Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#44851

2015-11-11 08:32

Poezia aia poti sa o dedici sindirahatilor(mai ales Victorienilor Rahatului) ca ei umblau dupa ciolan si fugeau de munca ptr.ei, ca ptr. babuini lor listati nu au pus un ban s-au sa-i ajute cu ceva,de la celalalt sindirahat(ce sindirahat ca era conducerea) au primit mariri de salari,de craciun de pasti, dar de uni au memoria skurta,Victorieni RAHATULUI au fost primi profitori,ordinarilor,asa ca poezia aia vi se potriveste.


Musafir

#44852 : ESTI SI VEI RAMINE UN RAHAT,RAMAI DUPA PERTDEA,ALUP IGUS CU MATALA FOTA?

2015-11-12 01:13

#44851: -  

 EU FOTA IERI I AM DAT BANANA LA UNA MARDARE,MUNTEANU,O,,,,,,,,,,,,CU.RVAAAAAA MOLDOVEANCA ADUSA DE PIPEREA SI VOSGANIAN,MINT EU CUMVA MAI GAOZARULE?


Musafir

#44853 Re: : ESTI SI VEI RAMINE UN RAHAT,RAMAI DUPA PERTDEA,ALUP IGUS CU MATALA FOTA?

2015-11-12 01:16

#44852: - : ESTI SI VEI RAMINE UN RAHAT,RAMAI DUPA PERTDEA,ALUP IGUS CU MATALA FOTA? 

 AVRAMEEEEEEEEEEEE,DE DIMINEATA TI OTRAG PRIN GURA CU MATA ,SA TI FU T PE MATA N GURAAAAAAAAAAAAA,TU URMEZI POPONARULEEEEEEEEEEEE,DUPA MU..ISTUL  DE TALPASANU,TATICUTUL TAU 

BREAKING NEWS ALER VALCEA - OLTCHIM

#44854 Oltchim Râmnicu Vâlcea a revenit pe profit din activitatea principală la nouă luni

2015-11-12 12:08

Oltchim Râmnicu Vâlcea a revenit pe profit din activitatea principală la nouă luni

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT) a revenit pe plus din activitatea principală, vânzările crescând cu 31% în primele nouă luni, la 571 milioane de lei, iar rezultatul operaţional (EBITDA) devenind pozitiv, de 34 milioane de lei.

Oltchim a avut un rezultat final negativ de 16 milioane de lei din activitatea cu_rentă, care include pierderi de 26 milioane de lei pentru conservarea unor instalaţii nefuncţionale şi un profit net de 10 milioane de lei de pe urma activelor funcţionale.

Rezultatul global al companiei, de 2,31 miliarde de lei, include venituri contabile din ştergerea unor datorii de 2,35 miliarde de lei odată cu aprobarea planului de reorganizare. Deşi aceste venituri sunt practic doar pe hârtie, Oltchim plăteşte impozit pe profit la mai mult de doi ani de la intrarea în insolvenţă.

http://www.zf.ro/burse-fonduri

BREAKING NEWS ALER ROMANIA

#44855 Dezinformările care au prins viteză

2015-11-12 13:33

https://www.facebook.com/moise.guran

Nu am raspuns la acest tip de atacu_ri pentru ca in general nu raspund, pentru ca suntem liberi sa gandim fiecare cu capul nostru si sa clarificam lucrurile cu un google-it, dar poate n-ar fi rau sa pop_u_larizam o astfel de lista. In fond, fiecare isi alege prietenii pe facebook iar cei care sharuiesc aceste site-uri sunt la fel de toxici prin ignoranta lor.

Mai jos e o lista deschisa de site-uri care se comporta ciudat, ca sa nu zic altfel, pe care am primit-o de la Florin Badita. Ceea ce nu inseamna ca in urmatoarele minute cineva n-ar putea sa puna si site-ul meu acolo, dar... macar sa stiti de ce ati primit unfriend de la mine daca ati primit...

