Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ATI BELIT PIULITA LUI FOTICA TALPASENE SI CU.R.VO DE MARDARE.

#44226 Re: Re: Re: Re: Primele concedieri la Oltchim Bradu, pe 11 noiembrie.

2015-10-20 11:04

#44225: - Re: Re: Re: Primele concedieri la Oltchim Bradu, pe 11 noiembrie. 

 MAINE TE FU..T IN GURA GAOAZA RETARDA,MAINE VA DAU MU..IE CERNEVISTILOR,TIC TAC SE APROPIEEEEEEEEEEE,FULGERATOR


Musafir

#44227 Re: Re: Re: Re: Primele concedieri la Oltchim Bradu, pe 11 noiembrie.

2015-10-20 11:07

#44225: - Re: Re: Re: Primele concedieri la Oltchim Bradu, pe 11 noiembrie. 

 OF CITA MU..IE O SA TI DEA FOTA MAI GAOAZA RETARDATA ,O SA VEZI PE PIELEA TAMU...ISTULEEEEEEEEEEEEEEE

BREAKING NEWS ALER VALCEA - OLTCHIM

#44228 Constantin Roibu, proprietar al FC Steaua?

2015-10-20 11:52

Constantin Roibu, proprietar al FC Steaua?

Fostul manager general al Oltchim SA s-a numărat printre cei 109 de membri fondatori ai “Asociaţiei fără scop patrimonial «Fotbal Club Steaua Bucu_reşti»“, condusă de preşedintele Viorel Păunescu.

În 4 februarie 1999 (HG nr. 66), Ministerul Apărării Naţionale i-a cedat acesteia, în folosinţă gratuită pentru 20 de ani, stadionul Steaua şi întreaga bază sportivă de pregătire. Eventuala anulare a transferului dintre AFCSB şi Steaua SA l-ar putea readuce pe fostul manager al combinatului vâlcean între proprietarii clubului.

 

Un club departamental nu mai putea evolua în cupele europene la fotbal

 

Începând din aprilie 1998, sub semnătura ministrului Victor Babiuc (Prim-ministru era vâlceanul Radu Vasile) şi a Şefului Marelui Stat Major al Armatei, gral. Constantin Degeratu, secţia de fotbal a CSA Steaua a făcut obiectul unui transfer de proprietate sub motivul (adevărat de altfel), că un club departamental nu mai putea participa la competiţiile europene organizate de UEFA. Procedura s-a finalizat abia în februarie 2003, în favoarea finanţatorului George Becali. Cu sprijinul direct al lui Viorel Păunescu şi semnătura de acord a 81 din cei 109 membri fondatori ai AFCSB (printre care şi Roibu), a fost înfiinţată Societatea Comercială Steaua SA, în care Gigi Becali deţinea direct 51% din acţiuni, şi încă 13% prin interpuşi (George Gaiţă – 6%, acţiuni preluate de la Viorel Păunescu, Victor Piţurcă – 4% şi Lucian Becali – 3%), în timp ce AFC Steaua rămânea cu 36%.

 

Vâlceanul Ion Alexandrescu şi actualul vicepremeier Gabriel Oprea s-au opus transferului

28 de foste glorii şi alţi reprezentanţi ai clubului au refuzat să semneze pentru tranzacţie la vremea respectivă. Aici îi amintim pe vâlceanul Ion Alexandrescu (“Sfinxul” vâlcean a fost timp de 40 de ani preşedintele secţiei de fotbal), Vasile Iordache, Anghel Iordănescu, Nicolae Tătaru, Carol Hajdu, Marin Radu (“Radu II”), Belodedici, Bărbulescu, Boloni, Lucian Bălan, Hagi, Dan Petrescu, Gâlcă, Balint, Cristian Ţopescu. Nici actualul ministru al apărării, vicepremierul Gabriel Oprea, nu a fost de acord cu privatizarea secţiei de fotbal a CSA Steaua în favoarea familiei Becali, după cum relevă documentele prezentate de Dolce Sport (https://www.dolce-sport.ro). Totuşi, cu aportul financiar al lui Becali, Steaua a reuşit să rămână în elita fotbalistică europeană.
Dezvăluirile Dolce Sport fac parte din campania de lămurire a opiniei publice, în proprietatea cui se află sigla şi palmaresul Stelei, disputate în prezent între Becali şi MapN. Conform documentelor scoase la iveală până acum, este repusă pe tapet posibilitatea anulării tranzacţiei dintre AFCSB şi Steaua SA a lui Becali, dar şi faptul că finanţatorul actual al celei mai galonate echipe din fotbalul românesc, are doar drept de folosinţă (şi acela temporar) asupra siglei şi palmaresului fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni. În cazul anulării, Roibu, alături de ceilalţi membri fondatori ai AFCSB redevine propritar al celui mai galonat club de fotbal al României.

