Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

AUTORUL PETITIEI

#4376 RASPUNS PENTRU BOGDAN!

2013-06-14 13:16

SPERANTA MOARE ULTIMA ... SE SPUNE.
SI EU MA NUMAR PRINTRE CEI DISPONINILIZATI DAR NU POT SA MA RESEMNEZ SI SA TAC!
NU TREBUIE SA-I LASAM IN PACE SI TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A NE OBTINE DREPTURILE NOASTRE.

OLTCHIM - ARPECHIM ESTE IN INSOLVENTA. URMEAZA OARE FALIMENTUL?
PACIENTUL OLTCHIM - ARPECHIM ESTE STABILIZAT (ASA SPUNEA VARUJAN VOSGANIAN). URMEAZA OARE EUTANASIEREA?

OLTCHIM POATE FI SALVAT ... DAR NU SE VREA. 
DIRECTIA DATA DE CATRE CONDUCEREA POLITICA SI DE FAMILIE A OLTCHIM - ARPECHIM ESTE CLARA SI VIZIBILA, INCA DIN SEPTEMBRIE 2012: CU TOATA VITEZA INAINTE SPRE PCC.

ORICUM S-AR PUTEA CA, IN CURAND SI MAI REPEDE DECAT SE ASTEAPTA UNII, SA APARA SURPRIZE DE PROPORTII IAR PLANUL PCC SI AL CONDUCERII POLITICE DE LA OLTCHIM - ARPECHIM SA SE DEZINTEGREZE.

Inca salariat

#4377 Fier vechi

2013-06-14 14:37

Este clar ca OLTCHIM-ARPECHIM este fier vechi. Cine mai crede ca se va porni la capacitate maxima crede in Mos Craciun.
De astazi disponibilizat

#4378 #4377 Fier vechi?

2013-06-14 17:18

PUTINI CRED IN MOS CRACIUN, DAR ... SUNT MULTI CEI CARE-L ASTEAPTA PE MOS CRACIUN!

O MICA SPERANTA

#4379 oare ?

2013-06-14 20:17

CE O SA ZICA PARINTII NOSTRI , BUNICII CARE AU LUCRAT CANDVA IN OLTCHIM ? VORBIM DE FIER VECHI ? DACA AJUNGEM ACOLO, TRADATORII SA FUGA PRECUM CEAUSESCU ,DAR NU CU ELICOPTERUL CI CU TROTINETA SA-I PRINDEM DIN URMA. AM AJUNS O TARA DE RAHAT , PUTE TOT IN JURUL NOSTRU . INCA MAI SPER IN SALVAREA OLTCHIMULUI. DACA NU O SA NE MAI LASAM INFFLUENTATI DE PAPAGALII DIN SINDICATE , MAI AVEM O SANSA. TREBUIE FACUTE ALEGERI LIBERE, SA SCAPAM DE TRADATORI. AM AJUNS SA NE MINTA ACESTE POTAI DE LIDERI SI IN CURAND FORMEAZA O ADEVARATA CASTA.RAKETII
S. I. Max

#4380 SPUN CA SALVEAZA, DAR DEZINTEGREAZA! SPUN CA SUNT GENISTI, DAR SUNT TERORISTI!

2013-06-15 17:24

Domnul Piperea spune despre "Planul de reorganizare pentru combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea" ca "‘probabil că vom fi gata în octombrie".
Nu poate sa vina cu certitudini pentru ca este sub comanda politica.
Nu poate sa vina cu o certitudine pentru ca Planul de reorganizare a OLTCHIM este ca NU ARE NICI-UN PLAN.

Singurul plan despre care este interesat in mod direct este onorariul tinta pentru ROMINSOLV si BDO si citez din CAPITAL (http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/onorariul-administratorilor-oltchim-50000-de-euro-pe-luna-plus-procent-din-ce-recupereaza-180809.html ):"un onorariu fix de 50.000 de euro pe lună datorat începând cu data deschiderii procedurilor de insolvenţă şi plătibil începând cu luna septembrie la care ar urma să i se adauge un onorariu procentual de 5% - aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei” dar şi un onorariu de 10% aplicat sumelor obţinute din recuperări de creanţe".