Ma sperie viteza de propagare a nemerniciilor pe internet (nu ca nu v-as fi avertizat chiar eu in legatura cu pericolul facebook) iar acum cand Tolontan face dezvaluire dupa dezvaluire despre cum functioneaza retelele de postaci, poate e timpul sa fim cu totii mai vigilenti.

https://docs.google.com/spreadsheets/

Direcția Națională Anticorupție

#44856 Direcția Națională Anticorupție

2015-11-12 13:37

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#44857 Sa ne aducem aminte : Au început concedierile la Oltchim 16 Mai 2013

2015-11-12 13:39

900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti, urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta.

Joi au sosit deciziile de disponibilizare la Combinatul Oltchim, iar plăţile compensatorii prevăzute sunt calculate în funcţie de numărul de ani lucrat în combinat.

Unei femei i s-a făcut rău când a văzut că urmează să fie concediată după zece ani de muncă la Oltchim, doar cu o parte din compensaţia promisă.

Nemultumiţi au fost şi angajaţii care s-au înscris voluntar pe listele de disponibilizare. Oamenii spun că în contractul colectiv de muncă valoarea compensaţiilor trebuia calculată în funcţie de vechimea totală, şi nu în funcţie de anii în care au lucrat la Oltchim.

900 de salariaţi ai companiei, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti, urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta

http://stiri.tvr.ro/au-inceput-concedierile-la-oltchim


Musafir

#44858 ASTA INSEAMNA SA FI MAFIOT ... STAT MAFIOT. SA IEI BANI ADEVARATI DIN "REALIZARI" PE HARTIE.

2015-11-12 14:13

IN ANUL 2013
- DISPONIBILIZATII NU PRIMIT NICI PANA IN ZIUA DE ASTAZI DREPTURILE SALARIALE.  
- STATUL MAFIOT - SI-A LUAT TOATE TAXELE PENTRU ACESTE DREPTURI NEPLATITE. 
- DISPONIBILIZATII POT SA MAI ASTEPTE PENTRU CA NU SUNT IMPORTANTI.                

IN ANUL 2015 
- ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM, PRINTR-O SIMPLA TRASATURA DIN CONDEI, STERG DATORII DE 2,38 MILIARDE LEI (PESTE 500 MILIOANE DE EURO) SI DECALARA UN PROFIT DE 2,1 MILARDE DE LEI (APROAPE 500 MILIOANE DE EURO).           
- STATUL MAFIOT - ISI RETINE IMPOZITUL PE PROFIT DE 32 DE MILIOANE DE LEI (APROPAPE 7,5 MILIOANE DE EURO). 
- DISPONIBILIZATII POT SA MAI ASTEPTE PENTRU CA NU SUNT IMPORTANTI.     

Fiscul a încasat 32 mil. lei de la Oltchim impozitând profitul rezultat din ștergerea unor datorii de 2,36 mld. lei.

ECONOMIE  /  http://www.profit.ro/stiri/economie/fiscul-a-incasat
Adi Mosoianu
scris astăzi, 10:38

Fiscul a încasat suma de 32 milioane lei impozitând profitul obținut de combinatul Oltchim, aflat în insolvență, din anularea unor datorii în sumă totală de 2,358 miliarde lei, inclusiv către ANAF, ca urmare a confirmării în instanță a planului de reorganizare a societății.

Potrivit legislației privind insolvența, precum și Codului Fiscal, anularea de datorii reprezintă venit scriptic al perioadei în care a survenit operațiunea, venit care influențează rezultatul înregistrat de compania debitoare.

Astfel, Oltchim a obținut, pe hârtie, un profit net uriaș, de 2,31 miliarde lei în primele 9 luni din 2015, față de pierderi de 159,2 milioane lei în perioada similară a anului trecut, însă rezultatul se datorează în măsură covârșitoare profitului brut de 2,358 miliarde lei obținut de societate exclusiv din anularea de datorii, în special a creanțelor chirografare. 