http://www.infopuls.ro/index.php/

 

BREAKING NEWS ALER VALCEA - OLTCHIM

#44229 Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

2015-10-20 14:11

  • 18 septembrie 2012

Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

Trei, Doamne, si toti trei: Ponta, Georgescu si Chitoiu. Prim-ministru, vice-prim-minstru si ministru al Economiei. Cei trei au schimbat radical strategia de privatizare a Oltchim in doar doua saptamini. Stiu ca materialul e stufos, dar citirea documentelor de mai jos merita a fi facuta cu atentie. Veti descoperi cum, aproape peste noapte, se trece in mod inexplicabil de la o atitudine la alta, complet diferita, in legatura cu privatizarea Oltchim! In fapt, e vorba de doua „memorandumuri”, unul din 07.08.2012 si celalalt din  23.08.2012.

Se nasc, firesc, intrebari din categoria: ce s-a intimplat, ce s-a dat, cine a luat si ce a luat pentru a produce cu grabire doua documente total diferite ca abordare in legatura cu privatizarea combinatului de la Valcea.

Pentru o mai usoara orientare in… spatiu: paginile numerotate de la 1-7 la 12-7 reprezinta cele 12 pagini ale memorandumului din 07.08.2012, iar paginile de la 1-23 la 17-23 reprezinta cele 17 pagini ale memorandumul din 23.08.2012.

acte si detaliat aici in link http://www.turcescu.ro/2012/


Musafir

#44230 „Românul mândru“ Ponta a pus la pământ companiile românești.

2015-10-20 15:01

„Românul mândru“ Ponta a pus la pământ companiile românești.

de Denisa Marin , 20 octombrie 2015 - stire actualizata la ora 16:21, 20 octombrie 2015
http://www.romanialibera.ro/economie/companii

În 2012, când la conducerea Guvernului a ajuns Victor Ponta, în România erau 9,4 milioane de oameni activi economic. Astăzi, statistica oficială arată că pop_u_lația ocupată mai numără doar 8,6 milioane de oameni, iar capitalul românesc a fost distrus aproape comple

Capitalul românesc a fost lovit puternic în timpul guvernării Ponta, care a preferat să susțină companiile străine chiar și atunci când acestea erau cercetate pentru spolierea bugetului de stat. În cei aproape patru ani de guvernare în care Ponta a promovat inclusiv sloganul “Mândru că sunt român”, pop_u_­lația ocupată a scăzut de la 9,4 milioane de oameni, în 2012, la doar 8,6 milioane, atât cât a raportat Institutul Național de Statistică la finele lunii iunie 2015.

Vorbim despre 800.000 de persoane care și-au pierdut loc_urile de muncă, fie că lucrau oficial sau la negru. Dacă fiecare dintre cei 800.000 întreținea o familie cu un singur copil, înseamnă că în jur 2,4 milioane de oameni au fost loviți de guvernarea Ponta. Un bilanț care este departe de imaginea de tigru economic pe care Guvernul o atribuie României. Mai grav, capitalul românesc a fost cel lovit în cei patru ani de guvern Victor Ponta. Prin distrugerea Oltchim, dar și a multor companii publice sau private, ori prin ridicarea licenței de funcționare a Astra Asigurări, sute de mii de oameni și-au pierdut loc_urile de muncă

Străinii – sub umbrelă, românii – la ghilotină

Au fost protejate însă afacerile companiilor străine, mai ales ale celor rusești. LukOil este una dintre companiile străine pentru salvarea căreia Victor Ponta a intervenit personal și brutal, în ciuda faptului că responsabili gigantului petrolier au fost puși sub acuzare pentru evaziune ­fiscală, adică chiar pentru eludarea bugetului pe care Ponta îl ­administrează.