Un alt plan, in care a investit, este castigarea proceselor pe care le are impotriva OLTCHIM iar pentru acest lucru pregateste din interiorul OLTCHIM si MENTCHIM condiliile necesare unui succes sigur.

Singurul plan pe care la produs in ceea ce priveste OLTCHIM a fost planul de disponibilizare a cca. 1.000 salariati de la OLTCHIM fara respectarea Contractului Colectiv de Munca, desi in deciziile de disponibilizare vorbeste despre respectarea prevederilor acestui contract.

In timp ce numarul salariatiilor "de rand" (al muncitorilor – in mod deosebit) ai OLTCHIM a scazut cu cca. 33% numarul directorilor a crescut. Astfel, conducerea Comerciala a OLTCHIM are in prezent 4 directori (doi executivi si 2 directori / sefi divizie operativi); conducerea Economica are 4 directori ( doi executivi, un director / sef divizie operativ si un contabil sef); conducerea de Personal are doi directori (unul executiv si un director / sef divizie operativ). Noua conducere a OLTCHIM este si o conducere de familie (Spiru Armand si Felicia) si o conducere a HUMAN TOOLKIT (Bogdan Stanescu, Dana Mardare, Marius Munteanu, etc.).
Dupa disponibilizari putem sa spunem si puteti sa verificati ca raportul personal muncitor / personal TESA este de 3 / 2 (adica 60% personal muncitor si 40% personal TESA).
In timp ce salariatii ramasi si salariatii disponibilizati inregistreaza restante in plata drepturilor salariale (diverse sume mai mari sau mai mici care se intind din luna decembrie 2012 pana in prezent dupa o logica fara logica numai de ei stiuta) cei 22 de directori sunt cu platile la zi.
In timp ce se faceau disponibilizari ilegale la OLTCHIM se faceau si angajari ilegale la OLTCHIM pe criterii numai de ei cunoscute.

In timp ce Domnul Piperea si Vosganian declara ca "pacientul OLTCHIM a fost stabilizat" noi, cei din interior, vedem ca "pacientul OLTCHIM va fi eutanasiat".

In timp ce Domnul Piperea si Vosganian declara ca OLTCHIM functioneaza in prezent ba la 27% ba la 33% noi, cei din interior, vedem ca OLTCHIM functioneaza in prezent la la 5 – 6% (si acest lucru se poate vedea si din RAPPORTUL OLTCHIM T1/2013).

In timp ce Domnul Piperea si Vosganian ne spun ca s-au stopat pierderile si ca datoria OLTCHIM nu a mai crescut noi vedem altceva: o crestere accelerata a acestor pierderi si a datoriei OLTCHIM (si acest lucru il spun si cifrele rapoartelor intocmite si publicate de acesti conducatori: RAPORT T3/2013, RAPORT / 2012, RAPORT T1/2013 - rapoarte publicate atat pe siteul OLTCHIM cat si pe siteul BVB).

In concluzie, acesti "vajnici profesionisti" nu sunt decat niste MARI AMATORI si, daca nu ar fi vorba despre soarta salariatiilor si a OLTCHIM – ARPECHIM, am putea spune ca sunt demni de cascadorii rasului dar asa - ingropand sperantele si munca atator oameni si nu numai - sunt ... orice, dar specialisti in economie, finante, etc. sau oameni integri nu pot fi numiti

