Scuze ca eu nu am acelasi statut pe care il ai tu cu familia ta, dar eu am muncit cinstit in oltchim cu salariu de muncitor si deaceea nu am putut sa strang un ban de rezerva cum ai avut tu posibilitate.Ai uitat cand te-ai dus la Roibu sa te milogesti de el ca sa mai ramai la serviciu pt ca aveai copilul in facultate , cu toate ca nu era adevarat.In sfarsit ti-ai realizat visul sa devi director.Rusine sa-ti fie
S. MAX

#4502 OLTCHIMUL ASTAZI: UN "AEROPLAN PRABUSIT" - RADOGRAFIE PROFUNDA SI EXACTA.

2013-06-24 17:59

"Oltchim este model pentru felul in care administratia de stat nu reuseste sa separe interesul public de interesul privat si eficienta economica de eficienta conjuncturala. Daca ar fi sa facem o teza de doctorat pe ineficienta sectorului de stat, trebuie sa cautam in cutia neagra a acestui aeroplan prabusit care e Oltchim. Gasim tot acolo, de la capusare si oligarhie pana la mituirea sindicatelor si subevaluarea productiei vandute, investitii gresite, utilizarea unor modalitati de marketing care sa sugrume, sa decapitalizeze compania, tot gasim acolo", a afirmat, la Bistrita, Varujan Vosganian, raspunzand observatiei unui jurnalist legata de industrie si de Oltchim.

http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/vosganian-oltchim-e-un-aeroplan-prabusit-model-de-neseparare-a-interesului-public-de-cel-privat.html

cetateanul turmentat

#4503

2013-06-24 20:36

Se refera la perioada de dupa revolutia din septembrie,da?
Cred ca separarea sectiilor ce vor fi vandute in perioada imediat urmatoare(ramplast, ardere reziduuri. A. F) tot un fel de capusare pare
cetateanul turmentat

#4504

2013-06-24 20:59

Si mai avem:ineficienta,oligarhie,mituirea sindicatelor.....etc. avem "di toate"
ION

#4505 Subiect CAPETE LUMINATE

2013-06-24 21:31

DACA VA APUCATI DE CAPUSAREA SECTIILOR SA DATI BANII SI LA OAMENII PE CARE I-ATI DISPONIBILIZAT.
SA NU-I BAGATI PE TOTI IN BUZUNARELE VOASTRE..VA RUGAM FRUMOS ! MULTUMIM!
STIM CA AVETI INTERDICTIE ,SA NU AJUTATI OLTCHIMUL, CA TREBUIE SA DISPARA CUM A DISPARUT SI CEPELEUL CUMPARAT DE CATARAMA.




IOTE

#4506 HOPA!!!!

2013-06-25 10:02

TE GINI IONELE FATE AL DRACU SI STERGE POSTAREA ASTA CA NUMAI TU POTI...CACANARULE
IOTOMPING

#4507 CIRICLIU DE POPERCALO

2013-06-25 11:08

RASCACAN HAUZEN EN TITINFLUSTER IONELE
LEMAMITE

#4508 HA HA HA !!!!!!!!

2013-06-25 11:24

CITEZ DI DISCURSU LUI VANCEA DE LA PREFECTURA VL...""""AM VAZUT EU CU URECHILE MELE"""
CE LIDER TARE AVETI LA MENCHIM BAI FRATILOR VAI MAMA LUI!!!!

Musafir

#4509 Stransi de gat !

2013-06-25 14:27

Directorul Talpasanu a spus azi ca "nu sunt bani pentru salarii". Eu cred ca toata conducerea Oltchimului precum si cei din Guvern vor trebui stransi de gat ( la propriu )! Numai asa ne putem lua drepturile salariale! Mitingurile, protestele, greva foamei nu rezolva problema. Este nevoie de violenta !!! Asa se rezolva problemele in imputita asta de Romania !

Musafir

#4510 pentru IOTE

2013-06-25 15:56

IETE CA GRESISI ! CA NU SUNT IONEL AL TAU,SUNT RAMAS CA SI TINE LA SERVICIU, DAR NU STIU PENTRU CAT TIMP... POATE STI TU SA NE SPUI!

Musafir

#4511 Re: Stransi de gat !

2013-06-25 16:00

#4509: - Stransi de gat !