„Am spus cFă îi felicit şi îi susţin şi mă buc_ur că magistraţii români combat evaziunea fiscală, că fiecare şef de firmă care încalcă legea trebuie sancţionat şi trebuie recuperat prejudiciul. E foarte bine ce face Justiţia. Eu, ca prim-ministru, am obligaţii faţă de partea socială, păstrarea loc_urilor de muncă, şi faţă de partea bugetară”, declara anul trecut Victor Ponta, după ce fusese anunțat prejudiciul imens descoperit de autorități la LukOil.

 

Și tot el mai spunea: „Există instituţii ale acestui stat care trebuie să vadă în orice situaţie şi pentru orice fel de companie care are o încărcătură strategică ce măsuri legale şi constituţionale putem să luăm, dar o companie nu pleacă din ţară că e nervos preşedintele la ora 3. (...) Evident, trebuie să ne gândim la păstrarea loc_urilor de muncă şi vreau să precizez că nu vorbim de numărul de angajaţi doar de la ­rafinării, acolo sunt într-adevăr 500, dar la toate celelalte companii de întreţinere, de distribuţie, care sunt toate legate, o rafinărie ­presupune mai multe activităţi, sunt aproximativ 3.500 de ­angajaţi care mâine îmi doresc foarte mult să-şi ia salariile, să-şi plătească ratele, întreţinerea şi să îşi desfăşoare o viaţă nor­mală“.

„Şi 35 de loc_uri dacă sunt şi dacă pot fi păstrate, evident că este datoria mea ca prim-ministru, poate voi fi preşedinte, să mă preocupe ce se întâmplă cu cei 35 de oameni, cu cei 350 de oameni sau cu cei 3.500 de oameni. Altfel de ce aş mai fi prim-ministru dacă nu mă interesează loc_urile de muncă ale oamenilor? Este lucrul cel mai important. (...) Este datoria Guvernului să facem tot ce ţine de noi pentru ca acele loc_uri să fie salvate şi oamenii care au lucrat şi care nu au nicio vină pentru ce face conducerea unei societăţi să-şi primească ­salariile.“

O atitudine total opusă a abordat Victor Ponta atunci când a fost vorba despre soarta companiei de asigurări Astra Asigurări, care, înainte să i se ceară falimentul în condiții controversate, avea 3.000 de angajați și peste 15.000 de agenți de vânzare cu statut de colaborator. Altfel spus, peste 18.000 de oameni mâncau o pâine de pe urma Astra Asigurări. Pentru Victor Ponta nu a contat. Când a fost vorba de Astra basmul cu ”trebuie să ne gândim la păstrarea loc_urilor de muncă” nu a mai fost valabil.

Spre deosebire de atitudinea sa demnă de ambasador al Rusiei în România, pe care a manifestat-o față de LukOil, el a postat pe Facebook un text în care anunța fără rezerve că se buc_ură pentru intrarea în faliment a asigurătorului și că “în sfârșit s-a spart buboiul”. Anunțul ASF de la sfârșitul lunii august, că va cere falimentul Astra, nu l-a făcut pe Ponta să-l întrebe pe Mișu Negrițoiu dacă s-a gândit la soarta oamenilor care își vor pierde slujba, așa cum făcuse cu proc_urorii care au îndrăznit să ia la puricat LukOil. Oare de ce?

Nici compania Oltchim, deți­nută de stat, nu a avut o soartă mai bună. Sub Guvernul Ponta, care a preferat să închidă ochii, combinatul a trecut printr-un simulacru de licitație pentru privatizare, pe care Dan Diaconescu a transformat-o într-un circ mediatic. Ulterior, compania a intrat în insolvență, iar ­viitorul celor 3.000 de angajați este mai mult decât incert. Și nu sunt singurele exemple. Zecile de mii de firme care au dat faliment în ultimii ani au adăugat alte sute de mii de oameni rămași fără un loc de muncă.

Și nu este vorba doar de firme mari precum Astra și Oltchim, puse pe butuci de guvernarea Ponta. ”Peste 100.000 de firme au dispărut din economia românească în 2013, mai multe decât cele înfiinţate în cei doi ani anteriori”, dezvăluia un studiu al Coface România. Nici 2014 nu a fost mai bun. Numărul firmelor înfiinţate anul trecut a scăzut cu aproape 19% faţă de 2013. Mai grav, numărul celor închise în 2014, 131.307, l-a depășit cu mult pe cel al firmelor nou-înființate, care a fost de doar 101.627. Cu peste 30%. Aceasta este realitatea performanţei economice a Guvernului Ponta. Aceasta este realitatea preocupării sale pentru loc_urile de muncă ale românilor. 