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-16 07:00



Musafir

#4382 hai sa gandim

2013-06-16 07:55

TOTUL SE GANDESTE LA NIVEL POLITIC. IESI DIN TIPAR ,TE ARESTEAZA ASTIA-SAU NU- DE EX: NU REA NORMAL CA IN URMA MINERIADELOR SA FIE ARESTAT SI ILIESCU ? IN CAZUL OLTCHIMULUI: MESAJUL A FOST CLAR : PLECI SAU TE BAGAM LA BULAU. AM TOT INVENTAT CA ROIBU ESTE DE VINA, BUN, DAR CE FACEM DACA SE ALEGE PRAFUL- PE CINE ARESTAM ? GRESELI S-AU FACUT, DAR VEDEM CA IN CONTINUARE POLITICUL ISI BAGA COADA. AU PLECAT 1000 DE SUFLETE , RESTUL, CINE LE GARANTEAZA CA VOR LUA BANII LA TIMP, CA SECTIILE VOR FI REPUSE IN FUNCTIONARE,CA VOM FII CONDUSI DE SPECIALISTI,DE OAMENI INTEGRII. PRIVIM IN JURUL NOSTRU, SI CE VEDEM/; SINDICATE CARE FAC JOCURILE UNORA SAU ALTORA, ANGAJARI DUBIOASE. NIMIC DE ZIS , SE FAC SI LUCRURI BUNE-DAR STRICT PE PRODUCTIE NU PREA SE MISCA NIMIC.DISPONIBILIZARIILE SUNT JUSTIFICATE, ANUMITE SCHIMBARI,COMASARI. SUNT "BAROSANI" CARE AU SALARIILE CAM MARI, BIROCRATI CARE SE CALCA PE BATATURI, CAND NE OCUPAM SI DE EI ? ATATA TIMP CAT LASAM LOC DE INTERPRETARI, CAND UNUL CA GHIOCA NE DA LECTII DE MORALITATE, CAND EL SE PLIMBA OSTENTATIV CU MASINA PE BANII NOSTRI, DATI-NE VOIE SA FIM REZERVATI CA NE INDREPTAM CATRE O DIRECTIE BUNA.

Musafir

#4383 un sfat

2013-06-16 09:25

Atentie dragi sindicalisti sa nu va intersectati prin BULGARIA -NISIPURILE DE AUR- De inceput, sa alegeti ca locatie o statiune mai modesta sa nu bata la ochi. Mamicile ,surorile,fratii, amantele,beneficiau de bilete platite pe spinarea angajatilor amarati.Fiind mai multi trantori acum, sa vezi inghesuiala. Oare v-ar amuza o intalnire de gradul 3 intre eminentele cenusii -la o cina de taina ? Ce sa vorbeasca ? Impartirea activelor din subordinea sindicatului.Usor,usor-ca dupa revolutie-sa beneficieze si maimutoii actuali din truda "fraierilor" care trag la saiba.

Musafir

#4384 pariu , inca activ

2013-06-16 09:43

Vom vedea pe viitor aliante intre sindicate ? Corb la corb -nu-si scoate ochii ! Deocamdata hienele adulmeca . Viseaza alimentari, stat cu burta la soare pe la Fedelesoiu, baza sportiva folosita in interes propriu {apropo: cine incaseaza banii pri inchirierea terenurilor de tenis ?}Sa fie folosite de angajati ,nu de sindicalisti si acolitii lor.

Musafir

#4385 vise -tata

2013-06-16 09:57

AM FURAT NOI CONDUCTELE DE IRIGATII , SUNTEM O TARA DE CONSUM , MAI PRODUCEM CEVA ? SINGURI NE PUNEM CAPAC LA INDUSTRIE !!!!! DACA DISPARE OLTCHIMUL, SUNTEM UN JUDET DE RAHAT {SCUZATI-MI EXPRESIA } SA VEZI CONVULSII SOCIALE CAND OMUL NU MAI ARE CE PUNE PE MASA, CAND BANCA VINE CU SECHESTRU, INTERESEAZA PE CINEVA ?
ANTIMAFIE

#4386 JAF LA OLTCHIM IN NUMELE SALVARII OLTCHIM - ARPECHIM!

2013-06-16 10:47

SA VINA CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU SI SA VERIFICE CE SE INTAMPLA CU OLTCHIMUL SUB CONDUCEREA LIBERALA. CCA. 85% DINTRE DIRECTORI SI SEFI DE DIVIZIE SUNT ACTIVISTI POLITICI AI PNL SI PC.
"JAFUL" NU A FOST STOPAT CI ABIA ACUM A INCEPUT JAFUL SISTEMATIC AL LACUSTELOR LIBERALE!

CINE FURA? FURA SI TRDEAZA TOTI: SI MINISTRUL ECONOMIEI, SI ADMNINISTRATORII JUDICIARI, SI ADMINISTRATORUL SPECIAL, SI CONDUCEREA POLITICA, SI SINDICATELE, SI ... SI NOI PLATIM OALELE SPARTE SUNTEM DISPONIBILIZATI SI TRIMISI ACASA FARA BANI (CU RESTANTE SALARIALE CARE SE INTIND DIN DECEMBRIE 2012 SI PANA IN PREZENT.