Ce violenta ma uratule,dute si strangel de gat pe roibu ca el ne-a vandut.Eu am muncit toata viata cu categoria 5 si sant inca bucuros ca am un servici ,tu daca esti disponibilizat dute si pune rosi si castraveti si iesi cu ele in piata ca poate trece nea Costica si cumpara vreun kg.


Musafir

#4512 Re: Re: Stransi de gat !

2013-06-25 16:24

#4511: - Re: Stransi de gat !

Da, ai INCA un serviciU ( stiu, e grea gramatica romana ) unde vei fi platit la Sfantul Asteapta, dupa cum vor putorile de la conducere si/sau Guvern ! O sa te destepti cat de curand ! In momentul in care nu vei mai avea in buzunar o letcaie o sa-mi dai dreptate ! Sa ai bafta !

Musafir

#4513 Re: Re: Stransi de gat !

2013-06-25 16:51

#4511: - Re: Stransi de gat !

Ma tembelule , tu crezi ca vei avea alta soarta?NU AI VREA TU SA CULTIVI IN OLTCHIM CASTRAVETI SI TOMATE SA MANANCI TU CU TOATA SLEATA AIA CARE O TINETI AKOLO IN PAVILION?O SA AVETI SI VOI ACEEASI SOARTA SAU MAI RAU FATA DE CEI CARE AU PLECAT ACASA.DE BN DE RAU COSTICA VA MAI DADEA CEVA LA 2/3 SAPTAMANI ,ACUM O LUATI IN MANA.  VOI NU VEDETI CA ASTIA NU AU BANI NICI SA TREACA STRADA.SUNTETI NISTE TRADATORI IN FRUNTE CU TOATA ACTUALA CONDUCERE.

 

gay

#4514 teaca

2013-06-25 16:58

Hei tu parvenit-o mai ai bani pentru masaj?De cate ori pe saptamana mergi la masaj?Poate iti iei si pe amantul tau sai faca masaj la .......ca deh asa este cand lucrezi in chimie te mai lasa una alta .O sa va blestem zi si noapte parvenitilor.
infizie

#4515 minciuna

2013-06-25 18:34

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, vrea să scoată la vânzare mai multe active ale combinatului. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu sindicatele.

Piperea susţine că aceasta e singura soluţie pentru asigurarea capitalului de lucru. Potrivit administratorului judiciar, din vânzarea activelor care nu fac obiectul unui gaj se pot strânge până la 50 milioane euro.
"Am obţinut ridicare garanţiei pe un activ extrem de important de la Platforma Perochimică Bradu. Este vorba de extracţia de Piroliza. El poate fi vândut, dat în garanţie pentru un finanţator, el este liber de sarcini. Există încă un activ important liber de sarcini, Secţia Ramplast, pentru care avem o ofertă de cumpărare. Este evaluată această secţie unde la 7 mil de euro. Sunt două incineratoare pentru care există o ofertă de cumpărare şi care sunt şi acestea evaluate acum la 20 milioane de euro", spune Gheorghe Piperea.
http://www.realitatea.net/oltchim-vanduta-pe-bucati_1208454.html
S. MAX

#4516 SE VA REZOLVA ... CU INFUZIE!

2013-06-25 18:42

OLTCHIM „Hoţii, hoţii”, “Banii, banii!”, au strigat revoltați foștii salariați ai combinatului
Autor: Nicoleta Ene


// Revolta la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea în rândul angajatilor disponibilizati care nu si-au primit salarile restante pe trei luni, tichetele de masa şi primele de vacanță. Muncitorii au forțat intrarea în clădirea unde se află Administratia combinatului. Ei amenință cu greva foamei

„Hoţii, hoţii”, “Banii, banii!” au strigat peste o sute de fosti salariati (din cei o mie disponibilizati), nemulțumiți. Ei au cerut explicaţii celor din conducerea societăţii care de două săptămâni refuză dialogul cu disponibilizații.
Supăraţi că sunt trataţi cu indiferenţă, muncitorii au forţat intrarea în clădirea administrativă. “Sutem muritori de foame, daţi-ne banii. Somajul îl primim tocmai in august, ce facem până autunci, din ce trăim? Au spus că dacă plecăm noi, o să vină bani gârlă, unde sunt banii?"