Semnalele premierului

În timp ce premierul îi timora pe proc_urorii care se ocupă de cazul LukOil, pe angajații ASF îi certa că nu sunt mai duri cu Astra Asigurări.

Ponta despre LukOil: "Îmi exprim speranţa ca, fără a interfera în niciun fel în activitatea suverană şi independentă a proc_urorului, să avem grijă că e vorba de 3.500 de oameni şi de nişte interese economice de funcţionare a altor companii extrem de importante şi sper doar în înţelepciunea şi responsabilitatea celor care anchetează de a găsi soluţia legală. (…) Dar justiţia este independentă, îşi face datoria şi bănuiesc că, dacă se întâmplă ceva rău, cei 3.500 de oameni o să vină la mine, că aşa e cu justiţia”.

Ponta despre Astra: ”Cei vinovaţi de la ASF ar trebui să-şi dea demisia. Celorlalţi nu ar trebui să le fie frică să meargă mai departe cu dosarul ASTRA – Adamescu, că de fapt marea bombă acolo, sute de milioane de euro fraudaţi, sunt la Astra şi la domnul Adamescu”.


Musafir

#44231 Re: 225 DE OAMENI ÎŞI TRĂIESC ULTIMELE ZILE LA OLTCHIM.

2015-10-20 16:32

#44209: - 225 DE OAMENI ÎŞI TRĂIESC ULTIMELE ZILE LA OLTCHIM.  

Piperea,Bogdan Stanescu si Victor Avram se vor autoconcedia pt incompetenta si subminarea S C Oltchim.Judecatorul sindic nu le mai permite sa faca ,concedieri ilegale.Este momentul sa intervina autoritatile pt a elimina acesti indivizi care au ca scop imbogatirea prin falimentul Oltchim.


Musafir

#44232 VA N GURITE DE CERNEVISTI VENITI PESTE NOAPTE,CITA MU...IE O SA LUATI DE LA OAMENIII.

2015-10-20 17:03

#44231: - Re: 225 DE OAMENI ÎŞI TRĂIESC ULTIMELE ZILE LA OLTCHIM.  

 LASA CA ARE GRIJA PICASSO SA AFLE TOATA TARA CINE SI A BATUT JOC DE OLTCHIM,NUMAI MAINE NU E VINERI DE LA ORA 12,PT. CA AZI MA SUNAT  DE LA VTV SI MAINE AU PROGRAMATA ALTA EMISIUNE DE LA ORA 12 IN DIRECT,DAR VINERI STIU SA I FREC PRIN GURIE PE CAC..CATI  ASTIA CARE NE AU TRADAT,VA STITI MU..ISTILOR CERNEVISTII,DEZBINA CA SA CUCERESTI.


Musafir

#44233 DIN SEARA ACEASTA FOTA PUNE CIRESA PE TORT.

2015-10-20 17:38

#44232: - VA N GURITE DE CERNEVISTI VENITI PESTE NOAPTE,CITA MU...IE O SA LUATI DE LA OAMENIII. 

 CITITI BINE ASTIA DE LA ARPECHIM CINE I ESCROCUL DE DUMITRU AL VOSTRU;IN 2013 TAMBALAGIUL DE CERNE[TIGANU BULGAR CU UNU GAOAZA RETARDATA]S AU INTILINIT CU DUMITRU SI AU INCERCAT  SA AJUNGA LA O ALIANTA PT. A I O TRAGE LA DICULOIU,RAHATUL DE CERNEV A CERUT SA FIE EL SEFUL[EL TUTO DE TUTI CAPI,MARELE SEF PESTE ACESTE SINDICATE]IAR MIZERABILUL DE DUMIRTU NU A VRUT,DE CE,PT. CA DUMITRU ERA PE MINA CU BETIVUL DE PIRVU SI TAMBALAGUIUL CU MU..ISTUL DE TALPASANU,NU S AU INTELES NEMERNICII DRACULUI,SI REZULTATUL S A VAZUT,NE AU FACUT TACIT IN LOC SA NE UNIM IMPOTRIVA ACELUI GUVERN USL ist,VA N GURITE DE TRADATORIII.