Musafir

#4387 melc,melc>>>>>

2013-06-16 12:12

CA un melc in cochilie. Dar aceasta nu-ti asigura o protectie garantata. Poate sa fie si in partidul mafiotilor, daca ar merge treaba pentru noi cei multi. DAR PARTIDELE sunt pline de plotoage . GRAV CA SI SINDICATELE S-AU UMPLUT DE BORFASI POLITICI. REPET, INCA MAI CRED IN SALVAREA OLCHIMULUI !!! .SA NU VEDEM TOTUL IN NEGRU SI SA AVEM IN VEDERE CA S-AU FACUT SI LUCRURI BUNE-MULTI TRANTORI AU FOST PUSI PE LIBER, S-A MAI STOPAT DIN CHELTUIELI, ASTEPTAM SA FIE TRIMISI ACASA SI PENSIONARII CARE STAU PE SALARII BABANE. NOI CEI MULTI NE DORIM SALVAREA OLTCHIMULUI DAR, EFORTUL SA FIE COMUN : UNII CU 50 000 EURO PE LUNA, ALTII NU AU CE SA PUNA PE MASA COPIILOR - CA DAM BANII CU TARAITA. STABILIM TERMENE PANA AJUNGEM LA ALEGERI ?
ochiul din umbra

#4388 Re: un sfat

2013-06-16 13:11

#4383: - un sfat

te rugam spune mai clar. vrem mai multe amanunte nu te sfii , poate poate iese ceva .


Musafir

#4389 asa ca de inceput

2013-06-16 14:11

SA VEDEM SI NOI CINE ADMINISTREAZA BAZA SPORTIVA SI IN SPECIAL TERENURILE DE TENIS UNDE IASA CASCAVALUL ? CE ROZATORI MAI VIZITEAZA FEDELESOIU ? SE TATONEAZA TERENUL PRIVIND ALIANTELE SINDICALE ,DEOCAMDATA GUGUSTUCII STAU LA CUTIE. NIMENI NU ARE CURAJ SA LE STRICE APELE, MAI IMPORTANTA ESTE PACEA SOCIALA . UN PUNCT DE REFERINTA A FOST CANTINA . A FOST GREU SA-L MISTI PE GRANGURELE SEF DE CANTINA SI CONSOARTA SA DE PE POZITII. O MINA DE AUR - BAIATUL SI-A TERMINAT CASA DE LA VLADESTI- CINE URMEAZA ? INVENTAM ALT GRANGURE ? LUPTA ESTE MARE, DAR SI NOI SUNTEM CU OCHII PE EI. DEOCAMDATA SUNT SERVICII AUXILIARE CARE SUNT TINUTE ARTIFICIAL IN VIATA, VREM UN RASPUNS: MULGEMM IN CONTINUARE DUPA ELE, EXTERNALIZAM, LE VINDEM,LE CONSERVAM SAU SUNT CU DEDICATIE-PNTRU BORFASII DIN POLITICA ? MAFIA FIERULUI VECHI,IMOBILIARELE STAU LA PANDA. SEFI DE SECTII AU FOST INVATATI SA PLECE IN SEZON LA MARE, SINDICALISTII SEFI PLEACA IN "DELEGAII" TOT PE LITORAL, MAI DAM BILETE CU DEDICATII. UNII POATE ISI PRIMESC ACUM RECOMPENSA PENTRU MAREA "REVOLUTIE". TOATE LA TIMPUL LOR, SUNTEM CU OCHII PE VOI-LIPITORILOR-
SA VA URZICAM ?

#4390 HOPA ?

2013-06-16 14:29

NU CUMVA BAZA SPORTIVA ESTE TOT A UNUI PNL-IST ? CU ACORDUL CUI A FOST DATA SUB ADMINISTRARE , ANGAJATII MAI AU ACCES ACOLO ? CUPA SA FIE ORGANIZATA PE DEALUL CAPELA SAU IN CURTEA UNUI SINDICALIST SEF CU GAZON TUNS BRICI
ochiul din umbra
Musafir

#4391 Re: asa ca de inceput

2013-06-16 14:43

#4389: - asa ca de inceput

astea-s vechi, asa a fost mereu. numai ca acum s-a taiat conducta pe care veneau banii. altceva mai nou nu ai ?