Din activitatea c_urentă a activelor funcționale ale combinatului, Oltchim a obținut un profit net de 10 milioane lei, potrivit raportului pe trimestrul III al companiei.

Activitatea de conservare a diviziei petrochimice, la care se adaugă cheltuielile de conservare a instalațiilor nefuncționale de pe platforma Vâlcea și a activelor situate în afara platformei, precum și unele costuri financiare bancare calculate până la aprobarea planului de reorganizare, a produs pierderi de 26 milioane lei pentru Oltchim, se arată în raport.

Cifra de afaceri a Oltchim a crescut cu 31% în primele 9 luni din 2015, la 570,54 milioane lei, ca urmare a creșterii vânzărilor la principalele produse fabricate de combinat. Trei sferturi din cifra de afaceri a companiei reprezintă livrări externe, atât în UE, cât și în state terțe.

"Rezultatele obținute în primele 9 luni ale anului 2015 au permis companiei să achite integral la scadență datoriile c_urente și, în plus, să reducă lună de lună datoriile restante acumulate în prima parte a perioadei de insolvență, în special către personalul disponibilizat și furnizorii principali", se afirmă în raportul Oltchim la 9 luni.

C_urtea de Apel Pitești a reconfirmat, printr-o sentință din 24 septembrie, planul de reorganizare al Oltchim, societate aflată în insolvență. Oltchim datorează statului aproximativ 1,2 miliarde lei, din care jumătate către Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Electrica SA, compania-mamă a Electrica Furnizare, este unul dintre principalii creditori privați ai Oltchim, figurând în tabelul definitiv al creditorilor societății cu o creanță de 227 milioane lei.

În 2012, Electrica SA, controlată pe atunci integral de stat, a reziliat contractul de furnizare de energie electrică semnat cu Oltchim, după ce combinatul acumulase restanțe la plata facturilor de circa 100 milioane euro. Contractul a fost însă preluat de subsidiara Electrica Furnizare.

Electrica Furnizare a contestat în instanță planul de reorganizare al Oltchim obiectând în primul rând față de faptul că, în baza acestuia, creditorii garantați, precum Electrica Furnizare, pierd până la 70% din valoarea creanțelor asupra Oltchim. Alți creditori garantați ai Oltchim sunt BCR (230 milioane lei), Banca Transilvania (160 milioane lei), OMV Petrom (55 milioane lei) sau Societatea Națională a Sării – Salrom (17 milioane lei).

Potrivit unui document oficial obținut de Profit.ro în septembrie, lipsa unui investitor care să preia compania Oltchim a blocat plata salariilor compensatorii către cei aproape o mie de angajați disponibilizați în urmă cu doi ani, salarii care ar trebui achitate de către compania de stat din banii plătiți de un viitor proprietar, iar Guvernul caută o soluție pentru ca această problemă socială să nu degenereze. Varianta găsită relevă însă că foștii angajați își vor primi integral banii cuveniți abia peste trei ani și jumătate.



Scarbitul

#44859 Cotizati prostilor

2015-11-13 06:24

Ieri 12. 11. 2015-conducerea Sindirahatului Liber a solicitat intalnire cu Conducerea sa le dea macar un avans in plus luna viitoare ,mare prostie au facut trebuia sa ceara o lichidare caci acum era momentul, Conducerea cum a auzit de avans au fost de acord.Sunteti o rusine pentru salariati tradatorilor de la Sindicatul Liber,ati tradat demult interesele si drepturile membrilor de sindicat.