Musafir

#44234 GAOAZAA,AM AUZIT CA MINTI OAMENIII, TE DUCI SOFER PE TIR?

2015-10-20 19:03

#44233: - DIN SEARA ACEASTA FOTA PUNE CIRESA PE TORT. 

 FU.TU..TI MORTIII MATII SI AI LU TACTOOOOO,TE DUCI SOFER PE CARUTA LUI FRATELE MEU UTA,TE PUNE SOFER PE CARUTA BAGA..MI..ASI PU..LA N GURA LUI MATA ,LARGA SI IN FIETA POLITISTA AIA CARE SU...GE PU..LILE MILITIENILOR[PRIETENI TAI DE LA FURTURI AUTO] SA TE FREC PRIN GURA  DE TRADATOR HANDICAPAT,OANEEEEEEEEE.DA I BA MU...IE LA ACEST SOBOLAN JEGOS,FU..TE L IN GURA SI PE CA..CATUL DE BIDIN,E FOTA LA POARTA SI AI ASTEAPTA,FARA FRICA OANEEEEEEEE,TE PUPA FRATELE TAU GANTOI.

SA TE FU,,,TA FOTA N GURA MAI DRAGA DOTTORE VIORELE PONTELE

#44235 APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA

2015-10-20 19:43

#44234: - GAOAZAA,AM AUZIT CA MINTI OAMENIII, TE DUCI SOFER PE TIR? 

 SA DEA BUNUL D ZEU SA TREACA DE HOTII DIN PARLAMENT,CA ATI BELIT BELEGHERU  COMUNISTILOR,PSD istilor,LAANU CARE VINE NU VOM MAI AUZI DE TIRANII SI DICTATORII COMUNISTIII.


Musafir

#44236 Re: APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA

2015-10-21 12:17

#44235: SA TE FU,,,TA FOTA N GURA MAI DRAGA DOTTORE VIORELE PONTELE - APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA 

 PIPEREAAAA,ASCULTA CE TI SPUNE FOTA.,LAOLTCHIM AI ZILELE NUMARTATE,SA TE FEREASCA D ZEU,NU TE IERT CA...CATULE SI MUIST IMPUTIT PSD ist,PUS DE ES,MERTCENARULEEEEEEEEEE,EU SUNT UN PICASSO ADEVARAT,TE VOI VINA,ATIT PAAAA/.CROCUL DE PONTA


Musafir

#44237 Re: Re: APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA

2015-10-21 12:19

#44236: - Re: APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA 

  SCZ,AM VRUT SA SCRIU PIPEREA CA ESTI ESCROCUL LUI PONTA,PE CARE L FU...TE FOTAAAAAA


Musafir

#44238 Re: Re: APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA

2015-10-21 12:28

#44236: - Re: APROPO DE VOTUL PRIN CORESPONDENTA 

 IMI PARE RAU CA NU MI MAI MERGE TASTATURA PIPEREAAAAAAAA,TE FU...TE FOTA CIT DE CU...RIIND LA OLTCHIM,CU MARDARE CU TOT,TRADATORILOR ADUSI PESTE NOAPTEEE,MU..IE DE LA FOTA,STIU TOTUL,ZAREMBA SI ATIT. 


Musafir

#44239 Re: DIN SEARA ACEASTA FOTA PUNE CIRESA PE TORT.

2015-10-21 12:40

#44233: - DIN SEARA ACEASTA FOTA PUNE CIRESA PE TORT. 

 CITITI BINE ASTIA DE LA ARPECHIM CINE I ESCROCUL DE DUMITRU AL VOSTRU;IN 2013 TAMBALAGIUL DE CERNE[TIGANU BULGAR CU UNU GAOAZA RETARDATA]S AU INTILINIT CU DUMITRU SI AU INCERCAT  SA AJUNGA LA O ALIANTA PT. A I O TRAGE LA DICULOIU,RAHATUL DE CERNEV A CERUT SA FIE EL SEFUL[EL TUTO DE TUTI CAPI,MARELE SEF PESTE ACESTE SINDICATE]IAR MIZERABILUL DE DUMIRTU NU A VRUT,DE CE,PT. CA DUMITRU ERA PE MINA CU BETIVUL DE PIRVU SI TAMBALAGUIUL CU MU..ISTUL DE TALPASANU,NU S AU INTELES NEMERNICII DRACULUI,SI REZULTATUL S A VAZUT,NE AU FACUT TACIT IN LOC SA NE UNIM IMPOTRIVA ACELUI GUVERN USL ist,VA N GURITE DE TRADATORIII.