Salomia Prunel, fost operator chimist, a fost disponibilizată după 29 de ani vechime. "Nimeni nu mi-a spus de ce trebuie să plec, şeful meu a ridicat din umeri. Pe mine m-au dat afară şi ei au făcut angajări, au angajat pile pe funcţii cu salarii mari. Am 48 de ani, cine mă mai angajează pe mine la vîrsta asta? Să le fie ruşine!” , a spus Salomia Prunel.
Muncitorii au ameninţat că dacă nu îşi primesc lefurile restante până luni intra în greva foamei pe termen nelimitat.
“20 de lei mai am in buzunar, după ce îi termin intru în greva foamei. Nu pot la vârsta mea de 48 de ani să stau cu mina întînsă la părinţi, să mă întreţină din pensia lor. Nu am ce să le pun copiilor pe masă, nu am cu ce să îmi plătesc facturile”, a declarat Ion Nica, fost angajat.
Contractele de muncă ale disponibilizatilor au încetat pe 14 iunie, muncitorii şi- au făcut lichidarea si pentru că nu au primit nici un ban au depus plângeri la ITM şi-au acţionat în instantă societatea pentru recuperare drepturilor băneşti.
Mihail Tălpaşanu, directorul general al combinatului, a fost huiduit după ce le-a spus oamenilor că nu are bani să le dea. “În momentul acesta combinatul nu are bani. Există o discuţie avansată pentru o infuzie de capital. Dacă se va realiza în maximum două săptămâni vă vor fi achitate salariile restante”, le-a spus oamenilor Mihail Tălpăşanu.

Potrivit directorului de personal de la Oltchim, Dana Mardare, în combinat după intrarea în insolvenţă au fost angajate opt persoane: trei cu o jumătate de normă, una pentru o perioadă de şase luni şi patru persoane cu funcţii de conducere. Nici salariatii care au rămas în combinat n-o duc mai bine, nu au de lucru si nu si-au primit lefurile de două luni. Muncitorii au ameninţat că de joi, 27 iunie, vor relua protestele.
Combinatul Oltchim se află în insolvenţă de la începtul anului, functionează sub 10% din capacitate si are datorii de peste 800 de milioane de euro. //


PRELUARE ARTICOL DIN EVZ.ro

http://www.evz.ro/detalii/stiri/oltchim-hotii-hotii-banii-banii-au-strigat-revoltati-fostii-salariati-ai-combinat-1044276.html#ixzz2XFrbeI97
EVZ.ro

somer

#4517 talpica

2013-06-25 18:50

Fati tu si cu conducerea ta o infuzie de cianura ca noi ne-am saturat de minciunile voastre.Sati fie rusine ca poti minti oameni in asa hal.Ma intreb eu si nu numai eu daca tu te gandesti la oameni aceia care iati trimes acasa fara bani.Iti promit ca ma voi tine de capul vostru si vom ajunge cu voi de gat pana la HAGA pentru ca ne-ati trimes acasa fara drepturile salariale.Sati fie rusine .

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-25 19:05


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-25 19:14


Piperea petrochimistul

#4520 Tareeeee de tot hai ca Piperea a inventat Extractia de Piroliza

2013-06-25 19:18

Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul............

Dupa ce dadu cu mucii in fasole si ne lasa 900 de salariati pe drumuri ilustrul Piperius mai baga o gherla monumentala in presa de astazi:

"Am obţinut ridicare garanţiei pe un activ extrem de important de la Platforma Perochimică Bradu. Este vorba de extracţia de Piroliza. El poate fi vândut, dat în garanţie pentru un finanţator, el este liber de sarcini. Există încă un activ important liber de sarcini, Secţia Ramplast, pentru care avem o ofertă de cumpărare. Este evaluată această secţie unde la 7 mil de euro. Sunt două incineratoare pentru care există o ofertă de cumpărare şi care sunt şi acestea evaluate acum la 20 milioane de euro", spune Gheorghe Piperea.

http://www.realitatea.net/oltchim-vanduta-pe-bucati_1208454.html

In sula calului cine dracu a auzit pe lumea asta de Extractia de Piroliza si de Platforma Perochimica. Bine ca nu i-a zis Esenta de Piroliza si Platforma Peroxidica......... :) :) :) :)

Am ajuns sa fim condusi de niste tambalagii, Mendeleevi, Peperieni, Talpici doctori in alchimie.
Cum dracu sa dai inainte cu astfel de coclenderi????????