BREAKING NEWS ALER ROMANIA

#44860 Oltchim consemnează un profit net de peste 2,31 miliarde lei, la finele lui septembrie

2015-11-13 07:55

Oltchim consemnează un profit net de peste 2,31 miliarde lei, la finele lui septembrie

Oltchim a înregistrat un profit net de peste 2,31 miliarde lei în primele nouă luni din acest an, comparativ cu o pierdere de 159,2 milioane lei raportată în perioada ianuarie - septembrie 2014, informează, joi, un comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucu|_rești.

Cifra de afaceri a crescut cu 135 milioane de lei, respectiv cu 31% față de aceeași perioadă a anului precedent, ajungând la 571 milioane lei. Față de primele 9 luni din 2013, creșterea este de 59%.

Pierderea totală cu_rentă s-a redus în doi ani cu 157 milioane lei, de la 173 milioane lei în ianuarie — septembrie 2013, la 16 milioane în acest an. EBITDA s-a redus cu 109 milioane lei de la—75 milioane lei la 9 luni 2013, la +34 milioane lei.

'Din activitatea cu_rentă a activelor care funcționează, societatea a înregistrat un rezultat net pozitiv de 10 milioane lei în perioada ianuarie — septembrie 2015. Creșterea cifrei de afaceri a fost determinată de creșterea cantitativă a vânzărilor la principalele produse fabricate. Astfel, la polioli-polieteri, produsul finit cu o pondere de 68% în cifra de afaceri, vânzările cantitative au crescut cu 33% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar vânzările de produse clorosodice, a doua grupă ca pondere, au înregistrat o creștere cu 7%', se arată în comunicat.

Societatea valorifică peste 75% din cifra de afaceri la export și pe piața intracomunitară. În primele nouă luni, lucrările de investiții și reparații capitale din surse proprii s-au cifrat la 12,6 milioane lei.

http://www.agerpres.ro/economie/


Musafir

#44861 Re: Cotizati prostilor

2015-11-13 07:56

#44859: Scarbitul - Cotizati prostilor 

 GAOAZAAAA,BA GAOZARULEEEEEEEEEEEEEEE,ACUM VI CU ADEVARUL.ACUM APERI OAMENII,AI UITAT NEMERNICULE DE NEPOTISME SI AMENINTARII,CA SA NU TI MAI SPUN DE DENIGRARII,TU...TI MORTIII MATIII,NE VOM INTILNI CINDVA,,,,,IAR PT.LABA TRISTA DE BIDIN,DACA DA D ZEIU MITA SA TRECI PE LINGA COPILUL MEU BRANDIBURU MARIUS SI SA RIDICI CAPUL DIN PAMINT,EVENTUAL SA TI CERI IERTARE LA MARIUS,ITI VOI RUPE INCA 2 COASTE,AI INTELES MAI BIDINE?.............MITAAAAAAAAAAA.NU MA MINIA,STAI DRACULUI IN BANCA TA


Musafir

#44862 Re: Oltchim consemnează un profit net de peste 2,31 miliarde lei, la finele lui septembrie

2015-11-13 08:01

#44860: BREAKING NEWS ALER ROMANIA - Oltchim consemnează un profit net de peste 2,31 miliarde lei, la finele lui septembrie  

 CINE CONSEMNEAZA?,HOTII DE AVRAM ,STANESCU SI  PIPEREA?,,ASTIA SINT LA PU...LA LUI ROIBU FRAIERILOR,VA SPUNE FOTA,MAFIA LUI ROIBU DOMINA OLTCHIMUL,SA MI SUGI PU...LA MAI DRAGA ROIBULEEEEEEEE,E UNUL PICASSO SAU GANTOI,DA POTI SA MA PUPI INTR UN  KOI CU MATA ,COANA GICA


Musafir

#44863 Re: Re: Cotizati prostilor

2015-11-13 08:02

#44861: - Re: Cotizati prostilor 

 Bine mai, sunt tampiti astai de la SLO ca au obtinut un avans dar in Oltchim sunt 4-5 sindicate. Unde sunt acestea? Unde este SVO? Unde este UNIREA? Au fost ele interesate de banii salariatilor? Au fost ele la discutii cu conducerea combinatului? Ce au obtinut? Va spun eu ... jumatatea lui cinci, adica o p.la!


