Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-06-20 04:41


CUTU

#4452 HAM HAM

2013-06-20 06:32

Mai oameni buni o sa ne manance caini prin OLTCHIM sau vreti sa scapati de noi si sa nu ne mai dati salarii compensatorii.Luati masuri cu jigodiile CANINE din combinat ca poate il inghit pe piperea
CHIMISTUL

#4453 CACARAILOR

2013-06-20 06:45

care astazi jefuiti oltchimul .
A inceput lumea sa-l regrete pe fostul Director general Roibu. pe timpul lui se plateau salariile pina la urma .intarzaiau o saptamana doua trei . dar veneau . pentru ca atunci totusi se mai invartea ceva prin fabrica,
voi nu mai dati oamenilor nicio speranta, toata lumea va injura si blesteama . pentru ca una ati promis si alta ati facut, neterminatilor.
OMV

#4454 Aveti rabdare !

2013-06-20 10:46

Aveti rabdare, vorbiti frumos si nu-l mai denigrati pe dl.Piperea.
A facut eforturi colosale sa dezgraoape 20 de ani de prostie si hotie.
Daca eram in locul lui ceream direct faliment !
Si acum se chinuie. Respectati acesti oameni (toata echipa lui, pe Nic Balan, pe Dl.Vosganian) care trebuie sa repare (ca a promis dl Ponta) toata prostia din SC Oltchim SA.
Sincer ? Nu meritati nici 5% sa aveti servici ! Sunteti de tot rasul execrabili, si vai de mama voastra. Nu-i mai jigniti pe cei ce se chinuie sa va puna o paine in mana.
Daca sunteti meseriasi mergeti la privat.
Poate scapa Arpechimul de voi si isi face pomana dl.Piperea sa ne vanda separat.Din cauza prostiei voastre, oamenii capabili din Arpechim au plecat acasa.
S. MAX

#4455 FIECARE INTELEGE CE VREA!

2013-06-20 11:34

Fostul director al Oltchim a activat celula de criză
Exclusiv: Oamenii lui Roibu îl acționează în instanță pe Gheorghe Piperea
Postat la: 19.06.2013 - 14:58 | Scris de: Niki Florescu

//În mass-media au apărut recent informații conform cărora oamenii obedienți conducerii lui Constantin Roibu ar face presiuni la Ministerul Economiei pentru a-l înlătura pe administratorul judiciar Gheorghe Piperea. Liderul de sindicat, Corneliu Cernev, a declarat în exclusivitate pentru ZIUAnews că fostul director al combinatului Oltchim, Constantin Roibu, furnizează informații despre Gheorghe Piperea, spunând că, în opinia sa, aceasta este o formă de presiune la Ministerul Economiei. Constantin Roibu ar fi ajutat în demersurile sale de a crea presiuni asupra administratorului judiciar de un alt lider de sindicat, Mihai Diculoiu, dar și de persoane din presa locală, care aveau încheiate contracte de publicitate cu Oltchim. Corneliu Cernev ne-a spus că Mihai Diculoiu îl va da în judecată pe Gheorghe Piperea.

Corneliu Cernev ne-a precizat că una dintre informațiile de care se folosesc oamenii din garda lui Constantin Roibu este aceea că avocatul Gheorghe Piperea ar fi apărat clanurile de romi care au intrat, în 2006, în conflict cu fostul director al combinatului. Romii ar fi dat Oltchim-ului mai multe materiale, în schimbul cărora trebuiau să primească PVC sau leșie, însă Constantin Roibu nu le-a mai dat nimic. „Vă pot spune că domnul Roibu în continuare prestează și scoate anumite informații despre domnul Piperea, nu e nimic secret. Una dintre informații ar fi că domnul Piperea a apărat oameni, mă refer la clanurile de romi, care aveau de recuperat niște bani de la Oltchim. Deci a fost o afacere mai veche, prin 2006, au venit niște romi de la Strehaia care aduseseră niște materiale de la Oltchim și care nu-și primiseră cota parte, pentru că ei voiau să fie plătiți în substanțe și nu au primit nici PVC, nici leșie, în contul materialelor. Acești romi de la Strehaia ar fi fost apărați de domnul Piperea. Asta e una dintre informațiile care au apărut în presă și care vine pe filierea domnului Roibu, pentru că cei care au făcut documentarea aveau și documente de atunci", a spus Corneliu Cernev.