Defibrilatorul lui Talpica

#4521 Talpica du-te mah la pensie si lasa-ne cu vrajelileeeeeeee

2013-06-25 19:20

Talpica saracu de el a fibrilat tot astazi.
TALPICA DU-TEEEEEEEEEEEEEEEE LA PENSIEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!
LASA-NEEEEEEEEEEE CA ESTI DEPASIT !!! MINTI DE INGHEATA APELE SI CREZI CA NOI MAI INGHITIM GOGOSI......
Ai vrut Director General ???? Ti-a promis Mendeleev ca te face mare????? Acu gaseste si solutii........ E usor sa iesi la oameni si sa o dai in diverse ca se asteapta infuzie de confuzie.
Fa-ti tu o infuzie de ceai de basina porcului si o sa te simti ca nou..........
Unde e limbistul de Eugen P, Ghioca Limboca si ceilalti limbincuristi ai tambalagiului sa ne elogieze eforturile marelui Gargamel Cernev?????????
La cat merge combinatul in prezent???
Ia zici bai sulicilor?????
Acu o coaceti cu Piperel sa vindeti active pe bucati si sa gajati ce mai puteti????
Pai parca Varu Jan si Piperea o dadea recent prin presa ca Oltchim e un pacient stabilizat.


Daaaaaaa un pacient stabilizat bagat de tot in cacat de alde manglistii PNL si pupincuristii Cernevi si Talpicieni.
HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

SA VEDEM LA CAT ASIGURATI MATERII PRIME SI LA CE CAPACITATE VOM FUNCTIONA IN TRIMESTRUL II 2013 DAR TARE NE ESTE CA NE VETI TRIMITE PE TOTI ACASA.

Cosmarul lui Talpica si Mendeleev

#4522 Disponibilizatii Oltchim va ureaza Multa sanatate !!!!!!

2013-06-25 19:27

Talpica ia-l de mana pe Mendeleev si apucati-va de plantat barabule in Oltchim.
Poata asa veti ridica productia combinatului peste 10% maximul atins pana in prezent.
Puteti sa il luati consilier si pe Ghiocul sudor sofer ca el are o noua tehnologie de arat foarte eficienta cu Tuaregul lui socrasu.
Maine poimaine va vedem prin presa si pe televiziuni ca pe vremea lui Ceausescu cum ati depasit productia la hectar.
Bahhhhhhhhhh sunteti de rasul plansuluiiiiiiiiiii.
Nici macar niste decizii de disponibilizare si niste adeverinte nu ati reusit sa emiteti !!!!!
Oricum impreuna cu Piperache formati o echipa de supeesperti !!!!!!!
Bisericile sunt pline de acatiste pentru voi!!!!!!!!!!!

ANTITEPARI

#4523 http://www.evz.ro/detalii/stiri/politia-a-luat-teapa-cu-300-de-masini-subaru-817545.html

2013-06-25 19:39

Poliţia a luat ţeapă cu 300 de maşini Subaru
Autor: Raluca Stepanov
Friday, 22 August 2008


'La rândul lor, reprezentanţii Ager Leasing susţin că, deşi nu a participat la procedura de achiziţie demarată de IGP, Subaru încearcă acum să se substituie dealerului din Germania. „Maşinile au un preţ competitiv şi suntem deranjaţi de faptul că nu au aşteptat să se pronunţe instanţa“, a precizat Armand Spiru, project manager în cadrul Ager Leasing.'

Tepulica

#4524 Spirache tepache

2013-06-25 19:47

Neamul Spirache specialist in tepuieli:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/politia-a-luat-teapa-cu-300-de-masini-subaru-817545.html
Dupa teapa data politiei si jandarmeriei nu trebuia Spirache Armandonel sa mai dea o teapa si la Oltchim?????
Si si-a gasit o gasca de tepari de soi la Oltchim cu Mendeleev, Sudorul sofer, Burdoaza Propenoxid, Eugen P. matrozul DesignRO.
MESERIEEEEEEEEEE LA GOGUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
Fraierii disponibilizati pot sta fara salarii. Sa mance iarbaaaaaaaaaa !!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-06-26 04:12