Musafir

#44864 SI TOTUSI CE ATI AVUT CU FOTA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM?...ZI MAI ROIBULE, MAFIOTULEEE

2015-11-13 08:58

#44863: - Re: Re: Cotizati prostilor 

 NU MA GAOAZA RETARDATA,TU VINO CU CRA CRA TAMBALAGIUL DE TACTO ,LA CARE I A SUPT O MATA SI TE A FACUT RETARDAT,CU TALASANU SI REPORNITI OLTCHIMUL,CA FOTA V A SPUS MINCIUNI IN 2013 MARTIE,LA NEA NUICU DINESCU PE VL1,REPORNESTE SI REPORNITI TRADATORILOR OLTCHIMUL,HAI CA FOTA VREA SA SE REANGAJEZEEEEE,HAI BA CU AIA 46 DE MIL. DE EUROIII DE LA VOSGANIAN,S AU MA PUPATI IN KOI.............


Musafir

#44865

2015-11-13 14:43

la sapa fotica...sa mi-o storci putin  fara perdea bidinu ..ti-am spus sa taci pe platforma ca te da astea afar 


Musafir

#44866 PETRU UN PUMN DE ZLOTI NE-AI TRADAT. ITI DAM SI NOI, IN LOC DE ZLOTI, NUMAI "SUTURI" IN CHILOTI

2015-11-13 14:46

EMILE, JAVRA ORDINARA,  NU MAI INJURA FOSTII TAI SEFI SI COLABORATORI, CA SUB CONDUCEREA LOR AI REUSIT SA FURI SI SA EXCROCHEZI PROFESIONIST. DATORITA LOR, AI VENIT PE VAL SI TI-AI UMPLUT BUZUNARELE DE ZLOTI. SUB CONDUCEREA ACTUALILOR AI FURAT MAI PUTIN, PENTRU CA TU, SEF DE PATRULA CALARE, AI FOST SI ESTI MONITORIZAT SI-N GAURA DE SARPE.
ACUM TI-A RAMAS DOAR PUPATUL IN KUR. SI .... GEABA PENTRU CA AI FOST MASURAT, CANTARIT, EVALUAT SI REJECTAT DE OLTCHIM ASA CUM AI FOST SI DE LA MINIERA BERBESTI, MOPARIV RAMNICU VALCEA.

PLECI ACASA CU STAMPILA PUSA SI CU TINICHEAUA DE CODA DE NU TE POATE SPALA NICI CERNA SI NICI OLTUL.

CATI MEMBRI DE SINDICAT AI ADUSLA SVO DIN SECTIA DE UNDE AI VENIT (doar 3).

LA CATE PARTIDE POLITICE AI FOST PANA ACUM (PDL, UNPR, PC, ALDE nu uita intalnirile PDL-iste din merii de la Bujoreni).

CATE RECLAMATII AI FACUT (peste 35).

LA CATE AI AVUT CASTIG DE CAUZA (0).

CATA BATAIE AI MANCAT IN LAPUSATA DE LA CONTARANII TAI - FOSTI SALARIATI LA OLTCHIM (te-au bagat in spital).

DE CATE ORI AI FOST CHEMAT LA POLITIE SI LA PROKURATURA PENTRU AMENITARI (pe "stenograme" - fara numar si fara sfarsit).

BINE CA A SCAPAT COMBINATUL DE O JAVRA CA TINE. VOM FI PE URMELE TALE ORIUNDE TE-AI DUCE!

COMANICI,s-au PAMF-UTE.

#44867 Vrem Cascaval

2015-11-13 18:05

Pentru cei care saptamana aceasta au vazut masinile celor din coducerea SLO in fata la Paradis sa stiti ca am servit si noi ceva din cotizatiile incasate marti  adica 140 Milioane lei ,trebuie sa mancam si noi ;SA FIE PRIMIT.