Reamintim că în 2006, mai multe clanuri de romi din Strehaia au protestat în fața combinatului, acuzând că i-ar fi dat lui Roibu aproximativ 200.000 de euro, galbeni și salbe, pentru a încheia „afaceri" în schimbul sărora trebuiau să primească PVC și sodă caustică. „Avem acte pe aproape 300 de tone de PVC și sodă, pe care directorul nu mai vrea să ni le dea. Avem de recuperat bani și aur de la Leo(n.re.d- Leo de la Strehaia, cel care ar fi intermediat „afacerile" dintre romi și Oltchim) și de la Constantin Roibu, sunt banii noștri, munciți, și nu plecăm din fața Oltchimului până ce nu vom primi un răspuns", spunea un cetățean rom, la acea vreme. „Eu i-am luat salba muierii de la gât și am dat-o ăstora de la Oltchim! Sunt datori la mine 60 de mii de euro și nu vor să mi-i mai dea",afirma o altă persoană.

Diculoiu îl va da în judecată pe Piperea

Corneliu Cernev ne-a mai precizat că Mihai Diculoi îl va da în judecată pe Gheorghe Piperea, acuzându-l de „neconformitatea deciziilor de încetare a contractelor de muncă". Totodată, liderul de sindicat a adăugat că persoanele care au ocupat funcții de conducere în timpul mandatului fostului director de la Oltchim, iar acum au rămas în combinat, dar pe funcții mult mai joase, strâng informații despre administratorul judiciar și fac adrese la Ministerul Economiei, contestându-i pe administratorii judiciari. „Sunt foarte multe date care ne arată că cei care sunt în jurul domnului Roibu fac presiune pentru a-l presa pe domnul Piperea. Liderul de sindicat, Diculoiu, de exemplu, îl dă în judecată pe domnul Piperea pentru neconformitatea deciziilor de încetare a contractelor individuale de muncă, fac foarte multe adrese către Minister în care sunt contestați administratorii judiciari (...)Ceilalți care au fost și acum sunt pe diverse funcții mult mai jos dau informații din interior și îl alimentează", a susținut liderul de sindicat.

Mass-media locală, presiune pentru Constantin Roibu

O bună parte din publicațiile vâlcene, dar și un post de televiziune local, care au avut contracte de publicitate cu Oltchim, în timpul conducerii lui Constantin Roibu, îl sprijină pe acesta și fac presiuni în favoarea lui, după cum ne-a explicat Corneliu Cernev. „Sunt emisiuni televizate care anunță că domnul Vosgnian este de acord cu demiterea domnului Piperea, emisiuni televizate locale împotriva administratorilor judiciari, plătite. Sunt multe forme de presiune, este adevărat. Sunt oameni din presă care au avut foarte multe contracte cu Oltchimul înainte, cum ar fi Vocea Vâlcii, VTV-ul, care nu fac altceva decât să toace în fiecare seară ce face domnul Piperea".//

PRELUARE ARTICOL DIN ZIUA NEWS
http://www.ziuanews.ro/stiri/oamenii-lui-roibu-il-actioneaza-in-instanta-pe-gheorghe-piperea-95947

ARPE

#4456 OMV #4454 Aveti rabdare !

2013-06-20 11:44

Piperea nu face pomeni; face bani.
Noi, arpechimistii, nu suntem cersetori; vrem sa muncim.
S. MAX

#4457 Oltchim este privatizat în acest moment, creditorii fac legea

2013-06-20 12:24

Oltchim este privatizat în acest moment, creditorii fac legea
Postat de Editor in 20 iunie 2013 @ 00:18 In Dezvăluiri,Economie,Prim plan |

"NOUTĂŢI. O nouă şedinţă incendiară privind combinatul Oltchim a avut loc miercuri, 19 iunie a.c., la Consiliul Judeţean Vâlcea. La întâlnire au participat administratorul judiciar Gheorghe Piperea, prefectul Nadolu, preşedintele CJ – Ion Cîlea, vicepreşedintele Dumitru Persu, sindicaliştii de la Oltchim, dar şi reprezentantul unui potenţial investitor. Acesta din urmă este Mircea Roşca, care reprezintă în România un grup financiar internaţional – Mediterranean Real Estates Finance LTD, şi care s-a arătat interesat să investească la combinatul vâlcean. Şedinţa a fost tulburată de interminabilele şi deranjantele certuri dintre sindicalişti, oamenii lui Cornelui Cernev – liderul Sindicatului Victoria, fiind puşi pe scandal şi scoţându-l din sărite pe preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, care i-a invitat să iasă din sală. După acest incident, au mai existat schimburi de replici dure atât între preşedintele Ion Cîlea şi deputatul Traian Dobrinescu, cât şi între administratorul judiciar şi reprezentantul grupului financiar Mediterranean Real Estates Finance LTD, Mircea Roşca.
................................................................................................................................................................................................."