Musafir

#4392 PENTRU OCHIUL DIN UMBRA

2013-06-16 14:45

TE-AM GINIT ! ESTI TOT UN PUI DE SINDICALIST-ZIC ASTIA CA NU PREA LE BUNGHESTI FARA LENTILE. CONCEDIU PLACUT, AI GRIJA SA NU TE IA VIITURA. LA ANUL DACA CRESTI IN GRAD IN NOUL SINDICAT-TE RECOMPENSEAZA GURU CU UN SEJUR PE LITORAL. NU, NU LA MAMAIA CI LA EFORIE SUD.FIRATI-VOI DE PUTUROSI, STATI TOATA ZIULICA LA PALAVRAGEALA!!!!!!

Musafir

#4393 TE RACAIE

2013-06-16 14:47

CUM AMINTESC DE UN PNL-IST ,SARI DE CUR IN SUS.
ochiul din umbra

#4394 Re: PENTRU OCHIUL DIN UMBRA

2013-06-16 15:43

#4392: - PENTRU OCHIUL DIN UMBRA

vino cu ceva real , nu cu presupuneri. ca suntem satui de zvonaci ca tine.  astia ca tine au zapacit salariatii. la comanda lui zaremba  sa isi poata face el mendrele linistit,  v-ati vandut sufletul pe cativa zloti, vai de copii vostri.


Musafir

#4395 UNA-I UNA, ALTA-I ALTA

2013-06-16 17:24

TOTI TREBUIE SA AVEM UN TEL COMUN: SALVAREA OLTCHIMULUI ! NU MA INTERESEAZA CINE IL CONDUCE.

Musafir

#4396 DACA O FACE BINE

2013-06-16 17:36

BINEINTELES ! DEZBATERILE SUNT BUNE, DACA SUNT CONSTRUCTIVE. POLITICA PUMNULUI IN GURA NU O IMPUI-TU. NU SUNT NICI ROIBIST, NICI ZAREMBIST CI UN OM CARE VREA O SOCIETATE CURATA, UN JUDET NU DE PENALI, UN OLTCHIM CARE SA NU FIE LA CHEREMUL LIDERILOR DE SINDICAT.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-06-17 04:15


Somerul

#4398 SOMAJ

2013-06-17 05:38

Se aude ceva de somaj tehnic , cine stie ceva concret?
revolutia

#4399 Re: SOLUTII MARCA PIPEREA SI "COMPANIA" - REDUCEREA CHELTUIELILOR CU MATERIILE PRIME LA ZERO

2013-06-17 06:13

#4357: - SOLUTII MARCA PIPEREA SI "COMPANIA" - REDUCEREA CHELTUIELILOR CU MATERIILE PRIME LA ZERO

nu inteleg de ce pui intrebari de gen cine ii tine , de ce sunt daca nu se pricep .... pentru ca trebuie , pentru ca niste persoane trebuie recompensate pt campanie ...etc ....este clar ca lumina zilei ... tu crezi ca pe piperea il intereseaza ce faci tu ,din ce traiesti,sau sa porneasca oltchim ? nu ,scopul lui e sa recupereze cat mai multi bani pt banci ,bani din care isi ia un comision frumusel ....iar scopul celorlalti gen minister si usl (in special pnl care a facut numai dezastru de cate ori a fost la conducere ) este sa isi plateasca ajutoarele din campanie ,sa traga niste bani si sa vanda si ei ce pot ,daca fac acolo de 5 sectii pe care sa le privatizeze cu atat mai bine ..ei ne cred prosti si zic ca noi nu intelegem ce fac ei si credem ca vor binele nostru si al tarii ...prost e ala care ii crede si norocul lor ca de prosti nu ducem lipsa

revolutia

#4400 Re: hai sa gandim

2013-06-17 06:20

#4382: - hai sa gandim

tovarasul iliescu ar trebui sa raspunda in afara de mineriade si de alte lucruri gen distrugerea agriculturii  sau pt faptul ca a lasat guvernele sa faca ce vor in tara asta