UNDE E ADEVARUL ILIUTA,UNDE E MAI TUGURINE?

#44868 Re: Vrem Cascaval

2015-11-13 19:00

#44867: COMANICI,s-au PAMF-UTE. - Vrem Cascaval 

 GAOAZAAA,TU CE AI FACUT CU TACTO CERNEV APROAPE 3 ANI,TU...TI MORIII MATII,TE INTREABA FOTA,EU AZI L AM FU..TUT IN GURA PE  ESCROCUL DE VASILE GORUN, I AM SPUS CA DAca maine nu l omor,am timp poimaine,tugurineeeeeeeee,de ce ma faci ba nebun,inseamna  ca fiuto si fetele mele sint toti nebuniiiiiiiii?......................MULTUMESC TUGURINE,AM GRIJA DE TINE,EIU NU TE AMENINT,EU TE AVERTIZEZ,INTREABA L PE FRATELE MEU FLORIN IRIMESCU,ATIT MAI ILIUTA,ATIT,MULTA SANATAEEEEEEEEEEEEE


Musafir

#44869 Re: Vrem Cascaval

2015-11-13 19:04

#44867: COMANICI,s-au PAMF-UTE. - Vrem Cascaval 

 GAOAZAAAAAAAAAAAAA,LASA L PE MU  I...ISTUL DE COMANESCU,MARCU,ETC,VEZI TU REATARADATULE CE AI FACUT CIU TACTO CERNEV,VA N GURA DE TRADATORII,ZLOTIII  BAAAAAAAAAAAAA


Musafir

#44870

2015-11-13 19:23

Se da avansul de la masă credala!!!!!


Musafir

#44871 Re: bidineeeeee,fi cuminte,cu minte baaa,intelegi ceva?

2015-11-14 01:02

#44865: -  

 gaoazaaaaaaaaaaaaaa,ai miniat prea multii oameniii,nu mai iesi afara din casa dupa orele 18,facem pariu ca te frig si te vei culca odata cu gainile?


Musafir

#44872 Re:

2015-11-14 08:52

#44870: -  

 SE DAU ZLOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,TE N GURA DE RAHAT RETARDAT,ROATA SE INTOARCE?


Musafir

#44873 SA MI ALUP IGUS TRADATORULE DE CERNEV SI GAOAZA RETARDATA

2015-11-14 09:29

#44872: - Re:  

SIC,SIC, SIC ,CA N AM MURIT,DUSMANILOR ATI INEBUNIT,M ATI PUPAT IN PU..LAAAAAAAAAA,SCUZE,NU E INJURATURA


Musafir

#44874 Re: SA MI ALUP IGUS TRADATORULE DE CERNEV SI GAOAZA RETARDATA

2015-11-14 10:11

#44873: - SA MI ALUP IGUS TRADATORULE DE CERNEV SI GAOAZA RETARDATA 

 CONSTIENTIZATI MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM ,CRA CRA SI GAOAZA RETARDATA,CE ATI REALIZAT?


Musafir

#44875 Re: Re: Re: Cotizati prostilor

2015-11-14 15:58

#44863: - Re: Re: Cotizati prostilor 

 Piperea si Bogdan Stanescu mint cu nerusinare.Le-a intrat frica in singe ca vor ajunge la DNA pt falimentul OLTCHIM.Victor Avram si toti din conducerea Oltchim trebuie urgent sa plecati din jud Valcea.Nu va mai suporta lumea ca sunteti tradatori,infractori si incompetenti.Vrem oameni competenti pt salvarea Oltchim. din RM Valcea nu avocati si mediatori.SE minte ca se cheltuie la Oltchim 32 milioane lei pt conservarea instalatiilor ,dar aceste sume sunt in alte scopuri pe care le va identifica organele abilitate.