PRELUARE ARTICOL (PRIMA PARTE) DIN VOCEA VALCII
http://www.voceavalcii.ro/2013/06/20/oltchim-este-privatizat-in-acest-moment-creditorii-fac-legea/


Musafir

#4459

2013-06-20 13:40

cei care au sperat in actualii guvernanti ca vor redresa oltchimul sa enumere doua privatizari de succes ale psd/pml si pc

Musafir

#4460

2013-06-20 13:41

vedeti cacialmaua de la oltchim si cfr .

Musafir

#4461 #4458 Oltchim, vândută PE BUCĂŢI

2013-06-20 17:52

Piperea susţine că aceasta e singura soluţie pentru asigurarea capitalului de lucru. Potrivit administratorului judiciar, din vânzarea activelor care nu fac obiectul unui gaj se pot strânge până la 50 milioane euro.

"Am obţinut ridicare garanţiei pe un activ extrem de important de la Platforma Perochimică Bradu. Este vorba de extracţia de Piroliza. El poate fi vândut, dat în garanţie pentru un finanţator, el este liber de sarcini. Există încă un activ important liber de sarcini, Secţia Ramplast, pentru care avem o ofertă de cumpărare. Este evaluată această secţie unde la 7 mil de euro. Sunt două incineratoare pentru care există o ofertă de cumpărare şi care sunt şi acestea evaluate acum la 20 milioane de euro", spune Gheorghe Piperea.
caucazian

#4462 4461#4458

2013-06-20 18:39

Parca suntem la talcioc. Se vinde en detail sau en gros . Un fel de da-mi 3 lei pe instalatie sa am cu ce cumpara paine puradeilor ca altfel nu ma duce capul sa fac bani. Vai.......steaua noastra....
revolutia

#4463 Re: Aveti rabdare !

2013-06-20 18:47

#4454: OMV - Aveti rabdare !

oooo da ce se mai chinuie ..... tu crezi ca pt noi se chinuie .... :)) ...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-20 18:52


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-20 18:55


Mihaita

#4466 Vosganian vine pe platformă

2013-06-20 19:57

http://www.curierul.ro/index.php?/economie/vosganian-vine-pe-platform.html

Contactat telefonic, liderul „Victoria” ne-a confirmat cele relatate: „A fost o întâlnire solicitată de către noi iar, ca de obicei, domnul minis­tru s-a arătat foarte receptiv. În plus, pentru că am şi insistat de ceva timp încoace, dumnealui a confirmat faptul că în data de 26 iunie va ajunge în oraş şi va face o escală chiar şi pe platformă”.

Musafir

#4467 LASATI PISTA DE ATERIZARE LIBERA!

2013-06-20 20:09

Atentie! Reprogramati orele de zbor ale stolurilor de gugustiuci si ciori pe cerul intunecat al Oltchim!

Musafir

#4468 CRA CRA CRA

2013-06-20 20:30

ALERTA DE GRADUL1.Cioara trebuie inchisa in colivie cand va face Varu Jan escala la OLTCHIM.
Musafir

#4469 piranda

2013-06-20 20:32

trebuie pregatita paine sh sare
DRACU

#4470 sinteti ""o""

2013-06-21 03:48

SINTETI UN GRUP DE LICHIELE,VA CUNOASTEM PE TOTI DAR NE ESTE SCIRBA SA VA MAI PRONUNTAM NUMELE.
NU ATI FACUT NICIODATA NIMIC PENTRU OLTCHIM,ATI STAT MEREU CU LIMBA IN URECHILE LUI DICULOIU PENTRU UN BILET LA MARE ,PE CARE NATINGILOR TOT OLTCHIM IL SUPORTA.
USOR USOR UNU CITE UNU DISPARETI SI SOCIETATEA NU VA SIMTI LIPSA VOASTRA PARAZITILOR.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-06-21 04:31


Musafir

#4472 Re:

2013-06-21 05:21

#4471: -

te cam deranjaza postarea musafirului?

mda

#4473 mda

2013-06-21 06:10

Mda. Noutati daca aveti.
sfantul.

#4474 Re: sinteti ""o""

2013-06-21 06:19

#4470: DRACU - sinteti ""o""

Faci progrese vad , cred ca de vina sunt zlotii lui zaremba.

PREACURVIOSUL

#4475 Re: Re: Planul de reorganizare pentru combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea va fi finalizat pâna în

2013-06-21 06:26

#4438: x.a.m. - Re: Planul de reorganizare pentru combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea va fi finalizat pâna în oct.

ce ai vazut si cu ce ochi ?.

-nu mai merge cu,, am vazut eu cu ochii mei''  am luat destule tepe de la astia ca tine, daca ai ceva pune site si gata . nu ,,am vazut eu cu ochii mei''

-eu daca mai aud vreunul spunand asta in combinat il iau la suturi,