 


Musafir

#44240 FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA.

2015-10-21 13:12

Ce s-a alest de "marii" revolutionari din Oltchim?
S-a ales praful de ei, duca-se pe pustii!
Au fost zburataciti, ei tradatorii care se credeau conti sau baroni de Oltchim, in cele paru zari.
Au ramas si fara loc_uri de munca si, ceea ce este cel mai grav, i-au lasat si pe altii fara loc_uri de munca.
Si haideti sa ne amintim: Cernev - sindicalistul aparator si aliat cu conducera combinatului si luptator impotriva celorlalte sindicate, expulzat de fostii lui colegi de la USG si din Cartel Alfa, a plecat cu tinicheaua de coda din Oltchim, dupa ce a fost prins dormind in pijamale si papuci, la post, in timpul serviciului; Toanta - purtatorul de vorbe al SVO si Burdoaza - gargaragiul de la propen - au plecat odata cu primul val de disponibilizari, amagiti de vorbele fara acoperire aruncate de liderul lor spiritual care le-a promis intoarcerea triumfala in combinat dupa cateva luni de stat pe tuse; marele dobitoc, jagardeaua de serviciu, Ghioca ajuns imediat dupa revolutia SVO, sef patrula monitorizare si revocat dupa o perioada sc_urta de timp ca inapt in functie, urmeaza sa fie disponibilizat si sa plece cu tinicheaua de coada din Oltchim in speranta ca socru-sau il va angaja pe post de magar la tarla.


Musafir

#44241 Re: FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA.

2015-10-21 13:19

#44240: - FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. 

 GHIOCAAAAAAAA,SA MI BAG PU..LA N  MATA DACA TE MAI IERT,PICASSO,ATIT


Musafir

#44242

2015-10-21 13:24

formuleaza altfel .....  inainte cu TALPASENEEEEEEEEEEEEEEEE


Musafir

#44243 Re:

2015-10-21 16:01

#44242: -  

 DA EMILE AI DREPTATE,INAINTE CU MU...ISTUL DE TALPASANU,ESCROCUL OLTCHIMULUI.


Musafir

#44244

2015-10-21 16:35

m-ai injurat trei ani degeaba ..cereti scuze 


Musafir

#44245

2015-10-21 16:37

continua cu cine o merita 


Musafir

#44246 Re:

2015-10-21 17:09

#44245: -  

 nu emile,in seara aceasta am trecut cu sotia pe la tine,pe la BAR,am vrb. cu nea MISU,a zis ca nu te a vazut,nici barmanul de vreo 2 luni,im sory,margelatu.


Musafir

#44247

2015-10-21 17:21

de ce ai avut asa iesirea de azi ...tu chiar nu mai judeci??

 

COMANICI

#44248 Cernevisti

2015-10-21 17:22

Mai sunt revolutionari SVO sa nu-i uitam pe Morcoase,Radu Ion care sa ales de 1 luna cu un post caldut,Sef de tura la Polioli chiar daca are numai Scoala Profesionala ,Dobre Marcela mare CTC-sta la Statia de Spalare Nr 2 mai sunt destui revolutionari.


Musafir

#44249 SA TE FU..T IN GURA ROIBULEEEE,EU SUNT FOTA

2015-10-21 17:50

#44248: COMANICI - Cernevisti 

 IM SORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,EMILEEEEEEEEEEEE,TE PUPA GANTOI,PICASSO,REMUS,ETC


Musafir

#44250 Re: SA TE FU..T IN GURA ROIBULEEEE,EU SUNT FOTA

2015-10-21 17:52

#44249: - SA TE FU..T IN GURA ROIBULEEEE,EU SUNT FOTA 

CICA, DOAMNE VINO DOAMNE,SA  VEZI CE A MAI RAMAS DIN  OAMENIIIII,NISTE LASIII